تبلیغات
تبلیغات متنی
محبوبترینها
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1834772051
طیب نیا: ساختار اقتصادی باید مهندسی مجدد شود
واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: طیب نیا: ساختار اقتصادی باید مهندسی مجدد شود
وزیر امور اقتصادی و دارایی گفت: با ورود تحریم ها ضعف ساختاری اقتصادی ایران نمایان شد و با رفع آنها باید ساختار اقتصاد ایران مهندسی مجدد شود.
کد خبر: ۴۲۴۹۰۱
تاریخ انتشار: ۲۱ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۲:۲۴ - 12 August 2014
وزیر امور اقتصادی و دارایی گفت: با ورود تحریم ها ضعف ساختاری اقتصادی ایران نمایان شد و با رفع آنها باید ساختار اقتصاد ایران مهندسی مجدد شود.
به گزارش ایرنا، علی طیب نیا در همایش تبیین سیاست های اقتصادی دولت برای خروج از رکود که با حضور حجت الاسلام والمسلمین حسن روحانی رئیس جمهوری در محل اجلاس سران برگزار شد، افزود: تحریم های تجاری باعث شد دولت بر ارز صادراتی دسترسی نداشته باشد و درآمدها کاهش یابد بنابر همین دلیل اجرای طرح های عمرانی نیز تقلیل یافت.
وی ادامه داد: ارزش افزوده بخش های تولیدی نیز با کاهش مواجه شد و التهابات در بازار ارز و کالا باعث شد سرمایه گذاری داخلی و خارجی در کشور کاهش یابد.
وی تصریح کرد: نرخ رسمی ارز که علیرغم وجود تورم ثابت بود، یکباره افزایش یافت و فشار بر بنگاه های اقتصادی ارتقا یافت.
وی ادامه داد: در همین زمان کاهش سرمایه گذاری بخش خصوصی نیز رخ داد و اواخر دهه هشتاد اقتصاد دولتی نیز نقش و انرژی خود را بانک محور کرد.
وی با بیان اینکه اگر ساختار اقتصاد ایران مقاوم بود، تکانه نمی توانست ضربه ای به اقتصاد کشور وارد کند، گفت: ریشه مشکل در ساختار اقتصاد ایران است و به تحریم ارتباطی ندارد.
وی گفت: تحریم ها ضعف ساختاری اقتصاد کشور را نمایان کرد لذا اقتصاد کشور نیاز به مهندسی مجدد ساختار بعد از تحریم دارد.
وی ساختار اقتصادی نامتوازن و تک محصولی وابسته به نفت و سیاست های دولت طی سال های اخیر در راستای افزایش قیمت نفت و تزریق درآمدهای نفتی در قالب بودجه دولت و در نهایت وابستگی دولت و تولید را از جمله عوامل موثر در علل بروز رکود تورمی در ایران ذکر کرد.
وی اظهار داشت: این امر نیز افزایش وابستگی به خارج و آسیب پذیری نظام اقتصادی نسبت به تکانه های خارجی، تشدید تورم، کاهش ثبات نسبی ارز، قدرت رقابت محصولات و همچنین کاهش و منفی شدن سود بنگاه ها و وابستگی بنگاه های اقتصادی به تامین مالی به سیستم بانکی را در پی داشت.
طیب نیا تصریح کرد: در چنین شرایطی در اواخر سال 90 تحریم های اقتصادی باعث شد تا صادرات نفت به یک میلیون بشکه در روز کاهش یابد و درآمدهای ارزی نیز کاهش قابل ملاحظه ای بیابد.
وزیر اقتصاد تصریح کرد: از کاهش تولید ناخالص داخلی می توان دو نتیجه گرفت که یکی از آنها کاهش سودآوری بنگاه های اقتصادی و دیگری کاهش درآمد قابل تصرف خانوارها بود.
طیب نیا چهار مانع برای خروج از رکود را اینطور بیان کرد که تحریم های نفتی و محدودیت های مبادلاتی مالی و تجاری با خارج، کاهش در تقاضای موثر ناشی از کاهش درآمد خانوار، تنگنای مالی و اعتباری که مشکل تامین مالی را برای بنگاه های اقتصادی تشدید کرد و در نهایت کاهش سرمایه گذاری بخش خصوصی و طرح های عمرانی دولت را در پی داشت.
طیب نیا با طرح این سئوال که اکنون در شرایط رکودی هستیم لذا برای خروج از رکود چه باید کرد؟ گفت: هوشمندی سیاستگذار به این است که بدانیم کدام عامل را باید نشانه گیری کرد.
به گفته وی برخی از عوامل از حوزه کنترل بیرون است و برخی از عوامل نیز مهم نیستند.
وی یادآور شد: باید بر این عوامل مهم و قابل کنترل تاکید کنیم.
به گفته وی، سیاستگذار باید سیاست های اهرمی را بشناسد؛ هرچند از بین 4 عاملی که پیشتر اعلام کردم دو عامل تحت کنترل نیست.
وی ادامه داد: تحریم ها و سرمایه گذاری از عوامل یادشده می باشد، این در حالی است که سرمایه گذاری هم اکنون منفی است و تغییر در سرمایه گذاری با یک سال وقفه ظاهر می شود.
وی با اشاره به موضوع تحریم ها، گفت: همانگونه که رییس جمهور فرمودند فرض را بر ادامه تحریم می گذاریم و باید در چنین شرایطی مسایل را حل و فصل کنیم.
وزیر اقتصاد افزود: تاکید بر رفع تنگنای مالی است با توجه به اینکه محدودیت شدیدی بر روی این منابع وجود دارد.
وی معتقد است: برای خروج از رکود باید بر ارتقا بهره وری و تخصیص کارآمد منابع اهمیت قایل شد.
به گفته طیب نیا، سیاست خروج از رکود افزایش بهره وری و بهبود فضای کسب و کار است.
وی اظهار داشت: برای ارتقا بهره وری در سطح کلان، تثبیت محیط اقتصاد کلان از طریق اجرای سیاست های پولی و ارزی میسر است لذا باید بخش مهمی از بلاتکلیفی بازارها را نیز کاهش داد.
وی گفت: دولت ثبات سازی اقتصادی را از طریق مهار تورم، ثبات نرخ ارز و ایجاد آرامش برای خروج از رکود در دستور کار دارد.
وی با اشاره به بهبود فضای کسب و کار گفت: براساس این بسته زمینه لازم برای بهبود فضای کسب و کار فراهم خواهد شد.
طیب نیا اظهار داشت: نشانه های خروج سریع از رکود در سال های 93 و 94 آشکار می شود هرچند این اقدام باید دستاوردهای ملموس داشته باشد.
وزیر امور اقتصادی و دارایی گفت: باید خروج از رکود از طریق سازوکارهایی انجام شود که موجب پایداری شود.
وی مجموعه سیاست های بسته پروژه غیرتورمی از رکود را در سیاست های اقتصاد کلان، بهبود فضای کسب و کار، تامین منابع مالی و تحرک پیشران از طریق فعالیت های تولیدی عنوان کرد.
طیب نیا درخصوص سیاست های پولی گفت: انضباط پولی جهت گیری اصلی در این زمینه است، ضمن آنکه تلاش می شود پیش بینی پذیری متغیرهای اقتصاد کلان با هدف رشد پایه پولی انجام شود.
وزیر اقتصاد کاهش نوسانات نرخ ارز و حفظ قدرت رقابت بنگاه های تولیدی را از مهمترین برنامه های سیاست ارزی کشور عنوان کرد و گفت: تمرکز بر سیاست های مالیاتی، بودجه ای و تسویه بدهی دولت از مهمترین برنامه ها و سیاست های مالی دولت است.
طیب نیا گفت: در سیاست های مالیاتی تغییرات کلیدی در جهت حمایت از تولید و سرمایه گذاری و پشتیبانی از تولید از طریق برقراری سایر مشوق ها از دیگر رویکردهای اصلی دولت در بخش مالیات است.
