تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 6 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):براى هر چیزى زکاتى است و زکات بدنها روزه است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1870704553




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

مستمری‌بگیران در اولویت دریافت کارت هوشمند سلامت قرار دارند


واضح آرشیو وب فارسی:مهر:


اجتماعی > رفاه و آسیب های اجتماعی
مستمری‌بگیران در اولویت دریافت کارت هوشمند سلامت قرار دارند
مدیرعامل سازمان تأمین‌اجتماعی از برنامه‌های گسترده این سازمان برای بهبود شرایط زندگی مستمری‌بگیران خبر داد و گفت: در اولین مرحله از صدور کارت هوشمند سلامت، مستمری بگیران در اولویت قرار دارند و تمامی مستندات درمانی این عزیزان در مراکز ملکی سازمان بصورت الکترونیک ثبت می‌شود.



به گزارش خبرگزاری مهر ، دکتر سیدتقی نوربخش در همایش سراسری طب سالمندان در مشهد افزود: سازمان تأمین‌اجتماعی در حال حاضر بیش از 39 میلیون نفر از افراد جامعه را تحت پوشش خود دارد که 4 میلیون نفر از این تعداد را مستمری بگیران و خانواده های آنان تشکیل می‌دهند. وی ادامه داد: این گروه از بیمه‌شدگان در تمامی ابعاد زندگی خود اعم از درمان، میزان مستمری، مزایای کوتاه مدت و... تحت تاثیر سیاستگذاری های سازمان تأمین‌اجتماعی هستند. مدیر عامل سازمان تأمین‌اجتماعی اظهار داشت : سالمندان و مستمری بگیران به دلیل شرایط خاص عاطفی و فیزیولوژیکی، نیازهای خاص خود را دارند. وی در مورد تفاوت هزینه‌های مستمری‌بگیران با سایر بیمه‌شدگان گفت: در حال حاضر هزینه‌های مستمری بگیران 7/3 برابر هزینه های سایر بیمه شدگان است. نوربخش با اشاره به اینکه سازمان تأمین‌اجتماعی در نظر دارد مراکز درمانی ویژه سالمندان را راه اندازی کند، گفت: بزودی بیمه شدگانی که به مرحله بازنشستگی می‌رسند تحت معاینات کامل پزشکی قرار خواهند گرفت و همزمان پرونده جامع پزشکی برای تک تک آنها ایجاد خواهد شد. وی تاکید کرد: در این صورت مستمری‌بگیران در برابر بیماریهای مزمن تحت حمایت قرار خواهند گرفت و تمامی اقدامات مورد نیاز از جمله مشاوره، معاینات ادواری و... برای آنان بطور منظم انجام خواهد شد. مدیرعامل سازمان ادامه داد: سیستم نظام ارجاع داخلی در مراکز درمانی سازمان شروع شده که با استقرار کامل این طرح، مستمری‌بگیرانی که از این طریق به مراکز درمانی دولتی ارجاع می‌شوند، هیچگونه هزینه‌ای، حتی فرانشیز نیز پرداخت نخواهند کرد. وی افزود: همچنین در حال تهیه طرحی هستیم که بر اساس آن تمامی هزینه‌های درمانی سالمندان در مراکز سالمندی که دارای مجوز هستند بر اساس تعرفه دولتی بصورت کامل از طرف سازمان پرداخت شود. نوربخش با اشاره به افزایش حقوق مستمری‌بگیران و سالمندان خاطرنشان کرد : با توجه به اینکه هزینه‌های زندگی در این سنین افزایش پیدا می‌کند، در سازمان تأمین‌اجتماعی برای اولین بار و از ابتدای سال 93 برابر ماده 96 قانون تأمین‌اجتماعی و هم سطح با نرخ تورم، میزان دریافتی مستمری‌بگیران نیز، 25% افزایش پیدا کرد. همچنین به منظور حمایت بیشتر، سایر پرداختی‌ها از جمله خوار و بار و حق مسکن 50% افزایش پیدا کرده است. هرچند کافی نیست، ولی تلاش کردیم تا بخشی از مشکلات این عزیزان را برطرف نماییم. نوربخش اجرای برنامه‌های متنوع فرهنگی و تفریحی برای بازنشستگان را با اهمیت برشمرد و اظهار داشت: با احیای مجدد معاونت فرهنگی سازمان در تلاش هستیم تا با همکاری کانون‌های بازنشستگی، برنامه‌های متنوع فرهنگی، تفریحی و گردشگری را برای بازنشستگان و خانواده‌های آنان فراهم آوریم. مدیرعامل سازمان تأمین‌اجتماعی در خاتمه گفت : افزایش جمعیت سالمندی کشور، کاهش موالید، افزایش امید به زندگی و... وظیفه سازمان را در ارائه خدمات سنگین‌تر می‌کند و امید داریم با اجرای این برنامه‌ها بتوانیم شرایط زندگی این عزیزان را بهبود ببخشیم.


۱۳۹۳/۵/۲۸ - ۱۵:۴۵





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 49]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن