تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 4 دی 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):پرهيزكارى منافق جز در زبانش ظاهر نمى شود.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1843750776




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

روده‌ها درباره سلامتی چه می‌گویند؟ |اخبار ایران و جهان


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: روده‌ها درباره سلامتی چه می‌گویند؟
کد خبر: ۴۲۸۶۷۸
تاریخ انتشار: ۰۲ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۴:۵۸ - 24 August 2014


پزشکان تاکنون مطالعات گسترده‌ای در مورد ارتباط ژن‌ها با سلامتی انجام داده‌اند و این‌بار نیز به مطالعه دقیق ارتباط باکتری‌های روده و بیماری‌ها پرداخته‌اند.

به گزارش ایسنا، باکتری‌ها به همراه ویروس‌ها و قارچ‌ها میکروب‌هایی هستند که بدن انسان مملو از آن‌هاست. در ازای هر یک از سلول‌های انسان تقریبا 10 سلول میکروبی در بدن وجود دارند. آن‌ها در نقاط مختلف بدن روی پوست، داخل دهان، بینی، روده، مجاری ادراری و تناسلی زندگی می‌کنند. این موجودات زنده در بدن هر فرد، کلکسیون منحصربه‌فردی از میکروب‌ها را بوجود می‌آورند که بخشی از آنها در هنگام تولد از مادر به ارث می‌رسند و تا حدودی الگوی زندگی فرد را تعیین می‌کنند. باکتری‌ها از جمله میکروب‌هایی هستند که بیشترین تعداد آنها در روده انسان زندگی می‌کنند و اغلب موضوع اصلی مطالعات پزشکی هستند. متخصصان در بررسی روی DNA باکتری موجود در نمونه‌های مدفوع به مطالعه در مورد نقش باکتری در بروز برخی بیماری‌ها و تلاش برای تغییر آن‌ها پرداخته‌اند.

«میشل اسنیدر» از دانشگاه استنفورد می‌گوید: این احتمال وجود دارد که کلکسیون میکروبی موجود در بدن با بیماری‌هایی همچون دیابت، سرطان و اوتیسم مرتبط باشد و محدوده‌ای که باکتری‌ها بیشترین تاثیر را دارند در فضای روده است.

باکتری‌ها همچون پوششی در روده به فرآیند هضم مواد خوراکی کمک می‌کنند. در طول این فرآیند ویتامین‌هایی در بدن تولید می‌کنند که برای زندگی ضروری هستند، سیگنال‌هایی به سیستم ایمنی می‌فرستند و با تولید مولکول‌های کوچک به عملکرد مغز کمک می‌کنند.

اسنیدر افزود: بدون باکتری‌های روده بخش مهمی از عملکردها و فعالیت‌های بدن ناقص می‌ماند. آن‌ها بخش حیاتی از وجود ما هستند و بودنشان برای سلامتی ما ضرورت دارد.

نتایج بررسی‌ها نشان می‌دهد افراد مبتلا به برخی بیماری‌های خاص اغلب در بدن خود ترکیبات متفاوتی از باکتری‌ها را در مقایسه با افراد سالم دارند. همچنین پزشکان بررسی‌های قابل توجهی برای تعیین ساختار باکتری‌های روده در بدن افراد سالم در مقایسه با باکتری‌هایی که فرد را در معرض بیماری‌های خاص قرار می‌دهند انجام داده‌اند. شواهد حاکی از آن است که وجود یا فقدان یک باکتری خاص عامل شکل‌گیری یک کلکسیون سالم میکروبی در بدن نیست بلکه در واقع تنوع باکتریایی موجود در روده‌های نقش مهمتری در این زمینه ایفا می‌کند.

«جوزف پتروسینو» از دانشکده پزشکی بایلور نیز تاکید دارد: در صورتی که در بدن فرد مجموعه و طیف وسیعی از باکتری‌ها وجود داشته باشد که منابع غذایی مختلفی را تجزیه می‌کنند این امر موجب تولید مولکول‌های متنوعی می‌شود و مولکول‌هایی تولید می‌شوند که مغز برای عملکرد بهتر به آن‌ها نیاز دارد و در این صورت می‌توان به فواید تنوع بیشتر یک مجموعه میکروبی در روده پی برد.

مطالعات انجام شده در رابطه با مجموعه‌های میکروبی در بدن هنوز به قدری جدید و تازه هستند که به این زودی نمی‌توان در مورد تاثیر باکتری خاص در بروز یک بیماری اظهارنظر کرد. در حال حاضر متخصصان علوم پزشکی تنها به رابطه بین ترکیب باکتریایی بدن و وجود برخی بیماری‌ها در انسان پی برده‌اند. بدون در نظر گرفتن رابطه علت – معلولی در این زمینه، فعلا بررسی باکتری‌های روده به ابزاری برای پزشکان تبدیل شده تا برخی انواع بیماری‌ها را سریع‌تر و دقیق‌تر تشخیص دهند.

در بررسی‌های انجام شده، رابطه‌ بین این باکتری‌ها با سرطان روده، بیماری کرون،‌ دیابت و چاقی بررسی شده است. اگرچه این بیماری‌ها بیشتر با روده‌ و متابولیسم مرتبط هستند اما در واقع باکتری‌های روده با بیماری‌های مرتبط با تمام اعضای بدن ارتباط دارند. برخی انواع باکتری‌ها می‌توانند سیستم ایمنی بدن را تقویت کنند در حالی که برخی از آن‌ها موجب التهاب و بروز بیماری‌هایی همچون روماتیسم مفصلی می‌شوند

جوزف پتروسینو همچنین می‌گوید: بسیاری از بیماری‌های پوستی، ریوی، مفاصل و بافت‌های دیگر از التهاب ناشی می‌شوند و عدم تعادل باکتریایی می‌تواند به افزایش التهاب و پیشرفت بیماری منجر شود.

نتایج یک مطالعه جدید نشان می‌دهد در مبتلایان به روماتیسم مفصلی که درمان نشده‌اند تعداد بیشتری باکتری التهابی در روده‌هایشان وجود دارد و تنوع باکتری‌های مفید شناخته شده در روده‌های آنان نسبت به افراد سالم کمتر است. پزشکان همچنین در بررسی‌های خود به ارتباط بین باکتری‌های روده با اضطراب، افسردگی، اوتیسم، آلزایمر و بیماری‌های دیگر پی برده‌اند. با مشاهده ارتباط فزاینده میان میکروب‌های روده و برخی بیماری‌ها این پرسش مطرح می‌شود که آیا می‌توان باکتری‌های معده را تغییر داد و از بروز این بیماری‌ها پیشگیری کرد؟

به نقل از وب‌ام‌دی،‌ پتروسینو گفت: اعمال تغییرات طولانی مدت در رژیم غذایی این امر را ممکن می‌سازد تا کلکسیون میکروبی بدن تغییر شکل یافته و ظاهری سالم‌تر پیدا کنند. این امر موجب بهبود عملکرد سیستم ایمنی بدن،‌ کاهش التهاب و بهبود کلی وضعیت سلامت بدن می‌شود.












این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 169]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن