تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 5 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):هر كس يك روز ماه رمضان را (بدون عذر)، بخورد - روح ايمان از او جدا مى‏شود 
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1870201045




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

فضای آموزشی دانشجویان خارجی در کشور بدون استفاده مانده است


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: رییس مرکزخدمات آموزشی وزارت بهداشت/ فضای آموزشی دانشجویان خارجی در کشور بدون استفاده مانده است همدان-ایرنا-رییس مرکزخدمات آموزشی وزارت بهداشت،درمان و آموزش پزشکی گفت:فضای آموزشی ایجاد شده برای دانشجویان خارجی در کشور مغفول و بدون استفاده مانده است.


به گزارش ایرنا ˈسلیمان احمدیˈ روز چهارشنبه در آیین افتتاحیه گردهمایی دو روزه معاونان آموزشی دانشگاه های علوم پزشکی کشور گفت: هم اکنون 65 دانشکده دندانپزشکی در سطح کشور فعال است که توانایی جذب دانشجوی خارجی برای تمام این دانشکده ها تنها یک هزار نفر تخمین زده شده است.
وی ادامه داد: درحالی که برای توسعه محورهای آموزشی باید این ظرفیت ها نیز افزایش پیدا کند و دانشگاه های کشور در عرصه بین المللی به فعالان آموزشی شناسانده شود.
رییس مرکزخدمات آموزشی وزارت بهداشت،درمان و آموزش پزشکی اضافه کرد: قوانین سخت موجود در جذب دانشجویان خارجی باید تسهیل شود تا این افراد برای ادامه تحصیل در ایران مشکلی نداشته باشند.
احمدی خاطرنشان کرد: بیش از 50 درصد از منابع انسانی دانشگاه های غربی را نیروهای آسیایی و جنوب شرق آسیا تشکیل می دهند که این نشان از بهره وری خوب این کشورها از نیروهای فعال و تحصیلکرده قاره آسیا دارد.
رییس مرکزخدمات آموزشی وزارت بهداشت،درمان و آموزش پزشکی تصریح کرد:تاکنون دانشگاه های کشور توسعه کمی خوبی داشته اند اما به توسعه کیفی آنها به معنای واقعی توجه نشده است.
احمدی افزود:توسعه کیفی به معنای کم کردن تعداد پذیرش ها و کم کردن رشته ها نیست بلکه یک توسعه هدفمند می تواند راهگشای بسیاری از مشکلات در این بخش باشد.
وی ازتدوین سند راهبردی رشته تحصیلی مقاطع آموزش سلامت خبر داد و گفت: بر اساس این سند تصیب شده، 400 رشته تحصیلی در این حوزه در کشور نیاز است.
وی تقویت خدمات الکترونیک ارزشیابی دانشجویان خارجی را از دیگر نیازهای آموزشی کشور عنوان کرد و ادامه داد: از سال 84 تاکنون 20 هزار مدرک از دانشجویان ایرانی تحصیلکرده در دانشگاه های خارج از کشور مورد ارزیابی قرار گرفته است.
احمدی ادامه داد:از زمان روی کار آمدن دولت تدبیرو امید تمایل دانشجویان برای برگشت به کشور و حضور در داخل برای ادامه تحصیل و اشتغال افزایش پیدا کرده است که این نشان از بهبود وضعیت آموزشی دارد.
وی همچنین با بیان اینکه دانشگاه علوم پزشکی همدان توانایی جذب دانشجویان زیادی از کشور تاجیکستان را دارد عنوان کرد:رویکرد جدید معاونت آموزشی کیفیت بخشی به خدمات آموزشی در کنار کمی گرایی است.
رییس دانشگاه علوم پزشکی همدان نیز در این آیین گفت:هم اکنون در حوزه بهداشت و درمان، استان تهران بیشترین میزان جذب اعتبارات را دارد که این امر به دور از عدالت است.
ˈحبیب الله موسوی بهارˈ افزود:هم اکنون ساخت و ساز بیمارستان ها به صورت بی رویه در استان تهران انجام می شود در حالی که مشکلات سایر استان ها فراتر از این مسایل است.
وی ادامه داد: از دوسال پیش همکاری دانشگاه همدان با دانشگاه های تاجیکستان برای جذب دانشجو آغاز شده است که این افراد باید به صورت دانشجوی شهریه پرداز در همدان تحصیل کنند.
وی عنوان کرد:هم اکنون تعداد زیادی صندلی خالی در دانشگاه آزاد اسلام واحدهمدان وجود دارد که دانشگاه برای پر کردن آنها اقدام به جذب دانشجو با تخفیف بیش از 30 درصد می کند در حالی که می توان از این ظرفیت برای جذب دانشجوی خارجی استفاده کرد.
وی با بیان اینکه دانشگاه علوم پزشکی همدان قابلیت تربیت نیروهای متخصص را دارد بیان کرد:اغلب اساتید دانشگاه های شهرستانی فارغ التحصیل از دانشگاه های مطرح کشور هستند.
گردهمایی دو روزه معاونان آموزشی دانشگاه های علوم پزشکی کشور از روز چهارشنبه در همدان آغاز شد.
7530/576



22/05/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 85]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


پزشکی و سلامت

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن