تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 6 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام سجاد (ع):هر كس در مسجد سهله دو ركعت نماز بخواند، خداوند، دو سال بر عمر او مى‏افزايد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1834368043




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

شکل‌گیری باندهای تکدی‌گری |اخبار ایران و جهان


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: شکل‌گیری باندهای تکدی‌گری
کد خبر: ۴۲۹۷۰۲
تاریخ انتشار: ۰۵ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۵:۱۸ - 27 August 2014


مدیرعامل سازمان رفاه، خدمات و مشارکت‌های اجتماعی شهرداری تهران گفت: شهرداری تهران برحسب وظیفه قانونی مسئولیت جلوگیری از تکدی‌گری را برعهده دارد.

به گزارش فارس، حسین زارع صفت با بیان این که مسائل اجتماعی سختی ها و پیچیدگی های خاص خودش را دارد و به راحتی نمی توان در مورد آنها قضاوت کرد، گفت: معمولا زمانی که مردم مساله ای را می بینند ممکن است به ظاهر آن موضوع را قضاوت کنند، اما به طور قطع و یقین آن موضوع لایه های متفاوت و متعددی دارد. از آن جمله بحث تکدی گری است که به هر حال چشم انداز شهر را دچار مشکل می کند و بعضا سلامت اجتماعی را به خطر می اندازد و معضلات اقتصادی هم ایجاد می کند.

زارع صفت در ادامه افزود: متاسفانه شاهد هستیم که در برخی از موارد، باندهای تکدی گری هم شکل می گیرد و افراد مورد سوء استفاده قرار می گیرند. این امر در موضوع کودکان و در مورد افراد کهنسال بیشتر مشاهده می شود .

وی با بیان این که در ماده 712نص صریح قانون، تکدی گری جرم است و باید مورد رسیدگی قضایی قرار گیرد گفت: شهرداری برحسب وضعیت قانونی مسوولیت جلوگیری از تکدی گری و واداشتن متکدیان به غیر تکدی گری و درواقع رسیدگی به وضعیت آنها را برعهده دارد و همراه با ضابط قضایی با استفاده از مامورین دارای تحصیلات مرتبط با موضوعات اجتماعی که عمدتا مددکاران اجتماعی هستند انجام وظیفه می شود.

زارع صفت اضافه کرد: در ابتدای امر به جهت این که رعایت شئونات انسانی و احترام انسان ها هم انجام شود، مامور انتظامی یا ضابط قضایی به صحنه تکدی گری مراجعه نمی کند بلکه ماموران ما با لباس مشخص و با عنوان فوریت های خدمات اجتماعی به فرد مراجعه می کنند و او را راهنمایی می کنند. بعد از تشکیل پرونده به رویت قاضی محترم رسیده می شود و احیانا رسیدگی های بعدی در امر بهداشت، درمان، خدمات اجتماعی برای فرد صورت می گیرد.

مدیرعامل سازمان رفاه، خدمات و مشارکت های اجتماعی شهرداری تهران ادامه داد: در انجام وظایف قانونی مان، گاهی اوقات مشاهده می شود که بعضی افراد از سر دلسوزی و با انگیزه های انسانی در کار ماموران مداخله می کنند و این خود موجب ایجاد مشکلاتی می شود که مانع از انجام وظایف قانونی ماموران مربوطه می شود.

وی اضافه کرد: ما نه تنها در برخورد با افراد آسیب دیده حق ضرب و شتم ایجاد نکرده ایم بلکه درواقع اجازه این کار را به آنها نداده ایم. ضمن اینکه تاکید داریم که حتما رسیدگی های انسانی صورت بگیرد، رعایت حرمت آنها شود و اساسا شهرداری تهران افتخار می کند که در طول سنوات اخیر، فعالیت های اجتماعی خود را کاملا با رویکرد انسانی وانسان دوستانه انجام داده است.

زارع صفت اظهار داشت: مردم ما می دانند که ما در روزهای سرد و غیرسرد سال خدمات گرمخانه ای به مددجویان ارائه می دهیم. بعضا افراد در روزها هم نگهداری می شوند و به آنها پوشاک، خدمات بهداشتی، درمانی و اسکان موقت داده می شود. ضمن این که خانواده های بی سرپناه را از سطح شهر جمع آوری می کنیم. به طوری که گاهی برای ترک اعتیاد آنها نیر کارهای مهمی انجام می شود. همه این کارها با نگاه انسانی و ارائه خدمت به انسان ها صورت می گیرد.

وی با اعلام این که ما در سازمان چند وظیفه برعهده داریم، گفت:ازجمله وظایف ما رسیدگی به مخاطبان آسیب دیده، سالم سازی شهر تهران و پیشگیری از بروز و ظهور آسیب های اجتماعی و از همه مهم تر جلوگیری از این که مردم در معرض این آسیب ها قرار گیرند، است.

زارع صفت ادامه داد: با توجه به مسوولیتمان سعی می کنیم که در چارچوب قانون با رعایت اصول حرفه ای خودمان که مددکاری اجتماعی است وظایف مان را انجام دهیم، اما متاسفانه شهرداری تهران در این موضوع تنهاست و سایر دستگاه ها- دستگاه های که باید خدمات اجتماعی به آسیب دیدگان ارائه دهند- حضور بسیار کمرنگی دارند.

وی با بیان این که در فرایند اجرای این وضعیت ما و همکاران ما دچار معضلات و مشکلاتی می شویم، گفت: فردی که در حال تکدی گری است و امکان درآمدزایی از این طریق برای او فراهم شده است، حاضر نیست دست از این کار بکشد. معمولا باندهایی در مجاورت آنها وجود دارند و با مامورین ما برخورد می کنند. مواردی گزارش شده که مامورین ما حتی آسیب دیده اند و مورد ضرب و شتم قرار گرفته اند. به طوری که گاهی با تیم های موتوری خودشان واحدهای گشت ما را تعقیب می کنند و شیشه های ماشین آنها را می شکنند و به افراد واحد های گشتی ما آسیب می رسانند.

مدیرعامل سازمان رفاه، خدمات و مشارکت های اجتماعی شهرداری تهران همچنین افزود: ما محدودیت های قانونی داریم هر کاری را نمی توانیم انجام بدهیم. کارمان باید در چارچوب قانون باشد و لذا همکاری مردم بسیار مهم است. مردم باید به متکدیان کمک نکنند و با ماموران ما همکاری کنند.

زارع صفت با بیان اینکه یکی از موارد مورد انتظار و تقاضای مکرر مردم رسیدگی به موضوع تکدی گری در سطح شهر است، گفت: پیام های فراوانی از 137 به ما می رسد و تقاضا می کنند که این متکدیان را جمع آوری کنیم.

وی به موضوع اخیر مترو ایستگاه خیام اشاره و بیان کرد: این موضوع یک مطالبه اجتماعی بوده است و به ما اعلام شده بود که تکدی گری در این منطقه وجود دارد که مامور ما هم به این نقطه از شهر تهران مراجعه می کند. پیرمردی را در حال تکدی می بیند، مامور با واحدهای گشت ما که دو نفر هستند (یک مددکار اجتماعی و یک مامور انتظامی و پلیس) تماس می گیرد و این موضوع که تعداد مامورین ما 5-6 نفر بودند، صحت ندارد.

او ادامه داد: پس از آن این فرد را به واحد جمع آوری ارجاع می دهند. این متکدی پس از پرس و جوهای تکمیلی به واحد قرنطینه ابتدایی برده می شود و تشکیل پرونده می دهند و نیازهای جسمی و روحی و اقتصادی فرد احصا و به رویت قاضی می رسد و بعد از آن حکم قضایی صادر می شود.

زارع صفت افزود: گویا در موضوع اخیر یکی از شهروندان در مساله مداخله می کند و جرو بحثی بین این دو شکل می گیرد، ما به محض اطلاع از این موضوع تیم ویژه ای را تشکیل و کمیته ویژه بررسی هم برای این مساله تشکیل شد. پس از مراجعه به بیمارستان مندرج در خبر اعلام شده، مطلع شدیم که آن فرد از بیمارستان ترخیص شده است. ضمن این که در مدارک بیمارستانی آن فرد هم نشان از مواردی که در روزنامه ایران درج شده بود مشاهده نکردیم که مثلا کمرش آسیب دیده ، مهره اش از بین رفته یا تا یک قدمی مرگ پیش رفته و یا ضرب و جرح شدید داشته و مدتی بیهوش بوده است. هیچ گونه از این موارد نبوده است. با خود او هم ملاقاتی داشتیم و او بیان کرده که این مواردی که این روزنامه مطرح کرده را من تایید نمی کنم.

زارع صفت در ادامه گفت: اما اگر ما به این نتیجه برسیم که تخلفی صورت گرفته به طور قطع با متخلفان برخورد می کنیم زیرا رویکرد سازمانی ما برخورد جدی با متخلفان و پیمانکارانی است که رعایت شرایط ابلاغی پیمان هایی که سپرده اند و درواقع قراردادهایی که با یکدیگر منعقد کرده ایم و در آنجا همه این موارد به صورت مشخص تعریف شده است را نمی کنند. ما بر این موارد نظارت می کنیم و گزارشات مستمر و نوبه ای ارائه می شود.

وی اظهار داشت: حتما با مقصر چه در سیستم پیمانکاری و چه غیرپیمانکاری برخورد خواهد شد و در کمیته انضباطی رسیدگی می کنیم.

او ادامه داد: حتما در برخوردهای بعدی پیمانکار این موضوع تاثیرگذار خواهد بود و ممکن است خلع پیمان شود و اساسا من این اطمینان را به مردم عزیز می دهم که شهرداری تهران در این موضوعات نگاهش این است که تمام قد در خدمت مردم باشد. و شهرداری تهران خود را خدمتگزار مردم می داند.

وی اذعان داشت: شهرداری تهران بیش از ظرفیت های سازمانی و بیش از وظیفه قانونی اش در رفع مشکلات شهر ورود پیدا کرده و امروز خدمات شهرداری به الگوی کاری برای کلانشهرهای کشور تبدیل شده است.

زارع صفت ادامه داد: انتظارمان از روزنامه ها و رسانه ها این است که در موضوعات اجتماعی با احساسات و سطحی ورود پیدا نکنند. زیرا مسائل اجتماعی مسائل پیچیده ای است و ذهنیتی که در جامعه شکل می گیرد؛ ذهنیت مسوولانه ای باید باشد.












این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 46]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن