تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 6 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):از خوشبختى انسان خوش اخلاقى و از بدبختى انسان بد اخلاقى است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1870463497




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

برای اتمام پروژه های نیمه تمام ورزشی نباید منتظر منابع دولت شد


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: برای اتمام پروژه های نیمه تمام ورزشی نباید منتظر منابع دولت شد زنجان - ایرنا - معاون توسعه منابع و پشتیبانی وزارت گفت: اگر منتظر منابع دولت باشیم شاید در مدت بالای 20 سال پروژه های نیمه تمام در سطح کشور به پایان برسد.


سید مناف هاشمی روز دوشنبه در جریان بازدید از ورزشگاه 15 هزار نفری فوتبال و پیست سرپوشیده دوچرخه سواری زنجان در جمع خبرنگاران افزود: با عزمی که این وزراتخانه دارد و با مجوزها و اختیاراتی که دولت تدبیر و امید در قانون بودجه داده ، بخش خصوصی ، شهرداری ها ، نهادهای عمومی غیردولتی و حتی هیات های ورزشی می توانند برای اتمام پروژه های ورزشی کلنگ زنی شده و در حال احداث ، ورود پیدا کنند.
وی اظهار کرد: پروژه های صفر تا 50 درصد پیشرفت فیزیکی وزارت ورزش و جوانان را که شاید نیمی از این پروژه ها در سطح کشور را شامل می شود این وزارتخانه آمادگی واگذاری به بخش خصوصی و شهرداری ها را دارد تا با ادامه و اتمام عملیات در قالب تفاهمنامه منعقده با اداره کل ورزش و جوانان در استان ها از یک تا 10 سال آنها را به بهره برداری برساند.
هاشمی تصریح کرد: برای وزارتخانه این مهم است که عملیات اجرایی پروژه های ورزشی هرچه زودتر به اتمام برسد چراکه با این کار جوانان و نوجوانان از آنها استفاده بهینه کرده و در کنار اشتغالزایی از آسیب های اجتماعی نیز جلوگیری می شود.
وی با بیان اینکه بیش از سه هزار و 800 پروژه نیمه تمام در سطح کشور وجود دارد که 618 فقره از این پروژه ها فقط کلنگ زنی شده و ریالی نیز برای احداث آنها هزینه نشده و متعلق به دولت دهم و قبل آن است افزود: حدود سه هزار و 250 پروژه نیمه تمام نیز با استفاده از ظرفیت های قانونی بودجه ، منابع ریالی دولت ، اعتبارات ماده 180 و ابلاغ شده به استان ها در مجموع حدود یک هزار میلیارد تومان "ده هزار میلیارد ریال" هزینه می شود تا بسیاری از این پروژه ها به بهره برداری برسند.
معاون توسعه منابع و پشتیبانی وزارت ورزش و جوانان گفت: 107 پروژه ورزشی در سطح کشور در هفته دولت افتتاح شد و تا پایان سال نیز با استفاده از این روش ها بالغ بر 250 پروژه نیمه تمام دیگر نیز به اتمام خواهد رسید و پیش بینی این است بین 200 تا 250 پروژه دیگر نیز در سطح کشور را به بخش خصوصی واگذار کنیم که با اقدامات و برنامه های تدوین شده امید می رود در مدت شش تا هفت سال آینده تمامی پروژه های نیمه تمام به اتمام برسد.
هاشمی با بیان اینکه امید می رود زنجان دراین خصوص نسبت به سایر استان ها جلوتر هم باشد افزود: حدود 70 میلیارد ریال به پروژه های نیمه تمام زنجان تخصیص داده شده و مقدورات وزارتخانه بیشتر از این نیست و باید در کنار این از سایر ظرفیت های قانونی از جمله "بخش خصوصی و شهرداری ها" نیز استفاده شود.
معاون توسعه منابع و پشتیبانی وزارت ورزش و جوانان گفت: ورزشگاه 15 هزار نفری و پیست دوچرخه سواری زنجان به ترتیب از 80 و 30 درصد پیشرفت فیزیکی برخوردار هستند و امسال نیز وزارتخانه برای این دو پروژه مبلغ 20 میلیارد ریال اعتبار اختصاص داده است و با کمک استانداری در خصوص بحث تغییر کاربری و استفاده از ظرفیت های سایر اماکن ، سرریز منابع و تلاش مضاعف شرکت توسعه و تجهیز وزارت ورزش می توان زودتر از موعد نیز این پروژه ها را به مرحله بهره برداری رساند.
597/596


17/06/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 41]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


ورزش

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن