واضح آرشیو وب فارسی:مهر:
استانها > شمال > آذربایجان شرقی صومی اعلام کرد:
بخش پیوند مغز و استخوان دانشگاه علوم پزشکی تبریز افتتاح می شود
تبریز- خبرگزاری مهر: رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز از افتتاح بخش پیوند مغز و استخوان این دانشگاه همزمان با هفته دولت خبر داد.
به گزارش خبرنگار مهر، محمد حسین صومی ظهر چهارشنبه در مراسم تجلیل از پزشکان جهاد دانشگاهی اظهار داشت: با حضور نوبخت، معاون برنامه ریزی و نظارت راهبردی رئیس جمهور، بخش پیوند مغز و استخوان دانشگاه علوم پزشکی تبریز فردا در ساختمان شهید قاضی مرکز آموزشی و درمانی امام رضا(ع) تبریز افتتاح می شود. وی ادامه داد: رئیس فدراسیون جهانی مغز و اعصاب، پروفسور سمیعی نیز روزهای جمعه وشنبه در تبریز بوده و در جهت ارائه تجربیات خود به دانشجویان این دانشگاه اقدام خواهد کرد که به طور یقین این امر با استقبال بالای دانشجویان روبرو می شود. رئیس دانشگاه علوم پزشکی همچنین از ایجاد انستیتوی بافت ترمیمی در استان خبر داد و گفت: مجوز احداث این مجموعه گرفته شده و در آینده ای نه چندان دور شاهد اجرای عملیات این انستیتو خواهیم بود.
صومی با اشاره به اجرای طرح نظام سلامت نیز گفت: با اجرای طرح تحول نظام سلامت وظیفه ای بر وظایف کادر درمانی علوم پزشکی افزوده نشده و این طرح موجب رضایتمندی مردم بیش از پیش شده است. وی در خصوص جهاد دانشگاهی استان نیز گفت: جهاد دانشگاهی، نهادی کاملاً دانشگاهی، آموزشی و پژوهشی است که در حوزه درمان به ویژه درمان ناباروری، خدمات ارزنده ای ارائه می کند که می تواند در اینده ای نه چندان دور باید به قطب شمالغرب کشور تبدیل شود. صومی ادامه داد: خوشبختانه این استان ظرفیت های بالایی در زمینه تربیت پزشک داشته و یکی از قطب های مهم کشور در تربیت کادر پزشکی است که باید با تجهیز مراکز دانشگاهی در پی توسعه این پتانسیل ها باشیم. ضرورت افزایش همکاری دانشگاه علوم پزشکی با جهاد دانشگاهی رئیس جهاددانشگاهی آذربایجان شرقی نیز در این مراسم با اشاره به ضرورت افزایش همکاری های بین دو نهاد گفت: از دانشگاه علوم پزشکی و خدمات درمانی انتظار داریم بیش از پیش جهاد دانشگاهی واحد استان را برای نیل به اهداف خود یاری کند. نجف قراچورلو ادامه داد: مراکز درمان ناباروری جهاددانشگاهی در راستای منویات رهبر معظم انقلاب و سیاست های دولت در خصوص افزایش زاد و ولد آماده همکاری با دانشگاه علوم پزشکی است که امیدواریم هر چه زودتر زمینه ایجاد این همکاری ها فراهم شود تا هر دو دستگاه برای خدمت به مردم و افزایش سلامتی آن ها با تمام توان بکوشند. وی با اشاره به مرکز ناباروری جهاد دانشگاهی استان گفت: یکی از مزیت های این مرکز رعایت کامل موازین اخلاقی و فقهی در بحث استفاده از روش های متعدد درمان ناباروری است، همچنین کارهای تحقیقاتی صورت گرفته نیز به شکل کاملا علمی بوده و هم اکنون محققان زیادی در این مرکز حضور دارند.
قراچورلو ادامه داد: هم اکنون شاهد رجوع بسیاری از افراد از استان های مجاور و کشورهای همسایه به این مرکز هستیم که این امر نشان از اعتماد افراد به این مرکز است زیرا در طی سال های گذشته نتایج این مرکز بسیار امیدوار کننده بوده و زوج هایی که صاحب فرزند نمی شوند با مراجعه به این مرکز می توانند امید تازه ای به درمان خود داشته باشند. وی با بیان اینکه طبق برنامه سه ساله حوزه پزشکی جهاد دانشگاهی به دنبال فعالیت هایی است که کاستی های پزشکی استان جبران شود، افزود: طراحی پژوهشکده سلول های بنیادی و ژنتیک، توسعه تحقیقات مربوط به درمان ناباروری و سلولهای بنیادی در دستور کار این نهاد قرار دارد. رئیس جهاددانشگاهی استان ادامه داد: هم اکنون محققان جهاد دانشگاهی توانسته اند این مرکز را در حوزه های فناوری و پزشکی پیشرو گردانند. وی با اشاره به انجام تحقیقات در حوزه های ناباروری در این مرکز گفت: مرکز تحقیقات سلول های بنیادی جهاد دانشگاهی فعالیت بالایی دارد تا با استفاده از سلول های بنیادی و روش های نوین، راهکارهای بهتری را برای درمان ناباروری ارائه دهد.
۱۳۹۳/۶/۵ - ۱۸:۳۵
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 66]