تبلیغات
تبلیغات متنی
پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا
دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک
تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی
محبوبترینها
سررسید تبلیغاتی 1404 چگونه میتواند برندینگ کسبوکارتان را تقویت کند؟
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1852271365
دغدغه های بهارستان برای تعریف خط قرمز / روایت آنهایی که وزیر نشدند!
واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: باشگاه خبرنگاران گزارش می دهد؛
دغدغه های بهارستان برای تعریف خط قرمز / روایت آنهایی که وزیر نشدند!
هشدار مجلس شورای اسلامی به دولت برای مرزبندی با فتنه گران سال 88 و تاکید مقام معظم رهبری به وزیران دولت مبنی بر رعایت فاصله با فتنه همچنان تیتر داغ رسانه ها است اما ایا این توصیه ها و پندها برای این افراد تاثیرگذار بوده است؟
به گزارش گروه دولت باشگاه خبرنگاران، در حالی یک سال از عمر دولت یازدهم می گذرد که هنوز موضوع خوب و بد بودن وزرای این کابینه مورد بحث است. نمونه آن هم موضوع استیضاح وزیر علوم بود. هر چند به گفته صاحب نظران و نمایندگان مجلس این استیضاح شخصی نبوده و تنها عملکرد وزیر در انتصابات مورد بحث بود اما گفته شده است هنوز هم در کابینه حسن روحانی افرادی مرتبط با فتنه 88 دیده می شوند.
اقدامات فرجی دانا و برخورد مجلس با این موضوع به نحوی بود که حتی مقام معظم رهبری هم در دیدار با اعضای هیئت دولت تاکید فرمودند که اعضای دولت فاصله خود را با فتنه حفظ کنند.
محمد علی نجفی (وزیر سابق آموزش و پرورش در دولت خاتمی و عضو سابق شورای شهر تهران) پس از آنکه با عدم اقبال نمایندگان مجلس برای تصدی پست وزارت آموزش و پرورش (مخالفت 133 نماینده) رو به رو شد؛ در مقطعی کوتاه با حکم رئیس جمهور ریاست سازمان میراث فرهنگی و گردشگری را عهده دار شد اما بعدها به دلایلی که ناراحتی قلبی عنوان شد از ادامه ریاست بر این سازمان انصراف داد و جای خود را به مسعود سلطانی فر داد.
حالا و بعد از گذشت یک سال از عمر دولت یازدهم، حسن روحانی بعد از استیضاح وزیر علوم (فرجی دانا) در 29 مرداد سال جاری توسط مجلس "نجفی" را به عنوان سرپرست وزارت علوم منصوب کرد.
تغییر در راس مدیریت دو دانشگاه، ماحصل سرپرستی چند روزه نجفی بر وزارت علوم است. در این تغییرات وی محمد ميرزايي را به سمت سرپرستی دانشگاه تحصیلات تکمیلی و فناوری پیشرفته کرمان و علی تیزرو را به سمت رياست مرکز آموزش عالی لامرد منصوب کرده است.
بر اساس این گزارش، 22 مردادماه سال 92 بود که حسن روحانی برای تصدی پست وزارت آموزش و پرورش دولت یازدهم "محمد علی نجفی" را به بهارستان پیشنهاد داد اما این انتخاب حاشیه هایی در بر داشت. نجفی از سوی برخی نمایندگان مخالف به حمایت از فتنه 88 محکوم شد و آنها خواستند تا وی در این مورد توضیح دهد.
مخالفان برخی موارد و حاشیه ها را از نجفی سوال کردند اما پاسخ ها برای این گروه از نمایندگان قانع کننده نبود:
علیرضازاکانی (نماینده مردم تهران): ما حق نداریم عنان کار را به دست کسی بدهیم که ماحصلش را میتوان در نامه آقای نجفی به مراجع دید که به نظام اتهام میزنند، وی در بخشی از نامه خود اینگونه آورده است: «به راستی اعمال شکنجههای مکرر در مورد کسانی که زیر لقای اسلام زندگی میکنند با توسل به کدام اصل قانونی، شرعی و انسانی توجیهپذیر است و چگونه با سکوت میتوان در قبال این همه خشونت، داد از رحمانی بودن نظامی سر داد که شریعت محمدی را راهنمای خویش قرار داده است. این روزها دریافت اخبار نگرانکننده در مورد سلامت جسمی و روانی بسیاری از بازداشتشدگان در دامنه نگرانیها افزوده است". احمد امیرآبادی فراهانی (نماینده مردم قم): آقای نجفی شما در انتخابات سال 88 در ستاد "موسوی" بودید. البته عضویت شما جرم نیست، اما جای این سوال است که شما بیاطلاع از وضعیت کشور نبودید و با قوانین کشور نیز آشنا هستید. شما چه کاره بودید که وظیفه داشتید با همفکران خود در شمال شهر تهران حضور یافته و بگویید که از طرف موسوی و کروبی آمدهاید؟نجفی: من نمی گویم کسانی که در راهپیمایی های سال 88 شرکت کردند خلاف قانون بوده است!
نجفی در پاسخ به این انتقادات گفت: بنده حتی قبل از 29 خرداد که رهبر انقلاب این سخنان را مطرح کنند مطیع این امر بودیم.کجا من مصاحبه و صحبتی خلاف این امر کردم. آقایان میگویند که شما مردم را تحریک برای شرکت در راهپیماییها کردید من در هیچ کدام از این راهپیماییها چه قبل و چه بعد از 29 خرداد شرکت نکردم. من نمیگویم کسانی که در این راهپیماییها شرکت کردند خلاف قانون عمل کردند. من هم معتقدم مانند آقای مطهری، کسانی که قبل از 29 خرداد در راهپیمایی شرکت کردند اشکالی ندارد اما یک عکس یا شاهد عادل بگوید من آقای نجفی را در راهپیمایی روز دوشنبه دیدهام و من قبول میکنم راس فتنهام.نجفی خود را نماینده کروبی معرفی کرده و به دیدار حادثه دیدگاه سال 88 می رفت
گفته های نجفی در حالی است که سید مسعود خاتمی رئیس وقت جمعیت هلال احمر کشور که مستقیما مسئول ارتباط با خانواده حادثهدیدگان بود گفته است: این هیئت پس از ملاقات با تمام خانوادههای حادثه دیده در تهران در مواردی با حضور همزمان آقای نجفی و خانم ابتکار مواجه شدیم و در بررسیای که از خانوادهها در مورد اقدامات افراد مذکور صورت گرفت، مشخص شد نامبردگان موضوعات خاصی را پیگیری میکردند. در اغلب موارد آقای نجفی و خانم ابتکار خود را نماینده موسوی و کروبی معرفی کرده و پیام آنها را اعلام مینمودند" و با بیان اینکه "شما باید حق خود را از حکومت بگیرید و مسئولین بالای نظام را عامل حوادث هستند، نوعاً باعث تحریک احساسات و شعلهور شدن آتش فتنه میشدند". آنها حتی "در مواردی اصرار داشتند به نحوی سران فتنه را به خانههای آسیبدیدگان برسانند که با مخالفت خانوادهها مواجه میشدند. تائید اظهارات کروبی مبنی بر آزار جنسی معترضان
وی همچنین در واکنش به اتهامی که در سال 88 مبنی بر آزار جنسی معترضان به نظام توسط مهدی کروبی وارد شد و جنجال فراوانی را در رسانههای بیگانه علیه نظام جمهوری اسلامی به پا کرد، اینگونه عنوان کرد که: اقدام کروبی هم شجاعانه و هم خداترسانه بود! نجفی همچنین در ادامه توضیحات خود پیرامون اقدامات خداترسانه کروبی و اتهاماتی که علیه نظام وارد کرد، اینچنین میگوید: ما به عنوان کسانی که دلمان به حال نظام میسوزد امیدواریم این وقایع با بررسی جامع و بیطرفانه حل شود.
میلی منفرد؛ وزیر پیشنهادی با برچسب زندانی فتنه 88
جعفر میلی منفرد هم همانند نجفی نتوانست از امتحان سخت مجلس راهی به کابینه دولت یازدهم پیدا کند. وی که هم اکنون معاون آموزشی وزارت علوم است؛ ازمجموع ۲۸۴ رأی مأخوذه با ۱۰۵ رأی موافق، ۱۶۲ رأی مخالف و ۱۵ رأی ممتنع موفق به کسب رأی اعتماد از مجلس نشد.
میلی منفرد در تاریخ 24 مرداد 92 به دفاعیه خود برای احراز پست وزارت علوم در صحن علنی مجلس، اظهار داشت: یک احضار، یک اخطار و یک برگ تذکر از نهادهای ناظر و مقامات قضایی و امنیتی و سیاسی برای اقدامی خلاف مصالح نظام نداشته ام. هرجا بوده ام با همه گرایش ها کار کرده ام. بدون هیچ گرایشی مدیران چپ و راست داشته ام. با مدیران سابق بیش از همه کار کرده ام و مدیران جدید را هم به حسب نیاز آورده ام و اما تخصص اولویت من بوده است. اما مخالفان میلی منفر روایت دیگری داشتند:
محمد دهقان (نماینده مردم چناران): شما به عنوان یکی از مسئولان نظام که دوره ای سرپرست وزارت علوم و در دوره ای معاون وزیر بودید در اتفاقات پس از انتخابات 88 در تحصن ها شرکت کردید که فیلم آن موجود است. فرهاد بشیری (نماینده مردم پاکدشت): ما از آقای روحانی به خاطر موضع گیری در خصوص حوادث سال 88 تشکر می کنیم اما وزیر پیشنهادی وی نقش محوری در تحصن اساتید دانشگاه امیر کبیر داشت و وی سعی در لغو امتحانات دانشجویان و ایجاد التهاب در دانشگاهها داشت.
بر اساس این گزارش میلی منفر در حالی در سال های 76 الی 79 بعنوان معاون دانشجویی وزیر علوم ایفای نقش کرده است که دقیقا در همان زمان حوادث 18 تیر 78 از سوی دفتر تحکیم در دانشگاه ها و با حمایت عناصر دولتی همچون عبدالله نوری وزیر کشور دولت اصلاحات و تاجزاده معاون سیاسی وزیر کشور رخ داده است.حوادث 18 تیر 78 در حالی در فضای سیاسی کشور از سوی دفتر تحکیم اتفاق افتاده که بسیاری از تحلیل گران معتقدند علت اصلی آن پر و بال دادن وزرات علوم و معاونت دانشجویی(میلی منفرد) به عناصر افراطی و غیر قانونی به عنوان پیاده نظام حزب مشارکت بوده است.
جالب اینکه یکی از همراهان مصطفی تاج زاده در ماجراهای 18 تیر 78 میلی منفرد بوده است.
بعد از تمام دفاعیات میلی منفرد یکی از نمایندگان در مورد بازداشت وی در فتنه 88 سوال کرد؟ و وی گفت: من و ۸ استاد دیگر را در سال ۸۸ بازداشت کردند. بعد ازاد کردند و عذرخواهی هم کردند! همین جمله آخر کارنامه میلی منفرد را خراب کرد. چرا که قطعا قوه قضائیه بدون دلیل و ادله و اسناد حکم بازداشت فردی را صادر نمی کند.
به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران این اظهارات و وقایع ثبت شده در رسانه ها نشان می دهد که چه میزان مقام معظم رهبری و وکلای ملت در ساختمان هرمی بهارستان برای حفظ نظام و قانون اساسی دغدغه دارند. اما آیا آنانی که باید این موارد را گوش کرده و اجرایی کنند هم چنین دغدغه هایی دارند؟
انتهای پیام/
تاریخ انتشار: ۱۱ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۱:۱۷
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 39]
صفحات پیشنهادی
حضور اعضای کابینه در جلسه استیضاح وزیر علوم و تحقیقات/ 8 وزیر به بهارستان آمدند
حضور اعضای کابینه در جلسه استیضاح وزیر علوم و تحقیقات 8 وزیر به بهارستان آمدند زنگ آغاز جلسه علنی مجلس صبح امروز چهارشنبه زمانی به صدا درآمد که حضور جمعی از اعضای هیأت دولت به همراه رضا فرجیدانا از همان اولین لحظات آغاز جلسه مشهود بود به گزارش نامه نیوز به نقل از ایسنا با ببیان دغدغههای زنان استان مرکزی با مشاور وزیر کشور/ آلودگی هوای اراک منشاء تولد نوزادان کمتوان ذهنی
