تبلیغات
تبلیغات متنی
محبوبترینها
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1834808722
آیا فرجیدانا فردا وزارت علوم را ترک خواهد کرد؟
واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: گزارش/
آیا فرجیدانا فردا وزارت علوم را ترک خواهد کرد؟
آیا فرجیدانا با حربه فرار روبه جلوی موافقانش خواهد توانست از زیر ذره ببین نمایندگان ملت عبور کند، یا اینکه باید مانند جعفرهای میلیمنفر و توفیقی باید دست از سکانداری وزارت عریض و طویل علوم بردارد؟
به گزارش خبرنگار دانشگاه باشگاه خبرنگاران، عملكرد رضا فرجیدانا در طول كمتر از 9 ماه فعالیت زمينهساز نارضايتي دانشگاهیان و به تبع آن نمایندگان مجلس را فراهم کرد و این نارضایتی با تذکرات مکرر نمایندگان و فرصتهای چندین باره به وزیر علوم دولت یازدهم درمان نشد و فرجیدانا پس از دریافت تذکرات از مجلس نیز همچنان رویه خود را ادامه داد و این عملکرد مغرضانه تلقی شده و فریاد استیضاح چند نماینده مجلس را بلند کرد. لذا استیضاح اولین وزیر دولت یازدهم صبح روز 21 مراداد 1393 در صحن علنی مجلس اعلام وصول شد و قرار است که فردا (29 مرداد) جلسه استیضاح فرجیدانا با حضور رئیس جمهور و نمایندگان دولت در مجلس شورای اسلامی برگزار خواهد شد.
فرجیدانا و سکان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری
رضا فرجیدانا در حالی به عنوان وزیر پیشنهادی علوم دولت یازدهم به مجلس معرفی شد که جعفر میلیمنفرد و جعفر توفیقی با عنوان وزیر علوم نتوانسته بودند از مجلس رای اعتماد بگیرند. با این تفاسیر نمایندگان مجلس پنجم آبان 1392 طی جلسهای برنامههای فرجیدانا را به عنوان سومین وزیر پیشنهادی از سوی دولت مورد بررسی قرار دادند و در نهایت وی با 159 رای موافق، 70 رای مخالف و 32 رای ممتنع از مجموع 221 رای، سکان هدایت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری را به دست گرفت.
اولین اقدام فرجی دانا پس از تکیه بر کرسی وزارت
پس از تکیه فرجیدانا بر کرسی وزارت در اولین اقدام خود طی احکامی میلیمنفرد و توفیقی را به سمت معاون آموزشی وزارت علوم و مشاور عالی خود منصوب کرد. این انتصابها اولین دهنکجی وزیر محترم علوم به نمایندگان مجلس بود که جرقهای برای بروز حواشی بسیار در وزارت علوم شد. اما مسأله به اینجا ختم نشد و انتصابها و تغییرات پیدرپی در وزارت علوم و روسای دانشگاهها نشان از برنامههای هدفمند در حساسترین وزارتخانه کشور داشت که باعث شد در همان نخستين روزهاي فعالیت 82 نماينده مجلس تذكري كتبی به وی ارسال كنند، اما عدمتوجه به اين تذكر باعث شد چند روز بعد ۱۵۰ نفر از نمايندگان مجلس در نامهای به رئيسجمهور از او درخواست كنند تا در برخی انتصابات وزارت علوم مداخله كند.
اولین مخالفتها از عملکرد فرجیدانا چه زمان شروع شد
فهرستی که میتوان آن را مسیر برای رساندن وزیر علوم پای میز استیضاح عنوان کرد، از انتصاب افراد معلومالحال در بدنه وزارت علوم، طرح انتخاب روسای دانشگاهها از طریق هیئتهای امنا که فضای دانشگاه را به سمت سیاسیکاری سوق داد، کاهش رشد روند علمی کشور، مجوز انتشار روزنامههای تجزیه طلب در برخی دانشگاهها، بازگشت مسأله دار دانشجویان و اساتید ستارهدار شروع و با مخالفت با قدرت گرفتن دانشجویان حزباللهی در دانشگاهها ادامه یافت.
ارمغان عدم پایبندی به تعهدات، كارت زرد براي فرجيدانا
علیرغم تذکرات نمایندگان به نحوه عملکرد وزارت علوم، اصرار و پافشاری فرجیدانا بر خط مشی خویش تنها دو ماه پس از رای اعتماد وی را برای پاسخ به سوال نمایندگان به مجلس کشاند، اما توضیحات وزیر در این جلسه نتوانست شبهات نمایندگان را به اقناع تبدیل کند. این شد که دومین کارت زرد دولت یازدهم، بعد از وزیر اقتصاد به فرجیدانا داده شد.
لازم به ذکر است که در این جلسه که هشتم دیماه 92 برگزار شد،از مجموع 240 نماینده حاضر در مجلس 149 نماینده از توضیحات وزیر علوم قانع نشدند.
اعلام مخالفت با تغییرات در روسای دانشگاهها
تغییر ریاست در 38 دانشگاه کشور از بازتاب منفی دیگری از عملکرد وزارت علوم از ابتدای دولت یازدهم بود، این رویه حتی صدای اعضای شورای عالی انقلاب فرهنگی را هم در آورد تا اینکه طی جلسهای به رياست "دکتر حسن روحاني" پيشنويس جديد ماده ۴ آييننامه مديريت دانشگاههاي كشور كه محتوي پيشنهاد اصلاحات در روند تغيير رؤساي دانشگاههاست با امضاي اكثريت اعضا در اختيار رئيسجمهور قرار گرفت که بر اساس اين طرح رؤسای دانشگاهها تنها با تأييد شوراي عالي انقلاب فرهنگي به كار گمارده میشوند.
تغییر روسای دانشگاهها تا جایی پیشرفت که رهبر معظم انقلاب در دیدار با دانشجویان به شدت از ورود فتنه گران 88 انتقاد کردند. این رویه همچنین واکنش دانشگاهیان و دانشجویان را نیز در پی داشت که در همین زمینه "آیتالله روحالله قرهی" استاد دانشگاه و حوزه در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران، با بیان اینکه تغییر و تحول لحظهای در دانشگاهها و سیاسیکاری کسانی که ورود مستقیم به مطالب فتنه داشتند نه تنها برای دانشگاه و اهل علم، بلکه برای همه مردم مشخص است، اظهارداشت: این نشأت گرفته از عملکرد غلط وزیر علوم است که از انتخاب رئیس دانشگاه غافل شده و فضای مقدس علمی دانشگاه را با سرپرست اداره میکند.
همچنین معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم دولت دهم در این رابطه تصریح کرد: وزیر علوم افرادی از گروهکهای وابسته معامد نظام و اشخاصی که فعالیت ضد امنیتی در دانشگاه داشتند را به دانشگاه برگردانند و اجازه تحصیل در دورههای تحصیلات تکمیلی آنها را داد این به معنی ناامن کردن محیطی است که نیاز به امنیت دارد.
دستاندازهای رشد علمي كشور
جنجالهاي سياسي وزارت علوم در حالي است كه به گفته بسياري، رواج بازيهاي سياسي در محيطهاي علمي، عامل مهمي در جهت كاهش سرعت رشد علمي كشور است اين هشدار مهمي بود كه مقام معظم رهبري در سخنراني خود در جمع اساتيد دانشگاه، به آن اشاره كردند و از تلاش دشمنان پيرامون متوقف شدن حركت علمي كشور سخن به ميان آوردند ايشان عنوان كردند: «مهمترين نگراني اين است كه نهضت علمي كشور كه پس از سالها زحمت و مجاهدت و حركت در مسيري سخت، به نيمه راه رسيده است، دچار وقفه يا توقف شود.»
حمایت تمام قد دولت از فرجیدانا
بعد از قطعی شدن استیضاح وزیر علوم ابتدا دکتر روحانی پیشگام این حمایتها شد و در اظهاراتی قابل تامل گفت که "هیچ وقت در فضای دانشگاه مانند 16 آذر سال گذشته، شاهد چنین فضای آرام در عین حال بانشاطی در دانشگاه ها نبودهایم". وی همچنن عنوان کرد دولت امیدوار است نتیجه بررسی، اعتماد بیشتر به وزیر علوم باشد.
مجید انصاری معاون پارلمانی رئیس جمهور هم ضمن سخنانی گفته بود که دولت تمام قد از فرجیدانا حمایت خواهد کرد. وی طی سخنانی که جنجال رسانهای گستردهای را در پیداشت عنوان کرد که با فرض آن که استیضاح رای بیاورد، گزینه بعدی قطعا کسی خواهد بود که تغییری در خط مشی وزارت علوم ایجاد نخواهد کرد و این در حالی است که رئیس جمهور به طور مکرر بر تعامل مجلس و دولت تاکید میکند.
اسحاق جهانگیری معاون اول نیز در یادداشتی فیسبوکی نوشت که به داشتن وزیری چون فرجیدانا افتخار میکند! وی "عقلانیت و تدبیر و نجابت و اخلاق و داشتن فهم علمی و رویکرد قانونی در همه جا لازم است، اما در دانشگاه لازمتر، من که هر وقت متانت و صبر و سلوک دکتر فرجیدانا را میبینم به داشتن وزیری مثل او در این حوزه افتخار میکنم."
همزمان حمید میرزاده رییس دانشگاه آزاد اسلامی نیز در اینستا گرام به حمایت از فرجی دانا آمد و نوشت یکسال میزان مناسبی برای ارزیابی عملکرد یک وزیر نیست. دکتر فرجی دانا به نظر من در برنامه هایشان بسیار موفق عمل کرده ، معتقدم نباید دانشگاه ها را از مدیران توانمدنی همچون ایشان محروم کرد. امیدوارم مجلس فرصت بیشتری برای ایشان قائل شوند تا برنامه هایشات را اجرایی کنند.
معصومه ابتکار دیگر معاون رئیس جمهور هم نفر بعدی صف دولتیها برای حمایت از فرجی دانا در یادداشتی نوشت: در واقع امروز وجهه اعتدالي، علمي و حرفهای دكتر فرجي دانا محوريت دانايي را به جامعه دانشگاهيان و فضاي علمي كشور بازگردانده است. بر همين اساس اين روزها چشم اميد مردمي كه به اعتدال در مقابل افراطگري و قانون در مقابل بيقانوني راي دادهاند، به مجلس است تا اين پيام را دريافت كرده و از آرامش، نشاط و اعتدال در سپهر علمي و پژوهشي كشور حمايت شود.
همزمان با شخصیتهای دولتی و اعضای کابینه، موج رسانهای حمایت از فرجیدانا در میان رسانههای اصلاحطلب نیز شدت گرفته است، حال این سوال را مطرح است که چرا طرح استیضاح فرجدانا اینهمه هراس را در دل برخی اصلاحطلبان در بدنه دولت به پا کرده است، آیا آنان نبود فرجیدانا را خطری برای حضور خود در مراکز علمی و آموزشعالی میدانند و حیات سیاسی خود را در سایه عنایات وی جستجو میکنند؟
بنابراین باید منتظر ماند و دید که فرجیدانا با حربه فرار روبه جلوی موافقانش خواهد توانست از زیر ذره ببین نمایندگان ملت عبور کند؟ یا اینکه باید مانند جعفرهای میلیمنفر و توفیقی دست از سکانداری وزارت عریض و طویل علوم بردارد؟
گزارش از: طیبه جهانبازی
انتهای پیام/
تاریخ انتشار: ۲۸ مرداد ۱۳۹۳ - ۰۲:۳۱
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 110]
صفحات پیشنهادی
حجتالاسلام بزرگواری در گفتوگو با فارس مطرح کرد تفکرات توفیقی و میلیمنفرد در وزارت علوم حاکم است/فرجیدا
حجتالاسلام بزرگواری در گفتوگو با فارس مطرح کردتفکرات توفیقی و میلیمنفرد در وزارت علوم حاکم است فرجیدانا با تغییر رویه استیضاح نمیشودیکی از امضاکننده طرح استیضاح وزیر علوم گفت بیشتر اقدامات فرجیدانا در راستای تفکرات توفیقی و میلیمنفرد است حجتالاسلام سید علیمحمد باتهامزنی مدیر ارشد وزارت علوم به استیضاحکنندگان فرجیدانا
اتهامزنی مدیر ارشد وزارت علوم به استیضاحکنندگان فرجیدانا رضوانطلب مدعی شد نمونههایی از اصولگرایانی را داریم که به من گفتهاند اگر ما جزء ترکیب هیئت اجرایی دانشگاهمان نباشیم وزیر را استیضاح میکنیم تسنیم حجتالاسلام محمدرضا رضوانطلب رئیس مرکز جذب اعضای هیئتعلمی وزارت علزارعی:اکثر نمایندگان از عملکرد وزارت علوم و فرجیدانا گلهمند هستند
زارعی اکثر نمایندگان از عملکرد وزارت علوم و فرجیدانا گلهمند هستند نایب رئیس کمیسیون آموزش مجلس میگوید که اکثر نمایندگان از عملکرد وزارت علوم و فرجیدانا گلهمند هستند به گزارش نامه نیوز علی اصغر زارعی نایب رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی در گفتوگو با تسنیم دانصاری:استیضاح رای بیاورد، گزینه بعدی وزارت علوم فردی همسو با فرجیدانا است/استیضاح وزیر علوم سیاسی است
انصاری استیضاح رای بیاورد گزینه بعدی وزارت علوم فردی همسو با فرجیدانا است استیضاح وزیر علوم سیاسی است معاون پارلمانی رئیسجمهور گفت با فرض آن که استیضاح فرجی دانا رای بیاورد گزینه بعدی قطعا کسی خواهد بود که تغییری در خط مشی وزارت علوم ایجاد نخواهد کرد به گزارش نامه نیوز حجتانتصابهای فرجیدانا وزارت علوم را در مسیر سیاستبازی قرار داد/استقبال جنبشدانشجویی از استیضاح وزیر علوم
رمضانزاده در گفتگو با باشگاه خبرنگاران انتصابهای فرجیدانا وزارت علوم را در مسیر سیاستبازی قرار داد استقبال جنبشدانشجویی از استیضاح وزیر علوم مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه شهیدبهشتی انتصابات حاصلی جز خروج دانشگاهها از مسیر اصلی خود و سیاستزدگی نداشتهاست گفت این عمل چیدن نتداوم گزینش در وزارت علوم آثار منفی خود را در آینده نشان خواهد داد
بررسی عمر یک ساله دولت در یادداشت باهنر تداوم گزینش در وزارت علوم آثار منفی خود را در آینده نشان خواهد داد رئیس جبهه پیروان خط امام ره و رهبری طی یادداشتی به بررسی عملکرد دولت یازدهم طی یک سال در حوزههای مختلف پرداخت به گزارش حوزه احزاب باشگاه خبرنگاران محمدرضا باهنر رئیسوزارت علوم ترک کشور از سوی فرجی دانا را تکذیب کرد
وزارت علوم ترک کشور از سوی فرجی دانا را تکذیب کردوزارت علوم انتشار خبری مبنی بر سفر وزیر علوم به کانادا در صورت رأی آوردن استیضاح را تکذیب کرد به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری فارس به نقل از روابط عمومی وزارت علوم درپی انتشار خبری مبنی بر سفر وزیر علوم به کانادا در صورت رأی آوردنانصاری: موارد استیضاح وزیر علوم سندیت ندارد بلکه دقیقا 180 درجه برعکس است/دولت تمام قد از فرجیدانا حمایت خواه
انصاری موارد استیضاح وزیر علوم سندیت ندارد بلکه دقیقا 180 درجه برعکس است دولت تمام قد از فرجیدانا حمایت خواهد کرد اعضای شورای هماهنگی دانشجویان اصلاحطلب شهر تهران با معاون پارلمانی رئیس جمهور دیدار کردند به گزارش نامه نیوز حجت الاسلام مجید انصاری گفت استیضاح فرجیدانا یک اسدیانی در گفتوگو با فارس: مجلس مقابل کجرویهای وزارت علوم بایستد/ لزوم استیضاح فرجیدانا و پاکسازی وزارت علو
دیانی در گفتوگو با فارس مجلس مقابل کجرویهای وزارت علوم بایستد لزوم استیضاح فرجیدانا و پاکسازی وزارت علوم از عناصر تندروعضو شورای مرکزی اتحادیه انجمنهای اسلامی دانشجویان مستقل کشور با بیان اینکه سیاسیکاری مسئولان وزارت علوم باعث سقوط دو پلهای علمی ایران شده است گفت نه تانصاری: تغییری در خط مشی وزارت علوم ایجاد نخواهد شد
نبض سیاست انصاری تغییری در خط مشی وزارت علوم ایجاد نخواهد شد همزمان با نزدیکتر شدن به موعد استیضاح وزیر علوم بحث و جدلها درباره اولین استیضاح در دولت روحانی داغتر شده است در همین رابطه مجید انصاری معاون پارلمانی رییسجمهور گفته با فرض آن که استیضاح رای بیاورد گزینه بعدی قنامه تشکلهای دانشجویی سیستان و بلوچستان به نمایندگان مجلس سکوت مجلس در برابر اقدامات فرجیدانا خوشایند نیست
نامه تشکلهای دانشجویی سیستان و بلوچستان به نمایندگان مجلسسکوت مجلس در برابر اقدامات فرجیدانا خوشایند نیست وزارت علوم خانه احزاب نیستتشکلهای دانشجویی طی نامهای از نمایندگان مردم سیستان و بلوچستان در مجلس شورای اسلامی خواستار عدم رای اعتماد به وزیر علوم شدند به گزارش خبرگزارفردا؛ روز تصمیمگیری برای استیضاح فرجیدانا/ادامه نگرانیهای نمایندگان مجلس از عملکرد وزیر علوم
فردا روز تصمیمگیری برای استیضاح فرجیدانا ادامه نگرانیهای نمایندگان مجلس از عملکرد وزیر علوم سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس با بیان اینکه شنبه در جلسهای با حضور وزیر علوم برای استضاح وی تعیین تکلیف میشود گفت نگرانیهای نمایندگان مجلس از عملکرد وزیر علوم همچنان ادامه دجعفری در گفتوگو با فارس عنوان کرد فردا؛ روز تصمیمگیری برای استیضاح فرجیدانا/ادامه نگرانیهای نمایندگان مجلس
جعفری در گفتوگو با فارس عنوان کردفردا روز تصمیمگیری برای استیضاح فرجیدانا ادامه نگرانیهای نمایندگان مجلس از عملکرد وزیر علومسخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس با بیان اینکه شنبه در جلسهای با حضور وزیر علوم برای استضاح وی تعیین تکلیف میشود گفت نگرانیهای نمایندگان مجلس اانصاری: وزارت علوم بر مدار درستی در حال پیشرفت است/ اکثریت نمایندگان از فرجیدانا دفاع میکنند
انصاری وزارت علوم بر مدار درستی در حال پیشرفت است اکثریت نمایندگان از فرجیدانا دفاع میکنند سیاست > دولت - فارس نوشت معاون پارلمانی رئیس جمهور گفت امیدواریم بعد از پایان استیضاح با رأی نمایندگان با ادامه کار فرجیدانا موجبات آرامش فراهم شود حجترای دهندگان ترکیه فردا به پای صندوق ها می روند
رای دهندگان ترکیه فردا به پای صندوق ها می روند تهران - ایرنا - میلیون ها نفر از شهروندان ترکیه در حالی فردا یکشنبه برای انتخاب رییس جمهوری این کشور پای صندوق های رای خواهند رفت که استقبال اتباع این کشور در خارج از ترکیه از انتخابات کم رنگ و دور از انتظار بود براساس این گزارشتبریک سخنگوی وزارت امور خارجه به مردم و دولت ترکیه
سیاسی سیاست خارجی تبریک سخنگوی وزارت امور خارجه به مردم و دولت ترکیه سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان برگزاری موفقیت آمیز انتخابات ریاست جمهوری ترکیه و اعتماد بالای مردم این کشور به رجب طیب اردوغان و انتخاب وی به سمت رئیس جمهور ترکیه با رای مستقیم مردم را به دولت و مردم این کشوربوستانی: دروازه بان اصلی استقلال معلوم نیست/ بازی استقلال و سپاهان پرگل خواهد شد
بوستانی دروازه بان اصلی استقلال معلوم نیست بازی استقلال و سپاهان پرگل خواهد شد مربی دروازه بان های تیم استقلال عنوان داشت پیش بینی من این است که بازی استقلال و سپاهان زیبا و با گل شود به گزارش نامه نیوز و به نقل از سایت رسمی باشگاه استقلال کریم بوستانی درباره دیدار این هفته-
سیاسی
پربازدیدترینها