تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 23 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):هیچ ثروتی چون عقل و هیچ فقری چون جهل و هیچ میراثی چون ادب و هیچ پشتیبانی چون مشورت نخ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1828888725




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

مَردم؛ اما می‌خواهم بنشینم و مدام گریه کنم!


واضح آرشیو وب فارسی:جام جم آنلاین:


مَردم؛ اما می‌خواهم بنشینم و مدام گریه کنم!
آقایی ۲۸ ساله هستم. از ۱۰ سالگی در محیط خشن خانواده‌مان، رنجور شده‌ام ونمی‌دانم از دنیا چه می‌خواهم و همیشه دلم می‌خواهد گریه کنم.
جام جم سرا: با درک این موضوع که ۱۸ سال زندگی در محیط خانوادگی پر تنش که احتمالاً هنوز هم ادامه دارد، شما را تا این اندازه آزار داده، لازم است بدانید که بسیارند افرادی که از فضای خانوادگی مشابه شما در رنج هستند و البته باعث خشنودی است که در پی راه چاره هستید. در ابتدا به پیامدهای مخرب فضای تربیتی که در آن بزرگ شده‌اید می‌پردازیم و سپس به نکاتی اشاره می کنیم که امیدوارم برای شما راهگشا باشد.
تنهایی، مهم‌ترین پیامد فضای خانوادگی پرتنش
یکی از مهم‌ترین پیامدهای محیط خانوادگی پر تنش، احساس تنهایی است که از سال های اول تولد در فرزندان آن خانواده شکل می‌گیرد، همان طور که احتمالاً در شما هم شکل گرفته و احساس غمگینی و میل به گریه کردن را موجب شده است. ناتوانی در برقراری ارتباط مؤثر با اعضای خانواده، به ویژه والدین باعث می‌شود احساسات منفی بسیار در فرد رشد یابد که طبیعی است به اعتماد به نفس و عزت نفس او آسیب بزند. فضای خشن خانواده در درجه اول احساس امنیت و آرامش اعضا به خصوص فرزندان را از آن‌ها خواهد گرفت و در درجه دوم فرزندان آن خانواده را در بزرگ‌سالی به افرادی همانند والدین، پرخاشگر و گاه بر عکس، به افرادی منزوی و گوشه گیر تبدیل می‌کند. لذا لازم است اضطراب خود را کنترل و اعتماد به نفس و عزت نفس تان را که موتور تغییر است افزایش دهید. در این راستا بهره‌مندی از نظر مشاور البته می‌تواند کمک بیشتری کند.
ترمیم اعتمادی که به درستی شکل نگرفته است
علاوه بر آنچه ذکر شد، اعتماد در خانواده‌های پر تنش دستخوش آسیب قرار می‌گیرد، به همین خاطر، فرزندان با احساس بی اعتمادی به محیط اطراف خود، وارد اجتماع می‌شوند و می‌توان انتظار داشت که در برقراری ارتباط اجتماعی و بین فردی مؤثر مشکل پیدا کنند. لذا تنهایی که عنوان شد تشدید و روز به روز به عمق آن اضافه می‌شود، تا آن جا که افراد، تنهایی جدی تری به نام تنهایی درون فردی را تجربه خواهند کرد، همان حسی که عنوان کردید: " نمی‌دانم از دنیا چه می‌خواهم ". فاصله گرفتن از خود، از دیگران و از دنیا. با آگاهی یافتن بیشتر نسبت به خواسته‌ها، انگیزه‌ها، نیازها و آنچه مایه آرامش شماست و به زندگی‌تان معنا می‌بخشد، خواهید توانست بیشتر از قبل بر زندگی‌تان مسلط باشید و اگر تصور می‌کنید دستیابی و آگاهی نسبت به این‌ها در شرایط فعلی برایتان دشوار است می‌توانید از مشاور کمک بگیرید.
کمتر در فضای پر تنش بمانید
به طور قطع یکی از راه‌های کاهش غمگینی و افسردگی، سپری کردن اوقات در فضایی شادتر و با آرامش بیشتر است. سعی کنید بیش از پیش، وقت خود را با دوستانتان بگذرانید. برقراری روابط همدلانه و صمیمانه نه تنها به شادمانی بیشتر و آرامش شما کمک می‌کند بلکه اعتماد به نفس، قدرت تصمیم گیری و حل مسئله را نیز برای تغییر دادن شرایط روحی‌تان بالا می‌برد. همچنین اضطرابتان را کاهش و هدفمندی و تمرکز فکر شما را برای اینکه بدانید چه می‌خواهید و چه می‌کنید تقویت می کند. در پایان تمامی مهارت‌هایی که لازم است برای رسیدن به خودآگاهی بیشتر نسبت به آسیب‌های روحی که فضای پر تنش خانواده‌تان برایتان ایجاد کرده است و نیز با توجه به این که در اوان ورود به سی سالگی که به نوعی دوره ای جدید از حساسیت‌هاست قرار دارید، توصیه می‌کنم زیر نظر روانشناس خبره در این زمینه مراحل مشاوره را طی کنید تا به تمرکز و هدفمندی صحیح تری دست یابید. (پریسا غفوریان - کارشناس ارشد روانشناسی بالینی/خراسان)




شنبه 8 شهریور 1393 08:45





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جام جم آنلاین]
[مشاهده در: www.jamejamonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 28]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن