محبوبترینها
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1843982176
تهیه طرح عملیاتی برای خروج مهرآباد از تهران / تاکید رهبری بر تعامل میان دولت و شهرداری
واضح آرشیو وب فارسی:مهر:
اجتماعی > شهری در گفتگوی مشروح با مهر مطرح شد؛
تهیه طرح عملیاتی برای خروج مهرآباد از تهران / تاکید رهبری بر تعامل میان دولت و شهرداری
تقاوتهای شورای چهارم با شورای های گذشته ، نتایج حضور دولتی ها در شورا وچرایی افزایش تذکرات ،جزییات انتقال فرودگاه مهرآباد،بررسی طرح ساماندهی و چگونگی انتقال از پایتخت از مهم ترین موضوعات گفتگوی خبرگزاری مهر با احمد مسجد جامعی رییس شورای شهر چهارم بود.
به گزارش خبرنگار مهر،دو هفته دیگر شورای چهارم یکساله می شود. شورایی با 6 کمیسیون و 31 عضو. با رئیس شورای شهر چهارم درباره مسائل روز تهران از جمله طرح ساماندهی و تمرکز زدایی از پایتخت که به تازگی بودجه عملیاتی آن در مجلس مشخص شده تا ارزیابی عملکرد یکساله ساکنان خیابان بهشت به گفتگو نشسته ایم. او معتقد است برخی جریانات سیاسی اصرار دارند شورای چهارم سیاسی شود اما در درون شورا اصل بر حفاظت از حقوق شهروندان است و اعضا نیز در این هدف همدل هستند . پاسخ احمد مسجد جامعی به سوالات مهر درپی می آید:
*خبرگزاری مهر ـ گروه اجتماعی: طرح ساماندهی و تمرکززدایی از تهران و چگونگی انتقال پایتخت سیاسی و اداری مدتی است از سوی نمایندگان مجلس مطرح است ، رییس شورای شهر تهران نیز یکی از اعضای شورایی است که قرار است تصمیم بگیرند مشکلات تهران را می توان حل کرد یا اینکه پایتخت باید جابه جا شود. نظر شما در رابطه با این طرح چیست؟
- احمد مسجد جامعی رئیس شورای شهر تهران: اگر ما نگرش متمرکزی بر اداره شهر داشته باشیم ،هر کجا را هم پایتخت کنیم بعد از مدتی می شود تهران دوم .
برای حل مشکلات پایتخت نیاز به تغییر نگرش است . این نگرش ما است که شهر را تبدیل می کند به مکانی گسترده که امکانات را از هر سو به سمت خودش می کشد و یا به حوزه ای که امکاناتش بر اساس مزیت های نسبی مناطق مختلف توزیع می شود. اتفاقی که برای شهر تهران افتاده ،ناشی از نحوه نگرش تمرکز گرا و دولت اقتدارگرا است که همه چیز را به مرکز وصل می کند. در حالی که در قانون اساسی ما حکومت ملی و دولت های محلی پیشتیان و تکمیل کننده همدیگر هستند و دولت های محلی از اختیارات لازم برای اجراو برنامه ریزی (با توجه به مقتضیات محلی) برخوردار هستند . اگر ما رجوع به همان قواعد و قوانین کنیم و مالیه ملی در راستای مالیه محلی باشد و تصمیمات شهرسازی ملی و محلی از هم پشتیبانی کنند و در سایرفعالیت های دیگر هم با همین رویکرد عمل کنیم می توانیم از مزایای نسبی مناطق مختلف کشور به صورت متناسب استتفاده کنیم و خود به خود تمرکزی ایجاد نشود . در حال حاضر تهران مشکلش این است که همه منابع را در اختیار دارد و یک توسعه بی قاعده را در آن شاهد هستیم.برای حل این مشکلات باید بازگشت به قانون اساسی داشته باشیم و همان راهی را برویم که قانون در تقویت برنامه های ملی و محلی مورد توجه اش است .
مسیر قانونی اهمیت دادن به شوراها است . در همین قانونی که مجلس تصویب کرده برای ساماندهی مشکلات تهران در دور اول شورای شهر جزو مسئولان تصمیم گیر نبود و بعد تکمیل شد . این نگاه مجلس (که محل قانون گذاری است )را به شوراها که نماد مهم ترین قدرت محلی و منشا شکل گیری قواعد و قوانین و نظارت است، نشان می دهد. مشکل از همین است که شورا ها دیده نمی شود . باتوجه به حمایتی که دولت از این حوزه کرده ، مدیریت های محلی توفیق بیشتری داشته اند.
برای بار اول است که می بینیم وزار می آیند، در شورای شهر تهران و گفتگو می کنند . نه این که بیایند سخنرانی کنند و بروند .حتی از اتفاقاتی که در مجلس می افتد فراتر است . در مجلس هنگام دادن رای اعتماد است که نمایندگان مجلس به صورت موافق و مخالف سخن می گویند و وزیر هم پاسخ می دهد . در مورد مشابهی این گونه نیست که وزرا از برنامه هایشان بگویند .
اما در شورا اعضا سوالات و سخنانشان را مطرح کرده و وزرا دوباره پاسخگو هستند واین سخنان تبدیل به سند تبدیل می شود یا برای نخستین بار است که رییس جمهور و اعضای شورا دیدار می کنند ودر جلسه ای طولانی که بیشتر اعضای شورای شهر و شهردار هم صحبت می کنند این گونه به مشکلات شهر پرداخته می شود. به اعتقادم این نوع تعاملات و اتفاقات بیشتر می تواند در ساماندهی مشکلات پایتخت موثر باشد . هزینه های جا به جایی بسیار بالا است ومشکلات تهران قطعا حل نمی شود و مشکلات جدیدی هم اضافه می شود .
به حضور دولتی ها در شورا اشاره کردید ،خاطرم است زمانی که آقای آخوندی به شورای شهر تهران آمدند پیشنهاد ادغام فرمانداری ها و شهرداری ها را برای رسیدن به مدیریت یکپارچه شهری مطرح کردند . آیا این پیسنهاد وزیر راه برای تبدیل شدن به سند در شورا مورد بررسی قرار گرفت ؟ پیشنهاد آقای آخوندی پیشنهاد کارشناسانه ای بود . بخشی مهمی از مشکلات تهران ناشی از حریم است . ما یک مجموعه شهری داریم که بار این مجموعه شهری به دوش تهران است و مدیریت شهری در شکل دهی فضاهای پیرامون و نظارت بر آنهاهیچ نقشی ندارد . به عبارت دیگر در دولت گدشته که یک رقابت مشخصی بین دولت و مدیریت شهری بود فرمانداری ها و استانداری اجازه ساخت و ساز فراوانی در پیرامون شهر می دادند . به همین دلیل سرعت رشد جمعیت آن مناطق از سرعت رشد جمعیت تهران بالاتربود .ولی خدماتی که به آن مناطق داده می شود در عمل بارش بر دوش تهران است . ولی تهران در تصمیم گیری ها نقشی ندارد . پیشنهاد مشخص وزیر این بود که دولت بیاید اگرمی خواهد حوزه سیاسی را هم جدا کند اما در حوزه ساخت و ساز و برنامه های عمرانی تصمیم گیری ها را به شهرداری ها واگذار کند.ماهم این پیشنهاد را پیگیری می کنیم زیرا از مواردی است که با قانون شورا ها هم همخوانی دارد و اگر ما بخواهیم به مشکلات تهران رسیدگی کنیم بدون توجه به مشکلات مجموعه شهر تهران امکان پذیر نیست . در حال حاضر شهرک های اطراف تهران به شهرک های خوابگاهی تبدیل شده اند و عملا شغل ، کار ، فعالیت ها و خدمات ساکنان این شهرک ها در تهران است . بدون آن که تهران نقشی در شکل دهی این شهرک ها داشته باشد . دولت با شکل دهی یک کمیسیون مستقل با عنوان تهران و کلان شهرها در بالاترین سطحی که می توانست اقدام کند ،اقدام کرده است و امیدوارم این مباحث را در آن جا مطرح کنیم و به نتیجه برسانیم .
اما سایر دولت مردان چندان با پیشنهاد آقای آخوندی موافق نبودند .به طور مشخص استاندار تهران از این پیشنهاد استقبال نکردند . هنوز وزیر کشور در این خصوص اظهار نظری نکرده است ولی به طور کلی دستگاه های اجرایی چندان راضی نیستند حوزه اختیارات کاهش پیدا کند. هفته گذشته پیشنهادی از سوی شورا در خصوص خروج فرودگاه مهرآباد مطرح شد احتمال دارد این موضوع در کمیسیون تهران بررسی شود؟ ما دیر یا زود باید این کار را بکنیم . به لحاظ پروتکل های بین المللی قرار گرفتن فرودگاه ها در میانه شهر تجویز نمی شود . می دانید که هواپیماها برای آستانه پروازشان به اندازه هزار وسیله نقلیه آلودگی ایجاد می کنند. اگر ما دست کم روزانه 200 سورس پرواز داشته باشیم 200 هزار اتومبیل آلودگی در این منطقه ایجاد می شود همچنین نا امنی هایی که ایجاد می شود از دیگر مشکلات این فردوگاه است . در حادثه اخیر خلبان بسیار فداکار بوده وقتی می بیند که موتور هواپیماخاموش شده است هواپیما را به سمتی هدایت می کند که کم ترین جمعیت را داشته باشد . البته همیشه در این گونه حوادث خلبان مقصر است زیرا در دسترس نیست اما امیدواریم این حادثه استثنا باشد و ببینیم مقصر اصلی چه کسی است . ار سوی دیگر نظام یک سرمایه گذاری گسترده ای برای ایجاده فرودگاه امام(ره) انجام شده است در بسیاری از کشورهای دنیا پروازهای داخلی و خارجی از پشتیبانی همدیگر استفاده می کنند . به طور معمول شرایط انتقالش است .البته کار ساده ای نیست و نیاز به هماهنگی با دولت و یا حتی با مراجع بالاتردارد.
آنچه ما در شورا خواستیم تهیه یک طرح عملیاتی برای انتقال این فرودگاه بود.این موضوع بارها گفته شده است اما تاکنون نه سندی تهیه شده و نه گزارشی ارایه شده است . امیدواریم در این زمینه سندی تهیه که بر اساس آن فعالیت های عملیاتی انجام شود. لایحه درآمدهای پایدار شهرداری ها پس از 31 سال با اصلاح به معاون اول رییس جمهورارایه شد. شما از جرییات اصلاح این لایحه اطلاعی دارید ؟ با اجرای این لایحه سخن رییس جمهور در خصوص این که دست شهرداری ها در جیب دولت نباشد تحقق می یابد ؟ این لایحه ،لایحه ای قدیمی است و موضوع جدیدی نیست و هدفش این است که ما درآمدهای متفرقه را به درآمدهای یکسان بدل کنیم و درآمدها ی شهری را بتوانیم یکپارچه کنیم . مدیریت شهری چنانچه درآمدی نداشته باشد متوصل می شود به راه هایی که الان در شهر معمول است . فروش زمین و آسمان و... .راهکارش هم پیش بینی منابع درآمدی برای شهرداری ها است . از این جهت این حرکت یک حرکت اساسی است . ما در کمیسیون دولت هم اولویتی برای رسیدگی به این موضوعات قائل شدیم و رویکرد اصلی ما این اسن که مالیه عمومی همراه شود با مالیه شهرداری ها . یعنی اگر مقابله با آلودگی هوا از اولویت های دولت است و شهرداری هم برنامه های اجرایی در این زمینه دارند از محل آن اعتبارات به شهرداری ها هم بودجه ای داده شود و این موضوع خاص تهران هم نیست. این رویکرد کلی است و استقبال هم شده است این گونه نیست که قرار باشد سهم دولت حذف شود . دو هفته دیگر شورای چهارم یک ساله می شود شورای چهارم چه تفاوتی با سه دوره گذشته خود دارد؟ شورای اول و دوم شورایی یک دست بود . می توان گفت در شورای سوم هم شورایی یک دست داشتیم از آن 15 نفر 3،4 نفر دیدگاه های متفاوت داشتند. این اولین تجربه ای است که شورا از گروه های مختلف تشکیل شده و تقریبا در سطح برابری هم هستند . در نخستین جلسات پیش بینی می شد که این شورا نتواند در انتخاب شهردار به تقاهم برسد .البته این ادبیاتی بود که بیشتر در خارج ار فضای شورا احساس می شد . این تلاش از بیرون شورا هم شد که فضای داخلی شورا را (که آرام بود) طوری دیگر نشان دهند . یک خبری از قول ما گفته می شد و این خبر بارها در بخش های مختلف خبری تکرار می شد و تکذیب من و طرف مقابل هم تاثیری نداشت .
خوشبختانه این فضای بیرونی نتوانست بر فضای درونی شورا غلبه کند اعضای شورا ما افراد فرهیخته و با تجربه ای هستند و این به مدیریت شورا کمک می کند . همچنین شهردار این دوره بسیار سریع تر از شهردار دوره های گذشته انتخاب شد ودر یک جلسه شهردار انتخاب کردیم . ادامه جلسات شورا هم همین گونه است و اعضای شورا تلاششان حل مشکلات مردم و افزایش کیفیت زندگی در شهر است .
همچین ما در این مدت نقش تسهیل گری بین شهرداری و دستگاه های اجرایی را به عهده گرفته ایم و هزینه های ناشی از رو در رویی آنها را کاهش دادیم. هزینه هایی که شما در گذشته شاهد بودید زیانش عمدتا به شهروندان می رسید .
این تعامل در جهت سخنان مقام معظم رهبری بود که تاکید بر تعامل میان دولت و شهرداری داشتند . ما این فضای گفتگو را با مجلس هم داریم . می دانید که 6 کارگروه کاری با مجلس تشکیل شده است . این همکاری را با مجمع تشخیص مصلحت هم داریم . آن جا هم گروه های کاری را تعریف شده است . به هر حال اختلاف نظرها هم هست . سطح تذکرهایی که به شهردار داده می شود بسیار افزایش پیدا کرده ویا تذکر هایی که اعضا به همدیگر می دهند . این شورا تفاوتی با شوراهای پیشین دارد و آن فضای آزاد و دفاع از حق نمایندگی اعضا است . در این مدت 30 نطق پیش از دستور داشته ایم .که کسی هم نمی داند در این نطق های پیش از دستورقرار است چه گفته شود.100 تذکر داده شده است .بیشترین تذکر هم از سوی آقای قناعتی به شهرداری داده شده است . یا طرح سوال از شهردار از سوی آقای حافظی بوده است . می خواهم بگویم این تذکرها و سوال ها طبقه بندی سیاسی ندارند یا آقای دوستی که بیشترین تذکر را به شورا داده است .یعنی اگر آقای حافظی تذکری می دهد در جهت دلسوزی برای شهر است .
.
اما از بیرون نگاه به این اعتراض ها به نظر سیاسی می آید حتی تذکرهای تخصصی مانند اعتراض به تغییر کاربری زمینی که قرار بوده به پارک تبدیل شود؟
درست است از بیرون این اعتراض ها به نظر سیاسی می آید . از اول هم جریانات سیاسی اصرارداشتند فضای سیاسی را از شورا حس کنند یا به شورا تحمیل کنند . اما در بحث های کارشناسی این گونه نیست . در بحث تذکر زمین فرمانیه یا بوستان مادر امضاهای اعضای معترض نشان می دهد که تذکرها سیاسی نیست .فضای اصلی شورا فضای دلسوزی و حل مشکلات شهری است . یکی از انتقادها به اعضای همیشه غایب شورا است چرا برخی اعضا تعداد غیب هایشان بالا است ؟ ما عضو همیشه غایب نداریم . برخی از اعضا بر اساس قوانین و چهارچوب های شورا مرخصی می گیرند. عاقبت علنی شدن جلسات روزهای یکشنبه چه شد؟ من موافق علنی شدن جلسات روز یکشنبه هستم. اما برخی اعضا معتقدند وضع فعلی جلسات در روزهای یکشنبه خروجی بهتری دارد.
۱۳۹۳/۶/۳ - ۰۸:۳۲
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 47]
صفحات پیشنهادی
موافقت دولت با بودجه مطالعاتی طرح ساماندهی و تمرکززدایی از تهران
اجتماعی شهری موافقت دولت با بودجه مطالعاتی طرح ساماندهی و تمرکززدایی از تهران نایب رئیس کمیسیون شوراها و امور داخلی کشورگفت دولت با هزینه های مطالعاتی طرح ساماندهی و تمرکززدایی از تهران و چگونگی انتقال پایتخت سیاسی موافقت کرده است و این طرح در جلسه امروز مجلس بررسی می شود محمدر هفته دولت انجام میشود بهرهبرداری از 34 طرح مخابراتی در استان تهران
در هفته دولت انجام میشودبهرهبرداری از 34 طرح مخابراتی در استان تهران34 طرح مخابراتی به مناسبت هفته دولت در استان تهران به بهره برداری می رسد به گزارش خبرگزاری فارس این طرح ها شامل 29 طرح در تهران و 5 طرح در استان البرز است که این طرح ها به سوییچ و دیتا اختصاص یافته است بر استرقی در گفتوگو با فارس مطرح کرد مجلس و دولت خواستار حفظ تعامل هستند/طرح بورسیههای غیرقانونی راه انحرافی بود
ترقی در گفتوگو با فارس مطرح کردمجلس و دولت خواستار حفظ تعامل هستند طرح بورسیههای غیرقانونی راه انحرافی بودرئیس مرکز امور بینالملل حزب مؤتلفه با استقبال از مواضع امروز رئیس جمهور گفت رئیسجمهور به خوبی بیان کردند که تسلیم مجلس هستیم و این نشان میدهد که هم مجلس و هم دولت خواعضو کمیسیون عمران مجلس در میزگرد مسکن خروج از رکود مسکن موتور محرکه اقتصاد است/ ضرورت تهیه و اجرای طرح جامع مس
عضو کمیسیون عمران مجلس در میزگرد مسکن خروج از رکودمسکن موتور محرکه اقتصاد است ضرورت تهیه و اجرای طرح جامع مسکنعضو کمیسیون عمران مجلس در میزگرد مسکن با بیان این که مسکن به عنوان موتور محرکه اقتصاد عمل میکند به بیان دیدگاههای خود درباره نقش بخش مسکن در خروج غیرتورمی از رکود پردانتقال فرودگاه مهرآباد از تهران مطرح نیست/ جابجایی زیر نظر سازمان هواپیمایی
انتقال فرودگاه مهرآباد از تهران مطرح نیست جابجایی زیر نظر سازمان هواپیمایی دبیر شورای عالی شهرسازی و معماری با بیان اینکه طرح انتقال فرودگاه مهرآباد بطور جدی در شورا مطرح نیست گفت جابجایی فرودگاه مهرآباد باید با نظر سازمان هواپیمایی کشوری باشد آفتاب پیروز حناچی در گفتگو با مدر آستانه هفته دولت صورت گرفت آغاز اجرای فاز عملیاتی طرح بهینه سازی شبکههای فشار ضعیف در استان مرکزی
در آستانه هفته دولت صورت گرفتآغاز اجرای فاز عملیاتی طرح بهینه سازی شبکههای فشار ضعیف در استان مرکزیدر آستانه هفته دولت اجرای پروژه جهادی بهینه سازی شبکه فشار ضعیف برق در شهرک ولی عصر عج و کوی علی ابن ابیطالب شهرستان اراک با حضور استاندار مرکزی آغاز شد به گزارش خبرگزاری فارس ازاستاندار کرمانشاه تاکید کرد لزوم صرفهجویی در وقت و هزینه افتتاح طرحها در هفته دولت
استاندار کرمانشاه تاکید کردلزوم صرفهجویی در وقت و هزینه افتتاح طرحها در هفته دولتاستاندار کرمانشاه بر لزوم صرفهجویی در وقت و هزینه افتتاح طرحها در هفته دولت تاکید کرد و گفت برای افتتاح هر طرحی فقط مدیران دستگاه مرتبط با طرح باید در آن حضور داشته باشند به گزارش خبرگزاری فارساستاندار خراسان شمالی مطرح کرد تعاملات تجاری با کشورهای دنیا مهمترین راهکار خروج از رکود اقتصادی
استاندار خراسان شمالی مطرح کردتعاملات تجاری با کشورهای دنیا مهمترین راهکار خروج از رکود اقتصادیاستاندار خراسان شمالی تعاملات اقتصادی و تجاری با کشورهای دنیا را مهمترین راهکار خروج از رکود اقتصادی دانست به گزارش خبرگزاری فارس از بجنورد سید علی اکبر پرویزی بعد از ظهر امروز در ممعاون عمرانی استاندار خوزستان بر لزوم تدوین طرح عملیاتی مدیریت بحران استان تاکید کرد
معاون عمرانی استاندار خوزستان بر لزوم تدوین طرح عملیاتی مدیریت بحران استان تاکید کرد اهواز-ایرنا-معاون امور عمرانی استانداری خوزستان با تاکید بر تدوین طرح عملیاتی مدیریت بحران این استان خواستار شناسایی تمامی بلایای طبیعی در خوزستان شد به گزارش ایرنا احمد سیاحی دوشنبه در جلسهپیشنهاد خروج مهرآباد از تهران /سود میلیاردی مافیای زباله در پایتخت
اجتماعی شهری شهر در هفته ای که گذشت پیشنهاد خروج مهرآباد از تهران سود میلیاردی مافیای زباله در پایتخت تلاش دولتی ها برای ماندن کارخانه روغن نباتی قو در پایتخت پیشنهاد کوچ فرودگاه مهرآباد نوسازی هزار تاکسی فرسوده و باز شدن گره کور ساماندهی دکه های مطبوعاتی از مهم ترین اخبار شتاکید کرزای بر اعلام نتیجه انتخابات طبق زمان مشخص/ نهایی شدن طرح دولت وحدت ملی افغانستان
بین الملل آسیا اقیانوسیه تاکید کرزای بر اعلام نتیجه انتخابات طبق زمان مشخص نهایی شدن طرح دولت وحدت ملی افغانستان اعلام اسامی اعضای کمیته وحدت ملی نهایی شدن طرح دولت وحدت ملی افغانستان و تاکید کرزای بر اعلام نتیجه انتخابات طبق زمان مشخص از جمله تحولات مهم این کشور به شمار می رطرح دولت يا طرح مجلس براي خروج از رکود؟
۲۵ مرداد ۱۳۹۳ ۰ ۵۴ق ظ دنياي اقتصاد طرح دولت يا طرح مجلس براي خروج از رکود به گزارش خبرگزاري موج دنياي اقتصاد نوشت در پي انتشار بسته خروج غيرتورمي از رکود توسط دولت که برخي از مواد آن قرار است در قالب لايحهاي به مجلس تسليم شود مجلسيان نيز طرحي براي خروج از رکود تدوين کرابطه دولت و رهبری در طول یکسال پرافتخارترین رابطه بوده است/ تهران در جایگاهی که باید باشد، نیست
هاشمی در نشست شورای اداری استانداری تهران رابطه دولت و رهبری در طول یکسال پرافتخارترین رابطه بوده است تهران در جایگاهی که باید باشد نیست استاندار تهران گفت رئیس جمهور همواره سعی کرده در هر مسائلی حتی پیچیده از رهبری هزینه نکند و رابطه دولت و رهبری در طول یکسال پرافتخارترین راحبیبی در نشست دبیران حزب موتلفه: آنچه که در طرح شهرداری تهران صورت گرفته تفکیک جنسیتی نبوده است/ دستگاههای دو
حبیبی در نشست دبیران حزب موتلفه آنچه که در طرح شهرداری تهران صورت گرفته تفکیک جنسیتی نبوده است دستگاههای دولتی استقبال کننددبیرکل حزب موتلفه اسلامی گفت آنچه که در طرح شهرداری تهران صورت گرفته تفکیک جنسیتی نبوده است این طرح منطبق بر موازین شرعی و قانونی و به منظور ارتقای جایگادر دیدار انجمن اسلامی دانشگاه تهران مطرح شد: حمایت خاتمی از وزیر علوم/ اگر فرجی دانا هم برود، مطمئناً دولت از
در دیدار انجمن اسلامی دانشگاه تهران مطرح شد حمایت خاتمی از وزیر علوم اگر فرجی دانا هم برود مطمئناً دولت از رویکردهایش بر نمی گرددرئیس بنیاد باران با بیان اینکه مجلس باید درباره فرجیدانا درست تصمیمگیری کند گفت اگر آقای فرجی دانا هم برود مطمئناً دولت از رویکردهایش بر نمی گرددپیشنهاد خروج فرودگاه مهرآباد از تهران
اجتماعی شهری پیشنهاد خروج فرودگاه مهرآباد از تهران رئیس شورای شهر تهران با تسلیت به بازماندگان حادثه سقوط هواپیما در اطراف فرودگاه مهرآباد گفت شورا با همکاری شهرداری در خصوص انتقال فرودگاه مهرآباد از دل پایتخت تصمیم گیری کند به گزارش خبرنگار مهر احمد مسجدجامعی در جلسه علنیظریف مطرح کرد: نقش برجسته لاریجانی و روحانی در تعامل مجلس و دولت
سهشنبه ۲۱ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۵ ۵۸ وزیر امور خارجه گفت که علی لاریجانی و حسن روحانی نقش برجستهای در تعامل بین مجلس و دولت دارند به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا محمد جواد ظریف در نشست سالانه روسای نمایندگیهای جمهوری اسلامی در خارج از کشور اظهار کرد رابطه دولت و م-
اجتماع و خانواده
پربازدیدترینها