تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 24 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):هر كس بخواهد دعايش مستجاب شود، بايد كسب خود را حلال كند و حق مردم را بپردازد. دعاى ه...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1829234904




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

امام مي‌گفتند ما ملت گريه‌هاي سياسي هستيم


واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: امام مي‌گفتند ما ملت گريه‌هاي سياسي هستيم
اولين نكته‌اي كه در باب سخنان نجفقلي حبيبي (رئيس دانشگاه علامه در دوران اصلاحات) و تخطئه عزاداري عاشورا از سوي وي در برنامه تلويزيوني «ديروز، امروز، فردا» به ذهن مي‌رسد، آن است كه چه خوب‌تر برنامه زنده بود و مديران سازمان صداوسيما فرصت جرح و تعديل (!) آن را نداشتند و همه آنچه بود، بي‌كم و كاست به سمع و نظر ملت رسيد.
اولين نكته‌اي كه در باب سخنان نجفقلي حبيبي (رئيس دانشگاه علامه در دوران اصلاحات) و تخطئه عزاداري عاشورا از سوي وي در برنامه تلويزيوني «ديروز، امروز، فردا» به ذهن مي‌رسد، آن است كه چه خوب‌تر برنامه زنده بود و مديران سازمان صداوسيما فرصت جرح و تعديل (!) آن را نداشتند و همه آنچه بود، بي‌كم و كاست به سمع و نظر ملت رسيد. حالا وقتي از ضعف اعتقاد ديني برخي جريان‌ها صحبت مي‌شود، مردم نمونه‌هاي عيني بيشتري را جلوي چشم دارند و اين گونه نيست كه ندانند ما در مورد چه صحبت مي‌كنيم!
«سالانه در ايام عاشورا چه پول‌ها كه در مملكت خرج مي‌شود، اما بازده اينها چقدر است؟ هيچي، چهار نفر گريه مي‌كنند و تمام مي‌شود.»
اگر قصد توهين را در جملات فوق كه پنج‌شنبه شب بيان شد، متصور نباشيم – كه واقعاً هم به نظر مي‌رسد وجود نداشت – آنچه عيان شد، كمرنگي عاشورا در باورهايي است كه سال‌ها مديريت فرهنگي كشور را بر عهده داشتند و تربيت نسلي از جوانان بر عهده اينان بود.
در بستر چنين انديشه‌اي است كه جواني بي‌اعتقاد به محرم و صفر رشد مي‌كند و بعدتر مي‌پرسد بعد از 1400 سال، ما براي چه عزاداري مي‌كنيم يا اگر پاي بلوا و آشوب برسد، ظهر عاشورا هم مي‌تواند وسط خيابان سوت و كف بزند و به عزاداران امام حسين عليه السلام حمله كند.
مي توان اميدوار بود كه نه غرق شدن در انديشه‌هاي روشنفكري، بلكه صرفاً بيان نقد نسبت به برخي عزاداري‌ها و عدم بهره‌گيري كامل از ظرفيت عظيم عاشورا باعث شده تا اين انديشه‌ها شكل گرفته و به مرز بيان برسد. در اين صورت نجفقلي حبيبي تنها با يك اصلاحيه مي‌تواند فضاي ايجاد شده را آرام كرده و خود را از اتهام اهانت به عزاداري اباعبدالله مبري سازد.
عزاداري عاشورا در ايران، هم نمايش حركت جمعي و خودجوش يك ملت  است، هم نشان از عمق اصالت ديني دارد و هم شور و شعور سياسي و ديني به مردم مي‌بخشد و عرصه آموزش ظلم ستيزي و استكبار‌ناپذيري و ايثار و ولايتمداري و. . . براي همه مردم است. حضرت امام خميني (ره) بهترين پاسخ‌ها را به اين سخنان دارند: «الان ما بيشتر احتياج داريم به اين مجالس. تو گوش شما نخوانند به اينكه اين مجلس‌ها را بگذاريم حالا و مجالس روضه را و خرج هايي كه مي‌كنيم حالا نكنيم؛ خرج مثلاً اين جنگزده‌ها بكنيم؛ نه مسئله اينطور نيست... لكن گمان نكنند آنهايي كه جنبه‌هاي سياسي به نظرشان دارند و مثلاً روشنفكر هستند، به نظرشان كه مجالس گريه ديگر چيزي نيست. همين گريه هاست كه كارها را پيش برده، همين اجتماعات است كه مردم را بيدار مي‌كند. . . زنده نگه داشتن عاشورا يك مسئله بسيار مهم سياسي- عبادي است. عزاداري كردن براي شهيدي كه همه چيز را در راه اسلام داد، يك مسئله سياسي است؛ يك مسئله‌اي است كه در پيشبرد انقلاب اثر بسزا دارد. . . ما ملت گريه سياسي هستيم.
ما ملتي هستيم كه با همين اشك‌ها سيل جريان مي‌دهيم و خرد مي‌كنيم سدهايي را كه در مقابل اسلام ايستاده است. (صحيفه امام جلد13 صفحه 326 تا 330)

نویسنده : كبري آسوپار 
منبع : روزنامه جوان



تاریخ انتشار: ۲۵ مرداد ۱۳۹۳ - ۲۱:۲۳





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[مشاهده در: www.javanonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 28]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن