تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 25 آبان 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):بسم اللّه‏ الرحمن الرحيم، كليد هر نوشته‏اى است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1829813652




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

تورم قابل پیش بینی بود/اقتصاد دولت قبل با دیپلماسی خارجی هماهنگ نبود


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: وزیر اقتصاد در اعلام سیاست‌های دولت در خروج از رکود عنوان کرد: تورم قابل پیش بینی بود/اقتصاد دولت قبل با دیپلماسی خارجی هماهنگ نبود خبرگزاری پانا: وزیر امور اقتصادی و دارایی ساعتی قبل در سالن اجلاس سران با سخنانی در همایش تبیین سیاست‌های اقتصادی دولت برای خروج از رکود اظهار کرد: دولت قبل می توانست تحریم را پیش بینی کند در حالیکه سیاست اقتصادی دولت با دیپلماسی خارجی هماهنگ نبود.
۱۳۹۳ سه شنبه ۲۱ مرداد ساعت 11:20



به گزارش خبرنگار اقتصادی پانا، علی طیب‌نیا وزیر امور اقتصادی و دارایی امروز در همایش تبیین سیاست‌های اقتصادی دولت برای خروج از رکود گفت: خوشحالم که در یکسالگی دولت در حال تشریح سیاست های دولت برای خروج از رکود هستم در حالیکه این موضوع دو بازتاب دارد که می تئوان به همراهی مردم در این یکسال اشاره کرد چرا که یکسال قبل مردم به تدبیر و امید رای دادند و امروز دارند نتایج مطلوب آن را ببینند که این موضوع مهم وظیفه دولت را مضاعف می کند. وی با اشاره به 3 عامل مهم در بسته سیاستی خروج غیرتورمی از رکود گفت: این 3 عامل به عنوان موارد مهم در ماهیت و اصولا علل ایجاد رکود قابل طرح و بررسی است که در کنار آن به راهکارهای خروج از رکود تورمی خواهم پرداخت که ساختارهای اقتصادی نامتوازن، اقتصاد ناسالم، اقتصاد تک‌محصولی و وابسته به بودجه نفت قابل توجه و بررسی است. طیب‌نیا افزود: سیاست های دولت برای خروج از رکود متمرکز بر رفع مشکلاتی است که در سالهای اخیر با افزایش قیمت نفت و شروع طرح های غیر کارشناسی رخ داد و باید گفت که در این دوره سیاست های اقتصادی دولت با دیپلماسی خارجی هماهنگ نبود چرا که تحریم قابل پیش بینی بود و می توانستند برای چنین شرایطی برنامه ریزی کنند. وی به پایین بودن بهره‌وری در کشور اشاره کرد و گفت: این مسأله نشان می دهد که با تشدید تورم و ثبات نرخ اسمی ارز و کاهش نرخ واقعی آن موجب ظهور مسائلی چون کاهش رقابت محصولات شد و در چنین شرایطی در اواخر سال 90 تحریم ها باعث کاهش تولید روزانه یک میلیون بشکه ای نفت شد.
طیب‌نیا در بخشی از سخنانش گفت: کاهش نرخ سود حقیقی وابستگی بنگاه‌ها به منابع بانکی افزایش یافت که در چنین شرایطی در بخش تجارت و بانک همچمنین نفت، با اعمال تحریم، صادرات نفت و تولید و درآمد آن کاهش یافت و در عین حال تحریم مالی و تجاری نیز باعث شد دولت به درآمدهای نفتی دسترسی نداشته باشد و در نتیجه بودجه عمرانی به نصف کاهش یافت و پس از آن واردات مواد اولیه کم شد و التهاب در بازار ارز و عدم اطمینان از ثبات اقتصاد کاهش یافت.   طیب‌نیا با بیان اینکه نرخ اسمی ارز که علی‌رغم تورم برای چندین‌سال ثابت بود، به یکباره افزایش یافت عنوان کرد: در این حالت هزینه تولید برای بنگاه‌ها افزایش یافت که نیاز به نقدینگی و سرمایه در گردش ضرورت اجتناب‌ناپذیر بود. اگر ساختار اقتصاد ایران مقاوم و پایدار بود این تکانه‌ها نمی‌توانست چنین ضربه‌ای وارد کند و ریشه اصلی به ساختار اقتصاد برمی‌گردد.   وزیر اقتصاد تحریم‌ها را نشانگر ضعف ساختاری اقتصاد بیان کرد و گفت: با نمایان شدن این ضعف و اکنون اولویت را باید در مهندسی مجدد ساختار اقتصاد ایران بنا کنیم و از مقاوم‌سازی اقتصاد مقابل تحریم‌ها غافل نباشیم و به کاهش تولید ناخالص داخلی بپردازیم.   وی ادامه داد: با ‌کاهش سودآوری و ایجاد لطمه به بنگاه‌ها موجب شد تعهدات بانکی آنها مخدوش شود و بدهی آنها به سیستم بانکی افزایش یافت که در کنار آن مطالبات معوق انباشته شد.   طیب‌نیا کاهش درآمد خانوارها را موجب کم شدن سرمایه‌گذاری آنها بیان کرد و گفت: تقاضای مردم برای استفاده از کالاهای کم‌دوام و بادوام کم شد که در بسته سیاست های خروج از رکود باید به تصفیه بدهی دولت، سیاست های بهبود فضای کسب و کار، سیاست های تأمین منابع مالی لازم برای بنگاههای اقتصادی همچنین سیاست های بانکی و بازار سرمایه تأکید داریم که برخی از عوامل در اختیار ما نیست مانند تحریم و عواملی را که در اختیار داریم ظرف امسال و سال آینده مورد اجرا قرار می دهیم.











این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[مشاهده در: www.pana.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 28]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن