تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 16 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام رضا (ع):مبادا اعمال نیک را به اتکاى دوستى آل محمد (ص) رها کنید، مبادا دوستى آل محمد (ص) ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1826555722




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

کسانی که داعش آنها را نگران نمی کند


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: آسودگی آنکارا و تلاویو از تحولات منطقه کسانی که داعش آنها را نگران نمی کند تهران - ایرنا - چرا اسرائیل همچنان خطر ˈحزب اللهˈ و ˈحماسˈ را بسیار بیشتر از خطر جهادی ها برای خود می داند؟


به گزارش دیپلماسی ایرانی: در حالی که کشورهای منطقه و جهان از سوی جهادی ها احساس خطر می کنند و بعضی ها هم واقعا حق دارند که از سوی آنها احساس خطر کنند و خطر آنها را تا سطح خطر وجودی بالا ببرند، دو دولت از این بابت نه احساس خطر نمی کنند و نه هیچ توجهی به آنها دارند، یکی دولت ترکیه و دیگر رژیم صهیونیستی.
اولی همچنان مرزهایش در برابر جهادی ها باز است و همه گونه انسانی از سراسر جهان به خاک آن می آیند تا به سوریه و عراق بروند و بجنگند. در حالی که دنیا به روشنی به دنبال وضع استراتژی فعالی برای رویارویی با داعش و جبهه النصره است، رئیس جمهوری ترکیه از هم اکنون بر روی انتخابات سال آینده کار می کند تا بتواند دو سوم اکثریت پارلمان را به دست آورد تا بعد از آن بتواند قانون اساسی را اصلاح کرده و اختیارات رئیس جمهوری ترکیه را افزایش دهد تا به این ترتیب به دیکتاتوری در لباس دموکراسی تبدیل شود. و کسی چه می داند شاید هم می خواهد "خلافت" را از ابو بکر البغدادی بگیرد!
و اگر مسئولان ترک از او درباره منطقه مرزی ای که جهادی ها در قسمت ترکی آن مستقر هستند، بپرسند، پاسخ همیشگی اش را می دهد؛ بشار اسد، رئیس جمهوری سوریه تنها مسئول رسیدن سوریه به وضعیت فعلی است، گویی که ترکیه که مرزهایش را به روی ده ها هزار نفر از جهادی ها به سمت سوریه گشوده این کار را از روی رویکرد انسانی و نه رویکرد تخریب سوریه تا به سمت ناآرامی سوق داده شود، انجام داده است.
آن چه بیش از این تعجب آور است، اسرائیل است که هیچ واکنش استثنائی ای به کنترل جهادی ها بر گذرگاه القنیطره در جولان نشان نداده، جایی که مبارزان "جبهه النصره" وابسته به شبکه مادر، "القاعده" چند متر بیشتر از پایگاه های اسرائیلی ها در بلندی های اشغال شده جولان فاصله ندارند.
اما آن چه بیش از این تعجب آور است، اسرائیل است که هیچ واکنش استثنائی ای به کنترل جهادی ها بر گذرگاه القنیطره در جولان نشان نداده، جایی که مبارزان "جبهه النصره" وابسته به شبکه مادر، "القاعده" چند متر بیشتر از پایگاه های اسرائیلی ها در بلندی های اشغال شده جولان فاصله ندارند. علی رغم همه اینها و با وجود این که اسرائیل به خوبی از درگیری ها خبر داشت تلاش کرد که ارتش سوریه را از مرزها دور کند. این اطمینان پرسش های چالش برانگیزی را به وجود می آورد که هیچ پاسخ قاطعی برای آنها وجود ندارد.
این صحیح است که جهادی هایی که در سوریه می جنگند هیچ توجهی به مبارزه با اسرائیل نمی کنند و در دستورالعمل خود هیچ دعوتی برای جنگ در فلسطین علیه اسرائیل نگنجانده اند. اما آیا این کفایت می کند تا اسرائیل اطمینان یابد که خارج از دایره فعالیت جهادی ها در آینده نیز خواهد بود؟ یا این که از این بابت است که اسرائیل گمان می کند هر کشور دینی دیگری بخواهد در منطقه شکل بگیرد باید مشروعیت خود را از "دولت یهودی" بگیرد؟ چرا اسرائیل همچنان خطر "حزب الله" و "حماس" را بسیار بیشتر از خطر جهادی ها برای خود می داند؟ شاید هم جهادی ها در حملات خود در سوریه و عراق و مصر بزرگ نمایی می کنند تا عدم تمایلشان برای حمله به اسرائیل را نشان دهند؟
واقعیت این است که پاسخ دادن به همه این پرسش ها کمی سخت است. اما این اطمینان وجود دارد که ترکیه و اسرائیل به رغم تحولات ترسناک منطقه و احساس خطری که دیگران می کنند و این که این خطر خزنده تنها در سوریه و عراق یا کشورهای عرب خلیج فارس و اروپا و امریکا متوقف نخواهد شد، از بابت آن نگران نیستند.
اول *1521

منبع: النهار/تحریریه دیپلماسی ایرانی/11

Post to Facebook
Post to Google+
Post to Twitter
Send via Gmail
Send via Yahoo Mail
Post to Delicious

کلمات کلیدی : جهادی ها - جولان - داعش - داعش و النصره - ترکیه - اسرائیل


18/06/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 43]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن