واضح آرشیو وب فارسی:افتانا: اگر چه محبوبیت بازار برنامههای همراه در حال افزایش است و کاربرد آنها هم گسترش یافته، اما واقعیت این است که بسیاری از کاربران دیگر این نوع برنامهها را بارگذاری نمیکنند.
اگر چه محبوبیت بازار برنامههای همراه در حال افزایش است و کاربرد آنها هم گسترش یافته، اما واقعیت این است که بسیاری از کاربران دیگر این نوع برنامهها را بارگذاری نمیکنند.
به گزارش افتانا (پایگاه خبری امنیت فناوری اطلاعات)، از زمانی که اپل برای اولین بار فروشگاه آنلاین برنامههای خود را برای گوشیهای هوشمند راهاندازی کرد، این پدیده به سرعت مورد توجه قرار گرفت.
بر اساس یافتههای موسسه کام اسکور، ۵۲ درصد از زمان کاربران آمریکایی در زمان استفاده از رسانههای دیجیتال صرف گشت و گذار در میان برنامههای همراه می شود. این رقم در اوایل سال ۲۰۱۳ برابر با ۴۰ درصد بود.
اپل در ماه ژوئن هم از ۷۵ میلیارد بار بارگذاری انواع برنامههای همراه خبر داده بود، اما تازهترین بررسیها حاکیست که اکثر مالکان گوشیهای هوشمند در آمریکا در یک ماه اخیر هیچ برنامه همراهی را بارگذاری نکرده و بر روی گوشی های خود نصب نکرده اند.
بر اساس گزارشی که کام اسکور در این زمینه تهیه کرده در یک ماه اخیر ۶۵.۵ درصد از کاربران گوشیها هیچ برنامهای را بر روی تلفنهای همراه خود دانلود نکردهاند. ۸.۴ درصد تنها یک برنامه و ۸.۹ درصد هم تنها دو برنامه همراه را دانلود کردهاند.
درصد افرادی که ۳ یا ۴ برنامه را دانلود کرده اند نیز به ترتیب ۶.۲ و ۳.۷ درصد بوده است. همچنین ۴.۸ درصد از افراد ۵ تا ۷ برنامه و در نهایت ۲.۴ درصد ۸ یا تعداد بیشتری برنامه را بارگذاری کردهاند. لذا تنها یک سوم کاربران گوشیهای هوشمند برنامهای را در یک ماه اخیر بارگذاری کرده اند و این رقم هم محدود به یک تا حداکثر سه برنامه بوده است.
همچنین نیمی از دانلودهای برنامه های همراه در یک ماه اخیر محدود به ۷ درصد مالکان گوشی های همراه بوده و همین مساله نشان میدهد که علیرغم اینکه کاربران برنامههای همراه را مفید میدانند، اما تمایلی به بارگذاری برنامه های جدید ندارند.
در بخش دیگری از این تحقیق آمده نیمی از کاربران گوشیهای همراه در آمریکا همه روزه از برنامههای همراه استفاده میکنند. باید توجه داشت که اکثر این برنامهها رایگان هستند و برنامه های پولی همراه هم چندان قیمتی ندارند. لذا این عدم استقبال را باید با یک جمله ساده توضیح داد: اکثر مردم به این همه برنامه همراه نیازی ندارند و برنامه های همراه مناسب مورد نیازشان را قبلا بر روی گوشی ها نصب کرده اند. البته برخی هم این مساله را به دشوار بودن یافتن برنامه های جدید و مناسب در میان حجم انبوه برنامه های همراه نسبت می دهند.
مرجع : خبرگزاری فارس
تاریخ انتشار : شنبه ۱ شهريور ۱۳۹۳ ساعت ۱۴:۳۸
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: افتانا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 22]