تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 23 دی 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):همیشه جاهل یا افراط گر و تجاوزکار و یا کندرو و تفریط کننده است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کلینیک زخم تهران

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

ساندویچ پانل

ویزای ایتالیا

مهاجرت به استرالیا

میز کنفرانس

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1852407542




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

تحریم داروی برخی بیماری‌ها نشان از تفکر ضدبشری غرب است


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری رسا:



آیت الله شبستری:
تحریم داروی برخی بیماری‌ها نشان از تفکر ضدبشری غرب است خبرگزاری رسا ـ امام جمعه تبریز با اشاره به خودکفایی کشور در ساخت داروی بیماری‌های صعب‌العلاج، گفت: دستاوردهای پزشکی کشور پس از پیروزی انقلاب اسلامی قابل توجه بوده است.



به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در تبریز، آیت الله محسن مجتهدشبستری، نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی امروز در دیدار مدیران، کارشناسان صنایع داروسازی استان، با اشاره به توصیه های بهداشتی اسلام اظهار داشت: بخش اعظمی از سفارش‌های بهداشتی اسلام در راستای پیشگیری از وقوع بیماری‌هاست، که این خود نشان دهنده نگرش عالی اسلام به این مسأله است که پیشگیری بهتر از درمان است.
وی با بیان این‌که بی‌توجهی به سفارش‌های قرآنی و حدیثی موجب بروز آفت‌ و بیماری‌های مختلف در جوامع می شود، خاطرنشان کرد: خداوند هیچ بیماری را بدون درمان نگذاشته و مرور زمان شامل درمان قطعی بیماری‌ها می شود، مسأله ای که همواره در طول تاریخ اثبات شده است.
نماینده خبرگان رهبری با اشاره به این‌که مرور زمان و پیشرفت در رشته های پزشکی، داروسازی، جراحی و سایر رشته ها توصیه های بهداشتی اسلام و فلسفه برخی از احکام دینی را نمایان می کند، گفت: در متون دینی در خصوص فواید، خواص درمانی و دارویی و استفاده بیشتر میوه ها و سبزیجات سفارشات فراوانی شده است.
آیت الله شبستری با اشاره به تأکید اسلام بر کم‌خوری، دست از کشیدن از غذا قبل از سیری، روزه داری، غذا خوردن هنگام گرسنگی، رژیم های مناسب و استفاده از سبزیجات اظهار داشت: اسلام بر پیشگیری از بیماری ها تأکید دارد، عقل هم این چنین حکم می کند که همواره پیشگیری بهتر از درمان است.
وی در ادامه خواستار گسترش طب سنتی و ترویج فرهنگ استفاده از داروهای گیاهی و طبیعی در جامعه شد و خاطر نشان کرد: فرهنگ سازی در خصوص طب و داروهای سنتی در جامعه به صورت منطقی به سلامت افراد جامعه کمک می کند، اما متأسفانه این مسأله به رغم توجه روزافزون جوامع غربی، در ایران مورد غفلت واقع شده است.
امام جمعه تبریز در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به خودکفایی کشور در ساخت داروی بیماری‌های صعب‌العلاج گفت: دستاوردهای پزشکی کشور پس از پیروزی انقلاب اسلامی قابل توجه بوده است، بر این اساس باید در مقابل تحریم ها توانمند و خودکفا باشیم تا توطئه های دشمنان بی اثر باشد.
آیت الله شبستری تحریم داروی برخی بیماری ها از سوی جوامع غربی را نشان از اوج تفکر ضدبشری آنان دانست و افزود: آنان که همواره دم از حقوق بشر می زنند، ارسال داروهای بیماری های سخت را به ایران تحریم و از رسیدن دارو به بیماران جلوگیری می کنند، سردمداران غربی بزرگترین ناقض حقوق بشر هستند.
وی در پایان با تقدیر از تلاش های دولت یازدهم در کاهش هزینه های درمانی بیمارستان ها گفت: طرح تحول در نظام سلامت کشور اقدامی بسیار مهم، ارزشمند و قابل تقدیر است که انتظار می رود اولا مقطعی نباشد، همچنین به تدریج در دیگر بخش‌ها نیز شاهد چنین تحولاتی بنیادین باشیم./935/پ202/ب4



۱۳۹۳/۶/۳






این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری رسا]
[مشاهده در: www.rasanews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 29]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن