واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها:
جبهه پایداری: از احمدی نژاد حمایت نمیکنیم
سقای بیریا گفت: اگر به سال 84 برگردیم و احمدینژاد همان ویژگیهایی که باعث شد به او رای بدهیم را داشته باشد دوباره به او رای خواهیم داد ولی در این مدت دیدهایم که او تغییراتی داشته و راهش عوض شده. صریحا میگویم درحالحاضر نه حمایتی از او داریم و نه همکاری میکنیم.
روزنامه شرق: نشست خبری دیروز «ناصر سقای بیریا» به انتقاد یکسره از «جبهه پایداری» گذشت. پرسشهای جدلی خبرنگاران عمدتا درباره نقش این جبهه در استیضاح وزیرعلوم و چرایی رویکرد دوگانه پایداریها در مواجهه با دولت پیشین و فعلی بود.
یکی از مهمترین مواردی که در قانون و آییننامه احزاب به صراحت به آن اشاره شده، شفافیت عملکردهاست. این درحالی است که «بیریا» دیروز در پاسخ به سوال یکی از خبرنگاران درباره اینکه چه کسانی بعد از درگذشت آیتالله «خوشوقت»، عضو شورای فقهای جبهه شدند، گفت: «شورای فقها، سه عضو دارد که یکی از آنها آیتالله مصباح یزدی است و دو نفر دیگر چون خودشان خواستهاند، اسمشان گفته نشود اجازه نداریم آنها را معرفی کنیم.»
این شورای فقاهتی سهنفره است؛ آیتالله «مصباح یزدی»، آیتالله«خوشوقت» و یک نفر دیگر که «جبهه پایداری» نام نفر سوم را هیچ وقت اعلام نکرد. با درگذشت «آیتالله خوشوقت»گویا تعداد فقهایی که تمایلی به اعلام نامشان ندارند به دو نفر رسیدهاست.
در حالی که اعضا یا نزدیکان به «جبهه پایداری» در استیضاح وزیر علوم نقش اصلی را داشتند اما «بیریا» دیروز در اینباره گفت: «اکثریت، رای عدم اعتماد به وزیر دادند و این مساله منحصر به «جبهه پایداری» نبود. عزیزان دیگر اصولگرا هم معترض وزیر بودند.» سقای بیریا در پاسخ به این سوال که آیا «جبهه پایداری» طرحی برای استیضاح سایر وزرا دارد یا خیر، تصریح کرد: «اینطور نیست که عدهای تصمیم بگیرند مثلا فلان وزیر را بیندازند. اگر وزیری وظایف خود را درست انجام بدهد، نمایندگان هم به او اعتماد میکنند.»
راه احمدینژاد عوض شده است
او در پاسخ به این سوال که چرا اعضای «جبهه پایداری» نسبت به تخلفات دولت گذشته سکوت میکردند یا تمامقد از دولت حمایت میکردند، گفت: «بنده حمایت در کلیت را انکار نمیکنم، اما اینطور نبود که اعضای «جبهه پایداری» تمامقد از دولت احمدینژاد حمایت کنند. خود من و بعضی از دوستان در خیلی از موارد معترض بودیم. مردم مصداقی را که مقاممعظمرهبری در صحبتهای خود ارایه کرده بودند در انتخابات نهم و دهم ریاستجمهوری پیدا کردند، اما اشتباهاتی که در دولت صورت گرفته و اینکه بعضیها در روش خود تغییراتی انجام دادند، باعث شد خیلی از اعضای «جبهه پایداری» مقابل آن بایستند.»
سخنگوی «جبهه پایداری» در پاسخ به این سوال که آیا در صورت بازگشت احمدینژاد به صحنه سیاسی این جبهه از او حمایت میکند، گفت: «هر فردی حق دارد به عنوان شهروند فعالیت سیاسی داشته باشد. البته مقرراتی وجود دارد و پرونده افراد برای تصدی پستها بررسی میشود و نظام باید صلاحیت را تایید کند. اگر به سال 84 برگردیم و احمدینژاد همان ویژگیهایی که باعث شد به او رای بدهیم را داشته باشد دوباره به او رای خواهیم داد ولی در این مدت دیدهایم که او تغییراتی داشته و راهش عوض شده. صریحا میگویم درحالحاضر نه حمایتی از او داریم و نه همکاری میکنیم.»
او درباره نزدیکی اعضای «جامعه روحانیت مبارز» به «جبهه پایداری» گفت: «روندی وجود دارد که کسانی میخواهند بعضی از افراد را از «جبهه پایداری» بترسانند و این جبهه را به خط قرمزی تبدیل کنند که کسی به آن نزدیک نشود. در جامعه روحانیت مبارز افرادی هستند که از نظر فکری به ما نزدیکند و حتی ما با آیتالله مهدویکنی ارتباط داشتیم و ایشان خیلی استقبال کردند. اما اینکه فعالیتی صورت گرفته باشد تا اعضای جامعه روحانیت مبارز به سمت پایداری بیایند و بالعکس چنین چیزی انجام نشده است.»
«بیریا» با بیان اینکه اینطور جاافتاده که هرکس از دولت ایراد بگیرد میگویند که به «جبهه پایداری» ارتباط دارد، افزود: «خیلیها ممکن است مواضع شخصی خودشان را بیان کنند. موضع «جبهه پایداری» از طریق سخنگو اعلام میشود. مثلا در همایش دلواپسیم که خود من هم در آن شرکت کردم طیفهای زیادی حضور داشتند و این همایش از سوی دانشجویان دلسوز برگزار شد اما عدهای آن را منحصر به «جبهه پایداری» دانستند.»
تاریخ انتشار: ۰۴ شهريور ۱۳۹۳ - ۰۹:۳۹
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: برترین ها]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 22]