تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 3 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام رضا (ع):هیچ بنده ‏اى حقیقت ایمانش را کامل نمى ‏کند مگر این که در او سه خص...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1832907707




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

تعطيلي جايگاه ها به خاطر اختلاف حساب با سامانه


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۱۵ شهريور ۱۳۹۳ (۱۰:۱۵ق.ظ)
رئيس اتحاديه جايگاه داران سوخت خبر داد؛ تعطيلي جايگاه ها به خاطر اختلاف حساب با سامانه گروه انرژي؛
به گزارش خبرنگار خبرگزاري موج، سوخت را مي توان يکي از مهم ترين ملزومات زندگي شهري و غيرشهري دانست که در قرن 21 بيشترين نقش را در پيشرفت جوامع کوچک و بزرگ پيدا کرده است. از بين سوخت هاي رايج، بنزين و گاز جزو پر مصرف ترين سوخت هاي حال و حاضر جهان به شمار مي آيند که در مورد بنزين، توزيع به موقع و سالم آن در کلان شهرها و شهرها بسيار مهم و ضروري است.
جايگاه داران عرضه کننده سوخت در کشور در سال هاي گذشته با مشکلات بسياري رو به رو بوده اند و البته شواهد نشان مي دهد که اين مشکلات همچنان پا بر جاست. البته اين مشکلات را مي توان خاص جايگاه داران بخش خصوصي دانست؛ زيرا دولتي ها و وابسته به شرکت ملي نفت مشکلي ندارند. براي پي بردن به وضعيت جايگاه هاي عرضه سوخت با بيژن حاج محمد رضا، رئيس اتحاديه جايگاه داران سوخت کشور، هم کلام شده ايم که ماحصل آن را در ذيل مي خوانيد.

*آقاي حاج محمدرضا با توجه به تغييرات قيمتي در بازار سوخت کشور، فعاليت اتحاديه براي سر و سامان دادن به مشکلات چه بوده است؟
خوب همانطور که مي دانيد مهمترين مشکل ما در زمان تغيير قيمت سوخت، در محاسبه قيمت بر روي تلمبه هاي جايگاه ها بروز کرد؛ زيرا اين تلمبه ها تنها 4 رقم را نشان مي دادند.
در ابتدا براي حل مشکل از برچسب هايي با مضمون اينکه قيمت ها به تومان است، استفاده کرديم که البته خوب نبود، اما؛ در آن شرايط تنها راه بود. اما خوشبختانه اقدام به تعويض تعداد زيادي از تلمبه هاي کشور کرديم و در حال نصب تلمبه هايي با قابليت نشان دادن 9 رقم هستيم که اگر در آينده هم قيمت افزايش پيدا کند، مشکلي نداشته باشيم. اما مشکل ما فراتر از نشانگر قيمت بر روي تلمبه ها است.

*در ابتداي سال مشکلاتي با وزارت نفت و شرکت پخش داشتيد، آيا هنوز اين مشکلات پا برجاست؟
متأسفانه بله. مشکل ما با وزارت نفت و شرکت پالايش در رابطه با کارمزد است.
ما مصوبه سال 91 مجلس براي سال 92 را داريم که در آن صراحتا تأکيد شده است که حق العمل جايگزين کارمزد شود و حق العمل هم قسمتي از ارزش افزوده است. اين مهم در شوراي اقتصاد تأييد شد، اما؛ باز آقايان ريالي عمل کردند و نوشتند تعديل کارمزد! در صورتي که ما حق العمل کار هستيم و بر اساس مصوبه مجلس بايد با اين ديد به ما نگاه شود، اما؛ آقايان کار خود را مي کنند. اين اتفاق مورد اعتراض اغلب جايگاه داران است؛ زيرا اساسا اين روند تحولي در بخش کاري ما ايجاد نمي کند و ما نمي توانيم در ارائه خدمات بهتر به مردم تلاش کنيم.

*وضعيت جايگاه ها در شهرستان ها چگونه است؟
ما در شهرستان ها و حتي در تهران نيز فاقد جايگاه کافي و مناسب هستيم. به طور مثال در شمال غربي تهران تعداد جايگاه هاي ما اصلا کافي نيست و اين باعث ايجاد صف هاي طولاني در جايگاه هاي موجود شده است. ما جايگاه هاي در انتظار سوخت، بسيار داريم که فعال است، اما؛ حداکثر 15 تلمبه دارد؛ يعني اگر هر 15 دقيقه به 15 خودرو سوخت رساني کند، باز هم کافي نيست.

چرا جايگاه جديد ايجاد نمي شود؟
اين کار سخت و گران است. براي تأسيس جايگاه جديد شما به 2000 متر زمين البته با جانمايي آقايان نياز داريد حال فکر کنيد اين وسعت زمين مورد نياز در شمالغرب تهران چند ميليارد بايد خريداري شود. هزينه زمين در آن منطقه چيزي در حدود 20 ميليارد تومان است که بيش از 4 ميليارد نيز بايد هزينه ساخت و تجهيز جايگاه شود.
حال فکر مي کنيد کسي اين ميزان سرمايه گذاري را براي ماهي 50 هزار تومان انجام مي دهد؟
انگيزه ايجاد جايگاه در بخش غير دولتي بسيار کم است و آدم عاقل به جاي ورود به اين عرصه 25 ميليارد را در بانک مي گذارد و با سودش زندگي مي کند. حداقل سود اين مبلغ سالي 4.5 ميليارد تومان است که اگر در جايگاه هزينه شود، سالانه 1 ميليارد سود هم براي سرمايه گذار به دنبال ندارد.

چرا با وزارتخانه مشکلات را در ميان نمي گذاريد؟
متأسفانه هنوز نتوانسته ايم اين مسأله را به وزارت نفت بفهمانيم و ناگزير به دکتر روحاني نامه نوشتيم و ايشان نيز يکسري دستورات تازه دادند و از ما نيز خواسته اند تا گزارشي کامل در مورد کار و مشکلات پيش روي به ايشان بدهيم تا مشکلات را حل کنند.

پس مشکل حل خواهد شد؟
اميدواريم و در حال پيگيري دستورات رئيس جمهور نيز هستيم. اما مشکلات يکي دو تا نيست. به تازگي مشکل تعطيل کردن جايگاه ها نيز به تمام مشکلات ما اضافه شده است.

لطفا بيشتر توضيح دهيد؟
خودروهاي سنگين و گازوئيل سوز تنها از ساعت 9 شب تا 6 صبح اجازه ورود به داخل شهر را دارند، اما؛ قسمت اعظم کارشان در ساعات غير است. لذا براي سوخت رساني به اين خودروها خطوط کمربندي کشور را تقويت کرده و جايگاه هايي را براي ارائه گازوئيل و بنزين تجهيز کرديم. اما متأسفانه 19 جايگاه موجود در کمربندي تهران را تعطيل کردند.

اين 19 جايگاه در کجا بوده است؟
4 جايگاه در غرب تهران، 2 جايگاه در جنوب تهران، 2 جايگاه در شهر ري، 5 تا 6 جايگاه در شرق تهران و 4 جايگاه در ورامين تعطيل شده است. وقتي جايگاه تعطيل مي شود مشکل براي مردم پيش مي آيد.

تعطيلي جايگاه ها در سال 89 خودخواسته بوده يا دستوري و دليل آن چه بوده است؟
خير دستوري بوده است. شرکت ملي نفت يکطرفه مدعي است که در سال 89 وجوه فروش سوخت به ايشان تحويل نشده است؛ يعني تفاوت آزاد و دولتي را نگرفته اند! اين ادعا در حالي صورت مي گيرد که ما رسيد واريز و تحويل پول مذکور در سال 89 را داريم. رسيد پول و صورتحساب به طور دقيق وجود دارد و نشان مي دهد که آقايان در سال 89 کل اين پول ها را گرفته اند.
اما سؤالي که براي ما پيش مي آيد اين است که اگر اين پول بر طبق گفته ايشان پرداخت نشده است چرا در همان سال 89 اعلام نکرده و به يکباره در سال 89 به ياد آن افتاديد. جالب اينکه رسيد ما را قبول ندارند، ولي؛ خودشان يک تکه کاغذ نشان مي دهند و مي گويند 300 ميليون بدهکاريد. به آنها مي گوييم اين کاغذ را از کجا آورده ايد، مي گويند از سامانه گرفته ايم جالب اينکه ما هم رسيد سامانه را داريم.
جالب تر اينکه در سال 89 جايگاه داران ما بيش از 50 ليتر روزانه فروش نداشته اند. حال چگونه ما به التفاوت فروش مي رود 300 ميليون تومان. حتي در شمال تهران نيز فروش ما حداکثر 500 ليتر بوده است. متأسفانه اين اختلاف حساب مشکل ساز شده است. اگر اين ادعا صحت دارد که جايگاه به اندازه کافي سفته اعتباري در نزد شما دارد که همگي قابليت وصول دارند و اگر هم که صحت ندارد که چرا اذيت مي کنيد؟

راهکار چيست؟
ما پيشنهاد کرديم تا يک کارشناس دادگستري که در زمينه IT هم خبره باشد مدارک را بررسي کند. اگر وي گفت ما بدهکاريم، پرداخت مي کنيم و اگر حق را به ما داد که شما بايد پاسخگوي اين مشکلات باشيد.
متأسفانه آقايان زير بار نمي روند و جايگاه ها را تعطيل کردند.
به جايگاه مي گويند اعتبار نداري و بايد نقدي خريد کني، درجه ممتاز جايگاه را به صفر مي رسانند و بعد به بهانه کارمزد، جايگاه تعطيل مي شود. ما جايگاه نيمه تعطيل هم داريم؛ يعني جايگاهي که بايد روزانه 80 هزار ليتر بنزين بفروشد، چون پول ندارد تنها 20 هزار ليتر خريد مي کند که تا ظهر به اتمام مي رسد و اين؛ يعني تعطيلي يک شيفت کامل. گازوئيل را بايد 100 هزار ليتر بخرد، اما؛ 20 هزار تا مي خرد و اين هم باعث تعطيلي يک شيف کامل جايگاه خواهد شد.

يعني تمام کمربندي تهران مشکل دارد؟
دور تا دور کمربندي ما جايگاه تعطيل و نيمه تعطيل فراوان داريم البته شمال شهر از اين قاعده مستثني است.
ما در پاکدشت جايگاهي داريم که 6 ماه است تعطيل بوده و جايگاه دو منظوره اي داريم که 2 تا 6 ماه است که کار نمي کند.

آقاي حاج محمدرضا اين مشکل کار را براي مردم سخت مي کند. بايد چه کار کرد؟
با مديران نفتي و معاون وزير صحبت کرديم و تأکيد داشتيم که اين يک اختلاف حساب است و نه يک جرم.
در فعاليت اقتصادي اختلاف حساب وجود دارد و در نتيجه کسي که مدعي است بايد سند نشان دهد.
اما شما هيچ سندي نشان نداده ايد. تنها يک برگ پرينت به ما نشان مي دهيد و ديگر هيچ. اما ما در سال 89 هم از ناحيه و هم از منطقه رسيد و تأييد پرداخت گرفته ايم که خوشبختانه شرکت ملي پخش نيز آن را تأييد کرده است.
حال در سال 93 به يکباره سامانه به شما مي گويد 300 ميليون طلب داريد! اگر مي گفتيد 1 ميليون يا 5 ميليون بدهکاريد، مي شد قبول کرد، ولي؛ 100 ميليون و 300 ميليون را نه. بدون سند نمي توان اين حرف ها را زد.
شما با اين رفتار جلوي توسعه جايگاه ها را مي گيريد.گفتني است قبل از انتشار اين مطلب سعي کرديم با مديران ذي ربط در شرکت پخش و پالايش هم کلام شويم تا جواب ايشان را نيز در اين مورد بشنويم که تا کنون مقدور نشده است!

گفتگو از محمد علي رفيعي














این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 30]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن