واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: سرانه تولید مقاله ISI استادان صنعتی شریف از ام آی تی آمریکا بیشتر است تهران - ایرنا - رییس دانشگاه صنعتی شریف ضمن اشاره به رشد شاخص های آموزشی و پژوهشی این دانشگاه طی چهار سال گذشته گفت: سرانه تولید مقاله ISI استادان صنعتی شریف، سه مقاله در سال است درحالیکه این تعداد در دانشگاه ˈام آی تیˈ آمریکا 1.9 گزارش شده است.
به گزارش خبرنگار علمی ایرنا، رضا روستا آزاد روز سه شنبه در نشست خبری گفت: میزان ارجاع به مقالات استادان دانشگاه صنعتی شریف نیز حدود 60 است که عدد خوبی محسوب می شود و این شاخص در حال رشد است.
وی با رد برخی ادعاها که در طول مدیریت چهار ساله وی در دانشگاه صنعتی شریف، رتبه این دانشگاه نزول داشته است، خاطرنشان کرد: تا شش هفت سال قبل، صنعتی شریف در رتبه بندی های بین المللی حتی جزو 500 دانشگاه برتر دنیا هم نبود اما از سال 89 (ابتدای ریاست وی بر دانشگاه) جزو 500 دانشگاه برتر دنیا قرار گرفت.
روستا آزاد ادامه داد: در این مدت حدود 250 رتبه ارتقا پیدا کرده ایم و براساس گزارش موسسه بین المللی ˈتایمزˈ که از معتبرترین موسسات رتبه بندی جهانی است الان در بازه 250 تا 270 دانشگاه برتر دنیا هستیم.
وی با استناد به گزارش های موسسه تایمز یادآور شد: در سال 2012 رتبه بین المللی دانشگاه صنعتی شریف، حدود 350 بود که در جدیدترین گزارش ها که مربوط به سال 2013 است این جایگاه بیش از 70 رتبه ارتقا یافته است.
** دانشگاه صنعتی شریف، انتخاب 98 نفر از 100 نفر اول کنکور است
روستا آزاد با بیان اینکه طی چهار سال گذشته، رکورد انتخاب 98 نفر از میان 100 رتبه برتر کنکور به دانشگاه صنعتی شریف اختصاص یافته است، گفت: این امر نشانگر اعتماد خانواده ها و جوانان ایرانی نسبت به کیفیت آموزش های این دانشگاه است.
**افزایش 13 برابری حجم قراردادهای صنعت با دانشگاه صنعتی شریف
وی درخصوص فعالیت های دانشگاه صنعتی شریف در زمینه ارتباط با صنعت نیز اظهار کرد: حجم قراردادهای صنعتی شریف با بخش های مختلف صنعتی در سال 89 حدود پنج میلیارد ریال بود که این رقم در سال گذشته به 65 میلیارد تومان رسید.
روستا آزاد بیان داشت: در شرایط رکود و تورم سال های گذشته، اگر حجم قراردادهای صنعت با دانشگاه کاهش می یافت جای تعجب نداشت اما خوشبختانه نه تنها شاهد کاهش نیستیم بلکه افزایش 13 برابری در این زمینه داشتیم.
وی بیرون آمدن هزار شرکت دانش بنیان از درون دانشگاه صنعتی شریف، تاسیس سالانه 10 شرکت دانش بنیان و دو مینی پارک علم و فناوری و برج فناوری را از جمله اقدامات صورت گرفته در این دانشگاه طی سال های اخیر عنوان کرد.
**مجوز ایجاد پارک علم و فناوری دانشگاه صنعتی شریف صادر شد
رییس دانشگاه صنعتی شریف از صدور مجوز ایجاد پارک علم و فناوری این دانشگاه در وزارت علوم خبر داد و گفت: ما متقاضی تاسیس پارک در وسعت پنج هکتار بودیم اما مسوولان پژوهشی وزارت علوم اعلام کردند به دلیل پتانسیل های صنعتی شریف، مجوز تاسیس این پارک در محدوده 35 هکتاری خواهد بود.
وی توضیح داد: بخشی از پارک علم و فناوری صنعتی شریف در محدوده شهرک قدس (قلعه حسن خان) به وسعت 20 هکتار احداث خواهد شد و 10 هکتار آن هم در طرح جامع پردیس پژوهش و فناوری دانشگاه واقع در منطقه 22 پیش بینی خواهد شد.
روستا آزاد درباره طرح کلان ملی ˈ توربین های گازیˈ که با محوریت دانشگاه صنعتی شریف اجرا می شود نیز گفت: این طرح برای موتورهای جت هواپیما، توربین های برق و کمپرسورهای گاز کاربرد دارد و یکی از مجموعه های نفتی، سرمایه گذار و بهره بردار آن است که با وجود محدودیت منابع مالی و بازبینی و تغییرات طرح های کلان، خوشبختانه رو به پیشرفت است.
علمی (3)**1055**1599
21/05/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 38]