تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 4 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):عبادت را نزد خويش ناپسند مگردانيد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1869371589




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

احداث بیمارستان سوانح و سوختگی موقوفه در تهران


واضح آرشیو وب فارسی:مهر:


اجتماعی > بهداشت و سلامت
احداث بیمارستان سوانح و سوختگی موقوفه در تهران
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، احداث بیمارستان 100 تختخوابی سوانح و سوختگی و ترمیمی با همکاری سازمان اوقاف تهران خبر داد و گفت: این بیمارستان طی 3 سال آینده و همزمان با میلاد آقا امام رضا(ع) به بهره برداری خواهد رسید.



به گزارش خبرنگار مهر، دکتر علی اصغر پیوندی در مراسم امضای تفاهمنامه احداث بیمارستان سوانح و سوختگی با سازمان اوقاف استان تهران، با بیان اینکه مشکلات زیادی در حوزه سلامت که اگر بخواهیم به بودجه دولت اکتفا کنیم شاید نتوانیم کاری انجام دهیم، گفت: راه برون رفت از مشکلات، این است که از مردم کمک بگیریم زیرا با وجود مردم خیری که داریم می‌توانیم نقص‌های نظام سلامت را جبران کنیم. وی با اشاره به نداشتن بیمارستان سوختگی و ترمیمی مطابق با استانداردهای جهانی در پایتخت، افزود: واقعیت این است که چنین بیمارستانی در حال حاضر کم وجود دارد و این وظیفه حاکمیت است که آن را برای مردم تامین کند. از طرفی ساخت و ادامه این بیمارستانها همراه با هزینه‌های زیادی است و از عهده یک ارگان بر نمی‌آید. رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی اظهار داشت: متاسفانه چند سالی در زمینه ساخت بیمارستان سوانح و سوختگی و ترمیمی غفلت شده است و انشاالله با امضای تفاهم‌نامه بتوانیم یک بیمارستان قابل قبول با استانداردهای بالا در تهران داشته باشیم. پیوندی ادامه داد: بیمارستان سوانح و سوختگی ترمیمی موقوفه عمیدیه دارای 100 تخت است که حداقل 30 تخت آن برای ارائه خدمات درمان سوختگی و آی سی‌ یو سوختگی و 70 تخت دیگر نیز برای درمان ترمیمی است. وی ادامه داد:‌ دکتر امیری نوری زمینی را در خیابان شهید مطهری وقف کرده‌اند و با توجه به پیگیری حاج آقا عابد، این زمین به سوانح و سوختگی و ترمیمی اختصاص یافت و منجر به امضای تفاهمنامه برای ساخت این بیمارستان گردید. رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی افزود: افتتاح این بیمارستان در نهایت طی 3 سال آینده همزمان با میلاد آقا امام رضا(ع) خواهد بود. وی خاطر نشان کرد: امیدواریم کاری که بر زمین مانده است انجام شود زیرا معتقدیم خیران سلامت پرچمدار کارهای خیر هستند. حجت‌الاسلام و المسلمین غلامرضا محمدزاده رئیس سازمان اوقاف استان تهران نیز در این نشست گفت: امسال سال خوبی در زمینه آبادی در استان تهران داشتیم، امروز سومین جلسه در رابطه با موقوفات درمانی و همزمان با میلاد با سعادت امام رضا(ع) داشتیم. وی افزود: درمان یکی از دغدغه‌های مقام معظم رهبری و مردم است، خیران باید وارد این حیطه شوند تا با کمک دولت و موقوفات در قدر شأن مردم این پروژه‌ها به سامان برسد. وی ادامه داد:‌ بخش خصوصی به خاطر بالابودن هزینه‌های سوانح و سوختگی و ترمیمی به این حوزه ورود نمی‌کند، همچنین بیماریهای روانی نیز هزینه‌بر هستند و بخشی برای ساخت بیمارستانی با این حوزه که موقوفه دکتر افشین است، نیز در دست اجرا داریم که مقدماتش فراهم شده است.


۱۳۹۳/۶/۱۷ - ۰۹:۴۴





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 136]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


پزشکی و سلامت

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن