محبوبترینها
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1832881566
جنجالی ترین پروندههای اقتصادی در ایران
واضح آرشیو وب فارسی:جام نیوز:
جنجالی ترین پروندههای اقتصادی در ایران
جنجالی ترین پروندههای اقتصادی در ایران چه بود و سرانجام آنها بهکجا رسید؟ این گزارش، مروری است بر پرونده همه دانهدرشتهایی که مردم آنها را با آدرس «دزدی از جیب بیت المال» شناختند.
به این مطلب امتیاز دهید
به گزارش سرویس اقتصادی جام نیوز، سرانجام پرونده «م.ه» چه می شود؟ حکم بابک زنجانی چیست؟ شهرام جزایری آزاد می شود؟ خبر جرایم اقتصادی در سیستم های دولتی و بانکی حالا پای ثابت اخبار و سرویس های اقتصادی است. شاید پر بازدیدترین خبر رسانه ها و خبرگزاریها این روزها اخبار مرتبط با سرنوشت مجرمان اقتصادی و حواشی آنهاست. اینکه سرنوشت متهمان اقتصادی چه می شود و چهطور اموال اختلاس شده به بیتالمال برمیگردد؟
در20 سال اخیر مردم نام های زیادی را به عنوان متهمان اقتصادی شنیدند. متهمانی که برخی فرار کردند، رسیدگی به پرونده بعضیهایشان طول کشید، برخی تبرئه و آزاد و برخی هم به دار مجازات آویخته شدند.
فاضل خداداد
اختلاس موسوم به «123 میلیاردی» در اوایل دهه 70 رخ داد. «فاضل خداداد» بازرگان ایرانی، پسر «حاجی خدادادخان خداداد» یکی از معتمدان بازار تهران بود. خانواده خداداد از بزرگان بازار میوه و تره بار بودند که گفته می شود در واردات میوه نیز فعالیت داشته و کل میدان تره بار قدیم تهران برای آنها بوده است. خداداد قبل از جنگ فعالیت های عمرانی و ساختمان داشت ولی با شروع جنگ تحمیلی از ایران خارج و با پایان آن دوباره وارد کشور می شود تا فعالیت هایش را در ایران دوباره آغاز کند. بعد از ورود به ایران، او به وسیله «مرتضی رفیقدوست»رئیس وقت کمیته انقلاب اسلامی سعدآباد به شعبه 207 بانک صادرات آن منطقه معرفی می شود و یک حساب جاری با شماره رند 2000 باز می کند. رفیقدوست سفارش خداداد را به مسئولین شعبه می کند. در پرونده این اختلاس آمده رفیقدوست با عبارت «این آقا فاضل، ارباب من است، هر کاری میتوانید برایش انجام دهید» به مسئولین شعبه رفیق دوستی اش را نشان می دهد.
خداداد از طریق یکی از کارمندان بانک و زیرپا گذاشتن چند قانون بانکی دست به اختلاس میزند. او برای به دست آوردن نقدینگی به جای اینکه چک رمزدار به شعبه ۲۰۷ ارایه دهد و پول نقد بگیرد از چکهای عادی خود و دیگران استفاده میکرد و آن را به شعبه ۲۰۷ ارائه میداد و کارمند شعبه هم وجه آن چک را مانند چکهای رمزدار فوری پرداخت میکردند؛ در حالیکه چک عادی بود و باید منتظر میماند تا وصول شود. این کارمند چک را میبرد در فهرست چکهای رمزدار و وجه را از منابع بانکی پرداخت میکرد. فردای آن روز هم چکی با مبلغ بیشتر می آورد و مابه التفاوت چک دوم با اول را نگه می داشت. این وضعیت از اسفند 1370 تا بهمن 1371 ادامه پیدا کرد به طوری که حدود 200 فقره چک با رقم های بالا تحویل و توسط بانک پرداخت شد. در این مدت رفیقدوست نیز با خداداد همکاری کرد. اما با دفعات کمتر که این موضوع سبب شد رفیقدوست متهم ردیف دوم این اختلاس شود.
در نهایت بهمن ماه 1371 رئیس بانک صادرات متوجه این اختلاس می شود. در این زمان خداداد در پاریس بود و با اصرار های مکرر به ایران بر میگردد تا اینکه 4 میلیارد و 400 میلیون از او گرفته می شود. بعد از این فعالیت ها، وی تحت مراقبت قرار می گیرد تا اینکه از کشور فرار و در حدود 8 میلیون دلار از کشور خارج میکند. اما وی با وساطت برخی به ایران بر می گردد و سرانجام در بهمن 1372 دستگیر و دادگاهی می شود. ریاست دادگاه پرونده این اختلاس بزرگ به عهده «غلامحسین محسنی اژه ای» بود. بعد از چندین جلسه دادگاه وی «مفسد فی الارض» شناخته شده و حکم اعدام برای وی و حبس ابد برای مرتضی رفیقدوست اعلام می شود. سرانجام این مفسد اقتصادی در تاریخ آذر 74 اعدام می شود. این اختلاس تا قبل از اختلاس سه هزار میلیاردی رکورددار اختلاس در ایران بود. اما اختلاس سه هزار میلیاردی این مقام را با اختلاف تصاحب کرد.
شهرام جزایری
«شهرام جزایری عرب» را مردم با لبخندهای مرموز و عجیب و غریبش می شناسند. جزایری دربیشتر عکس هایی که خبرنگاران از وی گرفتهاند در حال خندیدن است. در پرونده شهرام جزایری می توان کلکسیونی از تخلفات اقتصادی را پیدا کرد. تاسیس حدود 50 شرکت مختلف بازرگانی، کسب اعتبار موهوم از طریق مانورهای متقلبانه، برداشت 38 میلیارد و 10 میلیون ریال به دفعات مختلف و پرداخت آن به اشخاص به عنوان رشوه، جعل اسناد، تبانی در معاملات دولتی، اغوای مسئولان بانکها، تسهیل و دریافت ارز، عدم به کارگیری تسهیلات در امر صادرات و واردات و ایجاد رکود در امر صادرات و واردات، تهیه پیمان نامههای غیر قانونی و اخذ مقادیر قابل توجه به این شیوه از جمله تخلفات وی است که در پرونده کیفرخواستش قرار گرفت.
در دادگاه بدوی سال 1381 جزایری ابتدا به 27 سال زندان محکوم شد که بعد از آن دیوان عالی کشور حکم دادگاه را نقض کرد و دستور رسیدگی مجدد به پرونده وی را صادر کرد. در سال 83 جزایری مجددا محاکمه شد. اما شایعه مرخصی رفتن وی سر زبان ها افتاد. اسفند 1385 مجتمع ویژه جرایم اقتصادی اعلام کرد جزایری هنگام انتقال برای معرفی دارایی هایش از چنگ ماموران امنیتی گریخته است. بعد از آن آیت الله هاشمی شاهرودی رئیس وقت قوه قضائیه، رئیس مجتمع ویژه جرایم اقتصادی و چند تن دیگر از مقامات مسئول در پرونده شهرام جزایری از جمله رئیس زندان اوین را برکنار کرد. دادگاه جزایری نیز در غیاب وی برگزار شد تا به ۱۴ سال حبس، ۱۰ سال تبعید، ۱۰ سال محرومیت از فعالیتهای بازرگانی و تجاری و جریمه نقدی ۱۲۲ میلیون و ۸۴۰ هزار و ۲۰۰ دلاری محکوم شود. اما وزرات اطلاعات دو هفته بعد جزایری را در یکی از روستاهای عمان پیدا و طی یک عملیات دستگیر کرد. در نهایت شهرام جزایری به ۱۱ سال حبس تعزیری، پرداخت مبلغ ۴۸ میلیون و ۶۰۰ هزار و ۱۸۵ دلار امریکا به بانک ملی ایران و صندوق ضمانت صادرات، پرداخت 97 میلیون و ۲۰۰ هزار و ۳۷۰ دلار امریکا به صندوق دولت جمهوری اسلامی ایران و محرومیت از فعالیت بازرگانی در بخش صادرات و واردات و نیز محرومیت از اخذ هرگونه تسهیلات بانکی اعم از ریالی و ارزی به مدت ۱۰ سال محکوم شد. به گفته «محمود علیزاده طباطبایی» وکیل شهرام جزایری، او دو سال زندان رفت تا مبلغ 97 میلیون دلار را پرداخت نکند. همچنین به گفته وکیل این متهم، محکومیت جزایری در حال پایان است و اگر عفو عمومی در نظر گرفته نشود. شهریور ماه باید منتظر آزادی وی از زندان بود.
مه آفرید خسروی- محمودرضا خاوری
در اواخر تابستان 90، رسانه ها و مقامات خبر از کشف اقتصاد بزرگی در کشور دادند. مبلغ این اختلاس 3 هزار میلیارد تومان اعلام و به همین عنوان معروف شد. این اختلاس بازتاب زیادی در میان مردم داشت و با وجود تلخی بسیار، جزئیات و حواشی آن به طنزها و گفتگوهای مردمی راه یافت.
این اختلاس هفت بانک کشور را درگیر خود کرد که مهم ترین آنها بانک ملی و صادرات بود. رقم اختلاس در سال ۸۸ کمتر از ۸۰ میلیارد تومان ، در سال ۸۹ حدود ۸۰۰ میلیارد تومان و در سال ۹۰ نیز ۲۸۰۰ میلیارد تومان بودهاست. این اتفاق منجر به لغو مجوز «بانک آریا» و دستگیری رئیس آن «مه آفرید خسروی» شد. خسروی که قبل از افشای این پرونده از وی به عنوان یک کارآفرین نام برده می شد یکی از متهمان اصلی این پرونده بود. شوک بزرگ دیگر این پرونده خروج متهم دوم اختلاس از کشور بود. «محمودرضا خاوری» مدیر عامل بانک ملی ایران از متهمان این پرونده به بهانه بیماری عصبی از این سمت استعفا داد. بعد از آن در بحبوحه افشای این فساد مالی به بهانه یک ماموریت کاری از کشور خارج شد و به کانادا گریخت. بعد از آن مشخص شد وی خانه مجللی در کانادا دارد و از مدتها قبل تبعه این کشور شده است. برای دستگیری خاوری مقامات قضایی سراغ پلیس اینترپل نیز رفتند. اما تاکنون اینترپل هم موفقیتی کسب نکرده است. در نهایت روز سوم خردادماه مه آفرید خسروی اعدام شد.
بابک زنجانی
دیگر چهره خندان این جمع «بابک زنجانی» است. بابک زنجانی قبل از دستگیری همواره خودش را یک چهره رسانه ای نشان داد. فیلم رقص وی در بین زنان تاجیکی نیز برایش خبرساز شد. اما زنجانی همچنان به دوربین رسانه ها رغبت نشان داد. زنجانی بی هیچ ابایی از دارایی هایش نام می برد. او سال گذشته در مصاحبه با مجله «آسمان» بخشی از دارایی هایش را معرفی کرد. شرکت هواپیمایی قشم، هلدینگ سورینت، باشگاه فوتبال راهآهن، First Islamic Bank مالزی، بانک «ارزش» تاجیکستان، موسسه مالی اعتباری در امارات، سهامدار شرکت هواپیمایی «انور» ترکیه و در مجموع ۲۵ هزار میلیارد تومان سرمایه دارایی های این تاجر ایرانی است. او در بخش دیگری از این مصاحبه درباره بدهی اش به وزارت نفت می گوید: «وزیر نفت گفته است من بیش از ۲ میلیارد دلار بدهی دارم اما بدهی من به این وزارتخانه یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون یورو بیشتر نیست. در کل حدود ۱۰ میلیارد دلار بدهکارم!»
بابک زنجانی به همراه دوستش «رضا ضراب» توانستند دوتایی کشور ترکیه را به هم بریزند و یکی از بزرگترین فسادهای مالی در ترکیه را به وجود بیاورند. با این حال او همیشه خودش را یک کارآفرین می نامید و در صفحه فیسبوکش بارها این موضوع را تکرار کرد. اما 12 نماینده مجلس نامه ای علیه بابک زنجانی منتشر کردند که ادعا می کنند زنجانی انواع و اقسام جرایم اقتصادی را مرتکب شده است. جرایمی که به اصطلاح با پوشش یقه سفید انجام شده اند. یعنی از اعتمادی که دولت قبل به وی برای دور زدن تحریم ها داشته سوء استفاده مالی کرده و از این طریق به چنین ثروتی رسیده است. سرانجام زنجانی در 21 دی 1392 دستگیر شد. اموال وی در حال شناسایی است تا بدهی های او از این طریق پرداخت شود. با این حال محسنی اژه ای بارها از عدم همکاری وی با قوه قضایه سخن گفته است.
م.ه
دیگر متهم اقتصادی کشور کسی است که اینروزها تلویزیون، از او با نام مستعار «م.ه» یاد میکنند. م.ه چند هفته پیش در جلسه دادگاه حاضر شد تا به اتهاماتش در پرونده پاسخ دهد. پروندهای که شامل5966 صفحه و 12 هزار و 224 صفحه ضمیمه است. بیشتر اتهامات در این پرونده، حول تخلفات اقتصادی میگردد که بعضی از آنها مربوط به دوران ریاستش در یکی از سازمانهای وابسته به وزارت نفت است. اتهامهایی همچون اختلاس توام با جعل اسناد و مدارک برای تامین هزینههای انتخابات84 از محل بودجه سازمانی که «م.ه» رئیس وقت آن بود. اختلاسی که رقم ریالی آن بیش از 8 میلیارد تومان و رقم دلاری آن بیش از 10 میلیون دلار برآورد شده است. تبانی در انجام معاملات دولتی، واگذاری قرارداد تبلیغات سازمان به یک شرکت، بدون مناقصه و ضمانت و انعقاد قرارداد به رغم برنده شدن شرکتی دیگر و البته تصرف غیرقانونی در اموال دولتی، از جمله اتهامهای پرونده «م.ه» است که دادگاه به آنها رسیدگی خواهد کرد. ضمن این که در این پرونده قطور، اتهامهای دیگری همچون جاسوسی، مباشرت و معاونت در جعل اسناد و جمع آوری، افشا و انتشار اطلاعات طبقهبندی شده نیز به چشم میخورد. جلسه دادگاه م.ه غیر علنی برگزار شده و هنوز حکمی در خصوص وی داده نشده است. یکی از وکلای وی «محمود علیزاده طباطبایی» است که وکیل شهرام جزایری نیز بوده است./مجله مهر/110
۲۸/۰۵/۱۳۹۳ - ۱۱:۴۹
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: جام نیوز]
[مشاهده در: www.jamnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 29]
صفحات پیشنهادی
چکیده مهمترین اخبار اقتصادی امروز ارائه لایحه ۳۴ مادهای خروج از رکود به مجلس/ قطع آب مشترکان پرمصرف تهرانی از
چکیده مهمترین اخبار اقتصادی امروزارائه لایحه ۳۴ مادهای خروج از رکود به مجلس قطع آب مشترکان پرمصرف تهرانی از امروز نحوه اتصال به 3G ایرانسلتوضیحات مشاور رئیس جمهور درباره بسته خروج غیرتورمی از رکود اظهارات رئیس اتاق بازرگانی مبنی بر ضرورت عدم حذف کامل ثبت سفارش کالاها واریز هچکیده مهمترین اخبار اقتصادی امروز درخواستهای شرکتهای هواپیمایی خارجی برای عبور از آسمان ایران/ عدم حذف ثبت س
چکیده مهمترین اخبار اقتصادی امروزدرخواستهای شرکتهای هواپیمایی خارجی برای عبور از آسمان ایران عدم حذف ثبت سفارش واردات کالا از گمرک واکنش وزیر ارتباطات به افزایش اخیر تعرفه مکالمه ایرانسلکاهش ۴۰۰ میلیون لیتر حجم بنزین در تعطیلات عیدفطر پیشنهادات رئیس انجمن صنفی جایگاههای سیچکیده مهمترین اخبار اقتصادی امروز ۵ شرط تعیین شده شورای رقابت برای عملکرد خودروسازان/ جزئیات ششمین بازداشتشده
چکیده مهمترین اخبار اقتصادی امروز۵ شرط تعیین شده شورای رقابت برای عملکرد خودروسازان جزئیات ششمین بازداشتشده مدیرنفتی در پرونده بابک زنجانی کاهش ۶۰درصدی قیمت گاز صادراتی ایران به ترکیهپاسخ رئیس کل بانک مرکزی نسبت به ابهامات رشد ۳۰درصدی نقدینگی اظهارات مدیرکل اعتبارات بانک مرکزچکیده مهمترین اخبار اقتصادی امروز تعیین اعضای کمیسیون بررسی سانحه هواپیمای ایران140/ افتتاح نیروگاه بادی کهک ت
چکیده مهمترین اخبار اقتصادی امروزتعیین اعضای کمیسیون بررسی سانحه هواپیمای ایران140 افتتاح نیروگاه بادی کهک تاکستان افزایش سرمایه بانکها به ۱۲هزار میلیارد تومان در راه مجلساظهارات وزیر راه مبنی بر لزوم حضور ۵ نماینده داخلی و خارجی برای بازکردن جعبه سیاه هواپیمای آنتونف رونق نسبچکیده مهمترین اخبار اقتصادی امروز سقوط هواپیمای ایران ۱۴۰ با ۴۸ سرنشین/ آغاز بررسی جعبه سیاه آنتونف۱۴۰/ کاهش ن
چکیده مهمترین اخبار اقتصادی امروزسقوط هواپیمای ایران ۱۴۰ با ۴۸ سرنشین آغاز بررسی جعبه سیاه آنتونف۱۴۰ کاهش نرخ تورم تا ۲۰درصدامدادرسانی به هواپیمای سانحه دیده به شیوه خودجوش و لیفتراکی ادامه پروازهای فرودگاه مهرآباد پس از سانحه هواپیمایی ایران۱۴۰ اظهارات رئیس بانک جهانی مبنی بحضور رییس جمهور در بزرگ ترین همایش اقتصادی ایران/ روحانی برای خروج از رکود چه خواهد گفت؟
حضور رییس جمهور در بزرگ ترین همایش اقتصادی ایران روحانی برای خروج از رکود چه خواهد گفت اقتصاد > اقتصاد سیاسی - همایش تبیین سیاستهای اقتصادی دولت برای خروج از رکود صبح امروز سهشنبه با حضور رئیسجمهور در سالن اجلاس سران آغاز شد در این همایش یک روزه که با حواگذاری بزرگترین تعاونی اقتصادی در ایران
اقتصادی کار و تعاون واگذاری بزرگترین تعاونی اقتصادی در ایران مدیرعامل بنیاد توسعه کارآفرینی و تعاون استان تهران از آغاز واگذاری بزرگترین شرکت تعاونی اقتصادی خاورمیانه همزمان با برگزاری نخستین همایش ملی نقش تعاونیهای نسل نوین در توسعه اقتصاد و فرهنگ در روز دوازدهم شهریورماه درجنجالی ترین پرونده های اقتصادی در ایران +تصویر
جنجالی ترین پرونده های اقتصادی در ایران تصویر جنجالی ترین پروندههای اقتصادی در ایران چه بود و سرانجام آنها بهکجا رسید این گزارش مروری است بر پرونده همه دانهدرشتهایی که مردم آنها را با آدرس دزدی از جیب بیت المال شناختند مجله مهر سرانجام پرونده م ه چه می شود حکم بابکایران و روسیه یادداشتتفاهم همکاریهای اقتصادی امضا کردند
ایران و روسیه یادداشتتفاهم همکاریهای اقتصادی امضا کردندوزیر نفت ایران و وزیر انرژی روسیه یادداشت تفاهمی برای توسعه همکاری در بخشهای اقتصادی به امضا رساندند به گزارش گروه اقتصاد بینالملل فارس به نقل از ایتارتاس وزیر انرژی روسیه روز گذشته اعلام کرد ایران و روسیه یادداشت تفاهتسهیل در صدور روادید مؤثر در گسترش روابط تجاری اقتصادی ایران و روسیه
تسهیل در صدور روادید مؤثر در گسترش روابط تجاری اقتصادی ایران و روسیه روابط ایران و روسیه در طول 200 سال اخیر فراز و نشیبهای بسیاری داشته اما بعد از انقلاب روابط دو کشور به صورت مستمر و دوستمداری بوده است به گزارش خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران عسگر اولادی رییس اتاق بازرگانی ابی بی سی: گزارش ها حاکی از ادامه رکود اقتصادی در ایران است
بی بی سی گزارش ها حاکی از ادامه رکود اقتصادی در ایران است بانک مرکزی ایران گزارش داده که رشد اقتصادی ایران در سال گذشته خورشیدی به منفی ۱ ۹ درصد رسیده است رشد اقتصادی ایران در سال پیشتر یعنی ۱۳۹۱ بنابر آمار بانک مرکزی منفی ۶ ۸ درصد بوده است به این مطلب امتیاز دهید به گزارش سروتوسعه روابط اقتصادی ایران با گروه دی 8
اقتصادی اقتصاد کلان طیبنیا خواستار شد توسعه روابط اقتصادی ایران با گروه دی 8 وزیر امور اقتصادی و دارایی در دیدار با دبیرکل گروه دی 8 خواستار تقویت روابط اقتصادی ایران با این گروه شد به گزارش خبرنگار مهر علی طیب نیا در دیدار با سیدعلی محمد موسوی دبیرکل سازمان همکاری های اقتصفارس از ابعاد توافق ایران و روسیه گزارش میدهد دور جدید همکاریهای اقتصادی ایران و روسیه؛ فراتر از تهاتر نفت و
فارس از ابعاد توافق ایران و روسیه گزارش میدهددور جدید همکاریهای اقتصادی ایران و روسیه فراتر از تهاتر نفت و کالاتحریمهای غرب علیه ایران و روسیه و ظرفیتهای بزرگ دو کشور در همکاریهای اقتصادی به خصوص در حوزه صنعت نفت و تجارت بینالمللی افق جدیدی را در روابط اقتصادی ایران و روسایران ثروتمندترین کشور جهان
ایران ثروتمندترین کشور جهانجامعه جوان و تحصیلکرده منابع انرژی و معدنی گسترده زیرساخت های مناسب پیشینه تاریخی و تمدنی کهن و مهمترین ویژگیهای معنوی و مادی برتری ساز و موثر در تولید ثروت در ایران اسلامی است نگاهی اجمالی به نیروهای درونزای برخی مؤلفههای تحقق اقتصاد مقاوسطح مراودات اقتصادی بین ایران و آذربایجان افزایش می یابد
سطح مراودات اقتصادی بین ایران و آذربایجان افزایش می یابد تهران - ایرنا - رییس ایرانی کمیسیون مشترک همکاری های اقتصادی گفت دو کشور جمهوری اسلامی ایران و جمهوری آذربایجان برای افزایش سطح مراودات و تقویت روابط در حوزه های مختلف مصمم هستند به گزارش ایرنا از مرکز روابط عمومی و اطلاجنجالی ترین مواد غذایی که در سالهای اخیر خبر ساز شدند/از گوشت اسب در بهترین رستورانهای اروپا تا روغن پالم در ش
جنجالی ترین مواد غذایی که در سالهای اخیر خبر ساز شدند از گوشت اسب در بهترین رستورانهای اروپا تا روغن پالم در شیرهای ایران در روزهای اخیر خبر افزوده شدن روغن پالم به محصولات پر چرب لبنی که توسط وزیر بهداشت اعلام و توسط مدیران صنایع شیر تکذیب شد خبر اول حوزه سلامت تغذیه بود به گزامدیرعامل بورس انرژی ایران در گفتوگو با فارس خبر داد جدیدترین تحولات بورس انرژی/ عرضه گواهی ظرفیت و نفت کوره
مدیرعامل بورس انرژی ایران در گفتوگو با فارس خبر دادجدیدترین تحولات بورس انرژی عرضه گواهی ظرفیت و نفت کوره صادراتی افزایش تعامل با نفتیهامدیرعامل بورس انرژی ایران با بیان اینکه اقدامات جدیدی از جمله عرضه گواهی ظرفیت برای تامین مالی نیروگاهها و مدیریت ریسک صنایع و تولیدکنندگ-
اقتصادی
پربازدیدترینها