تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 7 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):گريه مؤمن از (درون) دل اوست و گريه منافق از (ظاهر و) سرش.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1871722397




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

نارضایتی مردم از کیفیت خدمات ارتباطی/ عقب‌ماندگی در اجرای برنامه‌های توسعه‌ای ICT


واضح آرشیو وب فارسی:مهر:


دانش و فناوری وزیر ارتباطات مطرح کرد:
نارضایتی مردم از کیفیت خدمات ارتباطی/ عقب‌ماندگی در اجرای برنامه‌های توسعه‌ای ICT
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با اشاره به وضعیت کیفیت ارتباطات کشور گفت: مردم از بخشی از خدماتی که در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات ارائه می شود، راضی نیستند؛ چراکه آنچه هم‌اکنون مردم دریافت می‌کنند از نظر سرعت و کیفیت، کم‌فروشی محسوب می‌شود.



به گزارش خبرنگار مهر، محمود واعظی امروز در مراسم بهره برداری از بیش از 500 پروژه زیرساختی شبکه مادر مخابراتی کشور اظهار داشت: وظیفه ما این است که سرویس خوب و باکیفیتی به مردم ارائه کنیم. بر این اساس، طی یکسال اخیر بارها به اپراتورها توصیه کرده ایم که خدمات باکیفیت در این حوزه ارائه کند، اما هم اکنون آنچه که شنیده می شود این است که مردم از بخشی از خدماتی که دریافت می کنند، راضی نیستند و از نظر ما در برخی از این سرویس ها شاهد کم فروشی هستیم. وی اظهار امیدواری کرد که تا اواخر سال 94 پروانه های مختلف در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات صادر شود. وی افزود: قصد داریم محدودیت را در پروانه فعالیت شرکت های ارتباطی و مخابراتی برداریم و تکنولوژی را آزاد کنیم تا اپراتورها بتوانند سرویس های مختلفی را با تکنولوژی های روز دنیا عرضه کنند در این راستا در هفته جاری پروانه نسل سوم موبایل را صادر خواهیم کرد. وزیر ارتباطات در خصوص تصمیماتی که برخی نمایندگان مجلس برای انحلال شورای عالی فناوری اطلاعات اتخاذ کرده بودند، بیان کرد: اهمیت شورای فناوری اطلاعات بر کسی پوشیده نیست و این شورا می تواند هماهنگ کننده بخش های مختلف IT در دستگاه های اجرایی برای ارائه خدمات مبتنی بر فناوری اطلاعات باشد و از این حیث با توجه به سیاست های کلان فضای مجازی کشور که برعهده شورای عالی فضای مجازی گذاشته شده است ادغام این شورا در فضای مجازی صلاح نخواهد بود. وی در مورد شبکه ملی اطلاعات نیز گفت: تصمیمات خوبی در مورد هماهنگی و اجرای این شبکه گرفته شده است که ثمرات آن در آینده دیده می شود. واعظی با انتقاد از حجم زیاد پروژه هایی که امروز از سوی شرکت ارتباطات زیرساخت افتتاح شد، بیان کرد: کارهای بزرگی با سرمایه گذاری بالا صورت گرفته است و زمانی که تمامی این پروژه ها با یکدیگر افتتاح می‌شود، از جنبه اطلاع رسانی آن کاسته خواهد شد. بر این اساس باید در این زمینه اطلاع رسانی بیشتری صورت گیرد تا استفاده کنندگان از مزایای این طرح ها بهره مند شوند. وزیر ارتباطات با اشاره به استفاده از محصولات بومی در شبکه ارتباطات زیرساخت که فاز آزمایشی آن 27 اردیبهشت ماه در مسیر تهران- اصفهان راه اندازی شد، گفت: نتایج مثبتی از این پروژه دریافت کردیم و امروز در 13 مسیر شبکه انتقال را به کمک تجهیزات داخلی تجهیز کرده ایم. وی افزود: در عرض یکسال توانستیم 5 هزار کیلومتر فیبر نوری در کشور پیاده سازی کنیم همچنین یک هزار و 500 کانال بین المللی را افزایش داده و ظرفیت پهنای باند داخل را از 500 گیگابیت به یک هزار و 210 گیگابیت بر ثانیه رساندیم. واعظی خاطر نشان کرد: با وجود تمامی این اقدامات همچنان در این حوزه تاخیر داریم و عقب هستیم و این در حالی است که قرار است تا پایان چشم انداز 1404 رتبه اول منطقه در فناوری را کسب کنیم و هم اکنون رتبه ایران در مکان های 14 و 15 منطقه قرار دارد.


۱۳۹۳/۶/۲ - ۱۵:۰۵





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 40]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


علم و فناوری

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن