محبوبترینها
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1844271178
همه وزرای علوم بعد از انقلاب
واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها:
همه وزرای علوم بعد از انقلاب
رضا فرجیدانا، وزیر علوم دولت یازدهم، فردا استیضاح می شود. این اتفاق درحالی برای او می افتد که تاکنون هیچ وزیر علومی در جمهوری اسلامی استیضاح نشده است.
خبرآنلاین: رضا فرجی دانا در تاریخ 35 ساله انقلاب اسلامی «اولین» وزیر علومی است که مجلس تصمیم به استیضاح وی گرفته است. فرجیدانا از جنبه دیگری به عنوان«اولین» شناخته می شود. پس از روی کار آمدن دولت روحانی فرجی دانا اولین وزیری است که استیضاحش در مجلس به جد پیگیری می شود.
دیگر وزرای علوم از ابتدای انقلاب تا کنون:
علی شریعتمداری وزیر علوم دولت موقت: دولت موقت به ریاست دکتر بازرگان در بهمن 57 تشکیل شد. علی شریعتمداری وزیر فرهنگ و آموزش عالی در دولت موقت بود. دکتر شریعتمداری از اعضای شورای مرکزی حزب مردم ایران بوده که پس از انقلاب دیگر در این حزب فعالیتی نکرد. شریعتمداری در کتاب «سیاست و خردمندی» چگونگی آغاز همکاری خود با دولت موقت را چنین می گوید:«پس از تشكيل دولت موقت برای شركت در كابينه و پذيرش مسئوليت در وزارتخانه علوم و آموزش عالی و فرهنگ به تهران دعوت شدم.
آنچه در اين ايام جالب بود اداره بيش از صد و بيست دانشگاه و مؤسسه مستقل آموزش عالی بود. امام دستور فرمودند كه همه به سر كار برگردند. بيشتر روسای دانشگاهها از كشور خارج شده بودند و مشكلتعيين جانشين برای آنها بود، اما خوشبختانه با كمك استادان و دانشجويان مسلمان براي همه مؤسسات سرپرستي تعيين كرديم و برخی از مؤسسات آموزش عالی و بنيادها را با وزارت فرهنگ و هنر در يكديگر ادغام كرديم.»
حسن ابراهیم حبیبی وزیر علوم دولت بنی صدر: وی، ازجمله حقوقدانانی بود که پس از پیروزی انقلاب اسلامی ایران، پیشنویس متن قانون اساسی را با استفاده از قوانین اساسی سایر کشورها تهیه کردند. وزیر ارشاد دولت بازرگان، وزیر علوم و آموزش عالی و پس از آن وزیر دادگستری از مسئولیتهای دیگر دکتر حبیبی در اویل انقلاب اسلامی بود.
حسن عارفی وزیر علوم دولت شهید رجایی: عارفی وزیر علوم دولت رجایی، دانشآموخته دبيرستان هدف و تخصص پزشکی در رشته اطفال-داخلی را از دانشگاه نیویورک و مدرک فوقتخصص قلب و عروق و طب دورانبلوغ را نیز در آمريكا به پايان رسانده است. او عضو پیوسته فرهنگستان علوم پزشکی است. او همچنین پزشک معالج روحالله خمینی و نیز احمد خمینی بوده است.
محمدعلی نجفی وزیر علوم دولت شهید باهنر: اولین وزیر علوم دولت سوم، محمدعلی نجفی بود. وی به عنوان وزیر علوم در کابینه شهید باهنر و پس از آن در کابینه آیتالله مهدوی کنی حضور داشت. جدایی محمدعلی نجفی از وزارت چندان طولانی نبود چرا که در سال 1367 موسوی مجدداً او را به عنوان وزیر به مجلس پیشنهاد کرد. یک سال بعد نجفی باز هم به عنوان وزیر آموزش و پرورش توسط هاشمی رفسنجانی به مجلس معرفی شد و تا سال 1376 در این سمت باقی ماند.
ایرج فاضل وزیر علوم دولت آیت الله خامنه ای: در یک سال پایانی دولت سوم محمدعلی نجفی کنار گذاشته می شود و بجای او، فاضل به این وزارت خانه می آید. ایرج فاضل وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در دولت اول اکبر هاشمی رفسنجانی بود که توسط مجلس سوم استیضاح و برکنار شده و رضا ملک زاده جایگزین وی شد. او تا خردادماه ۱۳۹۰ عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی بود. وی فوق تخصص جراحی عروق دارد. و هم اکنون استاد دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی است.
محمد فرهادی وزیر علوم در دولت آیت الله خامنه ای: در کابینه چهارم وزارت علوم در اختیار محمد فرهادی قرار گرفت . وی متخصص گوش و حلق و بینی از دانشگاه مشهد، وزیر فرهنگ و آموزش عالی در دولت دوم میرحسین موسوی و وزیر بهداشت در دولت اول محمد خاتمی بوده است. فرهادی یکی از وزرای سیاسی وزارت علوم بود. او به دلیل مشاغلی که در اختیار داشته یکی از چهره های مورد توجه خبرگزاری ها بوده است.
یکی از آخرین اظهارات وی که مورد توجه خبرگزاری ها قرار گرفت سخنانش درباره داروی ایدز بود. پس از انتشار خبر کشف داروی کنترل ایدز «آیمود» بهعنوان یکی از موفقیتهای دولت نهم توسط کامران باقری لنکرانی وزیر بهداشت و درمان محمود احمدی نژاد، فرهادی طی مصاحبهای با رسانهها اعلام کرد که داروی فوق طی ۵ سال تحقیقات و مطالعات کشف شده و پیش از روی کار آمدن دولت نهم کار ثبت جهانی آن آغاز شدهاست.
مصطفی معین اولین وزیر فرهنگ و آموزش عالی دولت اول آیت الله هاشمی رفسنجانی: مصطفی معین نجفآبادی، زادهٔ ۱۱ فروردین ۱۳۳۰ پزشک و استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران، بنیانگذار و رهبر جبهه دموکراسی خواهی و حقوق بشر ایران، و کاندیدای اصلاح طلبان رادیکال در نهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری اسلامی ایران است.وی از جمله اصلاح طلبان رادیکالی است که در دو دوره طی سالهای ۱۳۶۸-۱۳۷۲ در دولت اول هاشمی رفسنجانی و سالهای ۱۳۷۶-۱۳۸۲ در دولت خاتمی جمعا به مدت ۱۰ سال عهدهدار مقام وزارت علوم بودهاست.
محمدرضا هاشمی گلپایگانی وزیر علوم دولت دوم ایت الله هاشمی رفسنجانی: وی هم اکنون استاد دانشگاه صنعتی امیرکبیر است. از وی به عنوان پدر مهندسی پزشکی ایران نیز یاد می شود.
مصطفی معین در کابینه اول خاتمی : مصطفی معین در دولت خاتمی دوباره به وزارت علوم بازگشت. معین در طول وزارتش دو بار استعفا داد. یک بار در سال ۷۸ و در اعتراض به حادثه کوی دانشگاه و بار دیگر در سال ۸۲ و در اعتراض به تداخل وظایف نهادهای موازی با وزارت آموزش عالی و آن طور که خود او میگوید «در دفاع از حریم دانشگاه و حقوق دانشجویان و دانشگاهیان».
در دوران وی بحث ستاره دار شدن دانشجویان مطرح شد. معین در این باره گفته: «این نسبت از سوی کاندیدای محترم ریاستجمهوری دولت نهم آقای احمدینژاد در اولین مناظره تلویزیونی با آقای مهندس موسوی و بعد با آقای کروبی مطرح شد. این اتهام از طرف افرادی مطرح شد که اساسا در تخطئه گذشته دیگران و اثبات حقانیت خودشان با هر شیوه ممکن، حرفهیی هستند. در آن زمان صدا و سیما قول داد حقوق کسانی که مورد اتهام واقع شدند و حقشان ضایع شده، محفوظ است و میتوانند اعتراض کنند. به همین دلیل من و همکاران سابقم چند ساعت مسائل را مرور کردیم و پاسخ جامعی را به صدا وسیما دادیم اما هیچوقت پخش نشد. در آن زمان من این توضیح و پاسخ را روی وبلاگ خودم هم گذاشتم، در روزنامه هم منعکس شد اما اینکه چه قدر دیده شد، نمیدانم. در هر صورت صدا و سیما اجازه دفاع به ما نداد. ما در نامهیی رسمی از صدا و سیما از آقای ضرغامی خواستیم فرصت دفاع داده شود که پاسخی داده نشد. از گلایههای جدی من به صدا و سیما همین است. »
همچنین معین گفته:« اساسا ستارهدار شدن هم مفهوم و هم کمیتش دچار دگرگونی شده است. افرادی بودند که وضعشان چه به لحاظ علمی و چه به لحاظ عمومی نامشخص بود. به همین دلیل یک علامت ستاره میگذاشتند که این فرد فعلا به صورت مشروط وارد دانشگاه شود تا وضعیتش مشخص شود. تعدادشان هم محدود بود. حداکثر در کل کشور در زمان ما ممکن است به چند ده نفر برسد. اما در همان سال اولی که دولت نهم شروع شد، رسانهها آمار چند هزاری دانشجویان ستارهدار را منتشر کردند. فلسفه ستارهدار کردن در دوران ما به دلیل وضعیت نامشخص افراد بود نه یک اهرم سیاسی برای سلب حق آموزش از دانشجویان.»
جعفر توفیقی وزیر علوم در کابینه دوم خاتمی : جعفر توفیقی دکترای تخصصی خود را در رشته مهندسی شیمی از دانشگاه پلیتکنیک بخارست دریافت کرد و به عضویت هیئت علمی دانشگاه تربیت مدرس درآمد. توفیقی در نیمه دوم دولت دوم خاتمی سکاندار وزارت علوم شد. او که از عناصر طیف اصلاحطلبان محسوب میشود پس از عدم احراز صلاحیت میلی منفرد عنصر دیگر طیف اصلاحات، از جانب حسن روحانی به عنوان گزینه پیشنهادی وزارت علوم در دولت یازدهم معرفی شد.حاشیه هایی که برخی از نماینده های مجلس درباره توفیقی ایجاد کردند سبب شد تا وی برای مدتی سرپرستی وزارت علوم را عهده دار شود و به عنوان وزیر به مجلس معرفی نشود.
محمدمهدی زاهدی وزیر علوم کابینه نخست محمود احمدی نژاد: وی عضو هیات علمی گروه ریاضی دانشگاه شهید باهنر کرمان، وزیر علوم در دولت اول محمود احمدی نژاد بود. گفته شده است که بعد از پیروزی روحانی در انتخابات ریاست جمهوری، محمدمهدی زاهدی رئیس کمیسیون آموزش مجلس، از راه های مختلف خود را به عنوان کاندیدای کمیسیون برای وزارت علوم معرفی کرد و برای رسیدن به این مقصود، به لابی های گسترده سیاسی متوسل شد.همچنین عنوان شده است وی یکی از کسانی است که این روزها به جد پیگیر استیضاح فرجی دانا وزیر علوم دولت روحانی است.
در سال گذشته خبرهایی مبنی بر حتاکی زاهدی نسبت به فرجی دانا منتشر شد.گفتنی است در جریان حضور برخی از مسئولان حقوقی و پارلمانی دانشگاهی در جلسه آبان ماه سال گذشته کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی، محمد مهدی زاهدی رئیس این کمیسیون با رکیک ترین واژهها، دکتر فرجی دانا وزیر علوم دولت یازدهم را مورد فحاشی و تهدید قرار داد. یک نماینده مجلس با اعلام این خبر گفته: در پی انتصاب دکتر میلی منفرد و دکتر توفیقی در وزارت علوم، زاهدی رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس خطاب به یکی از معاونان این وزارتخانه که برای پاسخگویی به نمایندگان در این کمیسیون حضور یافته بود، به وزیر علوم فحاشی کرد.
وی افزود: رئیس کمیسیون خطاب به این معاون وزیر گفته است " برو به این مرتیکه .... بگو يا این چند نفر را عزل می کند یا با اردنگی از وزارتخانه بیرونش می کنم." در همین حال یک نماینده دیگر مجلس با تایید اظهارات هتاکانه و تهدید آمیز زاهدی تاکید کرد: جای تعجب است که این ادبیات از جانب رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات و کسی که قبلا وزیر علوم و سفیر ایران در مالزی بوده و باید الگوی جامعه باشد، بیان می شود. از زمانی که استیضاح فرجی دانا اغاز شد وی از سوی گروه خاص سیاسی در مجلس به عنوان گزینه ای برای وزارت علوم مطرح شد.این خبر به صورت رسمی منتشر نشده است.
کامران دانشجو وزیر علوم دولت دوم دولت احمدی نژاد: وی رئیس ستاد انتخابات وزارت کشور در زمان برگزاری دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری بود. دانشجو پیش از وزارت علوم در زمان دولت محمود احمدی نژاد سمتهای استاندار تهران، قائم مقام و معاون سیاسی وزارت کشور، سرپرست وزارت کشور را بر عهده داشتهاست.
ابهامات درباره مدرک دکترای دانشجو، سبب شد با پیشنهاد وی برای انتصاب در وزارت علوم اعتراضاتی صورت بگیرد.وی بین دانشجویان نیز چهره محبوبی به حساب نمی آمد. در آبان سال 89 به دلیل حضور دانشجو در دانشگاه شریف، دانشجویان اعتراضات گسترده ای را مطرح کردند.
همچنین در دوران وزارت او بحث دانشجویان ستاره دار و محروم شدن دانشجویان از تحصیل مجدد مطرح شد. وی در پاسخ به این مساله عنوان کرده است: «ما هیچوقت دانشجو اخراج نکردیم، اصلا وزارت علوم نمیتواند دانشجو اخراج کند. اگر کسی بهعنوان مساله سیاسی از دانشگاه اخراج شده است، باید مصداقی بیان کند و الا این میشود شعار.» نتایج یک بررسی دانشجویی نشان میدهد، از سال 1388 تا سال 1391 بیش از 446 دانشجو محروم از تحصیل یا اخراج شدهاند.
تاریخ انتشار: ۲۸ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۷:۰۳
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 22]
صفحات پیشنهادی
یک نماینده مجلس: فرجیدانا یکی از محبوب ترین وزرای علوم بعد از انقلاب نزد دانشگاهیان است/برخی نمایندگان به فکر
یک نماینده مجلس فرجیدانا یکی از محبوب ترین وزرای علوم بعد از انقلاب نزد دانشگاهیان است برخی نمایندگان به فکر منافع سیاسی خود هستند عابد فتاحی گفت فرجی دانا یکی از محبوب ترین وزرا علوم بعد از انقلاب نزد دانشجویان و اساتید دانشگاه ها است وی می خواهد دانشجو و دانشگاه را به جایگاپاسخ وزارت علوم به یک ادعا: هیچ نشریه ملحد یا ضدانقلاب در دانشگاهها منتشر نمیشود
سهشنبه ۲۸ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۵ ۴۷ مدیرکل فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم با بیان اینکه هیچگونه نشریه ملحد و ضدانقلاب که در دانشگاهها در حال انتشار باشد وجود ندارد گفت چنانچه نشریاتی از چارچوب قانون تخطی کرده باشد طبق قانون با آنها برخورد میشود دکتر میرزایی در گفتوگو با خبرنگار دانهمه چیز بعد از این عکسها تمام شد!!!
همه چیز بعد از این عکسها تمام شد در تصاویری که در این پست میبینید ماجرایی برای همیشه پایان مییابد صاحبان این عکسها کمی پس از گرفته شدن آنها از دنیا رفتهاند و آثار زشت و زیبای خود را بر جای نهاده اند زندگی چنان شکننده و ناپایدار است که تنها با حادثهای بزرگ روقدردانی مجمع ناشران انقلاب اسلامی از وزرای ارشاد و اقتصاد بابت معافیت مالیاتی ناشران
فرهنگ و ادب بازار نشر با ارسال نامهای صورت گرفت قدردانی مجمع ناشران انقلاب اسلامی از وزرای ارشاد و اقتصاد بابت معافیت مالیاتی ناشران مدیرعامل مجمع ناشران انقلاب اسلامی با ارسال نامهای به وزرای امور اقتصادی و دارایی و فرهنگ و ارشاد اسلامی از اقدام آنها برای قطعیت بخشیدن به قامحبوب ترین نشریات ما بعد از انقلاب
محبوب ترین نشریات ما بعد از انقلاب شاید اینها آخرین نشریات مهم تاریخ مطبوعات ایران باشند نشریاتی که هر کدام در دوره ای آمدند و موجی با خود ایجاد کردند دیگر با آغاز دوران دیجیتال بعید است هیچ نشریه دیگری بتواند موج سازی را آغاز کند روزنامه هفت صبح شاید اینها آخرین نشریات مهم تکودتاچیان/2 نخستین افسر کودتا که بعد از کودتا ارتقا یافت/ادای دین انقلاب به صنعت نفت
کودتاچیان 2نخستین افسر کودتا که بعد از کودتا ارتقا یافت ادای دین انقلاب به صنعت نفتنصیری اولین افسری است که پس از کودتای 28 مرداد از طرف شاه ترفیع یافت و سرتیپ شد مدتی رئیس شهربانی کل کشور شد و بعد در راس ساواک قرار گرفت و دو روز بعد از انقلاب در پشت بام مدرسه رفاه به همراه سهلغو همه محدودیتهای بیمه فرزند سوم به بعد
لغو همه محدودیتهای بیمه فرزند سوم به بعد محمدحسن زدا با بیان اینکه برای پوشش بیمه ای فرزند سوم به بعد نیازی به پرداخت وجه اضافه نیست تاکید کرد این پوشش بیمه ای با همان حق بیمه ای که والدین می پردازند صورت می گیرد واحد مرکزی خبر معاون فنی و درآمد سازمان تامین اجتماعی گفت هیوزیرعلوم دولت نهم: باید از فرجیدانا پرسید چه کرده که موجب خوشحالی ضدانقلاب و حمایت آنها شده!
وزیرعلوم دولت نهم باید از فرجیدانا پرسید چه کرده که موجب خوشحالی ضدانقلاب و حمایت آنها شده جامعه > آموزش - تسنیم نوشت وزیر سابق علوم گفت بیش از ۱۴۰ نفر از متهمان امنیتی که بخاطر وابستگی به گروهک منافقین خلق عرب و سایر گروههای معاند نظام دانشجو رد صلاحیتوکیل مهدی هاشمی: زمان دادگاه بعدی مهدی هاشمی معلوم نیست
وکیل مهدی هاشمی زمان دادگاه بعدی مهدی هاشمی معلوم نیستوکیل مهدی هاشمی گفت هنوز زمان برگزاری جلسه بعدی دادگاه مهدی هاشمی مشخص نیست به گزارش خبرنگار قضایی فارس محمود علیزاده طباطبایی در جمع خبرنگاران با اعلام این مطلب افزود پس از انکه در دورز متوالی متن کیفرخواست قرائت شد دادگاوزیر علوم سهامدار انقلاب نه سهمخواه انقلاب
سهشنبه ۲۸ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۱ ۵۴ نماینده مردم نقده در مجلس گفت تمامی رسانههای بشری رنگ خون به خود گرفتهاند و با حرکات تند خشن و غیرانسانی داعش سادهسازی عجیبی در مورد پذیرش سطح خشونت صورت گرفته است حسینزاده طی نطق میان دستور خود در جلسه علنی امروز مجلس شورای اسلامی با انتقاد اصادق زیباکلام: وزیر علوم، درباره استیضاح باید همه چیز را به ملت بگوید
صادق زیباکلام وزیر علوم درباره استیضاح باید همه چیز را به ملت بگوید فرجی دانا در جلسه استیضاح باید مردم ایران را خطاب قرار دهد و هر آنچه را که بر دانشگاه طی سال های گذشته رفته است بدون آنکه واهمه ای از نتیجه استیضاح داشته باشد برملا کند به گزارش نامه نیوز بالاخره پس از کش ورهبر معظم انقلاب در دیدار وزیر امور خارجه و سفیران جمهوری اسلامی ضرورت دیپلماسی فعال و هوشمند در دوران بسیار م
رهبر معظم انقلاب در دیدار وزیر امور خارجه و سفیران جمهوری اسلامیضرورت دیپلماسی فعال و هوشمند در دوران بسیار مهم گذر به نظم جدید جهانی تعامل با همه دنیا به استثنای رژیم صهیونیستی و امریکاحضرت آیتالله خامنهای در دیدار با سفرای ایران در خارج گفتند اگر در مقطع فعلی دستگاه دیپلماسوزیر علوم باید همه مسائل را شفاف بگوید/ منافع برخی به خطر افتاده است
وزیر علوم باید همه مسائل را شفاف بگوید منافع برخی به خطر افتاده است جدال مجلس و وزارت علوم هنوز به سرانجام مشخصی نرسیده است مجلس هم چنان بر استیضاح اصرار میکند و چارهجوییها نیز میسر واقع نشده است اخراج دانشجویان ستارهدار و تغییر انتصابها حرف اول و آخر نمایندگان مجلس استآیا همه روسای دولت در جلسات استیضاح وزرایشان حاضر بوده اند؟
آیا همه روسای دولت در جلسات استیضاح وزرایشان حاضر بوده اند سیاست > مجلس - فردا جلسه استیضاح فرجی دانا وزیر علوم تحقیقات و فناوری دولت یازدهم برگزار خواهد شد سيد صادق روحاني بحث حضور يا عدم حضور رئيس جمهور در جلسه استيضاح از مسائلي است که اين روزها بسيار مطرح استانصاری:استیضاح رای بیاورد، گزینه بعدی وزارت علوم فردی همسو با فرجیدانا است/استیضاح وزیر علوم سیاسی است
انصاری استیضاح رای بیاورد گزینه بعدی وزارت علوم فردی همسو با فرجیدانا است استیضاح وزیر علوم سیاسی است معاون پارلمانی رئیسجمهور گفت با فرض آن که استیضاح فرجی دانا رای بیاورد گزینه بعدی قطعا کسی خواهد بود که تغییری در خط مشی وزارت علوم ایجاد نخواهد کرد به گزارش نامه نیوز حجتهمایش مقاومت تا پیروزی حجتالاسلام براتی: انقلاب ما دفاع از همه آزادیخواهان از فلسطین تا رنگینپوستان آمریکای
همایش مقاومت تا پیروزیحجتالاسلام براتی انقلاب ما دفاع از همه آزادیخواهان از فلسطین تا رنگینپوستان آمریکاییمسئول مجمع موسسات جهانی انقلاب اسلامی ایران با بیان اینکه جبهه استکبار در نهایت ددمنشی به جنایت علیه بشریت مشغول هستند گفت انقلاب ما دفاع از همه آزادیخواهان از غزه تاخاطره اولین سریالهای بعد از انقلاب
شاه دزد واشک تمساح نخستین سریالهایی بودند که پس از انقلاب روی آنتن رفتند خاطره اولین سریالهای بعد از انقلاب تاریخ انتشار یکشنبه 19 مرداد 1393 ساعت 12 02 | شماره خبر 1600507980629712161 در شمارههای پیشین اشاره کردیم که سالهای اول انقلاب اسلامی و بویژه ماههای نخست آن تلوی-
سیاسی
پربازدیدترینها