واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: دبیرمجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی: وحدت در جهان اسلام تکلیف دینی است بجنورد- ایرنا- دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی گفت : وحدت در جهان اسلام تکلیف دینی مسلمانان است و ایجاد تفرقه در بین این امت از سوی هر گروه مذهبی اسلامی که صورت گیرد، شرک محسوب می شود.
به گزارش ایرنا ؛ آیت الله ˈمحسن اراکی ˈروز چهارشنبه درهمایش ˈجهان اسلام، مکر تکفیر و راه های برون رفت از آنˈ در بجنورد افزود : جمهوری اسلامی ایران طبق رهنمودهای بنیانگذار جمهوری اسلامی و رهبر معظم انقلاب اسلامی وحدت در بین مسلمانان شعیه و سنی را به عنوان یک تکلیف دینی دنبال می کند.
وی افزود: اسلام، ایمان و اعتقادات مذهبی را با اتحاد و وحدت بین مسلمانان همسان دانسته و در رهنمودهای نبی مکرم اسلام و سنت رسول الله نیز ازاتحاد به عنوان مهم ترین مولفه در جهان اسلام تاکید شده است.
دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی گفت: برای ایجاد اتحاد بین مسلمانان در جهان باید حتی از خطای برخی از کشورهای اسلامی نیز بگذریم.
آیت الله اراکی افزود : امروز برخی از حاکمان اسلامی برای دنیا طلبی و رفاه خواهی به دنبال ایجاد تفرقه در بین مسلمانان هستند و به جای امر به وحدت به نقاط تفرقه انگیز توجه می کنند.
*دیپلماسی وحدت سرلوحه کار تقریب مذاهب اسلامی
دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی گفت: طبق رهنمودهای رهبر معظم انقلاب اسلامی دیپلماسی وحدت در دستورکار اصلی مجمع جهانی تقریب مذاهب قرار دارد و این دیپلماسی نیز پیگیری می شود.
آیت الله اراکی اظهار کرد: باید تمام علمای شعیه و سنی در جهان اسلام دیپلماسی وحدت را در جوامع اسلامی دنبال کنند.
*جنایات غزه نتیجه تفرقه در بین مسلمانان
دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی گفت: فجایع غزه که از سوی رژیم نامشروع اسراییل انجام شده، نتیجه نبود اتحاد و یکپارچکی بین مسلمانان است.
آیت الله اراکی افزود: مسئله فلسطین که از سوی بنیانگذار جمهوری اسلامی به عنوان مهم ترین موضوع جهان اسلام یاد شده، به دلیل ایجاد اتحاد در بین مسلمانان بود.
وی اضافه کرد: جمهوری اسلامی ایران به تنهایی هزینه های زیادی را در راستای حمایت از مسئله فلسطین متحمل شده که تحمیل جنگ هشت ساله و تحریم اقتصادی کشورمان از جمله آن است.
وی افزود: کشورهای حامی اسراییل غاصب می دانند که قرارگیری مسئله فلسطین در صدر مشکلات مسلمانان جهان روند کار را به سوی نابودی این دولت نامشروع پیش می برد و با این رویکرد گروهک هایی چون القاعده، داعش و سایر گروهک های انحرافی را در حوزه مذهبی ایجاد کردند.
آیت الله اراکی جنگ در سوریه را نیز نتیجه حمایت این کشور از مردم فلسطین دانست و گفت: پافشاری رییس جمهوری سوریه بر مسئله فلسطین موجب شده تا کشورهای حامی، جنگی را در این کشور با حضور گروهک های انحرافی شروع کنند.
دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی اظهارکرد: سوریه سدی در برابر اسراییل در حمایت از فلسطین عمل کرده و مقاومت مردم غزه در برابر جنایات رژیم اشغالگر قدس و صهیونیزم نیز به دلیل حمایت های سوریه از مردم این منطقه است.
*حمایت ایران از اتحاد کشورهای مسلمان
دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی گفت: جمهوری اسلامی ایران از هر کشوری که پرچمدار اتحاد در بین کشورهای مسلمان باشد، حمایت خواهد کرد.
آیت الله اراکی افزود: حتی اگر کشورعربستان سعودی نیز بخواهد به عنوان محور و پرچمداراتحاد در بین کشورهای اسلامی وارد میدان شود، جمهوری اسلامی پشت سراین کشور از این طرح حمایت خواهد کرد.
*تشکیل کمیته صلح در مجمع جهانی تقریب مذاهب
دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی گفت : این مجمع درراستای کاهش تنش ها در کشورهای اسلامی طرح شکل گیری کمیته صلح را در تقریب مذاهب اسلامی دنبال می کند.
آیت الله اراکی افزود: این مجمع برای کاهش تنش در کشورهای اسلامی و رایزنی با گروه های درگیر در این کشورهای گروه های صلح را به این مناطق اعزام خواهد کرد.
وی اظهارکرد: علمای شعیه و سنی در جهان اسلام باید در راستای کاهش تنش در کشورهای اسلامی به کمیته صلح مجمع تقریب مذاهب کمک کنند.
*قصد گروهک های تکفیری ایجاد اختلاف بین مسلمانان است
دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی گفت: قصد گروهک های تکفیری در کشورهای اسلامی ایجاد تفرقه بین مسلمانان است.
آیت الله محسن اراکی اظهارکرد: هر گروه مذهبی اسلامی که بخواهد در بین مسلمانان تفرقه ایجاد کند چه شعیه و چه سنی به عنوان عضو گروهک تکفیری است و پرچم آن ها را به دست گرفته است.
وی اضافه کرد: از نظر ما گروه های مذهبی اسلامی که به دنبال تفرقه بین مسلمانان شعیه و سنی هستند، از گروهک تکفیری نیز خبیث ترند.
وی اظهارکرد: امروز هم شعیه و هم سنی از گروهک های تکفیری بخصوص داعش آسیب جدی دیدند.
دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب گفت: خطر جریان تکفیری شیعه از جریان تکفیری سنی قطعا کمتر نیست و هر دو جریان یک موضوع را به عنوان هدف اصلی مد نظر قرار دادند و آن شکستن همبستگی ملی و اسلامی به وجود آمده در منطقه در راستای مصالح و منافع ملت های منطقه است.ک2
2712/330
22/05/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 38]