محبوبترینها
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1832918275
نگاهی به تاریخچه اقدامات شورای امنیت در زمینه حقوق بشر / جهت گیری تعیین شده در اجرای بین المللی عدالت
واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: فارن پالسی ژورنال گزارش داد :
نگاهی به تاریخچه اقدامات "شورای امنیت" در زمینه حقوق بشر / جهت گیری تعیین شده در اجرای بین المللی عدالت
با توجه به اقدامات شورای امنیت در زمینه حقوق بشر بین المللی ، اکنون زمان آن فرارسیده که اصلاحاتی اساسی و جدی در ساختار این شورا انجام شود .
به گزارش سرويس بينالملل باشگاه خبرنگاران ؛ فارن پالسی ژورنال در گزارشی به قلم " جیم مایلز " به بررسی تاریخچه اقدامات شورای امنیت سازمان ملل در زمینه حقوق بشر بین المللی پرداخته است . در بخشی از گزارش وی آمده است : تصور می کنم اکنون زمان آن فرارسیده که اصلاحاتی اساسی و جدی در ساختار شورای امنیت سازمان ملل روی دهد و یا اعضای این شورا برخی قوانین را که تنها بطور ظاهری از دموکراسی جهانی و حقوق بشر حمایت می کند , حذف کنند .
حقیقت این است که نویسندگان شورای امنیت سازمان ملل در زمینه حقوق بشر هرگز مطلبی مغایر با خط فکری من نه اظهار داشته و نه منتشر کرده اند . نوشته های مختصر برخی از این نویسندگان می تواند اطلاعاتی هر چند اجمالی درباره سابقه این سازمان و شورا در زمینه اقدامات حقوق بشری ارائه دهد .
تمامی نویسندگان این شورا به جای آنکه بخوبی در زمینه رشته اختصاصی خود تحصیلات داشته باشند بخوبی مورد آموزش های خاص شورا قرار گرفته اند , بجز رومئو دالیر , سپهبد بازنشسته نیروهای مسلح کانادا که شاهد نسل کشی در رواندا بوده است . نظرات و دیدگاه های وی در مقایسه با سایر نویسندگان شورای امنیت سازمان ملل در زمینه حقوق بشر که آموزش های خاص کلاسیک دیده اند , نزدیکی بیشتری به واقعیت انسانیت و عدالت بشردوستانه دارد .
از دیگر جنبه های حائز اهمیت در رابطه با دالیر این است که سایر نویسندگان این شورا عموما نگاهی همانند دیدگاه واشنگتن به امور بین المللی دارند و چشم اندازهای دیپلماتیک به همراه قوانین بین المللی و حقوق بشردوستانه آنها نیز همراستا با ایالات متحده است .
این کار می تواند هم به عنوان نوعی موفقیت به شمار آید و هم نوعی شکست . بخش موفقیت آمیز آن مربوط می شود به پوشش تاریخی موثق از تصمیمات و ملاحظات شورای امنیت که در اسناد این سازمان بطور کامل آرشیو شده و محافظت می شوند . قسمت ناموفق و شکست چنین کاری نیز ناشی از همین موضوع است . بدین معنا که این پوشش تاریخی تا حدود زیادی ناکامل و سطحی ثبت شده و تنها شامل ابعاد مورد نظر شورای امنیت در زمینه های ژئوپلتیکی در مرزهای بین المللی است . به عبارت دیگر متن این اسناد تنها دربرگیرنده نظرات شورای امنیت است و بس .
با این حال این بررسی در نهایت منجر به تهیه مجموعه ای نسبتا جامع و تحسین برانگیز در زمینه شکست ها و موفقیت های شورای امنیت شده که برای پیشرفت نیاز به تداوم کار دارد . در اولین خط از اولین پاراگراف در اولین فصل این مجموعه شکست های بزرگ نوشنه ها و اسناد ثبت شده و عمق افکار و اندیشه های تحلیلی نشان داده شده است . در این قسمت به نقل از برژینسکی آمده است : " حقوق بشر در دوران ما به یک ضرورت تاریخی و مهم تبدیل شده است . "
این سخن چنانچه حقیقی باشد خوب و مناسب است اما از سخنان برژینسکی این برداشت نیز می شود که بسیاری از سیاستمداران و دیپلمات های دارای استانداردهای دوگانه در این زمینه بوده اند . همچنین گسل پنهان بزرگی در قبال توجه به چالش های ژئوپلتیکی در سطح بین المللی وجود دارد . این خلا در بخش دیگری از اظهارات برژینسکی بیشتر نمود پیدا می کند :
" اوراسیا برای آمریکا یک جایزه ژئوپلتیکی بزرگ و مهم به شمارمی آید . اولویت جهانی ایالات متحده این است که منافع آن تا چه مدت و چگونه در قاره اوراسیا پایدار خواهد بود ... حدود 75 درصد مردم جهان در اوراسیا زندگی می کنند و بسیاری از ثروت های فیزیکی کره زمین در این منطقه قرار دارد . بر اساس تحقیقات انجام گرفته سه چهارم ذخایر و منابع انرژی شناخته شده جهان در منطقه اوراسیا وجود دارد .
خروج آمریکا از عرصه بین المللی و یا ظهور ناگهانی یک رقیب قدرتمند در برابر آن می تواند بی ثباتی گسترده ای در جهان ایجاد کند . این همچنین موجب ایجاد هرج و مرج می شود چرا که هیچ دولتی نتوانسته به اندازه ای قوی شود که قادر به اخراج واشنگتن و تقبل مسئولیت خسارات بین المللی آن باشد . آمریکا از دیرباز سیاست گذاری عمیقی در منطقه اوراسیا انجام داده است . "
برژینسکی همچنین به نقش ناتو واستقرار نظامیان آن در اوراسیا بعنوان ابزاری برای گسترش قدرت آمریکا در این منطقه اشاره می کند . چگونه می توان نویسندگان شورای امنیت سازمان ملل به بررسی محاسبات و اقدامات محرمانه و مخفیانه آمریکا و زیرشاخه های آن مانند پنتاگون , سیا و آژانس امنیت ملی بپردازند در حالی که هیچگونه اطلاعاتی از آن ندارند ؟
به همین دلیل , اسنادی که از تاریخ اقدامات شورای امنیت سازمان در زمینه حقوق بشر وجود دارد قابل اتکا نیست . بخش هایی که توسط "رومئو دالیر" نگاشته شده تا حدود زیادی قابل اتکاست چرا که وی به گونه ای مستقل از اقدامات شورا سندسازی نموده است .
آن گونه که در اسناد شورای امنیت آمده ماهیت ملاحظات این شورا با تغییر حق حاکمیت ها متغیر بوده است بویژه در دوره جنگ سرد . در تاریخ مدرن "نگرانی های شهروندی " به وسیله ای تبدیل شده که فاصله معانی زیادی با مفاهیم سنتی حاکمیت _ که در آن همه چیز در حیطه حکمرانی شورای امنیت سازمان ملل قرار داشت _ دارد . در این زمینه اصطلاح " جنگ علیه تروریسم " از سوی ایالات متحده بعنوان پوششی خطرناک و توجیهی کامل برای استفاده از زور و خشونت توسط واشنگتن در نقاط مختلف دنیا استفاده می شود .
** رواندا
با توجه به فصول مربوط به محافظت از شهروندان ، حقوق زنان و کودکان و درگیری های مسلحانه ، می توان دریافت که چگونه دیگر ارگان های سازمان ملل با مشارکت های نسبی ، مسئولیت پذیری ، تحریم های هدفمند و اعمال حقیقی قوانین نمایانگر شکست شورای امنیت در کنار لفاظی های به ظاهر جذاب و بشردوستانه می باشد . وقتی این فصول درباره "رواندا"مطرح می شود واقعیت بیش از پیش به بحث وارد می شود .
به عبارت دیگر , دالیر می گوید : اقدامات شورای امنیت سازمان ملل در زمینه نسل کشی مردم رواندا نشان دهنده وعده های دروغین آنها درباره حقوق بشر و عصر حمایت از این حقوق است . این فصل در منشور شورای امنیت با اشارات اندکی به مسائل نژادپرستانه و منافع ژئوپلتیکی و نیز مطرح نمودن برخی سوالات و ابهامات به پایان می رسد .
حقیقتا چرا باید برخی انسان ها همانند خدا رفتار کرده و به خواست خود تصمیم بگیرند که چه انسانی بر دیگری برای زنده ماندن و زندگی کردن برتری دارد ؟ و آیا کشورهای مستقلی که سازمان ملل را تشکیل داده اند اجازه می دهند که چنین دوگانگی فاحشی درمیان آنها وجود داشته باشد ؟
این اقدام در کشورهای دیگری نیز مانند بوسنی و هرزگوبین , جزایر تیمور , سودان , دارفور , کنگو , کوزوو , لیبی و سوریه نیز تکرار شده و ادامه دارد . در تمامی موارد فوق همانگونه که در بالا نیز اشاره شد موارد شکست فراوانی وجود دارد . در مورد دو گزینه آخر ( لیبی و سوریه ) شاید به دلیل واحد پولی آنها بیش از پیش این شکست ها قابل مشاهده است .
** لیبی
در لیبی آیا شورای امنیت سازمان ملل ماموریت خود را موفقیت انجام داد ؟ دراین کشور شبه نظامیان تنها در بنغازی به جنگ و خونریزی مشغول بودند در حالی که سایر جنگجویان و نظامیان غربی سراسر این کشور را به خاک و خون کشاندند . در صورت عدم مداخله نظامی ناتو در لیبی جنایات شورشیان داخلی این کشور تنها در بنغازی محدود می ماند و سراسر لیبی را فرا نمی گرفت .
درحقیقت هدف اصلی ناتو و واشنگتن در استفاده از بند محافظت از غیرنظامیان در لیبی تحقق اهداف سیاسی خودشان بوده است . به همین دلیل می توان شواهد پسرفت و تنزل اقتصادی ،سیاسی ، اجتماعی و بین المللی لیبی را مشاهده نمود .
بر اساس آمارهای جمعیتی و سرشماری ها ، لیبی یکی از مرفه ترین ،و بهترین جوامع در آفریقا از نظر سیاسی ، بهداشتی ، اقتصادی و جغرافیایی بود . مسلما این شرایط دلیلی برای تداوم حکومت یک دیکتاتور نظیر قذافی نمی شود اما نمی توان برای مقابله با این دیکتاتوری نیز جامعه ای این گونه را پست ترین و فقیرترین جامعه در سطح آفریقا تبدیل نمود .
** سوریه
بخش پایانی بررسی اقدامات شورای امنیت سازمان ملل در زمینه حقوق بشر به " سوریه " اختصاص دارد . در این زمینه انتقادات نویسندگان غربی بیش از هر کشوری متوجه "روسیه" بوده است . شاید این انتقادات دلیلی جز نمایش قدرت مسکو و شخص "پوتین" در ممانعت از حمله نظامی آمریکا به دمشق و ایجاد یک فاجعه بشری دیگر درخاورمیانه باشد .
انتظار بسیاری از کشورها از اوباما این بود که هنگامی که از سوی نزدیکترین هم پیمان اروپایی خود ـانگلیس ـ برای مشارکت در حمله نظامی مستقیم به سوریه پاسخ "نه" شنید ، به اشتباهات خود در قبال مردم آمریکا و همچنین دیگر کشورها دست بردارد . این اشتباهات موجب سقوط تدریجی موضع بین المللی اوباما و دولت آمریکا شده است . پارلمان انگلیس به پیشنهاد "دیوید کامرون "نخست وزیر این کشور برای همراهی با آمریکا در حمله نظامی به سوریه رای منفی داد و تلویحا به اوباما اعلام کرد که هنوز خواست و تصمیم واشنگتن برای جنگ افروزی در اولویت تصمیمات مقامات انگلیسی قرار ندارد .
از آغازین ماه های درگیری در این کشور دولت آمریکا خود را حامی شورشیان مسلح اعلام کرد و با کمک های مالی و تسلیحاتی خود به آنها موجب گسترش شعله جنگ به همه نقاط سوریه شد . اعزام تروریست از دیگر کشورهای عربی هم پیمان با آمریکا از جمله عربستان و قطر به خاک سوریه برای مبارزه علیه دولت بشار اسد نیز تحت حمایت واشنگتن انجام می گیرد .
این گونه اقدامات غیرمنطقی و غیرقانونی از سوی دولت آمریکا در قبال کشورهای دنیا نه تنها موجب تقویت موضع واشنگتن نشده بلکه با ایجاد تنفر در قلب ملت ها و نیز کاهش نفوذ و قدرت نمایی آمریکا در حکومت ها ، شاهد تزلزل پایه های حکومتی در کاخ سفید بوده است .
بی شک سکوت شورای امنیت سازمان ملل و بخصوص " بان کی مون "دبیر کل این سازمان در برابر اقدامات غیرقانونی آمریکا و هم پیمانان عربی و غربی عواقب ناگوار و جبران ناپذیری برای اعتبار و مقبولیت آن دارد . سازمان ملل و بخصوص عملکرد شورای امنیت آن در زمینه حقوق بشر زیر ذره بین ملت ها و دولت های جهان قرار دارد و کاستی های آن موجب سقوط اعتبار بین المللی مقاماتش خواهد شد .
انتهای پیام /
تاریخ انتشار: ۲۵ مرداد ۱۳۹۳ - ۰۴:۱۹
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 85]
صفحات پیشنهادی
نماینده رهبری در شورای عالی امنیت ملی: کشورهای مدعی حقوق بشر از کشتار کودکان غزه حمایت میکنند
نماینده رهبری در شورای عالی امنیت ملی کشورهای مدعی حقوق بشر از کشتار کودکان غزه حمایت میکنندنماینده رهبری در شورای عالی امنیت ملی گفت برخی از کشورهای مدعی حقوق بشر با حمایت نظامی از کشتار کودکان و زنان بیگناه در غزه پشتیبانی میکنند به گزارش خبرگزاری فارس از ایلام سعید جلیلشوراي امنيت مسوولان نقض حقوق بشر در غزه را معرفي کنند
۱۳ مرداد ۱۳۹۳ ۱۵ ۴۲ب ظ سفير پاکستان شوراي امنيت مسوولان نقض حقوق بشر در غزه را معرفي کنند براي رفع مشکلات مردم فلسطين راه حلي به غير از شکل گيري دولت فلسطين و پايتختي قدس شريف وجود ندارد به گزارش خبرنگار خبرگزاري موج سفير پاکستان در نشست کميته فلسطين با اعلام اين مطلب گفت دتصميمگيري درباره مذاكرات هستهاي در شوراي امنيت ملي انجام ميشود
تصميمگيري درباره مذاكرات هستهاي در شوراي امنيت ملي انجام ميشود مذاکره درباره موضوع هستهای ايران که یک طرف آن هم آمریکا باشد جزء مقولههای کلان سیاست خارجی است که در شورای امنیت ملی راجع به آن تصمیمگیری میشود جوانآنلاين حشمتالله فلاحتپيشه در گفتوگو با جوانآنلاين بابرگزاری جلسه حقوق بشر اسلامی با حضور رئیس قوه قضاییه برای پیگیری فجایع در غزه
سیاسی سیاست خارجی محمدجواد لاریجانی خبر داد برگزاری جلسه حقوق بشر اسلامی با حضور رئیس قوه قضاییه برای پیگیری فجایع در غزه معاون حقوق بشر قوه قضائیه از برگزاری جلسه حقوق بشر اسلامی به ریاست آیتالله آملی لاریجانی رئیس قوه قضائیه برای بررسی موضوع غزه خبر داد و گفت دستگاه دیپلمجنبش عدم تعهد برای استیفای حقوق ملت فلسطین گامهای اساسی بردارد/ انتقاد از انفعال شورای امنیت
جنبش عدم تعهد برای استیفای حقوق ملت فلسطین گامهای اساسی بردارد انتقاد از انفعال شورای امنیت رئیس جمهور با تاکید بر ضرورت واکنش سریع و موثر به تجاوز آشکار رژیم صهیونیستی علیه ملت فلسطین گفت جنبش عدم تعهد می تواند در جهت تحقق صلح حقیقی و عدالت اجتماعی برای استیفای حقوق ملت فلسطینماینده مردم ارومیه در مجلس شورای اسلامی: ملت عراق قربانی نقض حقوق بشر است
نماینده مردم ارومیه در مجلس شورای اسلامی ملت عراق قربانی نقض حقوق بشر استنماینده مردم ارومیه در مجلس شورای اسلامی گفت ملت مسلمان عراق قربانی نقض حقوق بشر در عصر جدید است نادر قاضیپور امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در ارومیه اظهار داشت هر ملت آزادیخواهی در ارتباط با سرنوشتجمعی از نخبگان برجسته جهان در میزگرد مجازی مجمع جهانی صلح اسلامی عنوان کردند داعش تهدیدی بزرگ برای منطقه و جها
جمعی از نخبگان برجسته جهان در میزگرد مجازی مجمع جهانی صلح اسلامی عنوان کردندداعش تهدیدی بزرگ برای منطقه و جهان اقدامات این گروهک نقض فاحش حقوق بشر و کرامت انسانیجمعی از نخبگان برجسته جهان در میزگرد مجازی مجمع جهانی صلح اسلامی گروهک تروریستی داعش را تهدیدی بزرگ برای منطقه و جهانعراق خواهان نشست فوق العاده شورای حقوق بشر سازمان ملل است
بین الملل آفریقا و خاورمیانه عراق خواهان نشست فوق العاده شورای حقوق بشر سازمان ملل است منابع وابسته به وزارت حقوق بشر از درخواست قریب الوقوع عراق به شورای حقوق بشر برای برگزاری نشست فوق العاده درباره وضع انسانی فاجعه بار این کشور خبر دادند به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از شبکهکارنامه آمریکا در زمینه حقوق بشر سیاه و نکبت بار است/ سکوت مرگبار ارتجاع عرب در مقابل جنایات غزه
استانها غرب لرستان حجت الاسلام میرعمادی کارنامه آمریکا در زمینه حقوق بشر سیاه و نکبت بار است سکوت مرگبار ارتجاع عرب در مقابل جنایات غزه خرم آباد - خبرگزاری مهر نماینده ولی فقیه در استان لرستان و امام جمعه خرم آباد با بیان اینکه کارنامه آمریکا در زمینه حقوق بشر یک کارنامه سآمریکا در زمینه حقوق بشر تنها شعار میدهد
آمریکا در زمینه حقوق بشر تنها شعار میدهد کد خبر ۴۲۲۶۶۱ تاریخ انتشار ۱۴ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۰ ۴۲ - 05 August 2014 رئیس کمیسیون تدوین آییننامه داخلی مجلس با تاکید بر پابرجا بودن تحریمهای دارویی و غذایی آمریکا ضد جمهوری اسلامی گفت تحریم دارو و مواد غذایی در دنیا سابقه ندارد و این ندبیر ستاد حقوق بشر در جمع خبرنگاران: وظیفه حمایت از مردم غزه را داریم/ تشکیل کمیته حقیقتیاب در شورای حقوق بشر
دبیر ستاد حقوق بشر در جمع خبرنگاران وظیفه حمایت از مردم غزه را داریم تشکیل کمیته حقیقتیاب در شورای حقوق بشر اقدام مناسبی بوده استدبیر ستاد حقوق بشر قوه قضائیه با اشاره به اینکه وظیفه خود میدانیم از مردم غزه حمایت کنیم گفت تشکیل کمیته حقیقتیاب در شورای حقوق بشر اقدام مناسبی باعلام آمادگی اعضای شورای شهر جهت اعزام به غزه / اختصاص حقوق یک هفته اعضا به مردم غزه
اعلام آمادگی اعضای شورای شهر جهت اعزام به غزه اختصاص حقوق یک هفته اعضا به مردم غزه اعضای شورای شهر امروز در بیانیهای آمادگی خود را جهت اعزام به غزه اعلام کردند به گزارش خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران هشتاد و سومین جلسه علنی شورای اسلامی شورای شهر تهران پس از قدردانیامام جمعه خرم آباد؛ کارنامه آمریکا در زمینه حقوق بشرسیاه، ننگین و نکبت بار است
لرستان امام جمعه خرم آباد کارنامه آمریکا در زمینه حقوق بشرسیاه ننگین و نکبت بار است خطیب جمعه خرم آباد گفت کارنامه آمریکا در زمینه حقوق بشرسیاه ننگین و نکبت بار است به گزارش خبرنگارباشگاه خبرنگاران لرستان حجت الاسلام والمسلمین میرعمادی دیروز در جمع نمازگزاران خرم آباد در ماکتفای شورای امنیت به محکوم کردن اقدامات تروریستی و ابراز نگرانی از آن، چه مفهومی دارد؟
روزنامه تشرین اکتفای شورای امنیت به محکوم کردن اقدامات تروریستی و ابراز نگرانی از آن چه مفهومی دارد جامعه بین الملل که از دفاع از حقوق بشر دم می زند در حالیکه مسیحیان عراق در معرض بزرگترین مهاجرت اجباری از وطن خود قرار دارند چه اقدامی انجام داده است اکتفاء شورای امنیت به محکمحسن رضایی: فضاسازیهای غرب در هر دو مورد هستهای و حقوق بشر خلاف واقعیت است/در بحث حقوق بشر منکر نظارت و پیگی
محسن رضایی فضاسازیهای غرب در هر دو مورد هستهای و حقوق بشر خلاف واقعیت است در بحث حقوق بشر منکر نظارت و پیگیری نیستیم محسن رضایی گفت درحال حاضر بین جهموری اسلامی ایران و غرب دو بحث عمده مطرح است یکی حقوق بشر و دیگری پرونده هستهای که فضاسازیهای غرب در هر دو مورد دروغ پردازیدرخواست رژیم صهیونیستی برای صدور قطعنامه شورای امنیت جهت خلع سلاح حماس
شنبه ۱۸ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۱ ۴۴ نماینده دائم رژیم صهیونیستی در سازمان ملل از شورای امنیت خواست تا قطعنامهای را جهت خلع سلاح نوار غزه و معرفی حماس به عنوان یک سازمان تروریستی صادر کند به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا به نقل از سایت شبکه فلسطین الیوم ران پروسور نماینده دتحرک سیاسی جنبش عدم تعهد در سازمان ملل و شورای امنیت در دفاع از غزه/ کمیته فلسطین از اقدامات مصر در حمایت از غ
سیاسی مجلس بروجردی در گفتگو با مهر تحرک سیاسی جنبش عدم تعهد در سازمان ملل و شورای امنیت در دفاع از غزه کمیته فلسطین از اقدامات مصر در حمایت از غزه راضی نیست رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه برگزاری نشست کمیته فلسطین جنبش عدم تعهد موجب تحرک-
گوناگون
پربازدیدترینها