تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 3 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):زكات عقل تحمّل نادانان است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1832827222




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

به کردها در مهار داعش کمک کنید |اخبار ایران و جهان


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: به کردها در مهار داعش کمک کنید
کد خبر: ۴۳۰۵۶۶
تاریخ انتشار: ۰۸ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۸:۴۳ - 30 August 2014


درحالی که خاورمیانه با بی رحمانه ترین دولت تروریستی روبه رو است که در همسایگی اروپا قرار دارد و تهدیدی برای امنیت آنها محسوب می شود، پس چرا نباید به افرادی که در عراق مایل و قادر به مواجه شدن با این خطر هستند، کمک کنیم؟

 عواقب ناشی از فروپاشی تدریجی صلح آمریکایی به مرور در حال روشن شدن است. برای هفت دهه، ایالات متحده چارچوب جهانی را به هر ترتیبی حفظ کرده است، صرف نظر از این که این ابرقدرت چه اشتباهاتی داشته است، توانسته به طور کلی حداقلی از ثبات را تضمین کند. حداقل صلح آمریکایی از اجزا امنیتی مهم غرب بود. اما ایالات متحده برای مدت زمان طولانی نمی تواند نقش پلیس جهانی را ایفا کند. تجمع متناوب بحران ها و درگیری هایی که امروز جهان با آنها روبه رو است (در اوکراین، عراق، سوریه، غزه و لیبی) مربوط به جایگاه جدید ایالات متحده است. باید علاوه بر این مسائل، به منطقه ی بحران خیز آسیای شرقی هم اشاره کرد، جایی که جهان با  یک فاجعه جهانی ناشی از همزمانی بحران های منطقه ای متعدد روبه رو می شود و به وضوح روشن است که هیچ کس نمی تواند این بحران را کنترل کند.
جهان دو قطبی جنگ سرد به تاریخ پیوسته است و جورج دبلیو بوش دوران کوتاه تنها ابرقدرت بودن آمریکا را از دست داد. جهانی شدن اقتصاد تاکنون نتوانسته چارچوبی برای حکمرانی جهانی به وجود بیاورد. شاید ما در میانه ی فرآیندی پر هرج و مرج هستیم که قرار است به یک نظم جدید بین المللی منجر شود، یا به احتمال زیاد فقط در ابتدای این فرآیند هستیم. بحث درباره آینده نظم جهانی در مراحل اولیه ی خود در غرب، به ویژه در آمریکای شمالی و اروپا می باشد. با وجود این که قدرت های نو ظهور در حال تلاش برای انطباق مواضع استراتژیک خود با آرمان ها و منافع ملی شان هستند، نمی خواهند یا نمی توانند که به بیان ایده ها و قوانین الزام آور خود برای ایجاد نظم بین المللی جدید، دست بزنند.
به طور مثال فرمولی که چینی ها یا هندی ها برای نظم جهانی ترسیم می کنند، چگونه خواهد بود؟ (مثلا آنها می خواهند درباره بحران اوکراین و موضوع روسیه چه واکنشی از خودشان نشان دهند) به نظر می رسد که رویکرد قدیمی فرا آتلانتیک، تنها راه برای حفظ ثبات جهانی می باشد. با این حال فرکانسی از بحران در کشورهای غربی هم به وجود آمده است، تعارضی هنجاری میان آرمان گرایی یا واقع گرایی و یا سیاست مبتنی بر ارزش ها و یا مبتنی بر منافع ملی؟ هرچند مدت زیادی است که مشخص شده سیاست غرب بر هردو روش متکی است، اما با این حال مجدداً در این باره بحثی به وجود آمده است.
بحران عراق، خشونت های وحشتناک داعش در عراق و سوریه، بیشتر نتیجه ی عدم مداخله ایالات متحده در جنگ داخلی سوریه می باشد. رئالیست های سیاست خارجی با رویکرد پیشنهادی آرمان گرایان مبنی بر مداخله ی بشردوستانه، مخالف هستند. نتیجه کاملا مشخص است : یک بحران انسانی و چالشی بی سابقه در نیم قرن اخیر برای عرب های خاورمیانه. جنجال به وجود آمده در اروپا بر سر مسلح کردن کردها در پرتوی اوضاع عراق، عجیب و غریب به نظر می رسد. داعش در حال تهدید به کشتن یا به بردگی گرفتن تمام اقلیت های مذهبی است که به اسلام نگرویده اند یا در حال فرار کردن هستند.  در حالی که غرب در حال نظاره کردن جنایت های داعش می باشد، مبارزه با آنها یک اقدام اخلاقی است. به همین دلیل در دوران پس از اتمام جنگ، سلاح های در دست کردها، در درجه دوم اهمیت قرار دارد.
از لحاظ سیاست واقع گرایانه، درحالی که ارتش قادر به شکست دادن داعش نیست، این تنها کردها هستند که توانایی شکست آنها را دارند ولی در صورتی که سلاح های مدرن، در اختیار داشته باشند. پیروزی داعش در شمال عراق و یا حتی فتح اربیل، پایتخت اقلیم کردستان، نه تنها منجر به فاجعه انسانی می شود بلکه تهدید سیاسی بسیار بزرگی برای خاورمیانه و صلح جهانی خواهد بود. بنابراین رابطه بین ارزش ها و منافع کاملا مشخص است، این موضوع به ویژه درباره اتحادیه اروپا صدق می کند. درحالی که خاورمیانه با بی رحمانه ترین دولت تروریستی روبه رو است که در همسایگی اروپا قرار دارد و تهدیدی برای امنیت آنها محسوب می شود، پس چرا نباید به افرادی که در عراق  مایل و قادر به مواجه شدن با این خطر هستند، کمک کنیم؟











این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 44]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن