تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 2 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):ايمان مؤمن كامل نمى شود، مگر آن كه 103 صفت در او باشد:... باطل را از دوستش نمى پذيرد...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1867665400




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

کردهای عراق به سوریه فرار کردند!


واضح آرشیو وب فارسی:شبکه خبر: کردهای عراق به سوریه فرار کردند!


"فیان دخیل" نماینده جامعه ایزدی‌ها در پارلمان عراق روز چهارشنبه با اشاره به اینکه بیش از ۶۰۰ زن ایزدی در مکانی نامعلوم بازداشت شده‌اند، از طرف‌های بین‌المللی خواست تلاش خود را برای کمک به این افراد در کوهستان سنجار به کار بگیرند.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، نماینده جامعه ایزدی‌ها در پارلمان عراق از اسیر شدن بیش از 600 تن از زنان ایزدی به دست عناصر گروه بعثی-تکفیری داعش خبر داد.  "فیان دخیل" نماینده جامعه ایزدی‌ها در پارلمان عراق  با بیان اینکه اطلاعاتی در دست است که بر بازداشت بیش از 600 زن ایزدی در مکانی نامعلوم از سوی داعش تاکید دارد، افزود: در بین این زنان کودکان دختر و پیرزنان دیده می‌شود.

"دخیل" در بخش دیگری از مصاحبه خود از تمامی طرف‌های بین‌المللی به ویژه آمریکا، یونامی و سازمان‌های حقوق بشری خواست که به سرنوشت زنان اسیر شده ایزدی توجه کنند. وی با اشاره به اینکه نمی‌توان از محل اقامت آنها خبری به دست آورد، گفت: این آن چیزی است که موجب نگرانی می‌شود که شاید عناصر مسلح زنان ایزدی را کشته و یا در داخل موصل و یا خارج از مرزهای کشور فروخته و یا به آنها هتک حرمت کرده‌اند.

نماینده جامعه ایزدی‌ها در پارلمان عراق همچنین تاکید کرد: بیش از 70 هزار تن از آوارگان در کوهستان سنجار به سر برده که نزدیک به 30 هزار تن از آنها توانسته‌اند به استان دهوک، زاخو و اربیل بروند.   وضعیت آوارگان ایزدی فراری از دست داعش / درمان در اردوگاه مرزی شمار فراوانی از اقلیت های ایزدی گرفتار در کوه های سنجار عراق، توانستند به مناطق کردنشین شمال عراق فرار کنند. به گزارش « آسوشیتدپرس »، این گروه از افراد که پس از حمله تروریست های مسلح داعش به آنها و ویران شدن خانه هایشان به کوه سنجار فرار کرده بودند ، موفق شدند به « اردوگاه نیروز » در « مالکیه » از شهرهای کردنشین سوریه هجوم ببرند.

 دکتر هژار عبدالله احمد، از صلیب سرخ منطقه کردستان در این باره گفت: تقریبا تمام این افراد ، بر اثر پیاده روی زیاد پاهایشان تاول زده. وضع جسمانی آنان رو به وخامت است. آب بدن آنها کم شده است ، حتی جوانان. بدن آنها به آب فراوان نیاز ندارد و این بدان معناست که نیاز به کمک های فوری دارند. خیلی از آنان دچار شکستگی شده اند و شماری از آنان نیز بر اثر تیراندازی زخمی شده اند.

 ماها سیدکی، رئیس دفتر میدانی کمیساریای عالی سازمان ملل متحد در امور آوارگان در منطقه قامشلی سوریه نیز درباره آوارگان ایزدی و وضعیت اردوگاهها اظهار داشت: اوضاع در این اردوگاه ، مانند دوران انسان های اولیه است. ما درصدد بهبود اوضاع آن هستیم. ما قصد داریم تعداد چادرها را افزایش دهیم. سرویس های بهداشتی باید افزایش یابد. تخمین ما از افرادی که در حال حاضر در این اردوگاه اند ، حدود 12000 نفر است.

الطیب آدام، رئیس اداره یونیسف در قامشلی سوریه گفت: ما کمک به این افراد را آغاز کرده ایم. می خواهم بگویم ما برای بهبود اوضاع اینجا هستیم. ما انتظار داریم روزهای آینده نیز پناهندگان بیشتری
   


چهار شنبه ۲۲ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۶:۱۱





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: شبکه خبر]
[مشاهده در: www.irinn.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 58]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن