واضح آرشیو وب فارسی:مهر:
استانها > مرکز > قزوین حضرتی ها:
عدم وجود مراکز اقامتی مطلوب مانع برگزاری همايش هاي ملي در قزوین است
قزوین- خبرگزاری مهر: مديرکل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري استان قزوين گفت: عدم وجود مراكز اقامتي مطلوب مجموعه مديريت استان را به لحاظ اسکان گردشگران، برگزاري همايش هاي ملي و جهاني، توسعه کشاورزي، صنعت و بازرگاني با مشکلات بسياري مواجه کرده است.
به گزارش خبرنگار مهر، محمدعلي حضرتيها ظهر شنبه در ديدار با مديرعامل سازمان همياري شهرداريها و مديران ارشد آن ضمن يادآوري توانمنديهاي قزوين اظهارداشت: قابليتهاي فرهنگي، تاريخي، طبيعي و صنعتي استان قزوين بسيار غني و ارزشمند بوده و با وجود تعدد آثار تاريخي، فرهنگي ثبت شده در فهرست آثار ملي كشور، متاسفانه روند گردشگري استان نسبت به استانهاي كشور بيحركت مانده كه براي رسيدن به جايگاه مناسب همراهي همه دستگاههاي اجرايي استان و همدلي مردم فهيم قزوين را ميطلبد. مشاور فرهنگي استاندار با اشاره به سرعت پيشرفت و توسعه گردشگري در جهان بیان کرد: قطار توسعه در حوزه گردشگري در جهان به سرعت در حال حرکت است و چنانچه مجموعه مديريتي استان خود را به موقع به اين قطار نرسانند از پروسه توسعه گردشگري خارج و از مزاياي اين صنعت سودآور محروم خواهيم شد. وي با تاكيد به نقش گردشگري در توسعه اقتصادي افزود: صنعت گردشگري با توجه به دامنه وسيع و فعاليتي که دارد ميتواند ياريرسان گردش اقتصادي استان بوده و در اين زمينه توجه به موضوع استاندارد سازي و توسعه زيرساختهاي گردشگري و ارائه خدمات مناسب به گردشگران ورودي استان از نکات بسيار مهم به شمار ميرود که با عنوان بازاريابي پنهان ميتواند پيامدهاي مثبت در خصوص ورود مسافران تازه به استان را به همراه داشته باشد. اين مسئول ظرفيت استان را براي احداث هتل بالا خواند و تصريح كرد: يکي از نيازهاي اصلي شهر قزوين ايجاد زير ساختهاي اقامتي و احداث هتل است و عدم وجود مراكز اقامتي مطلوب مجموعه مديريت استان را به لحاظ اسکان گردشگران، برگزاري همايش هاي ملي و جهاني، توسعه کشاورزي، صنعت و بازرگاني با مشکلات بسياري مواجه کرده است.
وي همچنين مجموعه تاريخي- فرهنگي سعد السلطنه را به عنوان بزرگترين مجموعه کاروانسرايي ايران براي گردشگري استان حائز اهميت دانست و تاکيد کرد: احداث مجموعه سعدالسلطنه در قزوين با توجه به شرايط اقتصادي، فرهنگي و اجتماعي ايران در دوره قاجار نشان از پتانسيل بالاي شهري در زمينه ورود و اسکان مسافر داشته كه اين ظرفيت هم اكنون نيز وجود دارد و بايد براي آن برنامهريزي منسجم با مديريت قوي داشته باشيم تا بتوانيم از اين يادگار منحصر به فرد ضمن حفظ و نگهداري بهرهبرداري مناسب کنيم. حضرتيها مجموعه ميراث فرهنگي را متولي امر گردشکري عنوان کرد و گفت: براي رونق گردشگري استان و رفع مشکلات ورود به بازار بين المللي اين صنعت، نگاه مثبت، طرح مطالعاتي چند جانبه، مشاوره کارشناسي كارآمد و همراهي دستگاههاي اجرايي ميتواند در دولت تدبير و اميد چرخه کم سرعت گردشگري استان را به حركت درآورد و استان را از عوايد حاصل در بهبود گردش اقتصادي آن بهرهمند سازد. فرج زادهها مدير عامل سازمان همياري شهرداريهاي استان قزوين ضمن اعلام آمادگي در خصوص همکاري و همياري با مجموعه ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري استان اظهارداشت: با توجه به نزديک بودن قزوين به پايتخت و برگزاري سمينارها و همايشهاي مختلف در اين شهر تجهيز و اسکان گردشگران، معرفي جاذبههاي گردشگري استان و احياء بافتهاي تاريخي بسيار ضروري و مهم است که اميدواريم بتوانيم با تعامل،همفكري و همکاري جديتر قزوين را به جايگاه والايي برسانيم. شاهرخ عطايي مدير مؤسسه رفاهي و تفريحي کاسپين آمادگي خود را براي همراهي با سازمان ميراث فرهنگي به عنوان يک پتانسيل اجرايي جهت اجراي سياستهاي کلان اعلام نمود و با اشاره به طرح گردشگري منطقه کامان و زرشک، اين منطقه را محور گردشگري طبيعي استان خواند و خواستار همکاري بيشتر با ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري شد. نيک فطرت مدير عامل شرکت نمايشگاههاي استان نيز از آمادگي اين شرکت براي برگزاري بازارچه ها و نمايشگاههاي تخصصي صنايع دستي در استان خبر داد.
۱۳۹۳/۵/۲۵ - ۱۲:۵۳
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 80]