تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 4 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام موسی کاظم (ع):همان گونه كه قوام جسم، تنها به جانِ زنده است، قوام ديندارى هم تنها به نيّت پ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1868806277




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

استیضاح وزیر علوم در رسانه های فارسی زبان غرب


واضح آرشیو وب فارسی:جام نیوز:



استیضاح وزیر علوم در رسانه های فارسی زبان غرب
از جمله دلایل استیضاح فرجی دانا: بازگرداندن برخی اساتید اخراج شده،عزل اشخاص عالم، متعهد و مدیر از برخی دانشگاه‌ها و نصب افراد دارای سوابق تند وافراطی به ویژه در مدیریت‌های میانی دانشگاه‌ها.



به این مطلب امتیاز دهید

    به گزارش سرویس سیاسی جام نیوز، پس از کش و قوس های فراوان و تشکیل جلسات مختلف، طرح استیضاح رضا فرجی دانا، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری دولت حسن روحانی، تحویل هیات رئیسه مجلس شد.     بازتاب و نگاه سایت های فارسی زبان غربی به این خبر را بررسی می کنیم:     سایت بی بی سی فارسی (BBCPERSIAN):  
این طرح به امضای ۵۱ نماینده مجلس رسیده و متن آن توسط حسین سبحانی نیا از اعضای هیات رئیسه مجلس قرائت شده است.     طراحان استیضاح نوشته اند که شیوه مدیریت آقای فرجی دانا "خلاف مصالح کشور و انتخاب رویه‌ای است که مانع رشد تولید علم شده است."     ۵۱ نماینده مجلس ایران در این طرح گفته اند که "به علت عدم پایبندی ایشان به رویه‌های قانونی، مصالح کشور و مشی اعتدال و وعده‌های داده شده در زمان رای اعتماد به مجلس و به تبع آن ایجاد و فراهم‌سازی بستر و ترویج افراطی‌ گری در دانشگاهها و موسسات آموزش عالی" خواهان استیضاح آقای فرجی دانا هستند.     علی لاریجانی، رئیس مجلس از دولت خواسته تا حداکثر در مدت ۱۰ روز، زمان حضور آقای فرجی‌دانا در جلسه استیضاح را به هیات رئیسه مجلس اعلام کند.     گروهی از نمایندگان محافظه‌کار مجلس زمستان سال گذشته در مورد تغییر روسای چند دانشگاه و ارتباط جعفر توفیقی (سرپرست وزارت علوم در اوایل دولت حسن روحانی) و جعفر میلی‌منفرد (اولین نامزد پیشنهادی آقای روحانی برای وزارت علوم که مجلس به او رای اعتماد نداد) با اعتراضات سال ٨٨ از آقای فرجی دانا سئوال کرده بودند که از این پاسخ قانع نشدند.     جعفر توفیقی و جعفر میلی‌منفرد، اکنون از معاونان وزیر علوم هستند.     اعلام وصول طرح استیضاح آقای فرجی دانا، نخستین برخورد مجلس از این دست با کابینه حسن روحانی است.

 


    سایت رادیو فردا (RADIOFARDA):     دولت ايران ۱۰ روز فرصت دارد تا زمان حضور آقای فرجی دانا برای برگزاری جلسه استيضاح را اعلام کند.     طرح استیضاح رضا فرجی دانا، وزیر علوم، تحقیقات و فن‌آوری ایران، اوایل تیر ماه با امضای بیش از پنجاه نماینده در اختیار هیأت رئیسه مجلس قرار گرفت اما در پی برگزاری نشستی بین آقای فرجی دانا و امضاکنندگان این طرح، استیضاح به تعویق افتاد.     استیضاح کنندگان شنبه ۱۸ مرداد ماه پس از برگزاری جلسه‌ای با وزیر علوم اعلام کردند که از توضیحات آقای فرجی دانا درباره عمل به خواسته هایشان قانع نشده‌اند و طرح استیضاح را اعلام وصول می‌کنند.     در طرح استیضاح آقای فرجی دانا  که در صحن علنی مجلس قرائت شد، «عدم پذیرش پذیرفته شدگان قانونی بورسیه‌های تحصیلات تکمیلی» و «بازگرداندن برخی از اساتید اخراج شده» اولین دلیل استیضاح وزیر علوم ذکر شده است.     روزنامه دولتی ایران ۱۱ تیر ماه با انتشار گزارشی، استیضاح وزیر علوم را تاوان افشای «بورسیه‌های غیرقانونی» خوانده بود.     استیضاح کنندگان «تغییر شیوه انتخاب روسای دانشگاهها برخلاف رویه‌های جاری شورای عالی انقلاب فرهنگی» و «اعزام گروههای سیاسی بعضا دارای سوابق تندروی در قالب کارشناسان، ارزیابی عملکرد روسای دانشگاهها» را دلیل دیگر استیضاح وزیر علوم ذکر کرده‌اند.     یکی از برنامه‌های وزارت علوم تعیین روسای دانشگاه‌ها با انتخاب اعضای هیات علمی است، اما در ماه‌های گذشته برخی از اصولگرایان با این روش مخالفت کرده‌اند.     انتصاب افرادی که سابقه شرکت در اعتراضات انتخابات ریاست جمهوری سال  ۱۳۸۸ داشته‌اند یکی دیگر از دلایل استیضاح وزیر علوم اعلام شده است.     ۱۵۰ نماینده مجلس در آبان ماه سال گذشته با ارسال نامه‌ای به حسن روحانی خواستار تجدیدنظر در انتصابات در وزارت علوم شده بودند. این نمایندگان از جمله به انتصاب جعفر میلی منفرد، معاون آموزشی وزارت علوم، اعتراض کرده بودند.     جعفر میلی منفرد که در ابتدای کار دولت حسن روحانی از سوی رئیس جمهور ایران برای وزارت علوم پیشنهاد شده بود از مجلس رای اعتماد نگرفت. وی  در جریان نشست سال ۸۸ انجمن اسلامی مدرسین دانشگاه‌ها، به مدت چند ساعت بازداشت شده بود.    

    دویچه وله (Deutsche Welle):     تلاش نمایندگان اصول‌گرای مجلس برای استیضاح وزیر علوم، تحقیقات و فناوری بالاخره نتیجه داد. طرح استیضاح رضا فرجی دانا که به امضای ۵۱ نماینده مجلس رسیده، توسط یک عضو هیات رئیسه مجلس اعلام وصول شد.     شاید در تاریخ جمهوری اسلامی سابقه نداشته که وزیری ۱۰ روز پس از گرفتن رای اعتماد از مجلس، تهدید به استیضاح شود؛ رضا فرجی دانا وزیر علوم، تحقیقات و فناوری اما این رکورد را در کارنامه خود ثبت کرد.     روز شنبه ۱۸ مرداد (۹ اوت) وزیر علوم یک بار دیگر برای پاسخ به سئوالات نمایندگان در مجلس حاضر شد. نمایندگان دو شرط را برای عدم استیضاح او بر شمردند: "اخراج دانشجویان ستاره‌دار که به دانشگاه بازگشته‌اند و اخراج افرادی که در فتنه ۸۸ فعال بوده و دستگیر هم شدند و هم اکنون در پست‌های کلیدی وزارت علوم سمت دارند".     رضا فرجی دانا وزیر علوم زیر بار این دو شرط نرفت و نمایندگان به‌این ترتیب مصمم به اجرای استیضاح شدند.     روز سه‌شنبه ۲۱ مرداد (۱۲ اوت) طرح استیضاح وزیر علوم توسط عضو هیأت رئیسه مجلس در صحن علنی قرائت شد. در بخشی از نامه استیضاح که به امضای ۵۱ نماینده مجلس رسیده، برخی دلایل استیضاح بدین شرح عنوان شده است: «ارائه مجوز پذیرش افراد رد صلاحیت شده در دوره‌های تحصیلات تکمیلی علی‌رغم تاکید مراجع ذی‌صلاح و قانونی کشور، بازگرداندن برخی اساتید اخراج شده توسط هیات‌های رسیدگی به تخلفات یا مراجع ذیربط دانشگاه‌ها، منصوب کردن عناصر دارای سابقه‌ی مشخص در فتنه ۸۸ در مسئولیت‌های مهم ستادی وزارتخانه و عزل اشخاص عالم، متعهد و مدیر از برخی دانشگاه‌ها و نصب افراد دارای سوابق تند وافراطی به ویژه در مدیریت‌های میانی دانشگاه‌ها».    

    سایت صدای آمریکا (VOA):  

هیات رئیسه مجلس ایران، سرانجام طرح استیضاح رضا فرجی دانا، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، را که به امضای ۵۱ نماینده مجلس رسیده است، اعلام وصول کرد.     تعدادی از نمایندگان مجلس از دو ماه پیش خواستار اعلام وصول طرح استیضاح فرجی دانا شده بودند اما علی لاریجانی، رئیس مجلس از آنان خواسته بود تا ابتدا خواسته‌های خود را با وزیر علوم مطرح کرده و به او فرصت اجرای تغییرات بدهند.     پس از برگزاری چند جلسه میان وزیر علوم و تعدادی از نمایندگان خواستار استیضاح، نمایندگان اعلام کردند که وزیر خواسته های آنها را اجرا نکرده است و از این رو خواستار اعلام وصول استیضاح هستند.     هیات رئیس مجلس ایران از زمان اعلام وصول طرح استیضاح، ۱۰ روز فرصت دارد تا اسیتضاح را به رای بگذارد. فرجی دانا نخستین وزیر دولت حسن روحانی است که به استیضاح نزدیک شده است.    

444  
 




۲۲/۰۵/۱۳۹۳ - ۰۹:۴۵




این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جام نیوز]
[مشاهده در: www.jamnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 26]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن