محبوبترینها
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
در خرید پارچه برزنتی به چه نکاتی باید توجه کنیم؟
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1830211765
لب های خشکیده روستاهای همدان و تانکرهایی که نجاتگر شده اند/ خروج نیمی از چشمه و قنوات همدان از مدار استفاده
واضح آرشیو وب فارسی:مهر:
استانها > غرب > همدان گزارش مهر/
لب های خشکیده روستاهای همدان و تانکرهایی که نجاتگر شده اند/ خروج نیمی از چشمه و قنوات همدان از مدار استفاده
همدان – خبرگزاری مهر: درحالیکه آب آشامیدنی تعداد زیادی از روستاهای همدان از چشمه ها تامین می شود با شدت گرفتن خشکسالی 142 حلقه چاه در این منطقه در وضعیت نابسامان قرار گرفته به گونه ای که یا خشک شده اند و یا در شرف خشک شدن هستند و بیش از نیمی از چشمه و قنوات خشک و از مدار خارج شده اند و همین امر موجب شده روستاییان همدان با مشکلات تامین آب شرب دست و پنجه نرم کنند.
به گزارش خبرنگار مهر، ایران در منطقه خشک و نیمه خشک بیابانی واقع شده و به دلیل کاهش میزان نزولات جوی طی سال های گذشته ، رشد جمعیت، سطح بهداشت و مصرف بیش از اندازه از منابع آب های زیر زمینی و سطحی با بحران آب مواجه شده است و در همین راستا استان همدان نیز با وجود اینکه در یک منطقه کوهستانی واقع شده اما چند سالی است که به دلیل کاهش میزان نزولات آسمانی با مشکل جدی کم آبی مواجه شده و در مرز هشدار قرار گرفته است. در گذشته مشکلات آب در مقیاس محلی مطرح بود اما اکنون این مشکلات در مقیاس های کلی، منطقه ای و حتی جهانی مطرح شده است. بر اساس بررسی های به عمل آمده میانگین آب مصرفی سرانه جهان (صنعتی ، کشاورزی و آشامیدنی) در حدود ۵۸۰ مترمکعب برای هر نفر در سال است اما متاسفانه این رقم در ایران باوجود کمبود منابع آب ، ۱۳۰۰ متر مکعب در سال بوده که این امر بیانگر اتلاف منابع آب و اسراف بیش از حد منابع حیاتی است. اما آنچه قابل تامل است اینکه یکی از دلایل بالا بودن سرانه مصرفی آب در ایران استفاده از آب آشامیدنی تصفیه شده برای شستشوی اتومبیل ، حیاط ، آبیاری باغچه ها ، استحمام ، لباسشویی و ظرفشویی است در حالی که در بیشتر کشورها آب آشامیدنی از آبی که به سایر مصارف می رسد، جدا است. یکی از نکاتی است که می تواند از هدررفت آب جلوگیری کند نهادینه کردن رعایت الگوی مصرف در بین مردم به خصوص جامعه روستایی است و با توجه به اینکه سرانه مصرف آب در روستا ها در هر شبانه روز بیش از 340 لیتر است برای کاهش آن باید چاره اندیشی کرد. مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب روستایی استان همدان در همین زمینه به خبرنگار مهر گفت: براساس سرشماری عمومی نفوس و مسکن سال 1390 جمعیت روستاهای استان همدان 684 هزار نفر است که در 1071 روستای استان سکونت دارند و از این تعداد روستا 933 روستا بالای 20 خانوار هستند. حبیب مومیوند با بیان اینکه از این تعداد روستا 764 روستا تحت پوشش شرکت آب و فاضلاب روستایی قرار دارند تعداد مشترکین را 150 هزارو 304 مشترک عنوان کرد. وی شاخص بهره مندی استان را 68.38 درصد اعلام کرد و اظهار داشت: دو عامل وضعیت نابسامان آب های زیرزمینی و کمبود اعتبارات این شرکت در چند سال گذشته باعث شده تا شاخص بهره مندی استان کاهش یابد.
مومیوند ادامه داد: آب شرب روستاهای استان از طریق 844 حلقه چاه عمیق و دستی و 311 رشته چشمه و قنات تامین می شود. 142 حلقه چاه در وضعیت نابسامان قرار دارد وی عنوان کرد: در حال حاضر 142 حلقه چاه در وضعیت نابسامان قرار دارد به گونه ای که یا خشک شده و یا در شرف خشک شدن هستند و همچنین بیش از نیمی از چشمه و قنوات خشک و از مدار خارج شده اند. مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب روستایی استان همدان با اشاره به اینکه مشکلات جدی که این شرکت با آن درگیر است در سه بخش خلاصه می شود، گفت : وضعیت بحرانی آبهای زیر زمینی و روان آبهای استان، کمبود شدید اعتبارات در دو سال گذشته به کمتر از 10درصد مقدار مورد نیاز و همچنین مصرف بی رویه آب در سطح روستاها و عدم رعایت الگوی مصرف گاهی تا دو برابر الگوی مصرف از جمله مشکلات است. مومیوند در ادامه با بیان اینکه سال گذشته پنج میلیارد تومان اعتبار به شرکت آب و فاضلاب روستایی استان تخصیص داده شد، افزود: این میزان اعتبار فقط هزینه های بهداشت و سلامت آب و نگهداری شبکه های موجود را شامل می شود واین موضوع باعث شده که بیش از 15 میلیارد تومان به پیمانکاران برای تامین زیر ساخت ها بدهکار شویم. وی با بیان اینکه بدهی این شرکت به پیمانکاران موجب عدم رغبت پیمانکاران برای همکاری با شرکت آب و فاضلاب روستایی شده است، اظهار داشت : اعتبار مورد نیاز برای رفع مشکل آب روستاها 106 میلیارد تومان است. مومیوند اضافه کرد: در برنامه پنجم توسعه قرار بود هر سال طبق قیمت پایه سال 88 مبلغ 33 میلیارد تومان به شرکت آب و فاضلاب روستایی استان تخصیص داده شود در حالی که در سه سال گذشته حدود 35 میلیارد تومان به این شرکت اختصاص یافته که اگر افزایش قیمت کالاها و خدمات را در نظر بگیریم چیزی کمتر از 10 درصد است. وی با بیان اینکه تفاوتی که پروژه های آب شرب با دیگر دستگاه ها دارد عدم تعطیلی پروژه است و همواره باید در تامین آب شرب تلاش شود، عنوان کرد: به رغم کمبود اعتبارات اقداماتی را انجام داده ایم که همین امر منجر به بدهی 15 میلیاردی به پیمانکاران شده است. تنها 15 درصد اعتبارات استانی آبفار تخصیص یافته است مومیوند به اعتبارات سال 93 نیز اشاره کرد و ادامه داد: با توجه به پی گیری های انجام شده در دو بخش برای شرکت آب و فاضلاب روستایی اعتبار مصوب شده که مبلغ آن 14 میلیارد و 600 میلیون تومان از ماده 180و مبلغ 3.5 میلیارد تومان استانی بودکه فقط 15 درصد از اعتبارات استانی تخصیص یافته است.
وی عنوان کرد : بخشی از اعتبارات نیز در تهران متمرکز است که با پی گیری های انجام شده از این بخش نیز سه میلیارد و 500 میلیون تومان قطعی شده است. مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب روستایی استان همدان در ادامه به مجتمع های آبرسانی استان همدان اشاره کرد و گفت: 58 مجمتع برای استان در نظر گرفته شده که تعدادی از آنها به بهره برداری رسیده و در حال حاضر نیز 19 مجتمع با پیشرفت فیزیکی 65 درصد در حال ساخت است. مومیوند اعتبار مورد نیاز برای تکمیل این تعداد مجتمع را 58 میلیارد تومان اعلام کرد و افزود: در صورت تامین اعتبار مورد نیاز تا پایان سال 94 ساخت این 19 مجتمع آبرسانی به اتمام خواهد رسید. وی یکی از راه های مناسب برای تامین آب شرب روستاها را مجتمع های آبرسانی عنوان کرد و ادامه داد: در صورتی که این مجتمع ها تکمیل شوند جمعیتی بالغ بر 173 هزار نفر از جمعیت روستاها در قالب 198 روستا را تحت پوشش قرار می دهد که در این راستا پیگیر هستیم که از منابع ملی برای تکمیل این مجتمع ها اعتبار جذب کنیم. شناسایی انشعابات غیر مجاز مهمتر از پرمصرف بودن مشترکان است مومیوند اقدامات انجام شده برای مقابله با کمبود آب روستاها را حفر 25 حلقه چاه عمیق و دستی ، تعمیق ، کف شکنی و حفر گالری 40 حلقه چاه ، اجرای بیش از 18 مورد انتقال برق ،شبکه توزیع و خط پمپاژ ، شناسایی بیش از 1100 مورد انشعاب غیر مجاز عنوان و اضافه کرد: در بحث آب روستایی شناسایی انشعابات غیر مجاز مهمتر از پرمصرف بودن مشترکان است. وی همچنین به آبرسانی سیار به طور متوسط به 64روستای استان اشاره کرد و گفت: از ابتدای امسال با 10 دستگاه تانکر آبرسانی سیار به 44 هزار نفر آبرسانی کرده ایم در حالی که سال گذشته به بیش از 200 روستا آبرسانی سیار داشتیم که یکی از دلایل کاهش آن اقدامات موثر این شرکت و همچنین بارندگی های نسبتا خوب در مقایسه با سال گذشته است. مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب روستایی استان با بیان اینکه روستاهایی که با تانکر آبرسانی می شوند کوچک هستند و اغلب به صورت مستمر نیست و به دلایلی مثل خرابی شبکه انتقال آب و ... آبرسانی می شوند، گفت: روستاهای بحرانی استان شامل زرآمین سفلی در نهاوند، آورزمان و کرتیل آباد در ملایر، سوباشی در کبودرآهنگ ، راه هموار در بهار، یوسف آباد ،دهنو، علی آباد پیرشمس الدین در اسدآباد، رودآورد در تویسرکان ،سرآوک و نصیر آباد در فامنین ، ملابداغ، نیر، گونلو و ... در رزن است که حفر چاه جدید در آنها انجام شده و انتقال آب در دست اقدام است. مومیوند تعداد پروانه های حفر چاه اخذ شده را 132 فقره عنوان کرد و افزود: حفر 8 حلقه چاه در مرحله مناقصه و انتخاب پیمانکار است.
وی با اشاره به اینکه وضعیت نا بسامان آبهای زیر زمینی همکاری همه دستگاه های مرتبط را می طلبد، عنوان کرد: یکی از اقدامات موثر در این زمینه برخورد جدی با چاه های غیر مجاز است اما باید این نکته را هم در نظر گرفت که چاه های دارای مجوز نیز به اندازه مجاز استفاده کنند. تامین آب شرب در روستاها از شهرها گرانتر است مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب روستایی با تاکید براینکه تامین آب شرب در روستاها از شهرها گرانتر است و مشترکین روستاها کمتر از 10 درصد اب بها را پرداخت می کنند خواستار صرفه جویی در مصرف آب و عدم استفاده آب شرب برای مصارف دیگر از جمله آبیاری ،شست و شو و همچنین همکاری با این شرکت برای شناسایی انشعابات غیر مجاز شد. مومیوند با تاکید براینکه آب شرب روستاها از لحاظ بهداشت مطمئن هستند، گفت: کلر زنی آب روستاها توسط دستگاه های کلرزن گازی و مایعی انجام می شود و از مطلوبیت میکروبی مناسبی برخوردار است. مومیوند افزود: تامین آب شرب بهداشتی خط قرمز شرکت آب و فاضلاب روستایی است وتحت هیچ شرایطی آب ناسالم در اختیار مردم قرار نمی گیرد. وی در ادامه سخنانش از نصب 313 دستگاه تله متری یا سیستم الکترونیکی آب در استان همدان خبرداد و افزود: به دلیل کمبود اعتبارات و بالا بودن هزینه نگهداری این دستگاه امکان تجهیر همه روستاها به این دستگاه در حال حاضر وجود ندارد. مومیوند به بحث خیران هم اشاره کرد و اظهار داشت: از مردم و خیران استان تقاضا داریم که در تامین آب شرب بهداشتی روستاها که پایه سلامت جامعه است، مارا یاری کنند . اعتبارات دولتی به تنهایی پاسخگوی نیازهای پروژه های آب روستایی نیست وی با بیان اینکه اعتبارات دولتی به تنهایی پاسخگوی نیازهای پروژه های آب روستایی نیست ادامه داد: به دلیل اینکه سطح بهداشت عمومی روستا و شهر به هم نزدیک است ما موظف هستیم که آب شرب مناسب برای روستاییان فراهم کنیم به همین منظور از کسانی که می خواهند کار خیری انجام دهند می خواهیم وارد این عرصه شوند. مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب روستایی استان با اشاره به اینکه جای خیران آبرسان در استان خالی است یکی از اهداف این شرکت را تشکیل مجمع خیران آبرسان عنوان و اعلام کرد: این مجمع می تواند در کنار اعتبارات دولتی آب روستاها را به وضعیت مطلوبی برساند به همین منظور ار تمام کسانی که توانمندی مالی دارند این خواهش را داریم که در تشکیل این مجمع ما را یاری کنند.
رئیس اداره کنترل کیفی و امور آزمایشگاه های شرکت آب و فاضلاب روستای استان نیز با بیان اینکه تمام شهرستان های استان به جز فامنین دارای آزمایشگاه میکروبی و شیمیایی هستند، گفت: در مجموع 16 آزمایشگاه در سطح استان وظیفه کنترل کیفیت آب روستاها را برعهده دارند. جهانگیر سلگی با اشاره به اینکه آزمایش های میکروبی به صورت ماهانه در هر شهرستان انجام می شود، افزود: آزمایش های شیمیایی نیز هر 6 ماه یکبار انجام می شود تا در صورت هر گونه مشکلی موضوع در هر شهرستان پیگیری و رفع شود. وی عنوان کرد: تا کنون هیچ گونه گزارشی مبنی بر وجود پارامترهای شیمیایی و فلزات سنگین در آب روستاها به ما داده نشده و تمامی آزمایش ها سالم است. وی میزان کلر موجود درآب را در شرایطی که بیماری خاصی نباشد 0.5 تا 0.8 میلی گرم در هرلیتر عنوان کرد و اظهار داشت: کلر زنی در روستاها به دو روش مایعی و گازی انجام می شود. سلگی با بیان اینکه کلریناتور گازی در مقایسه با کلریناتور مایعی دقیق تر کار می کند گفت: 56 درصد آب روستاهای استان توسط کلریناتور گازی، 43 درصد با کلریناتور مایعی و یک درصد هم به صورت دستی کلرزنی می شود. روزی دو بار میزان کلر موجود در آب را اندازه گیری می کنند وی درادامه افزود: آبدارها روزی دو بار میزان کلر موجود در آب را با دستگاه سنجش کلر اندازه گیری می کنند. رئیس اداره کنترل کیفی و امور آزمایشگاه های شرکت آب و فاضلاب روستای استان با بیان اینکه 84 درصد روستاهای استان تحت پوشش این شرکت هستند، ادامه داد: هفته ای یکبار کارشناسان این شرکت بازدید مشترکی را با کارشناسان مرکز بهداشت از تاسیسات آبرسانی روستاها دارند که کیفیت آب و میزان کلر رابررسی می کنند که طبق آمار مرکز بهداشت میزان مطلوبیت آب روستاهای استان 95 درصد است و مشکلی ندارد. سلگی با اشاره به اینکه سالانه 30 تن گاز کلر به مبلغ 60 میلیون تومان در استان مصرف می شود، عنوان کرد: سالانه چیزی حدود 203 میلیون تومان پودر کلر توسط این شرکت خریداری می شود و همچنین هزینه تعمیر نگهداری دستگاه های کلرزنی بیش از 350 میلیون تومان است.
وی میزان اعتبار مورد نیاز برای نگهداری تاسیسات کلرزنی را 1.5 تا 2 میلیار د تومان عنوان و اعلام کرد: این شرکت آمادگی این را دارد که که روستاهایی را که تحت پوشش آب و فاضلاب روستایی نسیتند را تحت پوشش قرار دهد. با این تفاسیر و با توجه به اینکه کشور ما در یک منطقه خشک و نیمه خشک واقع شده و در چند سال اخیر شاهد کاهش نزولات آسمانی در کشور هستیم، رسالت و وظیفه مردم، مسئولین، اصحاب مطبوعات و رسانه ها برای صرفه جویی و مصرف اصولی آب دو چندان شده است. همچنین نکته قابل توجه این است که عمده مصرف آب در روستاها صرف مصارف دیگری از جمله آبیاری باغ ، دام و... می شود که با توجه به محدودیت منابع آب، روستاییان باید قدر این مایه حیاتی را بدانند و به منظور ترویج فرهنگ کاهش مصرف آب و نهادینه کردن مدیریت مصرف، آموزش های لازم در این زمینه به مشترکین داده شود.
۱۳۹۳/۵/۲۶ - ۰۹:۰۰
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 77]
صفحات پیشنهادی
55 تیم پزشکی در روستاهای محروم همدان حضور یافتند
55 تیم پزشکی در روستاهای محروم همدان حضور یافتند همدان - ایرنا - مسوول بسیج سازندگی سپاه انصارالحسین ع استان همدان گفت 55 تیم پزشکی و بهداشتی از ابتدای سالجاری تاکنون در مناطق محروم این استان حضور یافته و اقدام به معاینه رایگان ساکنان این مناطق کرده اند شهرام صادقی روز یکشنروستاهای بالای هزار و 500 خانوار همدان صاحب کتابخانه می شوند
استانها غرب همدان عرفانی مقدم در گفتگو با مهر روستاهای بالای هزار و 500 خانوار همدان صاحب کتابخانه می شوند همدان - خبرگزاری مهر معاون نهاد کتابخانه های عمومی استان همدان با بیان اینکه روستاهای بالای هزار و 500 خانوار در همدان صاحب کتابخانه می شوند گفت برای نخستین بار عضویگشانی روستایی با بافت پلکانی در دامنه های الوند/ روستاهای هدف گردشگری همدان همچنان در برزخ بودجه
استانها غرب همدان گزارش تشریحی - تصویری مهر گشانی روستایی با بافت پلکانی در دامنه های الوند روستاهای هدف گردشگری همدان همچنان در برزخ بودجه همدان - خبرگزاری مهر همدان دارای 27 روستای هدف گردشگری است که روستای گشانی با بافت پلکانی و منحصر به فرد از جمله این روستا ها استچین در حال خروج از دایره تولید فرش دستباف است/ حضور 70 واحد در نمایشگاه فرش همدان
استانها غرب همدان رئیس مرکز ملی فرش ایران چین در حال خروج از دایره تولید فرش دستباف است حضور 70 واحد در نمایشگاه فرش همدان همدان - خبرگزاری مهر رئیس مرکز ملی فرش ایران با بیان اینکه سال هاست در افکار عمومی نقش بسته که چین فرش دستبافت ایران را کپی می کند گفت باید این باورجاذبه هایی که تنها آمار می شوند/ روستاهای هدف گردشگریهمدان مسیر دسترسی مناسب ندارند
استانها غرب همدان مهر گزارش می دهد جاذبه هایی که تنها آمار می شوند روستاهای هدف گردشگری همدان مسیر دسترسی مناسب ندارند همدان - خبرگزاری مهر همدان از لحاظ تاریخی و جاذبه های طبیعی پتانسیل های منحصر به فردی دارد که وجود 20 روستای هدف گردشگری در این استان در این زمینه قابل ذایستگاههای حمل و نقل عمومی در روستاهای همدان راهاندازی میشود
یکشنبه ۱۲ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۷ ۳۶ مدیرکل حمل و نقل و پایانههای استان همدان به راهاندازی ایستگاههای حمل و نقل عمومی در مناطق روستایی که در مرکز دهستان واقع هستند اشاره کرد به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا - منطقهی همدان نصرتالله حیدری امروز یکشنبه 12 مردادماهچشمه گنجشک در یکی از روستاهای شمال کشور
مدیر گروه فیلمهای تلویزیونی شبکه دو چشمه گنجشک در یکی از روستاهای شمال کشور مهری کریمی گفت فیلمنامه چشمه گنجشک برای ارائه به جشنواره فیلم کودک در مرحله بازنویسی نهایی قرار دارد و ماجرای آن در یکی از روستاهای شمال کشور اتفاق میافتد مهری کریمی مدیر گروه فیلمهای تلویزیونیفرماندار همدان: کتابخانههای عمومی از ظرفیت تئاتر کودک و نوجوان استفاده کنند
فرماندار همدان کتابخانههای عمومی از ظرفیت تئاتر کودک و نوجوان استفاده کنندفرماندار همدان با اشاره به ظرفیتهای موجود در بخش تئاتر کودکان و نوجوانان شهرستان همدان از مسئولان مربوطه خواست تا از ظرفیتهای تئاتر کودک و نوجوان در کتابخانهها استفاده کنند به گزارش خبرگزاری فارس از همرئیس دانشگاه پردیس شهید بهشتی زیراب مطرح کرد برعکس شدن نسبت جمعیتی در روستاهای ایران به نسبت به شهرها
رئیس دانشگاه پردیس شهید بهشتی زیراب مطرح کردبرعکس شدن نسبت جمعیتی در روستاهای ایران به نسبت به شهرهارئیس دانشگاه پردیس شهید بهشتی زیراب با تاکید بر لزوم استفاده از ظرفیتهای روستاها گفت نسبت جمعیتی در روستاها ایران به نسبت شهر برعکس شده است به گزارش خبرنگار خبرگزاری فارس در سو35 میلیارد ریال صرف گازرسانی به روستاهای ارسنجان می شود
35 میلیارد ریال صرف گازرسانی به روستاهای ارسنجان می شود شیراز - ایرنا - مدیرعامل شرکت گاز استان فارس گفت عملیات گازرسانی به 12 روستای شهرستان ارسنجان با اعتباری افزون بر 35 میلیارد ریال آغاز خواهد شد هوشنگ محمدی چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود با اجرای این پروژه کهفارس گزارش میدهد بحران کمآبی در روستاهای کوهستانی شفت
فارس گزارش میدهدبحران کمآبی در روستاهای کوهستانی شفتبرخی از روستاهای کوهستانی شفت دچار بحران کمآبی و نوبتبندی شده است به گزارش خبرگزاری فارس از شفت کمبود آب و نوبتبندی آن برخی روستاهای کوهستانی این شهرستان را با مشکل مواجه کرده است رئیس اداره آب و فاضلاب روستایی شفت در گفمتن کامل طرح مجلس برای خروج از رکود
متن کامل طرح مجلس برای خروج از رکود کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی با تصویب طرحی برای حمایت از تولید ملی و خروج از رکود راهکارهایی برای افزایش سرمایه بانک ها اعطای تسهیلات به تولید کنندگان و رونق تولید و تشکیل کمیته ای برای تصمیم گیری در راستای رفع موانع تولید گام عملی برایمرکز تولیدات انیمیشن حوزه هنری خبر داد: چاپ کتابهای تخصصی انیمیشن توسط حوزه هنری
مرکز تولیدات انیمیشن حوزه هنری خبر داد چاپ کتابهای تخصصی انیمیشن توسط حوزه هنریمسئول روابط عمومی مرکز مطالعات و تولیدات فیلم انیمیشن حوزه هنری از کتابهای آماده به چاپ این مرکز خبر داد به گزارش خبرگزاری فارس احسان راطبی با اعلام این مطلب گفت کتابشناسی انیمیشن ایران و جهان ازجحضور دو انیمیشن دفاع مقدسی در جشنواره فیلم کوتاه تهران رضا میرکریمی با «عباس» و «مصطفی» به
حضور دو انیمیشن دفاع مقدسی در جشنواره فیلم کوتاه تهرانرضا میرکریمی با عباس و مصطفی به جشنواره بینالمللی فیلم کوتاه تهران آمدرضا میرکریمی کارگردان سینمای ایران و از هنرجویان سابق انجمن سینمای جوانان زنجان با دو انیمیشن عباس و مصطفی در سی و یکمین جشنواره فیلم کوتاه تهران شرکت کردهطرح مجلس برای خروج از رکود چیست؟
طرح مجلس برای خروج از رکود چیست کد خبر ۴۲۳۱۱۶ تاریخ انتشار ۱۵ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۳ ۵۲ - 06 August 2014 کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی با تصویب طرحی برای حمایت از تولید ملی و خروج از رکود راهکارهایی برای افزایش سرمایه بانک ها اعطای تسهیلات به تولید کنندگان و رونق تولید و تشکیلمتن طرح مجلس برای خروج از رکود
متن طرح مجلس برای خروج از رکود کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی با تصویب طرحی برای حمایت از تولید ملی و خروج از رکود راهکارهایی برای افزایش سرمایه بانک ها اعطای تسهیلات به تولید کنندگان و رونق تولید و تشکیل کمیته ای برای تصمیم گیری در راستای رفع موانع تولید گام عملی برای تحققجلال مقامی راوی «خانه امن» شد/ چشمهای جاودان از تمدن 7 هزار ساله ایران
فرهنگ و هنر رادیو و تلویزیون جلال مقامی راوی خانه امن شد چشمهای جاودان از تمدن 7 هزار ساله ایران مجموعه مستند خانه امن به کارگردانی مرتضی خرم دشتی و تهیه کنندگی محسن بخارایی با روایت جلال مقامی به مفهوم خانه برای ایرانیها و خانههای ایرانی اختصاص دارد محسن بخارایی ضمن-
گوناگون
پربازدیدترینها