واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: معاون پرورشی و فرهنگی وزیر آموزش و پرورش گفت: تربیت سیاسی اجتماعی دانش آموزان از اهداف برگزاری اردوهاست/ شادابی را به فضای مدرسه بازگردانیم خبرگزاری پانا: معاون پرورشی و فرهنگی وزیر آموزش و پرورش در هفتمین اردوی ملی مربیان پیشتازان و فرزانگان در اردوگاه شهید باهنر تهران گفت: تشکل های دانش آموزی بر اساس قانون مصوب شورای عالی انقلاب فرهنگی و سند تحول بنیادین آموزش و پرورش شکل گرفته و فعالیت می کند که فعالیت های آنها در زمینه های علمی، فرهنگی، اجتماعی، اعتقادی، هنری، ورزشی، دفاعی و امداد در داخل و خارج از مدارس تعریف شده است.
۱۳۹۳ چهارشنبه ۱۲ شهريور ساعت 12:26
به گزارش خبرنگار آموزش و پرورش پانا، حمیدرضا کفاش راهکارهای پیش بینی شده در سند تحول در خصوص احیای تشکل های دانش آموزی را نقشه راه آموزش و پرورش در سال تحصیلی جدید خواند و افزود : به زودی تمام این راهکارها به مرحله اجرا گذاشته خواهند شد. معاون پرورشی و فرهنگی وزیر آموزش و پرورش تصریح کرد: احیای تشکلهای دانش آموزی به منظور حمایت و حفاظت از مرزهای عقیدتی و سیاسی جمهوری اسلامی ایران صورت می گیرد که همه باید در زمینه احیای این تشکل ها و برپایی اردوها با نشاط و انگیزه تلاش کنند. وی افزود: انتظار می رود سند تحول بنیادین در بین مربیان سازمان دانش آموزی در سراسر کشور تدریس شود تا آنها بتوانند بندبند این تحول را مرور کرده و استدلال کنند. کفاش با اشاره به سرفصلهای 20 گانه سیاست های وزیر آموزش و پرورش در دوره جدید خاطرنشان کرد: توسعه فعالیت های سازمان دانش آموزی و استفاده بهینه از این سازمان برای تقویت تشکیلاتی وزارت آموزش وپرورش یکی از این سیاست ها است و سازمان دانش آموزی به عنوان یک ظرفیت بزرگ و بازویی توانمند در زمینه امور پرورشی و فرهنگی زیرمجموعه نهاد تعلیم وتربیت کشور قرار گرفت تا نشاط و تعالی را به دستگاه آموزش و پرورش بازگرداند.
وی با اشاره به این موضوع که اردو تنها جای تفریح و جشنواره نیست گفت: باید در اردوها تلاش گردد که آموزش های لازم برای تغییر رفتار و ایجاد همدلی و هم فکری صورت گیرد که این مهم نیازمند کار تشکیلاتی است. معاون پرورشی و فرهنگی وزیر آموزش و پرورش ادامه داد : اردوگاه ها متعلق به بیت المال هستند و نباید کسی خود را مالک اردوگاه ها بداند و باید برای استفاده از این فضاها مربیان و دانش آموزان خاص و با حوصله انتخاب شوند .
وی افزود: یکی از اهداف اردوها تربیت سیاسی و اجتماعی دانش آموزان است که باید بخش اجتماعی آن بیشتر مورد توجه قرار گیرد تابتوانیم درمسیر اهداف آموزش و پرورش در جهت تربیت اجتماعی دانش آموزان گامی موثر برداریم. کفاش خاطرنشان کرد: یکسان سازی اندیشه ها و نگرشها ممکن نیست و این در عرصه اجتماعی نوعی طنز به شمار می آید زیرا اگر همه انسان ها بخواهند به یک شغل و یک کار روی بیاورند دیگر هیچ تنوعی در جامعه وجود نخواهد داشت بنابراین باید بپذیریم که نیاز جامعه متعالی حضور افراد متفاوت در کنار یکدیگر است. معاون پرورشی و فرهنگی وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: تک حزبی و تک قدرتی هیچگاه جواب نداده و باید برای رسیدن به هدف و نیل به تعالی راه های مختلف را آزمود و این تعدد تشکل ها نیز به دلیل وجود سلایق متفاوت در انسان برای رسیدن به هدف است، بنابراین تلاش ما تقویت تشکل های متفاوت است و در صورتیکه لازم باشد تشکل های جدید قانونی و شناسنامه دار خواهد شد. · شادابی و نشاط را به مدارس بازگردانیم
حمیدرضا کفاش گفت: در برخی از مناطق به برخی از مدارس توجه نمی شود به طوریکه گاه پرچم مدرسه نیز مدتها تعویض نمی شود و این با روح نشاط سازگار نیست وباید کاری کنیم نشاط به دانش آموزان و فضای مدرسه بازگردد و مربیان پرورشی نیز باید به تمام دانش آموزان در مدرسه توجه کرده و همه را مورد آموزش قرار دهند زیرا همه ما در موضع حکومت هستیم و باید با اصول و برنامه دانش آموز مطلوب و تراز جمهوری اسلامی ایران را تربیت کنیم. وی دلیل توسعه و تعدد تشکل های دانش آموزی را حضور تمامی دانش آموزان در برنامه های اجتماعی عنوان کرد و افزود: باید در تشکل های دانش آموزی هم افزایی به وجود بیاید تا بتوانیم جریانی را در جامعه ایجاد نماییم که افراد به یکدیگر احترام گذاشته و تحمل یکدیگر را داشته باشند.
کفاش تصریح کرد: توسعه کشور نیازمند توان و نیروی تمام افراد جامعه است و ما حق نداریم به میل خود افرادی را کنار بگذاریم و باید بکوشیم در عرصه تشکل های دانش آموزی از افراد باسابقه در سازمان دانش آموزی بهره گرفته و از نظرات آنها به نحو مطلوب استفاده نماییم.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 91]