واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۲۵ مرداد ۱۳۹۳ (۱۴:۲۰ب.ظ)
اسلاميان: تمامي زندگي توليدکنندگان وثيقه نزد بانک هاست / رکود به تعطيلي بنگاه ها و بيکاري دامن زده است عضو هيأت رئيسه اتاق بازرگاني ايران گفت: واحدهاي توليدي که همه زندگي آنها جزو وثيقه اي در گرو بانک است و حتي يک ريال هم نقدينگي بانکي ندارد، چگونه مي تواند براي اقتصاد يک کشور مفيد باشد.
محمود اسلاميان عضو هيأت رئيسه اتاق بازرگاني ايران درخصو مشکلات بخش توليد و بسته سياست هاي اقتصادي دولت به خبرنگار خبرگزاري موج گفت: بيش از 65درصد مشکلات واحدهاي توليدي ناشي از مسائلي همچون ماليات و مشکلات بانکي نظير معوقات، جزائم و بهره هاي بانکي است.
وي ادامه داد: امروز که نيمي از ظرفيت بخش هاي توليدي کشور به حالت تعطيل درآمده است بايد براي مسائل بانکي و مالياتي راه حلي مناسب اتخاذ کرد تا ضمن کاهش شاخص هاي اقتصادي، باعث دامن زدن بيکاري در جامعه نشويم.
عضو اتاق بازرگاني اصفهان گفت: فرمول هاي حمايتي که در بسته هاي اقتصادي لحاظ مي شوند بايد فراگير باشند، يعني شرکتي که تسهيلات بانکي را دريافت کرده و به دلايل توليدي هم زمين خورده است نيز بايد حمايت شود ؛ رکود در تمامي دنيا يک معناست و آن هم ضعف در چرخيدن چرخ توليد يک کشور است.
اسلاميان با بيان اينکه چرخه معيوب اقتصاد تنها با توليد رفع مي شود، تصريح کرد: سياست هاي کلي که در اقتصاد حادث مي شود بايد رنگ و بوي عملياتي داشته باشد تا واحدهاي اقتصادي بتوانند با تامين سرمايه در گردش حرکت به سمت توليد را آغاز کنند.
اين فعال اقتصادي با اشاره به مشکلات تامين مالي در بخش هاي توليدي گفت: واحدهاي توليدي که همه زندگي آنها جزو وثيقه در گرو بانک است و حتي يک ريال هم نقدينگي بانکي ندارد، چگونه مي تواند براي اقتصاد يک کشور مفيد باشد، تا زماني که مشکلات اين چنيني گريبانگير اقتصاد ماست نمي توان به سمت توليد مطلوب حرکت کرد ؛ اما از سوي ديگر واحدهايي که توان پرداخت معوقات را ندارند گفته مي شود که بانک ها واحدها را ضبط کنند و خود آنها را اداره کنند.
وي ادامه داد: اگر هر بانکي توان اداره واحدهاي توليدي را به همچين شکلي داشته باشد، چرا نبايد آن تسهيلات را براي ارائه به خود يک بنگاه دار ارائه نکند و حتما خود بانک بايد سرمايه گذاري کند.
اين عضو اتاق بازرگاني ايران درخصوص وضعيت اخذ ماليات در کشور نيز اشاره اي داشت و افزود: با توجه به آنکه در طول 9دهه گذشته، اقتصاد کشورمان متکي به نفت است، براي اداره امور اقتصادي کشور نگاه و توجه چنداني را به نظام جامع مالياتي در کشور نکرده ايم.
اسلاميان گفت: اصولا ماليات از دو قشر کارمند و توليدکننده اخذ مي شود و بخش هاي پنهان هميشه از قانون و پرداخت ماليات فرار مي کنند ؛ زماني که در قانون بودجه افزايش ماليات در دستور کار قرار مي گيرد بار فشار بر همين دو قشر است و بيشتر از همه يک توليدکننده متضرر مي شود.
عضو هيئت رئيسه اتاق بازرگاني ايران در پايان خاطرنشان کرد: آيا درست که از واحدهاي توليدي زمين خورده که توان بقا حداقلي دارند، با افزايش ماليات همين توليد ناچيز را هم بگيريم، سياست خروج غيرتورمي از رکود بايد فرمولي براي خروج بنگاه هاي اقتصادي داشته باشد و گرنه نه هيچ فايده اي ندارد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 25]