تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 27 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):سنگهاى زیربناى اسلام سه چیز است: نماز، زکات و ولایت که هیچ یک از آنها بدون دیگرى درس...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1830342449




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

کاش فیلمت ساخته نمی‌شد!


واضح آرشیو وب فارسی:سیمرغ: کاش فیلمت ساخته نمی‌شد!

کاش فیلمت ساخته نمی‌شد!

تماشاگران پس از دیدن فیلم از من پرسیدند: هنگام قطع درختان آیا می‌توانستی از این کار جلوگیری کنی؟ این نگاه مردم عادی آلمان به محیط زیست بود. به جرات می‌گویم که چنین نگاهی حتی در میان روشنفکران ما هم وجود ندارد.

کارگردان مستند «مادرم بلوط» از برخورد تماشاگران آلمانی با فیلمش صحبت کرد و اینکه آنها تاکید داشتند چرا هنگام فیلمبرداری مانع بریده شدن درخت‌ها نشده است.
 
عصر روز چهارشنبه 12 شهریور فیلم «مادرم بلوط» در سالن اصلی فرهنگسرای نیاوران اکران و بعد از آن نقد و بررسی شد.

محمدعلی طالبی کارگردان و فیلمنامه نویس، شاهین امین منتقد و محمدرضا مقدسیان مجری برنامه و محمود رحمانی کارگردان این فیلم از حاضران در این مراسم بودند.

در ابتدا مراسم، محمود رحمانی کارگردان فیلم «مادرم بلوط» با اشاره به نخستین اکران این فیلم در ایران در سخنانی گفت: دیدن این فیلم در کنار مخاطب ایرانی لذتی داشت که در هیچ جای دنیا آن را تجربه نکردم.

وی درباره دیدگاه تماشاگران خارجی نسبت به فیلم «مادرم بلوط» اظهار کرد: در نخستین نمایش فیلم در مونیخ که در سالنی به همین اندازه برگزار شد، تماشاگران پس از دیدن فیلم از من پرسیدند: هنگام قطع درختان آیا می‌توانستی از این کار جلوگیری کنی؟ من هم پاسخ دادم: اگر این کار را می‌کردم، آنوقت فیلمم ساخته نمی‌شد.

وی در ادامه عنوان کرد: تماشاگران مونیخی می‌گفتند کاش فیلمت ساخته نمی‎‌شد اما از قطع درختی جلوگیری می‌کردی. این نگاه مردم عادی آلمان به محیط زیست بود. به جرات می‌گویم که چنین نگاهی حتی در میان روشنفکران ما هم وجود ندارد.

کارگردان فیلم مستند «مادرم بلوط» گفت: امیدوارم برخوردهای ما با محیط زیست بهتر شود و فیلم «مادرم بلوط» هم در این زمینه نقشی داشته باشد. ما برای این فیلم 35 ساعت راش تهیه کردیم و مراحل تدوین 7 ماه طول کشید.

رحمانی در پاسخ به پرسش یکی از تماشاگران مبنی بر علت جایزه گرفتن این فیلم در جشنواره فیلم مونیخ، گفت: داوران این جشنواره جسارت در روایت و تلفیق پرتره با محیط زیست را علت اصلی برگزیده کردن این فیلم بیان کردند.

شاهین امین که به عنوان منتقد در این مراسم حضور داشت، درباره فیلم «مادرم بلوط» گفت: چنین فیلم هایی علاوه بر داشتن خاصیت های سینمایی، می تواند هر بیننده ای را دردمند کند. کسانی چون رحمانی شیوه های دیگر زندگی را به ما نشان می دهند و مسائلی را به ما گوشزد می‌کنند که همه ما باید نگران این مسائل باشیم.

وی ادامه داد: فیلم «مادرم بلوط» نشان می‌دهد که اگر در جامعه ای، توسعه و پیشرفت نا‌آگاهانه و بدون برنامه ریزی باشد، چقدر می‌تواند مضر باشد. در این فیلم هم آدم های محلی و هم کسانی که سد کارون 3 را ساخته اند، به جنگ با طبیعت می‌پردازند.

محمدعلی طالبی کارگردان و فیلمنامه نویس کشورمان که در این نشست حضور داشت، درباره فیلم «مادرم بلوط» گفت: این فیلم دو وجه دارد، نخست وجه سینمایی و هنرمندانه و دوم وجه زیست محیطی آن. از همان ابتدا فیلم ما را به جستجو وادار می‌کند. ما لحظه به لحظه شخصیت دیوانه فیلم را بهتر می‌شناسیم و با بیشتر آشنا می شویم و جالب این که در می یابیم که این دیوانه چقدر زیاد می فهمد و هر چه می گوید درست است.

وی در ادامه یاد آور شد: از نظر من رویکردهای اجتماعی در این فیلم موجود است. یکی از این واقعیت های اجتماعی که در این فیلم به تصویر کشیده شده این است، کسانی که طبیعت را مورد حمله قرار می‌دهند و به آن آسیب می زنند انسان های عاقلی هستند و کسی که آزاری به طبیعت نمی رساند دیوانه است. این در حالی است که کاملا عکس این قضیه درست است. یعنی دیوانه کسانی هستند که به طبیعت حمله می کنند.

جلسه نمایش و نشست پرسش و پاسخ فیلم «مادرم بلوط» روز چهارشنبه 12 شهریور در سالن آمفی تاتر فرهنگسرای نیاوران و در قالب نشست‌های کانون فیلم نیاوران برگزار شد.

این نخستین اکران فیلم «مادرم بلوط» در ایران بود. این فیلم پیش از این موفق به کسب جایزه ویژه هیئت داوران بیست و ششمین جشنواره بین‌المللی مستند مونیخ شده، همچنین حضور موفقی در جشنواره دوسلدورف آلمان داشته است.

فیلم «مادرم بلوط» درباره کارگران معدنی است که به صورت غیر قانونی و تنها برای ارتزاق از درختان بلوط ذغال تهیه می‌کنند. در همان حوالی سدی ساخته می‌شود که پنج هزار هکتار از جنگل‌های سرسبز بلوط در زیر آب مدفون شدند، این اثر در اطراف شهرستان ایذه فیلمبرداری شده است و به مشکلات عشایر بختیاری و ابعاد فرهنگی اجتماعی ساخت سد کارون 3 در شهرستان ایذه در شمال غربی خوزستان می‌پردازد.


 

 


1393/06/16





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: سیمرغ]
[مشاهده در: www.seemorgh.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 67]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن