محبوبترینها
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1843960550
ایران و آمریکا؛ از عراق تا اراک
واضح آرشیو وب فارسی:جام جم آنلاین:
جام جم آنلاین گزارش می دهد ایران و آمریکا؛ از عراق تا اراک مقام های غربی طی روزهای اخیر آشکار و مستقیم تر از هر زمان دیگری از ضرورت مداخله و همکاری جمهوری اسلامی ایران برای دفع تهدید گروه تروریستی داعش در منطقه سخن گفته اند؛ اظهاراتی که نشان دهنده نقش آفرینی پررنگ ایران در امنیت سازی منطقه ای و اذعانی به توانمندی تهران در حل و فصل پرونده های پیچیده امنیتی است.
اینکه چرا غربی ها که همواره از موضع قدرت سخن می گویند، ناچار به چنین اعترافی درباره نقش تعیین کننده ایران می شوند و هر بار از زبان یک مقام برجسته خود بر ضرورت ورود میدانی ایران به عرصه مبارزه با تروریسم تکفیری تاکید می کنند، نیازمند تحلیل و نوشتاری مستقل در این باره است، اما در اینجا سخن از بایسته های غرب در قبال ایران در صورت پذیرش این همکاری است.
غرب باید از سوریه تقدیر کند دست کم درباره سوریه ای که سه سال است به نیابت از جامعه جهانی با تجمعات تکفیری تروریست می جنگد، چنین واکنشی (قدردانی) از سوی غرب دیده نشده است و هنوز اعلامی مستقیم، ناشی از درک غربی ها درباره خدمت بشار اسد به امنیت جامعه جهانی به گوش نمی رسد، هر چند اخبار جسته، گریخته از شروع همکاری امنیتی آمریکایی ها با ارتش سوریه برای تضعیف داعش حکایت دارد و گفته می شود عملیات اخیر الرقه سوریه، حاصل این همکاری بوده است.
انگلیس و آمریکا از سوریه حمایت کنند در جدیدترین تحول رویکردی از این دست، مالکوم ریفکایند رئیس کمیته امنیت و اطلاعات مجلس عوام انگلیس با انتقاد از رویکرد لندن و واشنگتن در مقابله با گروه های تروریستی خواستار حمایت بریتانیا و آمریکا از دولت سوریه برای شکست دادن داعش شد. به گزارش راشا تودی، این مقام انگلیسی تصریح کرد: اگر انگلیس و آمریکا خواهان شکست دادن داعش هستند باید با بشار اسد همکاری کنند. ریفکایند افزود: کشته شدن خبرنگار آمریکایی به دست داعش اهمیت اقدام فوری علیه این گروه را مشخص کرد. داعش باید از بین برود و ما نباید زمان را در این خصوص که چه کاری باید انجام بدهیم از دست بدهیم. وی گفت: من حامی بشار اسد نیستم، اما گاهی اوقات شما برای جلوگیری از بدتر شدن اوضاع باید اقدام به برقراری ارتباط با افرادی کنید که با آنها دشمن هستید. ریفکایند در حالی خواستار همکاری آمریکا و انگلیس با دولت بشار اسد برای مبارزه با داعش می شود که در سال 2013 میلادی و بعد از جنجال رسانه های غربی در مورد به کارگیری تسلیحات شیمیایی در سوریه، از جمله افرادی بود که بر اقدام نظامی علیه حکومت سوریه اصرار می کرد.
رویکردهای غرب در قبال سوریه اشتباه بود در همین حال، «لرد دانات»، فرمانده سابق ارتش انگلیس طی سخنانی اظهار داشت که ضرورت دارد تا انگلیس با بشار اسد، رییس جمهور سوریه برای مقابله با تهدیدات جاری از جانب نیروهای داعش همکاری کند. بر اساس این گزارش، لرد دانات پیشنهاد کرد که غرب نیاز دارد تا به بازبینی رویکردهای اشتباهش در قبال سوریه که پیشتر خواهان کناره گیری اسد از قدرت بوده و به گروه های برانداز اسد کمک می کردند بپردازد. لرد دانات در ادامه اظهار داشت که نیروهای خرابکار داعش باید پیش تر متوقف می شده و با آن ها مقابله می شد. وی افزود: من فکر می کنم که باید در پی تقویت و مستحکم کردن روابط با اسد باشیم. با وجود این تغییر رویکردها، حداقل تاکنون، سوریه و جبهه مقاومت از سوی جامعه جهانی و نهادهایی مانند شورای امنیت سازمان ملل که خود را درباره امنیت بین المللی مسئول می داند، نه تنها حمایتی نشده اند، بلکه انگیزه های توسعه طلبانه مبتنی بر حفظ منافع اسرائیل و خصومت ریشه دار قدرت های جهانی با ایران و سوریه، باعث شده است تا غربی ها به جای قدردانی از فعالیت های ضد تروریستی جبهه مقاومت، طرح های براندازانه را علیه سوریه، ایران، لبنان و عراق در دستور کار قرار دهند.
تکرار تاریخ تکفیر اما حالا مختصات و مولفه های جدید منطقه ای و بین المللی در ارتباط با تروریسم و ورود بازیگرانی دیگر مانند آمریکا به صحنه عملیاتی، زمینه مساعدی را برای همکاری منطقه ای و بین المللی به وجود آورده است. اگر چه جریان تکفیر و گروه های برآمده از آن مانند داعش در وهله اول، تهدیدی برای امنیت کشورهای منطقه به شمار می رود اما اظهارات مقام های غربی درباره ویروسی که پشت دروازه های غربی منتظر باز کردن راه نفوذی به داخل جوامع آن است و اقدامات و اظهارات تهدید آمیز چند روز اخیر داعش مانند سربریدن خبرنگار آمریکایی، خبر از عصیان تروریسم علیه سازندگان و حامیان آن می دهد تا یک بار دیگر شبیه آنچه جهان درباره القاعده دست ساز غرب دید، تغییر کارکرد جریان های تکفیری از ابزار اعمال فشارهای منطقه ای و اهرم امتیازگیری (واقعیتی که در کناره گیری نوری المالکی از تصدی نخست وزیری در عراق با استفاده از اهرم داعش شاهد بودیم) باعث شود که نوک پیکان حملات این گروه ها، جهت غرب را نشان دهد و گروهی که تا دیروز، رسانه های غربی حتی از به کاربردن لفظ تروریست برای آن خودداری می کردند و آن را «دولت اسلامی» می نامیدند، حالا پس از تحقق ثمره کارکرد سیاسی آن، به تهدید شماره یک امنیت جهانی تبدیل شود. این چیزی است که هیلاری کلینتون وزیر خارجه سابق آمریکا در کتاب خاطرات خود به آن اعتراف می کند و کارکردهای تاسیس داعش به دست آمریکا را بر می شمارد. به هر تقدیر، صرف نظر از خاستگاه، ساختار یا کارکرد جریان های تکفیری، تاریخ یک بار دیگر تکرار می شود تا مبارزه با تروریسم باز هم فصل مشترک همکاری های منطقه ای و بین المللی حتی بین کشورهای متخاصمی مانند ایران و آمریکا شود. رئیس جمهور آمریکا دو روز پیش، در سخنانی با اشاره به جنایات داعش در عراق گفت که داعش هیچ دینی ندارد، ایدئولوژی آنها فروپاشیده است و خاورمیانه باید از سرطان داعش خلاص شود.
خواست مکرر غربی ها برای همکاری ایران در عراق با تغییر رویکرد های غرب و کارکردهای داعش، طی روزهای گذشته مقام های غربی مکررا از ضرورت ائتلاف با ایران برای دفع خطر تروریسم داعشی در منطقه سخن گفته اند. دیوید کامرون نخست وزیر انگلیس هفته پیش از واقعیتی سخن گفت که مدتی است به کابوسی برای افکار عمومی کشورهای غربی و نگرانی مقامات آنها تبدیل شده است. کامرون گفت که غرب ناچار است با کشورهای منطقه از جمله ایران، برای مبارزه با تروریسم همپیمان شود. در غیر این صورت باید منتظر باشد که با تروریست ها در خیابان های خودش رو در رو شود. لوران فابیوس وزیر خارجه فرانسه نیز از کشورهای مختلف از جمله ایران خواست در جنگ با داعش در عراق متحد شوند. وی با اشاره به اینکه پاریس به دنبال ارسال کمک های بشردوستانه و تسلیحات به عراق است از همه کشورها از جمله ایران دعوت کرد تا با فرانسه در جنگ با داعش همراه باشند و متحد شوند. وی سپس به نگرانی اروپایی ها درباره خطر داعش پرداخت و افزود: عراق هدف امروز داعش است، هدف بعدی آنها کل منطقه و سپس چیرگی بر کل اروپا است. فابیوس گفت: از نظر ما، داعش گروهی خطرناک و دارای ماهیتی متفاوت با دیگر گروه های تروریستی دنیا است.
دمپسی: ائتلاف، لازمه شکست داعش است آمریکایی ها اما، غیرمستقیم تر از طرف های اروپایی به مساله ضرورت همکاری ایران برای نابودی گروه تروریستی داعش در عراق پرداخته اند. امروز، جمعه در جدیدترین اشاره ها، ژنرال مارتین دمپسی رئیس ستاد مشترک ارتش آمریکا گفت: داعش نمی تواند به طور دائم محدود شود. این سازمانی است که عقاید استراتژیک آخرالزمانی دارد اما باید در نهایت نابود شود. وی افزود: به نظر شما آیا آن ها می توانند محدود شوند در حالی که بخشی از این سازمان در سوریه مشغول به فعالیت است؟ پاسخ منفی است. آن ها بایستی هم در سوریه و هم در عراق در نظر گرفته شوند. این امر (شکست داعش) زمانی محقق می شود که ما ائتلافی در منطقه داشته باشیم که وظیفه شکست این گروه در تمامی زمانها را بر عهده داشته باشد. از عراق تا اراک امروز یک تحول دیگر، هر چند از سوی آمریکایی ها ناشی از اشتباه قلمداد شد، اما خود اشاره ای به واقعیتی انکارناپذیر داشت. ماری هارف سخنگوی وزارت خارجه آمریکا از اشتباهی خبر داد که برای بسیاری از مخاطبان اخبار و ناظران تحولات مرتبط با مذاکرات ایران و آمریکا خنده دار بود. اشاره هارف، به یک کلمه بود که گفته شد، مترجم آن را اشتباه ترجمه کرده است. عراق به جای اراک. رویترز گزارش داد که ماری هارف گفت: گزارشی نقل شده مبنی بر اینکه محمد جواد ظریف وزیر امور خارجه ایران، کمک برای مبارزه با داعش را به لغو تحریم ها مرتبط کرده است. ما این گزارش را دیدیم و معتقد هستیم این گزارش دقیق نیست. ما فکر می کنیم وزیر امور خارجه ایران هرگز چنین اعتقادی ندارد. نقل قول گفته شده از وی درباره اشاره وی به کشور عراق درست نیست و در حقیقت او درباره اراک، محل تاسیسات هسته ای ایران صحبت کرده است. ما بارها به صحبت وی گوش کردیم. وی افزود: فرانس پرس به اشتباه کلمه اراک را عراق ترجمه کرده در حالی که منظور وزیر امور خارجه ایران کلمه اراک بوده است که اسم (مکان) یک راکتور آب سنگین در ایران است. اشتباه املایی یا واقعیت عینی ارتباط بحث هسته ای ایران با تحولات و پرونده های دیگر از جمله همکاری های منطقه ای اگر چه در بدو امر مانند نمونه فوق، ممکن است با اشتباهی املایی ترکیب شود و خنده دار به نظر برسد، اما حقیقت این است که در پازل تحولات بین المللی و منطقه ای هیچ کدام از این پرونده ها جدا از هم نیستند. درست است که گروه های تروریستی مانند داعش تهدیدی برای کل منطقه به شمار می روند اما همانگونه که پیشتر آمد، اظهارات اخیر مقام های غربی و اقدام های تهدیدآمیز داعش نگرانی شدیدی را در میان غربی ها به وجود آورده است. همچنین نباید فراموش کرد که بسیاری از عناصر گروه های تروریستی عضو داعش هستند و بازگشت آنها به کشورهای غربی با به همراه داشتن ویروس تروریسم، می تواند خطراتی جدی برای جوامع غربی ایجاد کند. امروز، جمعه، ماری هارف سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا در اظهاراتی اقرار کرد که از زمان آغاز بحران سوریه، 12 هزار تروریست از 50 کشور جهان از جمله آمریکا برای جنگ با دولت سوریه به این کشور عربی سفر کرده اند. ما به ازای همکاری ایران چیست؟ مسلما غربی ها به خوبی می دانند که ایران و جبهه مقاومت توان رویارویی موثر با گروه های تروریستی را دارند و عملکرد سه ساله اخیر در محور سوریه این واقعیت را اثبات کرده است. یکی از مهمترین تحولات سوریه توافق حمص و بیرون راندن تروریست ها از این شهر بود؛ اتفاقی که به اذعان همه ناظران، با ابتکار عمل ایران صورت گرفت. در غائله عرسال لبنان نیز ورود به موقع و مقتدرانه ارتش لبنان با کمک حزب الله، خطر داعش را دفع کرد و بار دیگر بر توانایی محور مقاومت صحه گذاشت. در عراق، دفاع غیرتمندانه شیعیان از عتبات عالیات نشان داد که تجربه اضلاع مقاومت در نبردهای نامنظم می تواند تعیین کننده معادلات بعدی قدرت باشد. ایران تاکنون پاسخی رسمی به اعلام نیاز مصرانه مقامات غربی برای مقابله به داعش نداده است اما با فرض قبول خواسته غربی ها از سوی ایران، این همکاری و تعامل چه ما به ازایی برای ایران دارد و غرب به ویژه آمریکا که اکنون خود را با تهدید و خطر تروریسم یک بار دیگر پس از حوادث 11 سپتامبر سال 2001 روبرو می بیند، چقدر حاضر است که برای دفع خطر امنیت ملی خود، هزینه بپردازد؟ به عبارت دیگر، نتیجه همکاری ایران و غرب در کدام حوزه ها سرریز می شود و آیا این تعامل می تواند غرب را به همکاری سازنده با ایران در پرونده های دیگر مانند به رسمیت شناختن حقوق مسلمی همچون استفاده از انرژی صلح آمیز هسته ای وارد کند؟ یک نگاه منطقی و روشن به تحولات منطقه به خوبی روشن می کند که ایران زمانی باید وارد این ماجرا شود که طرف غربی تضمین دهد حقوق کشورمان را در زمینه های گوناگون از جمله برنامه هسته ای به رسمیت می شناسد و حاضر است بطور رسمی نقش موثر ایران را در معادلات منطقه ای و بین المللی به عنوان یک قدرت تاثیرگذار بپذیرد. جواد ارشادی-جام جم آنلاین
جمعه 31 مرداد 1393 20:47 بازدید:36
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: جام جم آنلاین]
[مشاهده در: www.jamejamonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 66]
صفحات پیشنهادی
باراک اوباما: ایرانی ها سرانجام متوجه شدند که طرح جایگاه حداکثری برای شیعیان در عراق به شکست منجر می شود /این
باراک اوباما ایرانی ها سرانجام متوجه شدند که طرح جایگاه حداکثری برای شیعیان در عراق به شکست منجر می شود این درس بزرگی برای هر کشوری است باراک اوباما رئیس جمهور آمریکا در مصاحبه با نیویورک تایمز گفت که امریکا برای آموزش و تسلیح کادر شورشیان سوری با دشواری مواجه است به گزارش ناهمکاری ایران در عراق در ازای رفع تحریم ها؟!
همکاری ایران در عراق در ازای رفع تحریم ها سخنگوی وزارت امور خارجه ایران اظهارکرد اخبار منتشره به نقل از محمد جواد ظریف وزیر امور خارجه ایران در برخی خبرگزاری ها مبنی بر همکاری ایران با آمریکا در عراق در ازای رفع تحریم های ایران در شورای امنیت صحیح نمی باشد خبرگزاری ایرنا &فارس گزارش می دهد ۴مسیر صادرات گاز به اروپا/ نوباکو، ترکیه، عراق و ترانس آناتولین در انتظار گاز ایران
فارس گزارش می دهد۴مسیر صادرات گاز به اروپا نوباکو ترکیه عراق و ترانس آناتولین در انتظار گاز ایرانبراساس پیش بینیهای صورت گرفته مصرف گاز در اروپا تا سال 2030 به 3 برابر افزایش می یابد که براین اساس ایران میتواند از طریق 4 مسیر صادراتی بخشی از گاز مورد نیاز اروپا را تامین کندشهدا رفتند ایران تا مانند سوریه و عراق نباشد |اخبار ایران و جهان|TABNAK
شهدا رفتند ایران تا مانند سوریه و عراق نباشد جانشین سازمان عقیدتی سیاسی ارتش گفت اگر جانفشانیها و ایثارگریهای شهدا نبود امروز ملت ما همچون سوریه و عراق تحت نفوذ آشوبگران قرار داشت کد خبر ۴۲۷۴۷۴ تاریخ انتشار ۲۹ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۴ ۵۷ - 20 August 2014 جانشین سازمان عقیدتی سیاسیفارس گزارش میدهد احداث خط لوله صادرات گاز ایران به عراق به پایان رسید/ امسال گاز ایران به نیروگاه بغداد میرس
فارس گزارش میدهداحداث خط لوله صادرات گاز ایران به عراق به پایان رسید امسال گاز ایران به نیروگاه بغداد میرسدبا اتمام عملیات ساخت خط لوله صادرات گاز ایران به عراق تا پایان امسال گاز ایران به نیروگاه بغداد می رسد به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس براساس اظهارات مسئولان شرکتداعش در صدد تسلط بر خط مرزی عراق و ایران است
روزنامه المدی پرس عراق مدعی شد داعش در صدد تسلط بر خط مرزی عراق و ایران است روزنامه المدی پرس عراق به نقل از یک کارشناس امنیتی از تلاش گروه بعثی-تکفیری داعش برای تسلط بر خط مرزی عراق و ایران خبر داد به گزارش سرويس بينالملل باشگاه خبرنگاران روزنامه المدی پرس عراق روز پنپیام حمایت ایران و عربستان از نخست وزیر جدید عراق
پیام حمایت ایران و عربستان از نخست وزیر جدید عراق از سوی دیگر هم داستانی تهران و ریاض در عراق می تواند در حل دیگر مشکلات و بحران های منطقه ای از جمله بن بست سیاسی در انتخاب رییس جمهور جدید لبنان نیز راهگشا باشد ایران و عربستان از انتخاب حیدر عبادی به عنوان نخست وزیر جدید عراق اسدیدار اسامه النجیفی با سفیر ایران در عراق
دیدار اسامه النجیفی با سفیر ایران در عراق النجیفی در این دیدار به تشریح مواضع خود درباره روند سیاسی و روند تشکیل کابینه بر اساس مشارکت ملی پرداخت و ضرورت حل مشکلات قبلی و برقراری ثبات در استانهای بحران زده را مورد تاکید قرار داد کد خبر ۴۲۶۵۹۶ تاریخ انتشار ۲۶ مرداد ۱۳۹۳ - ۲۲ ۱۷توسعه روابط ایران و عراق از اهداف مشترک مسوولین دو کشور است
استاندار کرمانشاه توسعه روابط ایران و عراق از اهداف مشترک مسوولین دو کشور است کرمانشاه - ایرنا - استاندار کرمانشاه توسعه روابط و گسترش سطح همکاری بین ایران و عراق را از اهداف مشترک مسوولین دو کشور برشمرد و گفت امضای یادداشت تفاهم با طرفین عراقی از استان دیالی به اجرای این مهمآخرین وضعیت قراردادهای گازی ایران/ برنامه زمانبندی صدور گاز به عراق
آخرین وضعیت قراردادهای گازی ایران برنامه زمانبندی صدور گاز به عراق معاون وزیر نفت با تشریح آخرین وضعیت قراردادهای صادرات سوآپ و واردات گاز طبیعی ایران برنامه زمان بندی صادرات گاز به عراق را تشریح کرد و گفت صدور گاز به عمان در دستور کار قرار دارد به گزارش نامه نیوز به نقل ازوزارت خارجه ایران انتخاب نخستوزیر جدید عراق را تبریک گفت
سهشنبه ۲۱ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۹ ۳۳ وزارت خارجه ایران در بیانیهای تکمیل روند سیاسی در عراق را تبریک گفت به گزارش گروه دریافت خبر خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا در این بیانیه آمده است جمهوری اسلامی ایران از مجموعه گامهای برداشته شده در مسیر تکمیل روند سیاسی در عراق و برگزاری موفقوضعیت اسرای ایرانی در عراق از صدمات روحی تا خلاقیتهای فردی
وضعیت اسرای ایرانی در عراق از صدمات روحی تا خلاقیتهای فردی فرهنگ > کتاب - همزمان با سالروز بازگشت آزادگان سرافراز به میهن اسلامی انتشارات سروش کتاب بررسی وضعیت اسرای ایرانی در اردوگاه های عراق نوشته علی اصغر امانی زاده را منتشر و روانه بازار نشر کرد به گزارش خبرآمردم منطقه بهای حمله نظامی به عراق در سال 2003 را میپردازند |اخبار ایران و جهان
مردم منطقه بهای حمله نظامی به عراق در سال 2003 را میپردازند کد خبر ۴۲۷۹۸۸ تاریخ انتشار ۳۱ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۲ ۱۴ - 22 August 2014 نماینده دائم سوریه در سازمان ملل ضمن درخواست از این سازمان برای عدم مداخله در امور داخلی کشورهای عضو آن گفت مردم منطقه بهای حمله نظامی به عراق در سالآمریکا با اعزام چند هواپیما برای زدن تروریستها میخواهد دستهای خونآلودش را در فجایع ضدبشری در فلسطین، سوریه
آمریکا با اعزام چند هواپیما برای زدن تروریستها میخواهد دستهای خونآلودش را در فجایع ضدبشری در فلسطین سوریه لبنان عراق و ایران بشوید و این خواب تعبیر نشدنی است رئیس مجلس شورای اسلامی گفت سیاستهای شیطانی آمریکا به همراه عملکرد گروههای جاهل که به نام اسلام تیغ بر اسلام و مسفوتبال زیر 14سال آسیا/ دیدار تیم های ایران و عراق
فوتبال زیر 14سال آسیا دیدار تیم های ایران و عراق تیم عراق عصر دوشنبه در چارچوب مرحله نیمه نهایی رقابت های فوتبال قهرمانی زیر14 ساله های آسیا با شکست تیم ایران به دیدار نهایی این رقابت ها صعود کرد 3 20 مرداد 1393 22 33 عکس امین بصیری پارسا کد خبر 2733875 23 عکس نسخه اصلی نسخهآخرین وضعیت قراردادهای گازی ایران/ زمانبندی برای صدور گاز به عراق
آخرین وضعیت قراردادهای گازی ایران زمانبندی برای صدور گاز به عراق اقتصاد > انرژی - مهر نوشت ۱۳ ۱۰ معاون وزیر نفت با تشریح آخرین وضعیت قراردادهای صادرات سوآپ و واردات گاز طبیعی ایران برنامه زمانبندی صادرات گاز به عراق را تشریح کرد و گفت صدور گاز به عمان در داز سوی دفتر اقلیم کردستان در ایران انجام شد اعلام شماره حساب برای کمک به مردم سنجار و دیگر آوارگان کردستان عرا
از سوی دفتر اقلیم کردستان در ایران انجام شداعلام شماره حساب برای کمک به مردم سنجار و دیگر آوارگان کردستان عراقدفتر نمایندگی اقلیم کردستان در تهران با صدور اطلاعیهای آمادگی خود را برای جمعآوری کمکهای نقدی ملت شریف و نوع دوست ایران جهت مردم نیازمند سنجار شنگال و دیگر آوارگان د-
گوناگون
پربازدیدترینها