وی در پایان اظهار امیدواری کرد که با همدلی دولت، مجلس و کارشناسان اقتصادی بسته حمایتی اجرایی شود.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 25]
صفحات پیشنهادی
وزیراقتصاد: تحریمها ضعف ساختاری اقتصاد ایران را نمایان کرد/ به مهندسی مجدد نیاز داریم
وزیراقتصاد تحریمها ضعف ساختاری اقتصاد ایران را نمایان کرد به مهندسی مجدد نیاز داریم اقتصاد > اقتصاد سیاسی - نسیم نوشت وزیر اقتصاد گفت تحریمها ضعف ساختاری اقتصاد ایران را نمایان کرد علی طیبنیا در همایش «تبیین سیاستهای اقتصادی دولت برای خرطیب نیا: روابط اقتصادی دی 8 باید توسعه یابد
طیب نیا روابط اقتصادی دی 8 باید توسعه یابد تهران - ایرنا - علی طیب نیا وزیر امور اقتصادی و دارایی در دیدار با سید علی محمد موسوی دبیر کل سازمان همکاری های اقتصادی کشورهای در حال توسعه اسلامی دی 8 خواستار توسعه روابط اقتصادی و تجاری بین کشورهای عضو این سازمان شد به گزارش روز یکتوضیحات وزیر اقتصاد درباره بانک ها،نقدینگی و رشد اقتصادی/طیب نیا:ارز قابل توجهی در اختیار خانوار است
توضیحات وزیر اقتصاد درباره بانک ها نقدینگی و رشد اقتصادی طیب نیا ارز قابل توجهی در اختیار خانوار است اقتصاد > اقتصاد کلان - وزیر اقتصاد اعتقاد دارد که مقدار زیادی ارز به دلیل التهاب ایجاد شده در بازار ظرف چند سال گذشته در خانه نگهداری می شود علی طیب نیا وزیر امور ااعلام مجدد «نکول اقتصادی» در آرژانتین
اعلام مجدد نکول اقتصادی در آرژانتینتاریخ انتشار پنجشنبه ۹ مرداد ۱۳۹۳ ساعت ۱۸ ۴۹ آرژانتین برای دومین بار در ۱۳ سال اخیر بدهیهای خود را نکول کرد به گزارش فارس به نقل از شبکه خبری سی ان ان آرژانتین برای دومین بار در ۱۳ سال اخیر بدهیهای خود را نکول کرد پس از شکست مذاکدومین اقتصاد دنیا چگونه از کند شدن رشد اقتصادی جلوگیری کرد/ اقتصاد چین و رونقی که ادامه دارد
دومین اقتصاد دنیا چگونه از کند شدن رشد اقتصادی جلوگیری کرد اقتصاد چین و رونقی که ادامه دارد اقتصاد > جهان - آخرین برآورد از رشد اقتصادی چین حکایت از این دارد که بیشتر از پیش بینی های صورت گرفته اقتصاد چین رشد پیدا کرده است رشد اقتصادی چین در سهماهه آوریل تا ژجزئیات دیدار طیبنیا با نماینده بانک جهانی
جزئیات دیدار طیبنیا با نماینده بانک جهانیتاریخ انتشار يکشنبه ۱۲ مرداد ۱۳۹۳ ساعت ۱۷ ۵۶ وزیر امور اقتصادی و دارایی در دیدار با عمر بوگارا نماینده بانک جهانی بر توسعه و همکاری های ایران و این بانک به ویژه در پروژه های اجتماعی زیست محیطی و انسانی تاکید کرد به گزارش مهر علی طیبگلایههای فعالان اقتصادی به بسته رکودی دولت/ اعتبارات هدفمندی در بسته نیامد
اقتصادی صنعت و تجارت و کشاورزی دولت نباید کلی گویی کند گلایههای فعالان اقتصادی به بسته رکودی دولت اعتبارات هدفمندی در بسته نیامد فعالان اقتصادی گلایهها و انتقادات خود به بسته سیاستی دولت برای خروج از رکود را اعلام کردند به گزارش خبرنگار مهر فعالان اقتصادی امروز با بررسی وانتقاد طیبنیا از سیاستهای اقتصادی دولت احمدینژاد: یارانه مساوی برای همه نشانه عدالت نیست /وعده بردن نفت سر
انتقاد طیبنیا از سیاستهای اقتصادی دولت احمدینژاد یارانه مساوی برای همه نشانه عدالت نیست وعده بردن نفت سر سفره مردم در اوج تحریمهای نفتی طیبنیا می گوید در سالهای گذشته وابستگی به نفت به اوج خودش رسید بنابراین دشمن ما را با شدیدترین تحریمها مواجه کرد به گزارش نامه نیوز عطیبنیا: یارانه مساوی برای همه نشانه عدالت نیست/ وعده بردن نفت سر سفره مردم در اوج تحریمهای نفتی
طیبنیا یارانه مساوی برای همه نشانه عدالت نیست وعده بردن نفت سر سفره مردم در اوج تحریمهای نفتی اقتصاد > اقتصاد کلان - نسیم نوشت وزیر اقتصاد اطلاعات دقیقی از درآمد مردم نداریم افزایش قیمت نفت سبب فراموشی جلوگیری از وابستگی به اقتصاد نفتی شد علی طیبنیا درساختار اقتصاد ایران باید مهندسی مجدد شود
وزیر امور اقتصادی و دارایی ساختار اقتصاد ایران باید مهندسی مجدد شود تهران - ایرنا - وزیر امور اقتصادی و دارایی گفت با ورود تحریم ها ضعف ساختاری اقتصادی ایران نمایان شد و با رفع آنها باید ساختار اقتصاد ایران مهندسی مجدد شود به گزارش روز سه شنبه خبرنگار اقتصادی ایرنا علی طیب نیواکنش طیب نیا به تصویر بنز لوکس وارداتی
واکنش طیب نیا به تصویر بنز لوکس وارداتی علی طیب نیا وزیر اقتصاد با حضور در برنامه پایش علاوه بر تشریح جزئیات بسته خروج از رکود به سوالات بینندگان این برنامه نیز پاسخ داد مسلما دولت تصمیم ندارد که واردات کالاهای لوکس و تجملی را تشویق کند به این مطلب امتیاز دهید به گزارش سرویسچکیده اخبار اقتصادی امروز ممنوعیت استفاده از روغن پالم در لبنیات/ موافقت وزیر با پرداخت ۷۵درصد قیمت مسکن در سا
چکیده اخبار اقتصادی امروزممنوعیت استفاده از روغن پالم در لبنیات موافقت وزیر با پرداخت ۷۵درصد قیمت مسکن در ساختپیش بینی رشد ۱ ۵ درصدی اقتصاد ایران تا بهار ممنوعیت استفاده از روغن پالم در فرآوردههای لبنی قول وزیر اقتصاد برای قطع نشدن یارانه کم درآمدها و برخی گزیده خبرهای امبلومبرگ گزارش میدهد جوانان قربانیان بحران اقتصادی در اروپا
بلومبرگ گزارش میدهدجوانان قربانیان بحران اقتصادی در اروپابیشترین کاهش دستمزدها در کشورهای اروپایی از زمان بحران اقتصادی در اروپا مربوط به جوانان در این کشورها بوده است به گونهای که دستمزد آنها با کاهش نسبتا شدید مواجه بوده است به گزارش خبرنگار اقتصاد بین اللملل خبرگزاری فارسجزئیات دیدار طیبنیا با نماینده بانک جهانی/ نجات دریاچه ارومیه جهانی شد
اقتصادی اقتصاد کلان جزئیات دیدار طیبنیا با نماینده بانک جهانی نجات دریاچه ارومیه جهانی شد وزیر امور اقتصادی و دارایی در دیدار با عمر بوگارا نماینده بانک جهانی بر توسعه و همکاری های ایران و این بانک به ویژه در پروژه های اجتماعی زیست محیطی و انسانی تاکید کرد به گزارش خبرنگاربرای پاسخگویی به سؤالاتشان 8 نماینده مجلس «طیبنیا» را به کمیسیون اقتصادی کشاندند
برای پاسخگویی به سؤالاتشان8 نماینده مجلس طیبنیا را به کمیسیون اقتصادی کشاندندوزیر امور اقتصادی و دارایی هفته آینده برای پاسخگویی به سؤالات 8 نفر از وکلای ملت به کمیسیون اقتصادی مجلس میرود به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس اعضای اقتصادی مجلس شورای اسلامی روزهای یکشنبهبانک جهانی اعلام کرد نیاز به رشد اقتصادی ۶.۵ درصد طی ۷ سال برای مقابله با بیکاری در ایران و خاورمیانه
بانک جهانی اعلام کردنیاز به رشد اقتصادی ۶ ۵ درصد طی ۷ سال برای مقابله با بیکاری در ایران و خاورمیانهبانک جهانی اعلام کرد برای اینکه کشورهای خاورمیانه و ایران با معضل بیکاری مقابله کنند باید طی ۷ سال رشد اقتصادی معادل ۶ ۵ درصد داشته باشند به گزارش گروه اقتصاد بینالملل خبرگزاری فطیبنیا به کمیسیون اقتصادی میرود
برای پاسخگویی به سؤالات نمایندگان طیبنیا به کمیسیون اقتصادی میرود وزیر امور اقتصادی و دارایی هفته آینده برای پاسخگویی به سؤالات 8 نفر از وکلای ملت به کمیسیون اقتصادی مجلس میرود به گزارش حوزه پارلمانی باشگاه خبرنگاران اعضای اقتصادی مجلس شورای اسلامی در جلسات این هفته کمیس-
اقتصادی
پربازدیدترینها