واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: معاون نیروی هوایی ارتش: شهید لشکری مظهر صبر، مقاومت و پایداری در راه اعتلای نظام اسلامی بود تهران - ایرنا - معاون هماهنگ کننده نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی گفت: شهید سرلشکر خلبان «حسین لشکری» مظهر و سمبل صبر، مقاومت و پایداری در راه اعتلای نظام مقدس جمهوری اسلامی بود.
به گزارش خبرنگار دفاعی ایرنا، امیرسرتیپ «عزیز نصیرزاده» روز پنجشنبه و در حاشیه برگزاری یادواره سرلشکر خلبان شهید حسین لشکری در جمع خبرنگاران افزود: این شهید بزرگوار اگر در زمانی که در اسارت بود می پذیرفت که یک کلمه بگوید که من در چه زمانی برای حمله به دشمن بعثی پرواز کرده ام و چه زمانی هواپیمای من هدف آتش بار قرار گرفت و من به اسارت درآمدم، مرفه ترین انسان روی زمین می شد.
وی ادامه داد: اما این شهید والامقام این امر را که نوعی ذلت و حقارت بود را نپذیرفت و زیر بار ذلت نرفت.
معاون هماهنگ کننده نیروی هوایی ارتش گفت: شهید لشکری افتخار استقامت، صبوری، سربلندی و پایداری را برای کشور و خلبانان نیروی هوایی به یادگار گذاشت و در قید و بند قرار گرفتن در غل و زنجیر، اسارت را به مادیات دنیوی ترجیح داد و آزادی و آزادگی را پذیرفت و 18 سال در اسارت ماند.
امیر نصیرزاده افزود: دوران اسارت شرایط خاص خود را دارد بطوریکه این شهید سرافراز ارتش اسلام 10 سال را در زندان های تاریک، مخوف و انفرادی رژیم بعثی گذراند اما یک کلمه در مورد ماموریت پروازی خود صحبتی به زبان نیاورد که اگر فرد دیگری به جای وی بود حتما در اثر فشارها و شکنجه ها می شکست و رفاه را می پذیرفت.
معاون هماهنگ کننده نهاجا توضیح داد: این شهید سرافراز ارتش اسلام سختی را به تن خرید و همانند یک سرباز واقعی ولایت 10 سال پس از آزادی تمام اسرا به میهن بازگشت.
وی تصریح کرد: این خلبان شجاع زمانی که جنگ تحمیلی آغاز شد، پس از انجام 12 ماموریت پروازی، هواپیمایش مورد اصابت موشک دشمن قرار گرفت و مجبور به ترک هواپیما شد که در آن زمان فرزندش تازه به دنیا آمده بود و زمانی هم که از اسارت دشمن آزاد شد فرزندش 18 ساله بود که پدرش را برای نخستین بار دید.
شهید لشکری با آغاز جنگ تحمیلی به جمع مدافعان کشور پیوست و پس از انجام 12ماموریت، هواپیمای وی مورد اصابت موشک دشمن قرار گرفت و در همان اوایل جنگ به اسارت نیروهای بعثی درآمد.
شهید لشکری در دوران اسارت، حدود 12 سال به صورت انفرادی زندانی بود و سخت ترین فشارها و شکنجه های روانی و فیزیکی، بازجویی های شدید، بی خوابی، توهین و شوک را تحمل کرد.
این شهید بزرگوار پس از تحمل 18 سال اسارت در زندان های نیروهای بعثی عراق در 17 فروردین سال 1377 به وطن بازگشت.
حسین لشکری، که قدیمی ترین آزاده ایرانی در دوران دفاع مقدس بود، پس از تحمل رنج ها و مصائب نزدیک به دو دهه اسارت، 19 مرداد سال 1388 بر اثر عارضه های ناشی از اسارت در بیمارستان لاله تهران به شهادت رسید.
یادواره شهید سرلشکر خلبان «حسین لشکری» در پایگاه شکاری ترابری شهید لشگری مهرآباد برگزار شد.
اجتمام(3) ** 7029 ** 9132 ** 1071
23/05/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 153]