واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۹ شهريور ۱۳۹۳ (۱۰:۱۷ق.ظ)
استاندار سيستان و بلوچستان خبر داد؛ پيشرفت فيزيکي 50 درصدي معدن مس چهل کوره استاندار سيستان و بلوچستان گفت: معدن مس چهل کوره با سرمايه اي بالغ بر 1000 ميليارد ريال داراي پيشرفت فيزيکي نزديک به 50 درصد بوده و در حال حاضر حدود 400 نفر در آن شاغل هستند.
به گزارش خبرگزاري موج، علي اوسط هاشمي استاندار سيستان وبلوچستان در بازديد از روستاي گراغه از توابع بخش نصرت آباد زاهدان در جمع مردم منطقه با بيان اينکه گراغه در مسير وصل اين استان به استانهاي خراسان جنوبي و کرمان واقع است گفت: اين منطقه از سرمايه کثيري برخوردار است و بيست درصد از سهم کل معادن استان در اين بخش وجود دارد و بهره برداري از اين ظرفيت مستلزم برنامه ريزي و بهره گيري از تکنولوژي روز براي ايجاد ثروت مضاعف است.
وي گفت: سازمان جهاد کشاورزي براي ارائه تسهيلات در زمنيه مرغداري، پرورش شتر مرغ و دامداري آمادگي کامل دارد.
هاشمي افزود: همچنين دولت در قبال هر هکتار زمين کشاورزي، هفت ميليون تومان کمک بلاعوض به کشاورزان منطقه براي بهبود شبکه آبياري به منظور استفاده بهينه از منابع آبي پرداخت مي کند.
استاندار گفت :منابع محدود آبي در حال حاضر ما را بر آن مي دارد که با تغيير سبک آبياري در مصرف آب صرفه جويي کرده و به الگوي هاي جديدي روي بياوريم.
هاشمي در ادامه ضمن بازديد از معدن مس چهل کوره گفت: اين معدن با سرمايه اي بالغ بر 1000 ميليارد ريال داراي پيشرفت فيزيکي نزديک به 50 درصد بوده و در حال حاضر حدود 400 نفر در آن شاغل هستند.
وي افزود: با بهره برداري از معدن مس چهل کوره و راه اندازي کارخانه فرآوري مس اين منطقه مي تواند در آينده اي نزديک به يکي از مراکز اقتصادي خوب تبديل شود.
استاندار سيستان و بلوچستان با بيان اينکه بخش نصرت آباد از نظر استخراج مواد معدني سهمي معادل 10 درصد کل ميزان استخراج استان را در اختيار دارد گفت: از 460 فقره پروانه صادر شده براي اکتشاف معادن استان 67 پروانه مربوط به بخش نصرت آباد است و کساني که پروانه بهره برداري از معدن دريافت مي کنند موظف به ورود به اين عرصه هستند.
هاشمي افزود: اين بخش از نظر دخاير کشف شده با ذخيره مکشوفه اي معادل 40 ميليون تومان سهمي معادل 5 درصد از کل ذخاير استان را در اختيار دارد.
استاندار سيستان و بلوچستان همچنين از شهر نصرت آباد بازديد و در مسجد جامع اين شهر با مردم، علما و معتمدين نصرت آباد ديدار کرد.
وي در اين ديدار با تاکيد بر اينکه نصرت آباد دروازه ورودي استان سيستان و بلوچستان است گفت: نصرت آباد بايد به عنوان مقصدي بين راهي براي مسافراني که از اين مسير تردد مي کنند تعريف شده و امکانات لازم مانند مجتمع رفاهي بين راهي، پارکها و فضاهاي منطبق با شان ميهمانان استان براي رفاه مردم و مسافران در آن تدبير شود.
اين مقام مسئول با بيان اينکه نگاه کريمانه دولت به بخش بهداشت و درمان به اوج خود رسيده است گفت: دولت در روزهاي گذشته 5400 ميليارد تومان براي تدوام سياست بهداشت و درمان تصويب کرده و مناطق محروم و حاشيه نشين نيز براي تاسيس مراکز درمان مورد توجه هستند.
استاندار سيستان و بلوچستان اظهار داشت: تعداد تخت هاي بيمارستاني در استان در حال حاضر 1200 تخت است که تا پايان سال آينده 670 تخت ديگر به آن اضافه مي شود که از اين تعداد 270 تخت در سه ماه آينده به بهره برداري خواهد رسيد.
وي همچنين وعده داد که حل مشکل مرکز بهداشت و درمان و سيل بند نصرت آباد در اولويت برنامه هاي مسئولان ذيربط در استان قرار گيرد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 37]