واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۵ شهريور ۱۳۹۳ (۱۲:۳۹ب.ظ)
مديرعامل شرکت خدمات حمايتي کشاورزي؛ کود مورد نياز براي سال زراعي جديد انبار شده است مدير عامل شرکت خدمات حمايتي کشاورزي گفت: کشاورزان براي سال زراعي جديد به 3 ميليون و 200 هزار تن کود نياز دارند.
به گزارش خبرنگار خبرگزاري موج، عليرضا ولي در اولين نشست خبري خود با رسانه ها با اشاره به اين مطلب که استقلال و امنيت هر کشور بدون تامين امنيت غذايي ميسر نخواهد شد، گفت: بخش کشاورزي در کمک به توسعه کشور پيشگام است.
وي ادامه داد: يکي از سازو کارهاي مهم ايجاد امنيت غذايي، تامين به موقع نهاده هاي کشاورزي است که مسئوليت اين مهم بر عهدi شرکت خدمات حمايتي کشاورزي است.
ولي با اشاره به اهميت بذر، سم، کود و ماشين آلات کشاورزي در توليد مواد غذايي با کيفيت، تصريح کرد: برنامه ريزي براي توليد پايدار در بخش کشاورزي بدون تهيه نهاده هاي با کيفيت ميسر نخواهد شد.
وي افزود: متاسفانه در سال هاي گذشته براي تهيه نهاده هاي کشاورزي تلاش به موقع و کافي صورت نگرفته است به همين دليل مثلا در بخش مکانيزاسيون شرايط از نظر کيفي بسيار بد است.
مديرعامل شرکت خدمات حمايتي کشاورزي با اشاره به وجود 33 شعبه استاني شرکت خدمات حمايتي براي خدمت رساني بهتر به کشاورزان گفت: براي اينکه بتوانيم از نظر کيفي نهاده هاي توزيعي را کنترل کنيم، امکانات آزمايشگاهي به روزي را ايجاد کرده و در اين راه از بخش خصوصي نيز کمک خواهيم گرفت.
وي از امضا تفاهم نامه با انجمن کود و بذر خبر داد و افزود: در راستاي سياست هاي دولت به دنبال همکاري تنگاتنگ با بخش خصوصي هستيم و در همين راستا با امضاي تفاهم نامه با مجموعه هاي بذر و کود کشور امور اجرايي را به ايشان منتقل خواهيم کرد و امور نظارتي را خودمان بر عهده مي گيريم.
مهندس ولي در مورد بذر مورد نياز کشور گفت: سالانه 300 هزار تن بذر مورد نياز کشور است که سابق بر اين کل اين حجم توسط شرکت خدمات حمايتي تامين مي شد ولي در سال جديد اين امکان براي کشاورزان و شرکت هاي خصوصي بر قرار شده است تا خودشان بذر مورد نظر را تامين کنند.
وي در مورد سم مورد نياز کشاورزي کشور نيز گفت: واردات و توليد سم تا قبل از دولت يازدهم با شرکت خدمات حمايتي بود اما در حال حاضر با وجود اين که خود شرکت يک کارخانه توليد سم با ظرفيت بالا در آبيک قزوين دارد، اما کل کار از تهيه و توزيع در دست بخش خصوصي خواهد بود و در راستاي نظارت نيز معاونت حفظ نباتا مسئول مستقيم است.
مدير عامل شرکت خدمات حمايتي کشاورزي در مورد کو مورد نياز بخش کشاورزي نيز گفت: تهيه کود مورد نياز بخش کشاورزي به علت يارانه اي بودن بر عهده دولت و شرکت خدمات حمايتي است.
وي ادامه داد: به علت کمبود توليد برخي از انواع کود، دست به واردات اين نهاده زده ايم و با تفاهمي که با کشورهاي آلمان، هلند، بلغارستان، روسيه، بلاروس،تونس انجام شده است، کود فسفات و پتاس مورد نياز از اين کشورها وارد خواهد شد.
ولي از نياز کشور به 3 ميليون و 200 هزار تن کود شيميايي براي سال زراعي جديد خبر داد و افزود: براي سال زراعي جديد هيچ مشکلي وجود ندارد و در حال حاضر نياز کودي کشاورزان در انبارهاي 455 کارگزار شرکت خدمات حمايتي کشاورزي آماده تحويل است.
وي از تامين بودن تمام نهاده هاي کشاورزي از جمله سم و بذر خبر داد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 24]