واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: افشاگری جدید در باره میلیاردری که مدرک تحصیلی اش جعلی است!
وی یک کاخ در جماران و یک رستوران و شیرینی پزی در شهرک غرب و زمینی در الهیه و هزار تاکسی و یک هتل در کیش و یک محموله نفت کوره و یک ماشین رویزرویز دارد. من نمی دانم این دارایی ها به چه درد وزارت نفت می خورد!
کد خبر: ۴۳۰۲۷۳
تاریخ انتشار: ۰۸ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۴:۱۶ - 30 August 2014

ماجرای فساد، رانت، تخلف اقتصادی گویا قرار نیست، از ادبیات اقتصادی و سیاسی کشور رخت بربندد. هر از چند گاهی اسامی جدیدی با حروف اختصاری در رسانه ها منتشر می شود که مثلاً «ب-ز» چند هزار میلیارد تومان اختلاس کرده است!
به گزارش «تابناک»؛ بعد از ماجرای معروف «ب-ز» در جلسه استیضاح شیخ الاسلام وزیر رفاه دولت احمدی نژاد بر سر بحث ریاست مرتضوی در سازمان تامین اجتماعی، کم کم نام فردی که زیاد از او اسم برده می شد، فاش شد. پس از این افشا، از بابک زنجانی به عنوان بزرگترین متخلف اقتصادی رونمایی شد.
بابک زنجانی در واکنش به این اتهامات اعلام کرد که یک «بسیجی اقتصادی» است و تخلفی انجام نداده است. اما این پایان ماجرا نبود و پس از کشمکش های فراوان سرانجام بابک زنجانی دستگیر شد. اگر چه تاکنون اطلاعات دقیقی از وضعیت پرونده و روند رسیدگی به پرونده وی وجود ندارد، اما ظاهراً پرونده زنجانی در حال بررسی و رسیدن به نتیجه است.
اخیرا نمایندگان مجلس در کمیسیون برنامه و بودجه در جلسه ای با حضور وزیر نفت و رئیس کل بانک مرکزی روند پی گیری فسادهای اقتصادی را پی گیری کرده اند. در همین زمینه غلامعلی جعفرزاده ایمن آبادی در گفت و گو با «تابناک» جزئیاتی از پشت پرده این جلسه و سرنوشت بایک زنجانی را بیان کرده است.

وی در ابتدا گفت، نباید هر دفعه به جامعه شوکی وارد شود. یک بار بگویند؛ شهرام جزایری، بابک زنجانی، مه آفرید و.... اختلاس گر هستند. بالاخره یک جا باید این موضوع فساد اقتصادی تمام شود. مسئولین نمی توانند هر بار بگویند یک فساد دیگر را کشف کردیم. مردم این سئوال را می پرسند که چرا راه های فساد را از بین نمی برید؟ در واقع منشاء فساد کجاست؟ ما از دولت جدید نیزخواسته ایم که تمام اهتمام خود را بر برگرداندن بیت المال انجام دهد و از طرف دیگر منشاء فساد را از بین ببرد. مسئولین ما باید به مردم اطمینان دهند که دیگر از این اتفاقات نیفتد.
جعفرزاده ایمن آبادی با اشاره به جلسه کمیسیون متبوعش با وزیر نفت و رییس کل بانک مرکزی ادامه داد، بابک زنجانی مدرک شناسنامه و مدرک تحصیلی اش جعلی بوده و خود را بسیجی اقتصادی معرفی می کرده است. در حالی که بسیجی کسی است که جانش را برای ملت و وطن بدهد نه اینکه سر همه کلاه بگذارد!
این نماینده مجلس گفت، بر اساس اطلاعات رسیده بدهی های بابک زنجانی تا به امروز2میلیارد و 709 میلیون دلار است که در مجموع 80 میلیون دلار آن از محل توقیف دکل وی وصول شده است. دوستانی که در جلسه بودند اعلام کردند که ایشان در خارج از کشور هیچ گونه پولی ندارد.
اگر گردش کار بابک زنجانی را از سال 90 بررسی کنید، متوجه می شوید که گردش مالی بسیار زیادی دارد. چنین فردی محال است که بتواند این مقدار گردش مالی با این سطح سواد داشته باشد. وی ادامه داد، مسلماً یک نفر نمی تواند با سطح تحصیلات پایین و سوابق سوء چنین کار بزرگ و ملی را انجام دهد.
البته عده ای اعلام می کنند که ایشان مشاوره های اقتصادی و حقوقی زیادی داشته است. من این امر را نفی نمی کنم، اما می گویم که مشاور برای بابک زنجانی گرفته اند. یعنی دوستانی پشت پرده بوده اند که به بابک زنجانی برای این فساد کمک کرده اند و آنها هم در این فساد متهم هستند. البته بسیاری از دست پشت پرده ریشه در خارج دارد، که خواسته اند مدیریت دور زدن تحریم ها را مدیریت کنند!
جعفرزاده ایمن آبادی گفت عده ای می گویند بایک زنجانی برای دور زدن تحریم ها این اقدامات را انجام داده است و پول های وی بلوکه شده است. وی تاکید کرد، ما حاضریم بابک زنجانی پول بلوکه شدهاش به ما نشان دهد. بابک زنجانی اصلاً پولی در خارج ندارد که بخواهد بلوکه شده باشد.
این عضو کمیسیون برنامه ، بودجه مجلس به میزان اموال و دارایی های بابک زنجانی اشاره کرد و گفت: بابک زنجانی زمینی دارد که 1700 میلیارد تومان ارزش گذاری شده بود که آن را به عنوان وثیقه گذاشته است، محال است بیش از 700 میلیارد تومان ارزش داشته باشد آن هم به شرط اینکه تمام پروانه هایش درست باشد.
نماینده مردم رشت در مجلس اضافه کرد: البته بابک زنجانی یک کاخ در جماران و یک رستوران و شیرینی پزی در شهرک غرب و زمینی در الهیه و هزار تاکسی و یک هتل در کیش و یک محموله نفت کوره و یک ماشین رویزرویز دارد. من نمی دانم این دارایی ها به چه درد وزارت نفت می خورد! حتی در میزان بدهی بابک رنجانی میان اعضای جلسه اختلاف بود.
وی در پایان گفت، در توضیحاتی که این دوستان در جلسه دادند، ابهامات خیلی بیشتر شد و مجلس از درخواست کرد که موضوع بابک زنجانی بیشتر بررسی شود. عمده ترین دلیل این اتفاقات عدم تمکین از قانون است. این دولت نیز اگرچه قانون را تمیکن نکند دچار انحراف می شود. افراد مسئول نیز باید بدون غوغا سالاری با این افراد برخورد کنند.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: تابناک]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 57]