تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 17 آبان 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):مؤمن ابتدا به سلام مى كند و منافق منتظر سلام ديگران است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1826958785




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

جنگل شیرآباد گلستان، اسیر غفلت مسوولان


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: جنگل شیرآباد گلستان، اسیر غفلت مسوولان گنبدکاووس - ایرنا - نوشتن از سرسبزی و زیبایی جنگل های شمال بویژه مناطق جنگلی و طبیعی استان گلستان و بالاخص پارک جنگلی و آبشار ˈشیرآبادˈ که هر ساله مسافر و گردشگر زیادی را به خود جذب می کنند، کاری سهل و ممتنع است.


هدف این گزارش پرداختن صرف به زیبایی ها و سرسبزی های پارک جنگلی و آبشار زیبای شیر آباد ˈخان ببینˈ گلستان نیست، بلکه شرح حال مسافرانی است که با حضور در این پارک و دیدن برخی نواقص و کاستی های آن، شاید عطای حضور مجدد در این پارک را به لقایش ببخشند.
پارک جنگلی و آبشار شیرآباد در هفت کیلومتری جنوب شهر خان ببین از توابع شهرستان رامیان استان گلستان واقع است؛ اگر چه در سال های نه چندان دور در مسیر خود رودخانه ها و چشمه های خنکی داشت اما در چند سال اخیر با کاهش نزولات آسمانی نشانی از رودخانه های پرخروش و چشمه های پر آب آن نیست.
آبشار خان ببین به شکل پله ای و در برگیرنده هفت آبشار است که بزرگترین آبشار آن 30 متر ارتفاع دارد و دو حوضچه با عمق 40 تا 80 متر در پای دیواره آن به وجود آمده است و غار زیبا و معروف آن نیز بلافاصله بعد از آبشار اول آن قرار دارد که از عجایب زیبای این پارک جنگلی به حساب می آید.
وجود جنگل های انبوه با گونه های گیاهی کمیابی چون درختان سرخدار، ملچ و افرا و نیز گونه های حیوانات وحشی نظیر خرس، پلنگ، شغل، گرگ و روباه از دیگر جاذبه های این پارک جنگلی و آبشار آن است.
هدف این گزارش پرداختن به مشکلات و کمبودهایی است که با اندکی اراده و تدبیر از سوی مسوولان قابل رفع است؛ کاستی هایی که چشم هر مسافری به محض ورود به این پارک آن را دیده و از کم توجهی مسوولان در رفع آن تاسف می خورد.
مشکلاتی که اگر رفع شود به طور یقین رضایت مندی مسافران را در پی خواهد داشت و لذت سفر را به کام آنان دوچندان خواهد کرد.
یکی از مسافرانی که به همراه خانواده خود از خراسان رضوی به گلستان سفر کرده و برای نخستین بار به پارک جنگلی و آبشار شیرآباد آمده است، به خبرنگار ایرنا گفت: منابع طبیعی و خدادادی این استان کم نظیر است و استراحت در این مجموعه خستگی سفر را از تن به در می کند.
ˈغلامرضا اکبریانˈ با اشاره به جاده شنی - خاکی و نامناسب دسترسی به این پارک افزود: متاسفانه گردخاک ناشی از این راه که روی درختان دو طرف جاده نشسته است، چهره ای نازیبا از جنگل ترسیم و مشکلاتی را برای مسافران ایجاد کرده است.
وی گفت: آمیخته شدن بخش هایی از این پارک جنگلی زیبا با گرد و خاک، لذت استراحت کردن در زیر درختان و قدم زدن در کنار جاده را از مسافران سلب کرده است.
مسافر دیگری که از شهر گرگان به این پارک آمده بود، با اشاره به دریافت دو مرحله ای عوارض ورودی از مسافران، گفت: در ورودی این پارک 20 هزار ریال عوارض ورود دریافت می کنند و بعد از مسافتی 500 متری 10 هزار ریال نیز بابت پارکینگ از مسافران اخذ می شود.
ˈحسن مارکلاییˈ با بیان این که به پرداخت عوارض ورودی اعتراضی ندارد، افزود: دریافت این نوع عوارض در اغلب پارک های جنگلی و سواحل دریا معمول است اما مسوولان باید درآمد حاصل از این عوارض را صرف ارایه خدمات به مسافران و گردشگران کنند.
وی گفت: به بیشتر پارک های جنگلی و آبشارهای گلستان سفر کرده ام، اغلب آنها دارای راه دسترسی آسفالته هستند اما جای تاسف است این مجموعه تفریحی که توانسته مسافران و گردشگران زیادی را جذب کند، از نعمت راه دسترسی مناسب محروم است و گرد و خاک فراوان مسافران را اذیت می کند.
مسافر دیگری که از بیرجند به قصد سفر به شمال کشور مسیر استان گلستان را انتخاب کرده است، می گوید: در بین راه با دیدن تصاویر و تابلوهای زیبای آبشار شیر آباد مجذوب آن شدم اما تصاویری که از این مجموعه زیبا در راه دیدم با واقعیت موجود مطابقت ندارد.
ˈخدامراد الهیاریˈ می گوید: گویا مسوولان در معرفی این مجموعه تفریحی فقط به عکس های گرفته شده در سال های دور بسنده کرده اند و خود به اینجا نمی آیند.
وی افزود: ما برای خنکی جان و تن به اینجا آمدیم و قصد دیدن مجموعه آبشارهای شیرآباد را داشتیم اما برای رسیدن به آن بسیار به زحمت افتادیم.
وی گفت: متاسفانه راه دسترسی به این آبشارها که از دامنه کوه عبور می کند بسیار باریک، خطرناک و لغزنده است و امکان سقوط به داخل دره مملو از سنگ های تیز و بزرگ آن وجود دارد.
الهیاری اضافه کرد: گویا مسوولان محلی و استانی برای دیدن این آبشارها و جنگل به اینجا نمی آیند که مشکلات را از نزدیک ببینند و برای آن چاره اندیشی نکنند.
این مسافر بیرجندی که از مشکلات راه دسترسی و نبود علائم رانندگی به این جنگل گلایه دارد، تاکید کرد: جای تعجب است که در نزدیکی این مجموعه تفریحی یک روستا نیز وجود دارد که معلوم نیست اهالی آن چگونه این گرد و خاک ها را تحمل می کنند؟
مسافران و گردشگران دیگری نیز در گفت و گو با خبرنگار ایرنا به بیان مسائل و مشکلات مشابه پرداختند و خواستار توجه و رفع آن از سوی مسوولان شدند.
شهردار خان ببین در گفت و گو با خبرنگار ایرنا گفت: شهرداری در سال 1380 کل جاده 11 کیلومتری دسترسی به این مجموعه تفریحی را از محل اعتبارات کارگروه گردشگری استان آسفالت کرده بود اما در سال 89 شرکت گاز استان گلستان برای گاز رسانی به روستای شیرآباد حدود 3 کیلومتر آن را تخریب کرد.
ˈمحمدرضا مقصودلوˈ افزود: شرکت گاز برای جبران خسارت وارده حدود 400 میلیون ریال به شورا و دهیاری این روستا بابت هزینه حفاری پرداخت کرد اما شورا و دهیاری این مبالغ را برای آسفالت مسیر آسیب دیده هزینه نکردند.
وی گفت: شهرداری خان ببین در نظر دارد برای حدود 800 متر از راه دسترسی این مجموعه تفریحی از کمپ اول تا پارکینگ، تا پایان امسال آسفالت سرد بریزد.
وی افزود: شهرداری به دهیاری روستای شیرآباد اعلام کرده که برای آبپاشی روزانه راه دسترسی به مجموعه تفریحی در محدوه روستا، یک دستگاه تانکر در اختیار آنان قرار می گیرد که آنان نپذیرفتند.
مقصودلو همچنین مدعی شد: امسال برای اجرای طرح هادی روستای شیرآباد و نیز بهسازی شبکه آبرسانی این روستا در مجموع بالغ بر پنج میلیارد ریال اعتبار پیش بینی شده است.
شهردار خان ببین درباره دریافت 2 مرحله ای عوارض ورودی از گردشگران و مسافران گفت: این عوارض صرف پرداخت حقوق 6 نفر از نیروهای شهرداری شاغل در این مجموعه و انجام برخی خدمات رفاهی به مسافران می شود.
وی میزان عوارض دریافتی بابت ورود مسافران به جنگل شیرآباد را پایین دانست و افزود: درآمد شهرداری خان ببین تنها جوابگوی نیازهای شهری این منطقه است و برای رفع مشکلات مجموعه تفریحی شیرآباد و افزایش خدمات به مسافران و گردشگران لازم است اعتبارات ویژه از سوی استانداری و یا سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گلستان به آن اختصاص یابد.
کارشناسان معتقدند اگر قرار است مناطق پرتعداد گردشگری استان گلستات در جذب گردشگران موثر باشند و به رونق اقتصادی منطقه کمک کنند، نه تنها نباید اسیر غفلت و کم توجهی مسوولان شوند بلکه بایستی با فراهم کردن بهترین امکانات و نیازها برای مسافران، راه را برای حضور هر ساله آنان به گلستان مهیا کنند.
7479/622/ 2025



22/05/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 26]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن