واضح آرشیو وب فارسی:مهر:
استانها > مرکز > قزوین حضرتی ها:
مدیریت جهادی موجب توانمندسازی خانواده های نیازمند می شود
قزوین- خبرگزاری مهر: مديرکل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري استان قزوين گفت: مدیریت جهادی موجب توانمندسازی خانواده های نیازمند تحت پوشش کمیته امداد می شود.
به گزارش خبرنگار مهر، هدایت صفری مديرکل کميته امداد امام خميني(ره) استان قزوين صبح یکشنبه با محمدعلي حضرتي ها مديرکل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري استان ديدار و گفتگو کرد. محمدعلی حضرتی ها در این دیدار اظهارداشت: هر اندازه به جامعه ارزشمند تحت حمايت امداد که به فرمايش حضرت امام(ره) اينها ولي نعمتان ما هستند توجه شود و هر خدمتي که به آنها داده شود مورد رضاي الهي بوده و احياي شأن و جايگاه اجتماعي آنها را به دنبال خواهد داشت. مديرکل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري استان قزوين اضافه کرد: اگر شأن اجتماعي جامعه هدف امداد ارتقاء داده شود مي توانند منشاء خير و خدمات براي جامعه و نظام باشند. وي عنوان کرد: جامعه علمي تحت حمايت امداد بايد به صورت ويژه مورد توجه و حمايت قرار گيرند چرا که بايد استعدادهاي اين دانش آموزان و دانشجويان شکوفا شود و درقبال همين توجه به استعداها، خدمات و دستاوردهاي بزرگي براي کشور و نظام اتفاق خواهد افتاد. حضرتي ها افزود: بايد دست به دست هم دهيم تا براي خدمت به جامعه هدف گام هاي مثبتي برداريم و سازمان ميراث فرهنگي و صنايع دستي آمادگي دارد در حوزه هايي که امداد زمينه همکاري دارد تعامل و همکاري لازم را براي کمک به خانواده هاي نيازمند وايجاد اشتغال براي آنها داشته باشد. ترویج صنایع دستی در روستاهاي قزوين
هدایت صفری مديرکل کميته امداد امام خميني(ره) استان قزوين نیز در ادامه این دیدار از ترويج صنايع دستي و ايجاد کارگاه قالي بافي در روستاهاي مختلف استان خبرداد و اظهارداشت: اميدواريم با همراهي و تعامل يکديگر از ظرفيت هاي موجود استفاده کنيم تا کارهاي ماندگار و اثر بخش بخصوص در ايجاد اشتغال براي جامعه هدف صورت گيرد. وي ادامه داد: بخشي از جامعه هدف کميته امداد امام خميني(ره) نيازمند اشتغال است که ميراث فرهنگي در حوزه صنايع دستي با همکاري اين نهاد مي تواند با آموزش و حمايت هاي مادي و معنوي بستر اشتغال اين افراد را فراهم کند. مديرکل کميته امداد امام خميني(ره) استان قزوين اضافه کرد: کميته امداد امام خميني(ره) در حوزه صنايع دستي با ايجاد کارگاه هاي قالي بافي و ساير مشاغل صنايع دستي گام هاي مثبتي برداشته است و چتر حمايت خويش را در کل استان به خصوص در روستاها ي محروم گسترده است. وي افزود: امروز نگاه امداد در ايجاد اشتغال بيشتر به مناطق محروم است تا ايجاد اشتغال براي جامعه هدف منجر به استقلال اقتصادي اين خانواده ها شود. صفري خاطرنشان کرد: کميته امداد امام خميني(ره) در کنار ايجاد اشتغال براي مددجويان برنامه هاي فرهنگي و حمايتي را نيز براي اين عزيزان دارد به طوري که فروش وبازاريابي براي محصولات توليدي مددجويان يکي از اقداماتي است که مورد توجه اين نهاد مقدس است. وي اعلام کرد: سياست اشتغال زايي کميته امداد امام خميني(ره) با بهره گيري از تجارب سه دهه فعاليت و عمر خود بر اساس راهبردي است که سعي دارد در دهه چهارم تواندهي را به توانمندسازي تبديل کند يعني به جاي ماهي دادن ماهيگري را به جامعه هدف آموزش دهد تا بتوانندآنهارا به توانمندي برساند. مديرکل کميته امداد امام خميني(ره) استان قزوين تصريح کرد: ايجاد اشتغال براي نيازمندان علاوه براستقلال معيشتي ، عزت نفس و کرامت انساني را نيز به دنبال دارد و مانع از استضعاف فرهنگي جامعه هدف مي شود در واقع با ايجاد اشتغال از استضعاف فرهنگي نيز پيشگيري مي کند. وي اعلام کرد: راهبرد کميته امداد امام خميني(ره) متأثر از نقشه راه کشور و شعار سال، تعالي فکري و فرهنگي خانواده ها، استحکام اقتصاد خانواده ها، گسترش شبکه نيکوکاري با محوريت مساجد و سبک مديريت جهادي است البته اين سياست همواره در امداد وجود داشته است ولي در سال جاري به اين موضوع به صورت برجسته توجه مي شود. صفري در ادامه بيان داشت: در حال حاضر يک هزار و 100 دانشجو و سه هزار و 500 دانش آموزتحت حمايت در مقاطع مختلف تحصيلي از خدمات فرهنگي و تحصيلي اين نهادبهره مند مي شوند و کميته امداد با برنامه هاي فرهنگي استعدادهاي آنها را شناسايي و شکوفا مي کند و همه ساله تعدادي از اين دانشجويان فارغ التحصيل مي شوند که خوشبختانه در ميان اين جمعيت علمي تعداد قابل توجهي نخبه علمي و ورزشي و داراي استعداد درخشان هستند.
۱۳۹۳/۶/۲ - ۰۹:۲۸
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 31]