تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 29 بهمن 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):مبادا جز حق، با تو اُنس بگيرد و جز باطل، از تو بهراسد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860542482




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

مخالفت مجلس با افزایش سن بازنشستگی


واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: مخالفت مجلس با افزایش سن بازنشستگی
دبیر کمیسیون اجتماعی مجلس با اشاره به اینکه در صورت افزایش سن بازنشستگی حقوق این افراد تضییع می شود، گفت: افزایش سن بازنشستگی راه حل مناسبی برای رفع مشکلات صندوق های بیمه ای و بازنشستگی نیست.
مهر: محمد اسماعیل سعیدی در مورد افزایش سن بازنشستگی گفت: برخی از دستگاههای متولی مانند تامین اجتماعی معتقدند که با توجه به اینکه پایین آمدن سن بازنشستگی هزینه هایی به دستگاهها تحمیل می‌کند به همین دلیل باید سن بازنشستگی افزایش پیدا کند. از سوی دیگر برخی نظریه متفاوتی دارند مبنی بر اینکه جمعیت ما جوان است و نیاز به بازسازی نیروهای انسانی در دستگاههای مختلف وجود دارد.

وی تاکید کرد: می توان از این دو نظریه همزمان استفاده کرد بطوریکه در درجه اول از تجریبات بازنشستگان پس از اتمام سالهای کار در دستگاهها بهره مند شد و هم زمینه ای برای ورود نیروهای جوان در سازمانها فراهم کرد.

دبیر کمیسیون اجتماعی مجلس با اشاره به اینکه از افراد بازنشسته می توان در نقش مشاور در اتاق های فکر در دستگاههای مختلف استفاده کرد، گفت: به طور مثال از هر 100 نفر بازنشسته 5 نفر دارای تجربیات ارزشمند هستند که باید منتقل شود.

وی در پاسخ به اینکه آیا افزایش سن بازنشستگی باعث رفع مشکلات صندوق های بیمه ای می شود، گفت: به نظر من دولت باید بدهی های خود را به صندوق های بازنشستگی پرداخت کند و در این صورت نیازی نیست که طرح هایی دیگری همچون افزایش سن بازنشستگی را برای خروج از بحران صندوق های بازنشستگی اجرایی کنیم.

سعیدی با اشاره به اینکه افزایش سن بازنشستگی باعث تضییع حق آنها می شود، تاکید کرد: متاسفانه صندوق های بیمه ای به کارهای تصدی گری ورود پیدا کرده اند و خود نسبت به راه اندازی شرکت، کارخانه و ... و همچنین اداره کردن آنها می پردازند در حالیکه نباید به این شکل باشد  زیرا تمام این موارد باعث می شود که تاوان آن را بازنشسته ها دهند.

به گفته وی،افزایش سن بازنشستگی به ضرر بازنشستگان است و سالهاست که مسئولان از هر جا کم می آورند فشار آن را به بازنشسته ها و کارگران وارد می کنند.

سعیدی با اشاره به اینکه افزایش سن بازنشستگی در لایحه خدمات کشوری مطرح شده است، گفت: این لایحه هنوز تکمیل و به مجلس ارائه نشده و در دولت در حال بررسی است.

این نماینده مجلس ضمن مخالفت با افزایش سن بازنشستگی گفت: اکثر نمایندگان مخالف این طرح هستند و کمیسیون اجتماعی مجلس در دفاع از حق و حقوق بازنشستگان و کارگران هر اقدامی انجام می دهد و پشتیبانشان است.




تاریخ انتشار: ۲۵ مرداد ۱۳۹۳ - ۰۹:۰۵





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[مشاهده در: www.javanonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 27]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن