واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۸ شهريور ۱۳۹۳ (۱۵:۴۴ب.ظ)
کسب رتبه هفدهم توليد علم در جهان مجموع تلاش محققين وزارتخانه هاي علوم، تحقيقات و فناوري، بهداشت، درمان و آموزش پزشکي و دانشگاه آزاد اسلامي در انتشار بيش از 39 هزار مقاله علمي، ايران را از نظر تعداد مقالات علمي چاپ شده در رديف هفدهم توليد علم در سطح جهان قرار داد.
به گزارش خبرگزاري موج، در خبر منتشر شده در ششمين روز از هفته دولت، انتشار 39 هزار مقاله علمي به عنوان مهمترين اقدامات يک ساله وزارت بهداشت اعلام شده بود.
براساس اين گزارش اهم اقدامات يک ساله وزارت بهداشت در حوزه تحقيقات و فن آوري پزشکي و انستيتو پاستور ايران به شرح زير اعلام مي شود:
· بازنگري ارزشيابي مراكز تحقيقات و دانشگاههاي علوم پزشكي و اعطاي موافقت اصولي به 50 مراکز تحقيقاتي جديد و بررسي و تصويب اعطاي موافقت قطعي به 23 مرکز تحقيقاتي که حداقل سه سال از تاسيس آنها گذشته و همچنين تشکيل چند شبکه جديد تحقيقات علوم پزشکي.
· ارتقاي كيفي كميتههاي منطقهاي اخلاق در پژوهش و حمايت از طرحهاي مرتبط با اخلاق در پژوهش و اعطاي پژوهانه به طرحهاي منتخب و تهيه گزارش نهايي بررسي آموزش اخلاق در پژوهش در برنامههاي درسي دورههاي تحصيلات تكميلي علوم پزشكي در طي سالهاي 1367- 1389.
· پروژه هاي تحقيقاتي دانشگاهي از رشد متوسط 16 درصدي برخوردار بوده و در سال اخير به 14253 پروژه ارتقاء يافته است.
· برگزاري كارگاه هاي توانمندسازي محققين و مديران بخش پژوهش علوم پزشكي كشور و آموزش در زمينه استاندارد سازي و اصلاح فرايند و سياستهاي داوري علمي و برگزاري كارگاه بررسي اجمالي رويکردهاي مديريت علم، تحقيق و فناوري در حوزه اتحاديه اروپا.
· صدور 231 مجوز راه اندازي دوره دکتري تخصصي پژوهشي با پتانسيل پذيرش 1126 دانشجو و 633 استاد راهنما و شروع دوره دكتري تخصصي پژوهشي در 195 دانشگاه علوم پزشکي و مرکز تحقيقاتي با جذب 568 دانشجو.
· بازنگري و ابلاغ دفترچه نحوه ارزيابي و امتياز بندي فعاليتهاي كميته تحقيقات دانشجويي و معرفي 35 دانشجو به عنوان دانشجويان پژوهشگر و تأييد 30 مورد پرونده اختراعات و اکتشافات.
· برگزاري چهاردهمين کنگره ساليانه پژوهشي دانشجويان دانشگاههاي علوم پزشکي کشور با حضور بيش از 1000 دانشجوي پژوهشگر
· حمايت مالي از مراكز تحقيقاتي برتر، مجلات علوم پزشكي و حمايت مالي از نخبگان دانشگاههاي علومپزشکي و تعامل با دانشگاه هاي علوم پزشكي به منظور راه اندازي مطالعات كوهورت منطقه اي
تحقيقات پزشكي - انستيتو پاستور ايران
· برنامه ريزي براي توليد واکسن پنتاوالان و آنفلوانزا و رفع نيازهاي ضروري واکسن هپاتيت ب، بثژ و داروهاي نوترکيب استرپتوکيناز، اينترفرون آلفا و اريتروپوئيتين و توليد واکسن هپاتيت به ميزان 5 ميليون دوز با رشد 5/3 برابري نسبت به شش ماهه اول و توليد داروي ب.ث.ژ اينتراوزيکال با رشد 50 درصدي نسبت به شش ماهه گذشته و نيز توليد 4 ميليون دوز واکسن ب.ث.ژ در طي شش ماهه دوم سال 1392.
· ارتقاي کيفي توليدات شامل 49 واکسن، داروي نوترکيب و بيولوژيک و ارتقاي سطح خدمات تخصصي آزمايشگاهها به عنوان آزمايشگاه مرجع و ايجاد چرخه مشترک فعاليتهاي تخصصي انستيتو و تشکيل کميته مديريت تضمين کيفيت و استقرار سيستم استاندارد ISIRI ISO 15189 با محورهاي ده گانه.
· تلاش در انجام تعهدات حاکميتي و اجراي طرحهاي کلان با مشارکت در برنامه حذف و ريشه کني بيماريها و تأمين نياز محلولهاي تزريقي و آنتيژنها و آنتيباديهاي تشخيصي کشور و حيوانات آزمايشگاهي مراکز تحقيقاتي و دانشگاهي
· ايجاد رشته هاي بيوتکنولوژي پزشکي و داروئي و دکتراي پژوهش محور در راستاي اهداف شرکتهاي دانش بنيان و پذيرش44 نفر دانشجو در مقاطع مختلف در رشته هاي زيست فناوري دارويي و پزشکي، ژنتيک و ميکروبشناسي
· محققين انستيتو داراي 40 طرح تحقيقاتي با اعتباري به ميزان 12 ميليارد ريال را در دست اجرا دارند و 12 دانشجو از مهرماه در مقاطع دکتراي تخصصي (PhD) به 152 نفر دانشجوي موجود اضافه شد.
· تلاش براي تبديل مجتمع تحقيقاتي توليدي به پارک ملي زيسشت فناوري و توسعه زيست بانکها نظير بانک سلولي و ميکروبي براي خدمات تخصصي تحقيقاتي
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 34]