تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 7 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام موسی کاظم (ع):زراعت در زمين هموار مى رويد، نه بر سنگ سخت و چنين است كه حكمت، در دل هاى متواضع...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1871445642




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

مشاور وزیر کشور: برای "حیای نگاه" دو جنس مخالف هیچ برنامه‌ای اجرا نشده/ نمی‌توان جامعه را در قرنطیه قرار داد


واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز:
مشاور وزیر کشور: برای "حیای نگاه" دو جنس مخالف هیچ برنامه‌ای اجرا نشده/ نمی‌توان جامعه را در قرنطیه قرار داد

مشاور وزیر کشور: برای "حیای نگاه" دو جنس مخالف هیچ برنامه‌ای اجرا نشده/ نمی‌توان جامعه را در قرنطیه قرار داد
مشاور وزیر کشور در امور بانوان گفت: در کنار سیاست افزایش جمعیت باید بسته‌های حمایتی نیز ارائه شود تا آسیب‌ها را به حداقل برساند و در این بخش باید از موقعیت شغلی زنان بعد از مرخصی زایمان حمایت شود.

به گزارش نامه نیوز به نقل از ایسنا فهیمه فرهمندپور در نشست با خبرنگاران اظهار کرد: برخی سیاست افزایش جمعیت را راهی برای خانه نشین کردند زنان عنوان می‌کنند که این سخن غیرکارشناسی است.

وی ادامه داد: نباید فراموش کرد که افزایش موالید در یک بازه زمانی کوتاه مدت بخشی از وقت خانم‌ها را محدود می‌کند و دراین راستا این هزینه در مقایسه با خطری که جامعه را تهدید می‌کند بسیار ناچیز است.

مشاور وزیر کشور در امور بانوان اضافه کرد: راهکار دیگر برای اجرای سیاست افزایش جمعیت آن است که سن ازدواج در جامعه کاهش پیدا کند که این امر می‌تواند عمر فعال حضور زنان در تحصیل، شغل و فعالیت اجتماعی را افزایش دهد و آن بانوانی موفق‌ترند که در ابتدا فرزندان خود را پرورش داده و سپس وارد فعالیت‌های اجتماعی می‌شوند.

وی ادامه داد: موضوع عفاف و حجاب موضوع بسیار مهمی است که درایران به دلیل مشکلات اجتماعی از حساسیت بالایی برخوردار است.

فرهمندپور توضیح داد: در زمینه عفاف و حجاب باید برنامه ریزی‌های بلند مدت، کوتاه مدت و میان مدت صورت گیرد که اگر برنامه ریزی بلند مدت در ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی انجام می‌شد الان نتایج مطلوبی را برای جامعه دربرداشت ولی مسئولان همیشه به برنامه کوتاه مدت و مقطعی بسنده کردند.

وی توضیح داد: موضوع عفاف و حجاب برای زنان و مردان مطرح است ولی درعمل طرح‌های این بخش را فقط برای خانم‌ها اجرایی می‌کنند و در حوزه عملکرد عفاف و حجاب برای مردان تاکنون اقدامی صورت نگرفته است.

مشاور وزیر کشور در امور بانوان تاکید کرد: برای حیای نگاه، برخورد و رفتار شایسته بین دو جنس مخالف هیچ برنامه‌ای اجرا نشده است و مردان نیز باید آموزش ببینند که چگونه با خانم‌ها برخورد داشته باشند.

وی یادآور شد: امروزه بسیاری از خانواده‌ها فرزندان خود را رها کرده و تصور می‌کنند که دولت، مدرسه و صداوسیما باید آن‌ها را تربیت کند و این درحالی است که در جامعه‌ پیش از انقلاب خانواده‌ها از فرزندان خود مراقبت و آنان را تربیت کردند که نتیجه آن تربیت، نسل انقلاب و جنگ بود.

فرهمندپور خاطرنشان کرد: مسئولین باید از افراط و تفریط دوری کنند چراکه در برهه‌ای از زمان بحث امنیت فرهنگی و گاهی انتخاب آزادی را مطرح کردن که در آن شرایط مسمومی واژه‌ای را به نام آزادی انتخاب برای جامعه توجیه کردند.

وی با بیان اینکه نمی‌توان جامعه را در قرنطیه قرار داد، تصریح کرد: باید فرزندان را از طریق خانوده‌ها واکسینه کرد و نباید اجازه داد مسمومیت برنامه ریزی شده در جامعه اتفاق افتد و پس از آن قرنطیه رفتاری را اعمال کرد.

مشاور وزیر کشور در امور بانوان تشریح کرد: افزایش مخاطبین شبکه‌های ماهواره‌ای قبح زدایی از رفتار غیراخلاقی در بین نامحرم و خانواده را در پی دارد که این یک تهدید جدی برای جامعه محسوب می‌شود.

وی هشدار داد: در حال حاضر ماهواره شیوه سبک زندگی غیراسلامی را ترویج می‌دهد و بر روی تربیت فرزندان تاثیر گذاشته و اقبال خانواده‌ها نسبت به ازدواج و فرزندآوری را نیز کاهش داده است.

فرهمندپور اضافه کرد: در دوره‌ای کاهش میزان ازدواج ناشی از مشکلات اقتصادی بود ولی در حال حاضر میزان ازدواج به دلیل مشکلات فرهنگی ناشی از ماهواره و شبکه‌های اجتماعی کاهش پیدا کرده است.

وی یادآور شد: سبک زندگی گزینش‌های فرد از گزینه‌های پیش رو است و اگر این گزینه‌ها بر اساس ملاک دینی باشد سبک زندگی اسلامی است.

مشاور وزیر کشور در امور بانوان اضافه کرد: در جامعه برخی از تبلیغات زنان را به سوی مصرف گرایی سوق می‌دهد که این رفتار با سبک زندگی اسلامی منافات دارد.

وی تصریح کرد: در ترویج سبک زندگی اسلامی بسیار شعار داده شده است که گام مهمی برای ایجاد حساسیت اجتماعی بوده ولی در بازشناسی و مقابله با شیوع مصادیق غیراسلامی موثر عمل نکردیم.

فرهمندپور خاطرنشان کرد: وزیر کشور اعلام کردند که از طراحان، تولیدکنندگان و عرضه کنندگان پوشاک اسلامی حمایت خواهند کرد.


1393/5/23





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 36]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن