واضح آرشیو وب فارسی:مهر:
استانها > شمال > آذربایجان غربی بهادري خواستار شد؛
لزوم انجام مطالعات حمل و نقل ريلي در اروميه/ توجه به مولفه هاي اجتماعي و اقتصادي در روانسازي ترافيك
اروميه- خبرگزاري مهر: معاون امور عمراني استاندار آذربايجان غربي بر لزوم انجام مطالعات طرح اجراي حمل و نقل ريلي بعنوان يكي از ضرورتهاي جامعه امروز تاكيد كرد.
به گزارش خبرنگار مهر، هادي بهادري شامگاه شنبه در جلسه شوراي هماهنگي ترافيك آذربايجان غربي بر انجام مطالعات حمل و نقل ریلی در شهر ارومیه تاکید کرد و افزود: استفاده از سیستم های کارآمد در حوزه حمل و نقل نیاز شهرهای بزرگ و رو بررشد است و در شهر ارومیه نیز با توجه به معضل ترافیک به خصوص در بافت مرکزی شهر تسریع در انجام مطالعات حمل و نقل ریلی باید در دستور کار مدیریت شهری قرار گیرد. وي خواستار توجه ويژه به جنبه هاي اقتصادی و اجتماعی در اجراي طرحهاي ساماندهی ترافیک شد و اظهار داشت: معضل ترافیک در شهرها ناشی از ضعف طرحهای شهرسازی است و رفع آن نیازمند نگرش همه جانبه در برنامه ریزی های شهری است. معاون امور عمراني استاندار آذربايجان غربي با بیان اینکه موضوع ایمنی بايد در برنامه ریزی های حوزه ترافیک مورد توجه قرار گیرد، اعلام كرد: ارتقا ایمنی در حوزه حمل و نقل از شاخص های توسعه پایدار است که باید با اجرای طرح های ایمن سازی میزان و شدت حوادث رانندگی در شهرها کاهش داد.
وی با اشاره به اینکه موضوع سفرهای درون شهری و ترافیک در تعیین کاربری ها و طراحی های بالادستی شهری باید در اولویت برنامه ریزان قرار گیرد اظهارداشت: آماده سازی محدوده های مرکزی شهرها برای تردد بدون خودرو نيز ضروري بوده که باید از تجربه کشورهای پیشرفته در این خصوص بهره بگیریم.
بهادری اضافه کرد: راه اندازی شهر هوشمند و خدمات فناوری اطلاعات و همچنین تامین نیازهای شهروندان از طریق خدمات اینترنتی، استفاده از IT و ارائه سرویس های متنوع از طریق شبکه مجازی می توانند علاوه بر کاهش ترافیک، کاهش استرس شهروندان را نیز در پی داشته باشند. وي بر انجام مطالعات جامع ترافیکی به عنوان یکی از مهمترین مطالعات شهری تاکید کرد و ادامه داد: کسانی که می خواهند به این موضوع بپردازند باید ذهن خلاق و پویایی داشته باشند و بتوانند ابعاد مختلف این امر را تجزیه و تحلیل کنند.
معاون امور عمرانی استاندار آذربایجان غربی، ترافیک را به عنوان مهمترین دغدغه و چالش امروز کشور خواند و گفت: کاهش سفرهای درون شهری با بهره مندی از امکانات جدید و فناوری های نوین باید مد نظر مسئولان مرتبط باشد. مدیر حمل و نقل و ترافیک آذربایجان غربی نیز در ادامه این جلسه با اشاره به طرح مطالعات جامع حمل ونقل و ترافیک شهر خوی گفت:مطالعات ساماندهی ترافیک شهر خوی در سال 87 تصویب شد که با گذشت 5 سال و اتمام افق پیش بینی شده در طرح انجام مطالعات جامع حمل ونقل و ترافیک برای تامین زیرساختها و تعیین اقدامات مورد نیاز برای کاهش حجم ترافیک و روانسازی محدوده مرکزی شهر ضروری است.
پیمان آرامون تقویت افزایش کارآمدی ناوگان حمل ونقل عمومی را از دیگر نتایج این مطالعات برشمرد و افزود: ناوگان تاکسیرانی شهر خوی با 1000 دستگاه تاکسی پلاک (ت) و 590 دستگاه آژانس عمر متوسط 8.5 سال دارد که در مقایبسه با متوسط استانی در شرایط مطلوبی قرار دارد.
در ادامه این جلسه با تصویب انجام طرح مطالعات جامع حمل و نقل ترافیک شهر خوی بر تکمیل و بازنگری در طرحهای پیاده روسازی خیابان امام خمینی (ره) و احداث زیرگذر عابر پیاده در میدان مرکزی شهر خوی تاکید شد.
همچنین در این جلسه دوطرفه شدن مسیر خیابان شهید مطهری ارومیه و امکان تردد خودورهای عمومی از هر دو طرف و اجرای طرح پارکبان در حاشیه امتداد خیابان امام خمینی (ره) در شهر ارومیه نیز به تصویب اعضای شورای هماهنگی ترافیک استان رسید.
۱۳۹۳/۶/۱۶ - ۱۰:۵۵
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 36]