استانها مرکز مرکزی مهر گزارش می دهد بیان دغدغههای زنان استان مرکزی با مشاور وزیر کشور آلودگی هوای اراک منشاء تولد نوزادان کمتوان ذهنی اراک – خبرگزاری مهر سفر سه روزه مشاور وزیر کشور در امور بانوان و خانواده فرصتی شد تا جامعه زنان فعال در حوزه تشکل های مردمی کمی از دغدغهنقدی بر استیضاح وزیر علوم با روایت نمونهای عینی
نقدی بر استیضاح وزیر علوم با روایت نمونهای عینی چندان مبهم نیست که علت این همه فشار برای استیضاح وزیر علوم از کجا سرچشمه می گیرد کسانی که فرجیدانا را می شناسند به خوبی می دانند که مرد علم و پاسدار اصول دانشگاهی است آفتاب- عباس شفیعی رمز گشایی از بورسیه های دکتری در سالهای اخآمار وزیر از مهمترین دغدغه ایرانی ها
آمار وزیر از مهمترین دغدغه ایرانی ها وزیر کشور گفت در حوزه سیاسی وحدت و انسجام در میان مسئولان سران قوا و گروههای سیاسی برقرار است خبرگزاری ایسنا وزیر کشور گفت در حوزه سیاسی وحدت و انسجام در میان مسئولان سران قوا و گروههای سیاسی برقرار است عبدالرضا رحمانی فضلی عصر رومعاون وزیر صنعت: رفع دغدغههای بخش صنعت در اولویت قرار گیرد
معاون وزیر صنعت رفع دغدغههای بخش صنعت در اولویت قرار گیردمعاون امور صنایع وزیر صنعت معدن و تجارت گفت رفع دغدغههای بخش صنعت باید در اولویت قرار گیرد به گزارش خبرگزاری فارس از کرج محسن صالحینیا بعدازظهر امروز در حاشیه بهرهبرداری از سه طرح صنعتی در شهرک بهارستان استان البرزکدیور در گفتوگو با فارس: برطرف کردن دغدغههای رهبری اولویت وزیر علوم آینده باشد/ لزوم رسیدگی به تخلفات وزارت
کدیور در گفتوگو با فارس برطرف کردن دغدغههای رهبری اولویت وزیر علوم آینده باشد لزوم رسیدگی به تخلفات وزارت علومدبیر جنبش عدالتخواه دانشجویی با بیان اینکه باید تخلفات مسئولان وزارت علوم مورد بررسی قرار گیرد گفت وزیر آینده علوم باید شتاب دادن به پیشرفت علمی کشور و رفع دغدغههایدر گفتوگو با فارس مطرح شد روایت زاکانی از فشارهای گسترده به مجلس برای توقف استیضاح وزیر علوم
در گفتوگو با فارس مطرح شدروایت زاکانی از فشارهای گسترده به مجلس برای توقف استیضاح وزیر علومنماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی روایتی از فشارهای گسترده به مجلس برای توقف استیضاح وزیر علوم را بیان کرد علیرضا زاکانی نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در گفتوگو با خبرنگاصحن علنی بهارستان آغاز شد/ سوال رسایی از وزیرنفت در دستور کار
دقایقی قبل صحن علنی بهارستان آغاز شد سوال رسایی از وزیرنفت در دستور کار دویست و سی نهمین جلسه علنی بهارستان دقایقی قبل به ریاست لاریجانی آغاز شد به گزارش خبرنگار پارلمانی باشگاه خبرنگاران دویست و سی نهمین جلسه علنی بهارستان دقایقی قبل به ریاست علی لاریجانی آغاز شد &nbsوزیر ورزش: از کارت زرد و قرمز و استیضاح نمیترسیم |اخبار ایران و جهان
وزیر ورزش از کارت زرد و قرمز و استیضاح نمیترسیم کد خبر ۴۲۸۶۹۰ تاریخ انتشار ۰۲ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۵ ۲۴ - 24 August 2014 نشست خبری محمود گودرزی وزیر ورزش و جوانان در سالن کنفرانسهای مجموعه ورزشی شهید شیرودی برگزار شد به گزارش ایسنا گودرزی در ابتدای صحبتهایش گزارشی از عملکرد اینسالک در گفتوگو با فارس: استیضاح وزیر علوم اقتدار مجلس را نشان داد/دغدغه نمایندگان برای ایجاد فتنهای بزرگتر
سالک در گفتوگو با فارس استیضاح وزیر علوم اقتدار مجلس را نشان داد دغدغه نمایندگان برای ایجاد فتنهای بزرگتر در کشور با ادامه کار فرجیدانارئیس کمیسیون فرهنگی مجلس گفت نمایندگان دغدغه داشتند تا با ادامه کار آقای فرجیدانا فتنه بزرگتری در کشور کلید بخورد و در واقع استیضاح وزیر اقروایت تصویری دیدار وزیر خارجه فنلاند با ریاست جمهوری
روایت تصویری دیدار وزیر خارجه فنلاند با ریاست جمهوری وزیر امور خارجه فنلاند صبح امروز یکشنبه با حجت الاسلام حسن روحانی رئیس جمهور دیدار و گفتگو کرد به گزارش گروه چند رسانهای باشگاه خبرنگاران حجتالاسلام والمسلمین دکتر حسن روحانی روز یکشنبه در دیدار وزیر امور خارج«پوست موز» روزنامه اصلاحطلب زیر پای رئیسجمهور ابتکار روزنامه ابتکار در تعریف «خواسته مردم از
پوست موز روزنامه اصلاحطلب زیر پای رئیسجمهورابتکار روزنامه ابتکار در تعریف خواسته مردم از روحانی و تضاد آن با خطوط قرمز نظامابتکار روزنامه ابتکار در باز تعریف خواسته مردم از روحانی و در تضاد قرار دادن آن با خطوط قرمز نظام در نوع خود جالب توجه است و با یک مرور کوتاه بر یادداشت ایمجلس در زمینه استیضاح وزیر علوم دغدغه جدی دارد/ احتمال رأی آوردن استیضاح زیاد است
استانها مرکز تهران بشیری در گفتگو با مهر مجلس در زمینه استیضاح وزیر علوم دغدغه جدی دارد احتمال رأی آوردن استیضاح زیاد است 25 05 1393 11 15 فرهاد بشیری در گفتگو با خبرنگار مهر در پاسخ به سوالی درباره بازتاب های سخنان اخیر رییس جمهور در جمع نمایندگان ایران در خارج از کشور اظهروایت الحیات از ماموریت ویژه ظریف در سفر به بغداد و انتقال پیام روحانی به نخست وزیر جدید عراق
روایت الحیات از ماموریت ویژه ظریف در سفر به بغداد و انتقال پیام روحانی به نخست وزیر جدید عراق روزنامه الحیات عربستان اعلام کرد که وزیر خارجه ایران در سفر به عراق حامل پیامی برای نخست وزیر جدید عراق است به گزارش نامه نیوز محمد جواد ظریف وزیر خارجه ایران صبح امروز یکشنبه برای دروایت وزیر از رابطه اش با روحانی و لاریجانی
روایت وزیر از رابطه اش با روحانی و لاریجانی رییسجمهوری امروز و نامزد ریاستجمهوری دیروز در کارزار انتخاباتی گفته بود برنامهام در زمینه سیاست داخلی تدوین حقوق شهروندی و انسجام وحدت ملی است چیزی که در هشتسال گذشته در بسیاری از موارد نادیده گرفته شده بود روزنامه شرق رییسیکهفته با احزاب و شخصیتهای سیاسی فرجیدانا در ایستگاه بهارستان از قطار دولت پیاده شد/ وقتی «ندا» ا
یکهفته با احزاب و شخصیتهای سیاسیفرجیدانا در ایستگاه بهارستان از قطار دولت پیاده شد وقتی ندا اعلام موجودیت کرد آخرین مواضع وزیر کشور درباره خانه احزاباعلام موجودیت تشکل نو اصلاحطلب ندا آخرین مواضع وزیر کشور درباره ادامه فعالیت خانه احزاب معرفی اعضای کمیته سیاسی حزب کارگزارانروایت یکی از بازماندگان انفجار دفتر نخستوزیری
روایت یکی از بازماندگان انفجار دفتر نخستوزیریمن ناگهان احساس کردم همین طور که روی صندلی نشسته بودم بیاراده سرپا ایستاده و تمام صورتم و مخصوصاً پیشانیام به شدت میسوزد مثل این که باروت یا بنزین روی صورت و سرم ریخته باشند به گزارش خبرنگار تاریخ خبرگزاری فارس پس از اعلام عدم ک-
سیاسی
پربازدیدترینها