تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 8 تیر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):نماز در اول وقت خشنودى خداوند، ميان وقت رحمت خداوند و پايان وقت عفو خداوند است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

ویترین طلا

کاشت پای مصنوعی

مورگیج

میز جلو مبلی

سود سوز آور

پراپ رابین سود

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

مبلمان اداری

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1802554300




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

وزیر ورزش: از کارت زرد و قرمز و استیضاح نمی‌ترسیم |اخبار ایران و جهان


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: وزیر ورزش: از کارت زرد و قرمز و استیضاح نمی‌ترسیم
کد خبر: ۴۲۸۶۹۰
تاریخ انتشار: ۰۲ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۵:۲۴ - 24 August 2014


نشست خبری محمود گودرزی وزیر ورزش و جوانان در سالن کنفرانس‌های مجموعه ورزشی شهید شیرودی برگزار شد.


به گزارش ایسنا، گودرزی در ابتدای صحبت‌هایش گزارشی از عملکرد این مدت خود در وزارتخانه داد و سپس به سوالات خبرنگاران پاسخ داد.


گودرزی گفت: در سال گذشته سه ماه بعد از انتخابات و چیده شدن کابینه دولت نوبت به انتخاب وزیر ورزش رسید و ما با توجه به آن مسائلی که در پایان عمر دولت قبل اتفاق افتاده بود، سه ماه عقب‌تر از کل کابینه وارد کار شدیم. بنده تحلیل‌هایی از فضا داشتم و به بسیاری از موارد اشراف پیدا کرده بودم اما زمانی به طور ملموس با فضا روبه‌رو شدم که کارم را در وزارتخانه آغاز کردم. البته پیش از آن متوجه نارسایی‌ها شده بودم. با آغاز کار متوجه شدیم آنچه مهم‌ترین مسئله ورزش ایران است عدم رعایت قوانین، آیین‌نامه‌ها و دستورالعمل‌هاست و نکته دیگر این بود که بسیاری از فدراسیون‌ها بیش از دو سال با سرپرست اداره می‌شدند و حتی رسانه‌ها نیز در آن زمان به این موضوع نپرداخته بودند که حالا روال کاری وزارت ورزش بر محور قانون است و در حال حاضر تنها سه فدراسیون با سرپرست اداره می‌شود.


وزیر ورزش ادامه داد: در این مدت اتفاق‌های خوبی هم افتاد. موفقیت‌هایی برای تیم‌های ملی به دست آمد که البته این به تیم جدید وزارت ورزش ارتباطی ندارد و نتیجه کارهایی است که در سال‌های قبل انجام شده. بر همین اساس جا دارد از دوستان قبلی تشکر کنم. مطمئنا حاصل کار ما نیز در سال‌های آینده دیده خواهد شد پس بهتر است خیلی زود درباره عملکرد تیم کنونی قضاوت نشود. به هر حال ما از دوستان قبلی که باعث خوشحالی مردم شده‌اند نیز تشکر می‌کنیم.


10 درصد بودجه هر فدراسیون متعلق به ورزش همگانی است


گودرزی با اشاره به توجه به ورزش همگانی بیان کرد: یکی از فعالیت‌های وزارت ورزش و جوانان توجه ویژه به ورزش همگانی است. اولین بار در تاریخ سهمی برای این عرصه در نظر گرفته شد. 10 درصد بودجه هر فدراسیون متعلق به ورزش همگانی است و توجه و پرداختن به این عرصه یکی از ملاک‌های ارزیابی فدراسیون‌ها و اداره کل ما محسوب می‌شود.


استقلال و پرسپولیس برای خصوصی‌سازی در اختیار وزارت اقتصاد هستند


او در ادامه به خصوصی‌سازی در ورزش اشاره کرد و گفت: حرکت بعدی ما فعالیت در عرصه خصوصی‌سازی است که همین ابتدا بگویم بحث ما فقط استقلال و پرسپولیس نیست چرا که ما به کل ورزش فکر می‌کنیم. خود من پیشنهاد دادم تا شرایط برای واگذاری اماکن ورزشی تمام نشده به بخش خصوصی مهیا شود که امیدوارم این بحث مورد استقبال بخش خصوصی نیز قرار بگیرد چرا که چرخ ورزش با اعتبارهای دولتی و بدون فعالیت بخش خصوصی نمی‌چرخد و ما باید از خود مردم برای ورزش کمک بگیریم. درباره استقلال و پرسپولیس نیز کار را تا جایی پیش بردیم که هم‌اکنون وزارت اقتصاد و دارایی این دو باشگاه را در اختیار دارد و وضعیت‌شان را مشخص می‌کند. چهارشنبه نیز من به همراه وزیر دادگستری و وزیر اقتصاد و کارشناسان مربوطه جلسه‌ای داریم تا نظر نهایی درباره واگذاری این دو باشگاه را بدهیم.


وزیر ورزش در ادامه گفت: وزارت ورزش و جوانان در این مدت پیش‌بینی، طراحی و تدوین استراتژی توسعه ورزش را انجام داد که تا روزهای آینده منتشر می‌شود. همچنین قانون جامع ورزش را نیز طراحی کردیم که در راستای ارتباط گسترده ورزش با تمام نهادها است و نیاز به تمامی این دستگاه‌ها و نهادها دارد تا عملی شود.


توزیع امکانات ورزشی برای بانوان عادلانه نبوده است


در ادامه گزارش گودرزی به ورزش بانوان نیز اشاره کرد و به خبرنگاران گفت: بیش از 50 درصد جامعه را بانوان تشکیل می‌دهند که معمولا برای استفاده از امکانات ورزشی دچار مشکل می‌شوند. توزیع امکانات ورزشی برای بانوان عادلانه نبوده و در همین راستا ما گام‌های مثبتی برداشتیم. با پیگیری‌های خانم شهریان سعی شده در این موارد فعالیت شود. در این 9 ماهه نیز در تمامی سفرهای استانی مشکلات را جویا شده‌ایم و به دولت انتقال داده‌ایم تا بتوانیم برای حل آن‌ها اقدام کنیم.


در دولت قبلی بدون استراتژی کلنگ 3780 پروژه را زدند


موضوع دیگری که وزیر ورزش به آن اشاره کرد بحث اماکن ورزشی در سراسر کشور بود. گودرزی گفت: طبق آخرین عددی که به من داده شده 3 هزار و 780 پروژه ناتمام و شروع نشده در کشور داریم که در دولت گذشته بدون استراتژی و پیش‌بینی منابع و بدون هماهنگی‌های لازم کلنگ زده شده است. با اعتبارات فعلی، پیش‌بینی می‌شود که تمام شدن این پروژه‌ها به 50 سال زمان نیاز دارد و برای تمام شدن سریع آن‌ها به بیش از 7 هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز داریم. این‌ها مطالبات مردم است اما باید توجه کنیم که محدودیت‌ها اجازه کار نمی‌دهند. با توجه دولت محترم به ورزش قرار شد پروژه‌هایی که به بیش از 90 درصد خود رسیده‌اند تا پایان سال تمام شود که 150 پروژه این شرایط را دارند و بقیه نیز به سال‌های آینده موکول می‌شوند. همچنین در نظر گرفته شده تا پروژه‌های زیر 50 درصد را به بخش خصوصی واگذار کنیم.


در ادامه خبرنگاران از وزیر ورزش سوال‌های خود را پرسیدند. همانند همیشه بحث نخست تمام رسانه‌ها مسئله فوتبال، ریاست فدراسیون، شایعه درباره سرپرستی نصرالله سجادی و مواردی از این قبیل بود.


وزیر ورزش در پاسخ به این سوال‌ها گفت: هرچه تلاش می‌کنیم بحث کلان در ورزش را ادامه بدهیم خود دوستان اجازه نمی‌دهند. حرکت ما بر اساس تدبیر و امید است و پایبندی ما نیز بر اساس مقررات و اساسنامه‌هاست. آنچه ما به دنبالش هستیم این است که دولت نقش نظارتی داشته باشد و حرکت بر اساس اساسنامه‌ها شکل بگیرد. مطلقا در کار فدراسیون‌ها دخالت نمی‌کنیم و درباره بسیاری از فدراسیون‌ها که اجازه نداریم نیز این کار را انجام نمی‌دهیم. بحث من درباره فوتبال نیست. کل ورزش را توضیح می‌دهم که تمام فدراسیون‌ها بر اساس اساسنامه پیش می‌روند. وزیر نمی‌تواند خلاف آنچه مجمع و اساسنامه تایید کرده کار کند. این درباره اینکه گفته شده وزارت ورزش به دنبال برکناری کفاشیان است. درباره سرپرستی نصرالله سجادی نیز با توجه به همان رویکرد نخستی که توضیح دادم بحث منتفی می‌شود و نمی‌دانم چرا رسانه‌ها در این بازه زمانی این موضوع را مطرح کرده‌اند. نمی‌دانم چه ترفندی پشت این ماجراست که به آن دامن می‌زنند.


او ادامه داد: اما نکته‌ای که می‌خواهم بگویم اینجاست. ساختمان‌ها، زمین‌ها، بودجه‌ها و همه چیز در اختیار وزارت ورزش یعنی دولت است اما دولت اجازه ندارد به فدراسیون‌ها از گل کمتر بگوید. این اشتباه است. در صورتی که خود فدراسیون‌ها درآمد داشته باشند، هزینه کنند و خودشان به طور مستقل بتوانند کارهایشان را انجام دهند، کسی به کار آن‌ها دخالت نمی‌کند. اما وقتی وابسته هستند، بر اساس اساسنامه و آیین‌نامه کار نمی‌کنند در انتخاب روسا و هیات‌ها نفوذ دارند و مشکلاتی به وجود آمده است، نمی‌شود کاری انجام نداد و به قول معروف شتر مرغی حرکت کرد. نمی‌شود آن‌ها بگویند دولت، همه چیز را بده و من هر طور که بخواهم اداره کنم. با این حال ما حواسمان به همه چیز هست و هم‌اکنون می‌دانیم بر اساس عقلانیت حرکت نمی‌کنیم و حرکت ما بر اساس اساسنامه است.


سوال بعدی درباره این بود که برخی اسپانسرها حاضر شده‌اند بیش از مبلغ کنونی اسپانسرهای استقلال و پرسپولیس پرداختی داشته باشند. آیا احتمال دارد از این اسپانسرها استفاده شود یا نه که گودرزی توضیح داد: اجازه دهید قدری به عقب برگردم. دو ماه قبل از اتمام سال به عنون وزیر انتخاب شدم و آن در شرایطی بود که دو تیم دولتی با بدهکاری‌های زیاد مواجه شده بودند و کسی پاسخگو نبود. حساب‌ها غیر شفاف بود که هنوز هم غیر شفاف است. هر روز شاهد بیرون زدن یک برگ از پرونده‌ها هستیم که نشان می‌دهد یک نفر طلبکار است. قانون اجازه نمی‌دهد پول به تیم‌های دولتی و حرفه‌ای بدهیم و در همان زمان از خیلی از اسپانسرها که حامیان همین تیم‌ها بودند دعوت کردیم تا برای تیم خودشان هزینه کنند. بعضا خیلی‌ها سر باز زدند و کمکی نکردند. در شرایطی که ما از همه آن‌ها دعوت کرده بودیم، کسی جلو نیامد. در همان جریان خیلی‌ها آمدند و حمایت‌شان را از دو باشگاه اعلام کردند و کارشان آغاز شد. هم‌اکنون نیز با توجه به این موضوع که این دوستان در آن زمان به ما کمک کردند و برخی دوستان که اکنون می‌خواهند وارد کار شوند و آن زمان به ما کمک نکردند تصمیم‌گیری می‌کنیم. اگر اسپانسری باشد طبعا از کمک آن‌ها استفاده می‌کنیم اما به تمام آن مواردی که در گذشته اتفاق افتاده نیز توجه داریم. در سال‌های گذشته تمام فعالیت‌های تیم‌های استقلال و پرسپولیس با اعتبار دولت انجام می‌شد و جالب بود که در آن زمان دوستان اینقدر درباره این تیم‌ها سوال نمی‌کردند اما امسال که کل هزینه‌ها توسط اسپانسرها پرداخت شده باز هم انگشت اتهام به سمت ما گرفته شده است. با این حال ما استقبال می‌کنیم از اینکه اینقدر دوستان حواس‌شان به کارهای ما هست.


یکی از خبرنگاران از وزیر پرسید با توجه به اینکه فدراسیون فوتبال موفق‌ترین فدراسیون و قانون‌گریز‌ترین فدراسیون بوده، چرا به بیلان‌های مالی آن توجه نشده است که وزیر پاسخ داد: خیلی علاقه‌مند نیستم وارد جزئیات ریز فوتبال شوم. وزارت ورزش وظایف قانونی‌اش را به عنوان سازمان ناظر انجام داده است. جلسات متعددی نیز گذاشته‌ایم بازرسانی داریم که گزارش می‌دهند و از طریق کمیسیون اصل 90 مجلس نیز مقرر شد تا ناظران ویژه بر مسائل مالی فدراسیون فوتبال نظارت کنند. از طرف دیگر خواهش کردیم که همه فدراسیون‌ها فعالیت‌های مالی خودشان را شفاف انجام دهند. ورودی و خروجی‌ها یکی باشد و بر اساس همان یک حساب تعیین شده کار کنند تا مشکلی پیش نیاید. شما گفتید موفق ترین و قانون‌گریز‌ترین. من ترین‌ها را برمی‌دارم و می‌خواهم از موفق و قانون‌گریز تعریفی داشته باشیم. گاهی قانون‌گریزی در کشور عرف می‌شود و همه بر اساس آن فعالیت می‌کنند. ما ورود می‌کنیم دوستان انتقاد می‌کنند چرا ورود کردید و چرا استقلال را از آن‌ها گرفتید. وقتی هم که ورود نمی‌کنیم این مسائل پیش می‌آید. باید هویت ملی را پاس بداریم منافع ملی را اولویت قرار دهیم و بر اساس قانون عمل کنیم تا تمام مشکلات ما حل شود. هدف شفاف‌سازی است و ما شفاف‌سازی‌هایمان را انجام داده‌ایم و نتایجش را به زودی بازگو خواهیم کرد. ما به فدراسیون‌ها گوشزد کردیم که مراقب افراد رانت‌خوار و ویژه‌خوار باشند. افرادی که با حضور در ورزش به جایگاه و منصب و عنوان رسیده‌اند و هیچ خدمتی نکرده‌اند.


سوال دیگر از وزیر ورزش این بود که آیا مشوق‌هایی برای بخش خصوصی دارید که آن‌ها وارد سرمایه‌گذاری شوند که وزیر گفت: بخش خصوصی مفهومی دارد که با اسپانسرینگ متفاوت است. اسپانسر یک حامی مالی است و با قراردادی که با تیم دارد منافعی به تیم می‌دهد و منافعی از تیم می‌گیرد اما بخش سرمایه‌گذاری خصوصی به مسائل کلان بازمی‌گردد و به زیرساخت‌ها اشاره می‌شود. هدف توسعه زیرساخت‌هاست و ما نیز مشوق‌هایی در نظر داریم. به طور مثال پروژه نیمه‌کاره‌ای که در آن 10 میلیارد هزینه شده را به مبلغ 5 میلیارد در اختیار بخش خصوصی قرار می‌دهیم که آن‌ها با سرمایه‌گذاری در این بخش و بهره‌برداری از آن به منافع خود برسند و ما 5 میلیارد نیز تخفیف داده‌ایم. خدا را شکر امروز خیلی‌ها در کنار ساخت مساجد و مدارس برای اعمال صالح خود به ساخت اماکن ورزشی هم روی آورده‌اند اما حواس ما هست که اجازه ندهیم افرادی از بیرون بیایند، هزینه کنند و بخواهند فراتر از قانون عمل کنند. ما جلوی آن‌ها را می‌گیریم.


سوال بعدی به برخی شایعه‌ها درباره انتخابات فدراسیون‌ها اشاره کرد که وزیر به طور گسترده درباره آن صحبت کرد. او گفت: درباره تمام فدراسیون‌ها حرف می‌زنم. انتخاب فدراسیون بوکس که سالیان دراز مشکل داشت و همه از رییسش انتقاد می‌کردند، برگزار شد. ما اعلام کردیم که او نمی‌تواند در انتخابات شرکت کند. نامه‌ای به ما دادند که قانون نوشته بود حضورش در انتخابات بلامانع است. رئیس فدراسیون تیراندازی نماینده مجلس است. دو ماه قرار بود نامه بیاورد که حضور در مجلس شغل محسوب نمی‌شود. برخی موارد شکل سیاسی به خود می‌گیرد. البته ما از کارت زرد و قرمز و استیضاح نمی‌ترسیم و کارمان را انجام می‌دهیم اما برخی از موارد سوال دارد که ما پرسیده‌ایم و هنوز پاسخ نداده‌اند. قانون درباره برخی چیزها روشن نیست. قوه مقننه می‌گوید نمایندگی مجلس شغل نیست و قوه قضاییه صریحا اعتقاد دارد که شغل محسوب می‌شود. ما به عنوان قوه مجریه کدام مورد را انجام دهیم؟ اختلاف نظر بین قوه قضاییه و قوه مقننه وجود دارد ما کدام را ارجح بدانیم. نهایتا کار ما به استفساریه می‌رسد که پاسخ داده نشده است. سایر دستگاه‌ها عمل نمی‌کنند و دیوار هیچ جا کوتاه‌تر از ورزش نیست و خود شما رسانه‌ها نیز هر روز در حال کوتاه کردن این دیوار هستید. شما از دوستان بپرسید که چرا پاسخ وزارت ورزش را نمی‌دهند و 6 ماه است که ما را در انتظار گذاشته‌اند؟ به طور مثال شورای امنیت،‌ وزارت ورزش و فدراسیون فوتبال را از احیای حقوق خود برای حق پخش منع کرده است. من همیشه گفته‌ام امنیتی کردن فضا به ضرر ورزش است. چرا باید حق ورزش ضایع شود؟ ورزش حق دارد اجازه ندهد هیچ دوربینی وارد خانواده‌اش شود. حق پخش حق مسلم ورزش است و ما باید به آن برسیم. تیم‌های ما در لیگ حرفه‌ای باید از طریق حق پخش تامین شوند تا کاسه گدایی برابر هر کس نگیرند. خود رسانه‌ها نیز باید از آن‌ها حمایت کنند. صلاح کار همین است و نباید با ضایع کردن حق از نظر قانون دور شویم.


او به فدراسیون‌های دیگر اشاره کرد و گفت‌: انتخابات شمشیربازی سر وقت برگزار شد. انتخابات قایقرانی به دلیل مسائل شورا متوقف بود اما بگویم که در برخی فدراسیون‌ها من مشکوک به تبانی می‌شوم. فدراسیون اسکی این شرایط را داشت. فدراسیون قایقرانی این شرایط را داشت و به همین دلیل انتخابات آن‌ها به تاخیر افتادند. درباره بحث دو شغله‌ها نیز دو بار به آقای رضازاده تذکر داده شده که مشخص کند یا در ورزش می‌ماند یا در شورا. تمایل ما این است که در ورزش بماند چون فردی ورزشی است اما باید خیلی زود تکلیف را روشن کند. قول داده‌اند که خیلی زود به این مسئله رسیدگی خواهند کرد اما شما قبول کنید اگر من همین امروز زنگ بزنم و بگویم فلان نفر از فردا سر کار نیاید، بحث دخالت در ورزش مطرح می‌کنند و دوستانی که به دنبال این چیزها هستند، دامن به مسئله تعلیق می‌زنند. ما درباره فدراسیون تنیس نیز همانند تمام فدراسیون‌ها با به پایان رسیدن دوره‌اش، سرپرست انتخاب کردیم تا حضور رییس در انتخابات شک و شبهه‌ای ایجاد نکند. درباره بعضی فدراسیون‌ها نیز که تاخیر در آن‌ها افتاده صحبت دارم. به طور مثال تیروکمان و بسکتبال به این دلیل که بازی‌های آسیایی را در پیش دارند تصمیم بر این شد که بعد از بازی‌های آسیایی انتخابات‌شان برگزار شود. به نظر من شما باید از دوستان قبلی این سوال را می‌کردید که چطور 16 فدراسیون دو سال و نیم با سرپرست اداره می‌شدند؟ شاید این مسئله در آن زمان مشکلی در ورزش محسوب نمی‌شد.


سوال بعدی درباره بازی‌های آسیایی و پیش‌بینی وزیر از جایگاه کاروان ایران بود. او گفت: در دوره‌های گذشته ایران جایگاه‌های مختلفی کسب کرده که میانگین آن‌ها برای این دوره می‌شود 5 و نیم. یعنی 50 درصد پنجم و 50 درصد ششم می‌شویم. چهارمی دوره گذشته از نظر من یک تصادف بود. ما 59 مدال گرفتیم که رقیب ما که پنجم شد 79 مدال کسب کرد. با توجه به اینکه آن‌ها 20 مدال بیشتر داشتند پنجم شدند و ما در جایگاه چهارم قرار گرفتیم چون یک مدال طلا بیشتر داشتیم یعنی اگر یک مدال طلای آن‌ها بیشتر می‌شد، آن‌ها بالاتر از ما قرار می‌گرفتند. کارشناسان ما این نظر را دارند که به احتمال زیاد ایران در این دوره نیز 20 مدال طلا کسب می‌کند اما از نظر من بعید نیست که رقیب ما در این دوره 25 مدال طلا کسب کند.












این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 105]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


ورزش

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن