تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 29 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام موسی کاظم (ع):هر که می خواهد که قویترین مردم باشد بر خدا توکل نماید.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

بلیط هواپیما

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1816757042




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

مازندران مخروبه می شود/لزوم تعریف منابع درآمدی پایدار برای شهرداریها


واضح آرشیو وب فارسی:مهر:


استانها > شمال > مازندران در کارگاه راهبردی مطرح شد:
مازندران مخروبه می شود/لزوم تعریف منابع درآمدی پایدار برای شهرداریها
ساری - خبرگزاری مهر: یک پژوهشگر و معمار در مازندران، بخشی نگری را از مهمترین آسیبهای وارده به مازندران بیان کرد و گفت: با تدوام روند کنونی مازندران در آینده به مخروبه ای تبدیل می شود.



به گزارش خبرنگار مهر، محمدرضا حائری بعد از ظهر پنجشنبه در کارگاه راهبردی توسعه شهر ساری، با اشاره به پژوهش آسیب شناسی استان در 4 سال گذشته گفت :نتایج این پژوهش به شورای عالی معماری و شهرسازی کشور منتقل شد و شورای عالی وظیفه ای را برای سه استان تحت عنوان مدیریت یکپارچه ساخت و ساز  مکلف کرد . وی با بیان اینکه مدیریت یکپارچه موجود دست نیافتنی است اظهار داشت :با ایجاد مدیریت هماهنگ می توان مازندران را از وضعیت بحرانی خارج کرد و برای اینکار باید قصورهای صورت گرفته  را شناخت.
 
دکتر حائری با اشاره به آسیب های استان بیان داشت :با آسیب شناسی که در مازندران انجام شد مشاهده شد که مهم ترین آسیبی که به استان وارد شد به خاطر بخشی نگری بوده و  نقش بخش های مختلف نادیده گرفته شده است .
 
وی با اشاره به عمرکوتاه مدیریت شهری اظهار داشت : از سال 1301 تا اواسط دهه 80 عمر متوسط شهردارها 24 ماه بوده و برای تحول درازمدت زمان کمی است .
 
دکتر حائری با بیان اینکه کم دانشی پایه اصلی نابسامانی هاست گفت:  تکروی اجازه نداده که از آراء صاحب نظران و افراد صاحب صلاحیت برخوردار باشیم  و فقدان آینده نگری و کم دانشی باعث نابسامانی های ساخت وساز شده است و  اگر وضعیت در مازندران به همین روش پیش رود تا 40 سال آینده با مخروبه ای روبرو خواهیم بود.
 
این محقق اظهار داشت :برای رسیدن به کیفیت مطلوب باید افقی ترسیم کرده و هیچ راهبردی بدون چشم انداز امکان پذیر نخواهد بو د .
 
ضرورت تعریف منابع درآمدی پایدار برای شهرداری ها
 
در ادامه این نشست عضو شورای شهر ساری نیز با بیان اینکه شهرداری ها برای اداره خود به درآمد حاصل از کمیسیون ماده100 وابسته اند تصریح کرد :به دلیل عدم تعریف درآمد پایدار برای شهرداری ها این سازمان ها به سمت شهرفروشی می روند برای اداره خود به این منابع نیازمند هستند.
 
علی اکبر زلیکانی با بیان اینکه باید منابع درآمدی برای شهرداری ها تعریف کنیم گفت : ظرفیت باید استانی شود و دستگاههای اجرایی از جمله استانداری،فرمانداری  و آب منطقه ای باید در این حوزه مشارکت داشته و باید وضعیت اقتصادی کل شهرستانها و استان را بالا ببریم  .
 
وی با اشاره به چند طرح 5 ساله که به اهداف خود نرسیدند بیان داشت : شهرداری ها به این منابع وابسته اند و هر تلاشی انجام شود و هر ضوابطی تهیه شود بی فایده است و اجرا نخواهد شد و همه شهرها این مشکل را دارند .
 
زلیکانی ادامه داد: این معضل از مشکلات فرهنگی جامعه است و مردم و مسئولین از ضوابط آگاهی ندارند و با رعایت نکردن ضوابط شهرسازی از سوی مهندسین نیز مشخص نیست  که چه اتفاقی در ساختار شهرها رخ خواهد داد .
 
عضو شورای شهرساری با تأکید بر تأمین منابع پایدار برای  شهرداری ها اظهار داشت :تا پایان سال جاری برون سپاری در شهرداری های ساری انجام خواهد شد و شهرداری را روی ریلی که باید باشد خواهیم
برد .
 
این مقام مسئول افزود: سازمان های تابع شهرداری باید تبدیل شوند به ابزارهایی برای ایجاد درآمد پایدار و از بعضی ظرفیت های قانونی از جمله ماده 105 قانون شهرداری ها به نحو موثر استفاده خواهیم کرد.
 
مشاور سازمان در ساماندهی به ساخت و ساز غیر مجاز نیز با اشاره به تفاهم نامه منعقده فی مابین استانداری،سازمان نظام مهندسی ساختمان کشور و سازمان نظام مهندسی ساختمان مازندران گفت : حسب  این تفاهم نامه وظیفه ای به دوش نظام مهندسی گذاشته شد که موضوع ساخت و ساز را با برگزاری جلسات منظم  با سازمان ها و نهادهای دخیل در امر ساخت و ساز پیگیری و خروجی این جلسات منتج به راهکاری جهت تنظیم دستورالعمل و ابلاغ به مراجع صدور پروانه از طریق استانداری شود.
 
طاهر قریشی افزود :در همین راستا کمیته ای  در نظام مهندسی تشکیل شد و به پیشنهاد شهرداری ساری مقرر شد بین سازمان و شهرداری ساری نیز قراردادی منعقد شود تا ساخت و ساز بهتر هدایت شود.
 
قریشی به جلسات برگزار شده اشاره کرد و گفت :چهار جلسه با شهرداران سه منطقه ساری ،دو جلسه با دهیاران و همچنین یک نشست با سازمان های مردم نهاد برگزار شد.
 

محمد محمدی تاکامی مدیر کل امور شهری و شوراهای استانداری و عضو هیأت مدیره سازمان نظام مهندسی ساختمان مازندران نیز اظهار داشت :اولین کارگاه راهبردی توسعه شهری با هدف انجام پژوهش و ترسیم سیمای شهر ساری در آینده تشکیل شده است.
 
افق سیمای شهر ساری ترسیم شود
 
محمدی افزود : همیشه در روند شهرسازی و توسعه شهر نگاه به گذشته است و هیچگاه تصویری از آینده وجود نداشته تا با نگاه به افق آینده  ساخت و ساز و توسعه شهری صورت گیرد و باید تصویری از سیمای شهر ساری برای 1420 ترسیم شود و با طی روند کنونی مشخص نیست که ساری در 27 سال آینده به کجا خواهد رسید.
 
مدیر کل امور شهری و شوراهای استانداری اظهار داشت : از دیدن چهره کنونی شهر افسوس می خوریم  در حالی که باید شرایطی را ایجاد کنیم که از اشتباهات آینده جلوگیری شود.
 
محمدی با بیان اینکه شهر نباید از ما جلوتر باشد و درگیر کمیسیون های ماده100 باشیم خاطرنشان کرد : همیشه ساخت و ساز انجام می شود و ما بعد در مورد آن تصمیم می گیریم و ساخت و سازها در راستای تصمیمات ما نیستند و به اجبار تصمیماتی می گیریم که منتهی به رأی جریمه مالی می شود نه جریمه ای که ساختاری باشد .
 
عضو هیأت مدیره سازمان نظام مهندسی ساختمان مازندران بیان داشت :برخی مواقع دیده می شود که شهری خیلی خوب پیشرفت می کند ،محوری باز می شود و پارکی احداث می شود به نظر می رسد که این شهر در مسیر توسعه است ولی آیا این توسعه مسیر درست را می پیماید؟ احداث  پارک درست است  ولی به چه قیمتی این پارک احداث می شود؟ آیا به قیمت فروش تراکم ساختمان ها توسعه صورت می گیرد؟
 
وی افزود :برای پیمودن مسیر توسعه باید شرایط پایدار حفظ شد و در این صورت است که می توانیم شهرمان را توسعه دهیم و ساخت یک فضا نباید منجر به آسیب فضای دیگر شود .
 
محمدی ادامه داد: ممکن است تغییرات فضای شهر نزد مردم تأثیر کوتاه مدت مثبت داشته باشد ولی در درازمدت وقتی به 1420 رسیدیم افسوس می خوریم که چرا شهرمان اینگونه شده و ای کاش هرگز پارکهایی که کارایی لازم را نداشته اند احداث نمی شد.
 
وی ادامه داد : برگزاری این کارگاه ها فرصت بسیار مناسبی است و نتایج این بررسی ها می تواند به برنامه ریزی استراتژیک در طرح تفصیلی شهر کمک کند و به یک سند توسعه شهر ساری تبدیل شود.
 
مدیر کل امور شهری و شوراهای استانداری اظهار داشت :باید از گذشته درس گرفته و نمودار کاری ترسیم و با بررسی این نمودار و اصلاح آن مسیر توسعه را پیمود .
 
عضو هیأت مدیره سازمان نظام مهندسی ساختمان مازندران تصریح کرد :ترسیم این نمودار یک اراده شهری می خواهد و تمامی مسئولین شهری و بویژه مهندسان عضو شورای شهرهای استان نقش موثری در ترسیم تصویر مشترک از شهر داشته باشند.



۱۳۹۳/۶/۶ - ۱۷:۵۱





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 30]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن