واضح آرشیو وب فارسی:مهر:
استانها > مرکز > قزوین آیت الله اسلامی:
شورا نماد مردم سالاری دینی برای تحقق مشارکت عمومی است
تاکستان - خبرگزاری مهر: نماینده مردم قزوین در مجلس خبرگان رهبری گفت: شوراها نماد مردمی سالاری دینی برای مشارکت گسترده در کارها و تسریع در روند توسعه و پیشرفت امور شهری و روستایی است.
به گزارش خبرنگار مهر، مراسم گرامیداشت دومین سالگرد شروع به کار چهارمین دوره شوراهای اسلامی شهرستان تاکستان روز سه شنبه در سالن اجتماعات فرمانداری این شهرستان برگزار شد.
در این مراسم آیت الله علی اسلامی شوراها را نماد مردم سالاری دینی دانست و اظهارداشت: سپردن امور به مردم می تواند زمینه مشارکت عمومی را فراهم کرده و کارها را با شتاب بیشتری اجرایی کند.
امام جمعه تاکستان تصریح کرد: مسئولیت شورایی از الطاف خداوند و ابزار اراده الهی است و می تواند زمینه و بستر مناسبی برای خدمت رسانی بهتر به مردم را فراهم کند لذا اگر از مشورتهای مردم بیشتر استفاده شود می توانیم توسعه و عمران منطقه را بهتر محقق کنیم.
نماینده مردم استان در مجلس خبرگان رهبری یادآورشد: مسائل دینی و اعتقادی قابل شور و مشورت نیست و شوراها نمی توانند در این امور دخالت کنند اما مشورت در کارها ضروری است و به استحکام برنامه ها کمک می کند.
در ادامه ایرج حیدری فرماندار شهرستان تاکستان گفت: شوراها پل ارتباطی بین مردم و مسئولان هستند و می توانند ضمن انعکاس مشکلات مردم مسیر خدمت رسانی را هموار و به حل مشکلات کمک کنند.
فرماندار تاکستان تصریح کرد: منتخبان مردم برای انجام درست امور و روان تر شدن کارها مورد اعتماد مردم قرار گرفته اند لذا باید این امانت را بخوبی حفظ کنند و با انجام درست کارها به تقویت اعتماد عمومی کمک کنند.
حیدری یادآورشد: شوراها مسئولیت سنگینی دارند زیرا مردم با دقت و نکته سنجی در امور نظارت مستمر دارند و تمام فعالیت شوراها زیر ذره بین قضاوت مردم قرار دارد و اگر درست کار شود مردم قدردان خواهند بود.
این مسئول بیان کرد: اعضاء شوراها باید از سیاسی کاری پرهیز کنند و اجازه ندهند خدمات آنها تحت تاثیر جریان های سیاسی مخدوش شود و تنها به جلب رضایت مردم فکر کنند و بدانند اگر نیت آنها خدمت به مردم باشد موجب جلب رضایت الهی نیز
می شود.
وی با اشاره به رسالت و وظایف شوراها اظهارداشت: توجه ویژه به سیمای شهر وروستا و زیباسازی ورودی و خروجی ها، همکاری با شهرداری و دهیاری در جلوگیری از ساخت و سازهای غیرمجاز، نامگذاری مناسب کوچه ها و معابر، بررسی و تحلیل
دقیق طرح ها و لوایح قبل از تصویب با رعایت قوانین و مقررات، عدم دخالت در امور جاری و اداری شهرداری و دهیاری و تقویت نظارت عالیه، تصویب وعدم تصویب مصوبات با استناد به قوانین و پرهیز از ملاحظه کاری، جلوگیری از هزینه های اضافی و در نظر گرفتن منافع و مصالح شهرداری و تصویب بودجه شورای اسلامی شهر و تعیین هیئت رئیسه از مهمترین وظایف شوراهاست.
۱۳۹۳/۶/۱۱ - ۱۸:۵۹
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 42]