تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 2 دی 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):يا على هرگاه عالِم با تقوا و توبه كار نباشد، موعظه اش از دل مردم مى لغزد همچنانكه ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1843105118




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

تربیت فرزندان بدون تنبیه


واضح آرشیو وب فارسی:جام نیوز:



تربیت فرزندان بدون تنبیه
به بچه هایتان یاد بدهید که روش های غیر مضر برا ی بیان احساسات قویشان در قالب کلمات، داشته باشند.



به این مطلب امتیاز دهید

حضرت محمد (ص) فرمودند: در پى روزى و نیازها، سحر خیز باشید؛ چرا كه حركت در آغاز روز، مایه ی بركت و پیروزى است.   به گزارش سرویس خانواده جام نیوز، تنبیه بدنی باعث می شود که بچه ها عصبانی و رنجیده خاطر شده و احساس دشمنی کنند و بخواهند انتقام بگیرند.   چه کار باید کرد : با گفتگو به بچه هایتان بیاموزید که آن ها اشتباه کرده اند. تا زمانی که آن ها کوچک هستند اطمینان حاصل کنید که آن ها قوانین خانواده را می فهمند. این قوانین شامل ایمنی، وقت خواب، وقت عذا خوردن یا هر مسئله ای که شما در باره آن احساس نیاز می کنید. تنبیه بدنی می تواند کودکان را در باره شناخت درست و غلط به اشتباه بیاندازد. لذا در این باره فکر کنید که آیا این با معناست بچه ای را بزنی که او کسی دیگری را بزند.؟   چه کار باید کرد : به بچه هایتان یاد بدهید که روش های غیر مضر برا ی بیان احساسات قویشان در قالب کلمات، داشته باشند. سپس احساسات آن ها را بپذیرید و به آن ها نشان دهید که می فهمید و مراقب هستید.
   اگر شما کودکی را بزنید دارید مثل این که نشان می دهید که کار شما درست است. بچه ها هم از بزرگسالان تقلید می کنند و آن ها هم در آینده می خواهند که به دیگران صدمه بزنند.

تنبیه بدنی به احساسات بچه هایتان آسیب می رساند. همچنین نمرات آن ها در مدرسه افت پیدا می کند و یافتن دوستان در مدرسه برای آن ها کار دشواری می شود.

چه کار باید کرد : به آن ها توجه کنید و او را به خاطر کارهای خوبی که انجام می دهد تشویق کنید و اجازه بدهید فرزندتان بداند که شما او را به خاطر وجود خودش دوست دارید. به نظر عجیب می رسد اما نادیده گرفتن رفتار بد گاهی باعث توقف آن می شود. زدن و به سرعت بچه ها را به حرکت درآوردن باعث می شود که آنان به طور فیزیکی پرخاشگر و مخرب شوند. صدمات فیزیکی دلیل بیش تری برای بد رفتاری آنان می دهد. آن (صدمات فیزیکی) می تواند به آنان آموزش دهد که من بد هستم بنابراین من باید حرکات بدم را تا آن جایی که می توانم ادامه دهم.

چه باید کرد: هنگامی که یک کودک خرد سال بی ادبی می کند. زود عکس العمل نشان ندهید سعی کنید به او مهلت بدهید. این مسئله کودکتان را از شما مدت کوتاهی جدا می کند. او را در صندلی، پله و یا در اتاقش قرار دهید. هر دفعه همان محل را استفاده کنید. سپس به او اجازه دهید هنگامی که می تواند خود را کنترل کند به شما بپیوندد. این امر به او آموزش می دهد که او به خاطر رفتار خوبش برنده شده. تمام بچه ها می خواهند که خوب باشند و احساس خوبی نسبت به خودشان داشته باشند. تنبه بدنی به کودکتان هیچ کنترل درونی آموزش نمی دهد.

چه باید کرد؟ او را نزنید. بچه ای که زیاد کتک می خورد، کنترل درونیش توسعه پیدا نمی کند و این امر اعتماد به نفس او را  تضعیف می کند. هم چنین آن ها فکر می کنند که من نباید خودسری کنم چون تنبیه خواهم شد. به عبارت دیگر جسارت و اراده خود را در انجام هر کاری از دست خواهد داد و این تنها به خاطر فهماندن یک عبارت به اوست (من نباید بی ادبی کنم چون بی ادبی بد است). کودک باید به درک درست این عبارت برسد. درباره انتظاراتتان شفاف باشید و زمانی که او دوستانه رفتار می کند او را مورد تشویق و تمجید قرار دهید، چون تشویق کردن باعث می شود که او انتخاب های درستی در آینده داشته باشد.

ده نکته برای تربیت کودکان بدون استفاده از تنبیه بدنی صدمه زدن فیزیکی در هر صورت باعث ترساندن کودکان میشود.   چه باید کرد: خود را کنترل کنید. هیچ چیز بهتر از این نیست، که در مقابل بچه ای که خارج از کنترل است آرام باشید. به کودکتان آموزش دهید که عصبانیت خود را کنترل کند و به خود اجازه ندهید که به او توهین کنید (با این کار) عصبانیت او را دوباره زنده می کنید. به خاطر داشته داشته باشید شما بزرگ سالید. بعضی اوقات والدینی که خیلی خسته و یا آشفته هستند کودک را تنها به خاطر بهانه گیری هایش مورد تنبیه قرار می دهند.

چه باید کرد: خود را متوقف کنید. اگر بچه پیش شما گریه می کند. ببینید آیا یکی از اقوام یا دوستی می تواند بچه را برای مدتی ساکت کند. در این صورت شما می توانید مدتی را استراحت کنید و آرامش خود را باز یابید. نحوه ی پذیرفتن کمک از دیگران را بیاموزید. اگر شما فکر می کنید که مشکلات شخصی تان باعث تأثیر گذاشتن در رشد بچه می شود، صبر کنید، فکر کنید و از دیگران و یا مشاوران خوب کمک بخواهید. پیوستن به گروه های والدین و صحبت کردن با پدر و مادر های با تجربه و هم چنین مشاوران مدرسه را در نظر بگیرید. در مورد بچه ها و چگونگی تربیت یافتن آنان به طرق مختلف آموزش ببینید.   ایران مطلب / 2018




۱۷/۰۶/۱۳۹۳ - ۱۱:۰۰




این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جام نیوز]
[مشاهده در: www.jamnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 107]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن