تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 23 دی 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):مؤمن كم خوراك است و منافق پرخور.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کلینیک زخم تهران

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

ساندویچ پانل

ویزای ایتالیا

مهاجرت به استرالیا

میز کنفرانس

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1852425901




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

سید حسن خمینی: مبارزه با تحجر خواسته امام است


واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: سید حسن خمینی: مبارزه با تحجر خواسته امام است
وی ادامه داد: اگر به جایی رسیدیم که هدفی درست را انتخاب کردیم و برای رسیدن به آن به خدا اتکا کردیم، باید شجاعت اجرای آن را داشته باشیم. نه خوف از دست دادن چیزی مانعمان شود و نه طمع به دست آوردن چیزی جلویمان را بگیرد. باید ریشه ترس و طمع را در دل هایمان از میان ببریم.
آفتاب: حجت الاسلام و المسلمین سیدحسن خمینی با بیان «اینکه اگر بچه های مردم بد می شوند، من و شما بد بوده ایم» گفت: اگر به جایی رسیدیم که هدفی درست را انتخاب کردیم، باید شجاعت اجرای آن را داشته باشیم. نه خوف از دست دادن چیزی مانع ما شود و نه طمع به دست آوردن چیزی جلوگیری کند.

یادگار امام در مراسم تجدید میثاق وزیر آموزش پرورش، روسای آموزش و پرورش مناطق کشور و جمعی از فرهنگیان با آرمان های امام خمینی (ره) که در اولین روز هفته دولت در مرقد مطهر امام خمینی برگزار می شد، اظهار کرد: سال های پیش در کنگره ای به دبیری مرحوم دکتر حبیبی، موضوعی با عنوان «بازشناسی اندیشه امام خمینی در رابطه با علم اصول و تأثیر قدرت بر ورود امام به عرصه انقلاب و مبارزه» از جانب من مطرح شد.

سیدحسن خمینی افزود: نتیجه آن بحث این بود که مبنای اصولی فقه، چگونه در رفتار یک فرد برای ورود او در اجتماع تأثیرگذار است و اینکه چطور عده ای وارد مبارزه می شوند اما عده ای دیگر خیر.

وی افزود: در آن کنگره وقتی از تریبون پایین آمدم، یکی از یاران قدیمی امام به من گفت: آنچه که باعث ورود امام به مبارزه شد، این بود که امام نمی ترسید و دیگران می ترسیدند؛ بنابراین دنبال تئوریزه کردن بسیاری از عدم تحرک ها نباشید.

یادگار امام با توضیح این مسئله که شاید بسیاری از ما ترس خودمان را پشت مفاهیم و عناوین پنهان می کنیم، اظهار کرد: مصلحت سازی هایی برای نشان ندادن واقعیت های رفتاری، همواره در ذهنیت همه انسان ها وجود داشته است. اگر کسی کاری را انجام می دهد، علل متعددی دارد و لزوما علت انجام کار، همان چیزی نیست که به عنوان دلیل مطرح می شود. علت و دلیل با هم متفاوت اند. علت واسطه ثبوت است، اما دلیل واسطه اثبات. برای اینکه چیزی را ثابت و القا کنند، دلیل می آورند ولی علت، واقعیت نفسانی قضیه است.

سید حسن خمینی یکی از رموز توفیق امام در مبارزه را شجاعت دانست و گفت: شجاعت یعنی اینکه انسان برای هدفی که انتخاب کرده است، حاضر به پرداخت هزینه های مالی، جانی و آبرو باشد. برخی مفسرین معتقدند کسانی که صغری و کبری چیدن را بلد هستند، بیشتر از بقیه سر خودشان کلاه می گذارند. وقتی می خواهند کاری را انجام دهند با اینکه علتش چیز دیگری همچون حسد، ترس، طمع، کینه و بغض است، آن را بروز نمی دهند. همواره گروهی که در مقابل پیامبران ایستاده اند از چنین توانایی هایی برخوردار بوده اند و در مقابل آنها از استدلال های به ظاهر قوی استفاده می کردند. آدم های ساده دل چون بلد نیستند توجیه کنند، راحت حرفشان را می زنند، اما اگر دو کتاب خوانده باشند آن را پشت الفاظ زیبا و اهداف مقدس پنهان می کنند.

وی ادامه داد: حضرت سید الشهدا (ع) در حدیثی می فرمایند:«کلکم عاص لامری غیر مستمع قولی فقد ملئت بطونکم من الحرام» که در آن می پرسند: چگونه می شنوید وقتی شکم هایتان از حرام پر شده است؟ این حدیث اشاره می کند که شکم حرامخوار، روح حقیقت جو را پشت پرده توجیهات منفعت طلبانه و به ظاهر خوب پنهان می کند.

سیدحسن خمینی شجاعت امام خمینی در برابر شاه را یکی از مهم ترین رموز توفیق وی دانست و گفت: شجاعت امام به اندازه ای بود که در زمانی که چیزی در دست نداشتند، خطاب به شاه گفتند:«می دهم از مملکت بیرون ات کنند. زمانی که ایشان در عاشورای 1342 در مسجد اعظم قم سخنرانی می کردند، در میان همهمه حضور جمعیت حتی یک برگ از درخت بر زمین نمی افتاد و همه ساکت به سخنان ایشان گوش می دادند.

یادگار امام افزود: در نجف یکی از مراجع از امام پرسیده بود آیا تا به حال ترسیده اید. امام پاسخ داده بودند، در جریان تبعید در سال 1343، در مسیر دیدم که خودرو از جاده منحرف شد و به طرف دریاچه حوض سلطان پیچید. فکر می کردم من را می برند تا اعدام کنند. در آن لحظه اندیشیدم که آیا ترس بر من عارض شده است؟ دیدم نه، هیچ ترسی ندارم. بنابراین نترسیدن شرط نیل به هدف و پیروزی است.

سید حسن خمینی ادامه داد: شجاعت امام در برابر خارجی ها، به عنوان بعد دیگری از شجاعت ایشان، بسیار ستودنی است. در مقابل بمباران هایی که هر لحظه ممکن بود خانه ایشان را مورد هدف قرار دهند، ذره ای اضطراب و نگرانی به خود راه نمی داد. دادن جان سخت است، دادن مال هم همین طور. بعضی ها جان و مال می دهند اما آبرو نمی دهند. امام شجاعت در پرداخت آبرو را نیز داشت و به همین دلیل آبروی خود را با خدا معامله کرده بود.

وی درباره فراموش شدن مبارزه با تحجر پس از امام گفت: امام یک بار فرمودند «خون دلی که از متحجرین خوردم به پای هیچ چیز نمی رسد.» این یکی از کلیدواژه های زندگی امام است که گم و فراموش شده است. باید توجه کنیم خطاب امام به چه کسانی بوده و چرا در فلسفه سیاسی کشورمان این کلید واژه ها گم شده است. شهید مطهری در روزگار خود از متحجرین لطمه بسیاری خورد. وقتی ایشان کتاب حجاب را نوشتند، گروهی به امام نامه نوشتند که مطهری مردم ایران را بی حجاب کرده است.

یادگار امام تصریح کرد: توفیق در رسیدن به هدف، مرهون ایستادگی و شجاعت است. امام تنها به دلیل آگاهی بر فقه، فلسفه و عرفان امام نشد، بلکه شجاعت تأثیر بیشتری بر توفیق او داشت. مقام معظم رهبری تعبیر با عنوان فلز و جوهره وجودی انسان دارند و «شجاعت» فلز لازم الوجود امام بود، که ریشه در باور به خدا و عدم طمع و چشمداشت شخصی و گروهی داشت. امروز هم هرجا توفیقی پدید آید مرهون شجاعت است.

وی ادامه داد: اگر به جایی رسیدیم که هدفی درست را انتخاب کردیم و برای رسیدن به آن به خدا اتکا کردیم، باید شجاعت اجرای آن را داشته باشیم. نه خوف از دست دادن چیزی مانعمان شود و نه طمع به دست آوردن چیزی جلویمان را بگیرد. باید ریشه ترس و طمع را در دل هایمان از میان ببریم.

سیدحسن خمینی در پایان گفت: اگر هر کداممان در مسیر اخلاقی زیستن، یک قدم کوچک برداریم، موج عظیمی از اخلاقی شدن در جامعه به راه می افتد. معلمان اخلاق آنها که خوب حرف می زنند نیستند؛ معلمان اخلاق کسانی هستند که خوب زندگی می کنند و وقتی پیش آنها می روید حالتان خوب می شود. اگر خدای ناکرده بچه های مردم بد می شوند، من و شما بد بوده ایم. فرزندان این مملکت امانت های ملت در دستان شما هستند. دوره مسئولیت خود را دوره ارزشمندی بدانید. امیدوارم خداوند نیز در این راه یاور شما باشد.




تاریخ انتشار: ۰۲ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۸:۰۰





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 84]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن