واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: درمان خارپاشنه به شیوه جدید در بیمارستان چمران شیراز خبرگزاری پانا: مدیر امور بیمارستانی و تعالی خدمات بالینی دانشگاه علوم پزشكی شیراز گفت: با راهاندازی دستگاه شاكویو، درمان بیماریهای مختلف ارتوپدی از جمله خارپاشنه، در مركز درمانی شهید چمران شیراز امكانپذیر شده است.
۱۳۹۳ دوشنبه ۱۰ شهريور ساعت 17:21
به گزارش خبرگزاری پانا، سیدابوالفضل هاشمی افزود: درمان بیماری های ارتوپدی در دنیا از قبیل دیر جوش خوردگی و جوش نخوردگی شكستگی های استخوان با دستگاه شاك ویو (shock- wave ) در حال اجرا است و در روش های طب فیزیكی و توانبخشی، فیزیوتراپی، ارتوپدی و طب ورزشی نیز از این دستگاه استفاده می گردد.
هاشمی افزود : این دستگاه در درمان بیماریهایی نظیر خار پاشنه، آرنج تنیس بازان Tennis Elbow ، درد و بی حركتی شانه، درد ناحیه كمر ، درد تاندون آشیل، كشیدگی تاندون كشكك، انبساط عضلانی، درد كشاله ران، درد لگن و موارد مشابه مورد استفاده قرار می گیرد .
مدیر امور بیمارستانی و تعالی خدمات بالینی دانشگاه علوم پزشكی شیراز در خصوص چگونگی عملکرد دستگاه شاك ویو، گفت: با توجه به متمركز شدن امواج بر روی ناحیه تحت درمان، امواج شوكی تنها اثرات اندكی بر روی بافت های پیرامون ناحیه مورد نظر دارند، همچنین غیرتهاجمی بودن درمان، هزینه پایین، عدم وجود عوارض جانبی و سرپایی بودن درمان، از مزایای استفاده از این دستگاه است.
هاشمی بیان کرد : خارپاشنه در اثر ایجاد ضایعه استخوانی و تشكیل التهاب در اطراف آن تشكیل و التهاب اطراف استخوان موجب ایجاد درد و ناراحتی میشود، در روشهای پیشین درمان توسط اولتراسوند، شبیه به دستگاه سنگ شكن، اقدام به تراشیدن استخوان میكنند اما چندان كارساز نبود، زیرا باید التهاب را از میان برد و بهترین روش، استفاده از دستگاه شاك ویو است كه موجب از بین بردن عامل درد یعنی از بین بردن التهاب میشود.
وی گفت: ابتدا در عكس رادیولوژی ساده، خارپاشنه تشخیص داده میشود، سپس در جلسه درمانی، دستگاه با تاباندن اشعه اولتراسونیك (سونوگرافی)، محل التهاب را تشخیص داده سپس به همان محل، امواج صوتی ارسال می شود و بیمار در 4 تا 5 جلسه 20 دقیقهای، درمانش تكمیل میشود. هاشمی افزود: این دستگاه جهت ضایعات دیگر نظیر Tennis Elbow یا هر جایی كه در محل اتصال استخوان به بافت نرم، التهاب تشكیل میشود، قابل استفاده است، خارپاشنه در طول 8 تا 10 سال تشكیل میشود و در طی 4 یا 5 جلسه توسط این دستگاه درمان میشود.
مدیر امور بیمارستانی و تعالی خدمات بالینی دانشگاه علوم پزشكی شیراز با اشاره به اینکه تعرفه مصوب این دستگاه پانصد هزار ریال بازای هر جلسه می باشد، اظهار داشت: این دستگاه نسبت به نمونههای قبلی جدیدتر و پیشرفتهتر بوده، قدرت اشعه 2 برابر داشته و بنابراین 2 برابر جهت درمان التهاب موفقتر است.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 60]